dreja79
|
Dober dan , vidim, da nisem edina, ki se ne počuti prav dobro. Včeraj smo bili na enem pikniku, skupaj 8 ur . Pol sem pa začela domov priganjat, sem bila pa zoprna. Pa ljudje božji, a ne vidte, da sem noseča in sem še toliko bolj utrujena Dons sem taka, kot da bi ga celo noč žurala do onemoglosti. Zato bom tudi jst dons mal več počivala . Kar se položajev tiče, sem pri prvem ležala na porodni mizi, se premetavala iz enega na drug bok dokler pač nisem rodila. Res pa je, da mi je voda odtekla, tako da kakšne hude izbire nisem imela. Zdaj se bom prepustila vodit babicam. Kakšne posebne želje nimam. No mogoče eno: da mi ne bi prej voda odtekla, da bi se mogoče med popadki lahko še kaj sprehajala. Popadki bolijo! ( za vse tiste, ki ste prvič noseče) Ampak se jih da predihat in seveda preživet . Mene osebno so bolj boleli moji popadki, ker so me trgal v kolkih, kot pa potem umetni, ki so me dejansko trgal, v križu in v trebuhu. Se mi zdi, da je to itak vse tako naravno, da je za vse poskrbljeno, jst sem imela občutek, da mi skoz tolk adrenalin šopa, da pač preživiš Pa saj mormo!!! . Ctg, sem imela pri prvem od 36 tedna naprej , vsak teden. Sedaj pa glede na razpored pregledov, mislim, da se mi bo začel z 37-tednom. No, toliko iz moje strani .
|