|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
8.8.2009 13:54:30   
veselka
oj,

evo mene. sm bl pr ta bogih. že od učeraj zjutraj sem čist out... včeraj sem skor cel dan prespala, ker enostavno nisem mogla nič od sebe spravit, potem pa me je začela še glava bolet. imam pa že tko otečena stopala, da me nart boli, kot da bi imela modrice.
dons je z glavo mal boljše, na trenutke me useka. me pa user posted image križ boli, pa kolki, občutek imam da 2 toni nosim naokrog, pa utrujena sem skos, nikakor se ne morem spočit. ponoči sem bla kakšnih 5x na wc. tud trebuh spodaj rahlo čutim.

sem pa dudice in anstavke za bradavice ter flaško prekuhala. perem kompletek za iz porodnišnice. bom poslikala. meni se zdi ful luškan, pa še taka frajerka bo user posted image

potiho upam, da bi se čimprej kej zgodilo, ker zadnja dva dneva mi je kr precej težko... pa samo spala bi. pa še tale notr je en grobijan... js ne vem, če ima glavo dol in mi trebuh nategne po širini, da nastane dobesedno 30 cm pristajalna ploščad user posted image , a to nogice steguje al kaj.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
8.8.2009 15:05:48   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

A ste vse na izletih in v šopingu danes?
Js sem nekam preveč zmučena user posted image , se mi nič ne da.

..js grem popoldan v šoping..mi še ene par stvari manjka..potem si boma pa z mojim user posted image   kino privoščila... že nisma bla res dolgo... mama mi bo pazila tamalega, potem z dvema bo pa težko  user posted image  ..

veselka še malo pa bo.. s tem se tolaži.. jaz imam pa še enkrat več user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
8.8.2009 15:08:59   
veselka
user posted image

< Sporočilo je popravil veselka -- 8.8.2009 15:21:53 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
8.8.2009 15:11:37   
veselka

js mam problem s tem prekuhavanjem user posted image namreč, ko se posuši vse, je gor bel prah... domnevam da vodni kamen? kaj nej s tem? in sm že 3x prekuhala in ni nč boljše. sam na eni dudi ni nič in na nastavkih. al se mi vsaj zdi, da ni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a loh v destilirano vodo vržem? al pa kr bom

< Sporočilo je popravil veselka -- 8.8.2009 15:12:08 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
8.8.2009 15:44:20   
tulpek
Veselka, če se ne motim, si nekje iz Posojne oz. okolice, kjer je kras in dobivate vodo nekje iz krasa - tak da ne moreš nič, imate ful vodnega kamna not. Pri nas se to ne bo zgodilo :) Predlagam ti destilirano vodo, tam ga ne bo. Pa najboljše, da kar prekuhaš not v destilirani. 

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
8.8.2009 15:51:32   
veselka
evo, prekuhala v destilirani vodi in je ok. mogoče sem ga polomila ker sem po prvi rundi prekuhavanja samo vodo zamenjala, ne da bi lonc zribala od kamna in ga je pol blo velik več...

a je vodni kamen sploh moteč? ker ne bi js zdej tuki na litre destilirane kurla. no, al pa. sam če ni treba... kakšne rešitve?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
8.8.2009 15:57:43   
veselka

Veselka, če se ne motim, si nekje iz Posojne oz. okolice, kjer je kras in dobivate vodo nekje iz krasa - tak da ne moreš nič, imate ful vodnega kamna not. Pri nas se to ne bo zgodilo :) Predlagam ti destilirano vodo, tam ga ne bo. Pa najboljše, da kar prekuhaš not v destilirani. 

iz Ajdovščine sem, imamo zajetje iz Hublja. ampak ni tolk vodnega komna kot ga je bilo na Škofljici, al pa v Lj. vidm po kotličku za gretje vode, ker se ga je v pol leta bistveno manj nabralo kot tam v 1 mesecu.

ja nč, bomo pa v dest. vodi prekuhaval. a flaško je treba celo prekuhat vsakokrat pred uporabo, al samo cucelj?

< Sporočilo je popravil veselka -- 8.8.2009 15:58:39 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
8.8.2009 16:16:48   
polari
Lep pozdrav! Jaz sploh nimam časa, da bi kaj pisala, komaj sem prebrala do sem....bom se zvečer kaj več javla....

IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Polari kakšne recepte si to dobivala? Drugače pa luštna sobicauser posted image Midva se bova najbrž jutri spravila jo risati. Še nisva prepričana, če se nama dauser posted image Te nalepke so mi pa že od nekdaj všeč!

Po pošti sem enkrat dobla neko ponudbo, mislim da je neki International Masters Publishers....pa pošiljajo paketke z recepti..na netu majo stran...pa plačuješ seveda.....jaz sem si jih kar nekaj priskrbela, pa lahko zaj malo kuham....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
8.8.2009 16:34:53   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

iz Ajdovščine sem, imamo zajetje iz Hublja. ampak ni tolk vodnega komna kot ga je bilo na Škofljici, al pa v Lj. vidm po kotličku za gretje vode, ker se ga je v pol leta bistveno manj nabralo kot tam v 1 mesecu.

ja nč, bomo pa v dest. vodi prekuhaval. a flaško je treba celo prekuhat vsakokrat pred uporabo, al samo cucelj?

..js sem prva dva meseca prekuhavala oboje 1x na teden, potem pa redkeje..drugače sem pa samo z malo ceta in vroče vode oprala po vsaki uporabi...in še zdaj delam tako...je pa pri meni isto vedno blo ful kamna po prekuhavanju ..tak, da letos si bom kupila kar tekočino od chicco-ta ..

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
8.8.2009 16:38:34   
chebelica21
Oj punce,...
Naredila Nutella torto, odlična je,...
Sem jo hotela že včeraj dokončat, pa se mi sladka smetana ni hotela strdit, sem bila huda kot ris,.. user posted image
Ampak mi je zato danes uspela toliko bolje,... Tanik še enkrat hvala za recept,... user posted image user posted image
Drugače je pa spet vroče kot user posted image . Komaj se še premikam, grem sedaj za kakšno urco v vodoravi položaj,... user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
8.8.2009 16:44:54   
tulpek

a je vodni kamen sploh moteč? ker ne bi js zdej tuki na litre destilirane kurla. no, al pa. sam če ni treba... kakšne rešitve?

To pa ne vem, če je sploh moteč. Apnenec pač, kalcijev karbonat... verjetno vseeno boljše, da ga ni.

Ne vem zakaj se mi je zdelo, da si iz Postojne. Je pa ta vaš izvir izpod Trnovskega gozda, tak da imate trdo vodo, tak kot še  pol Slovenije. V študentskih časih, ko sem bila v Lj, se bila pa najprej čisto šokirana zaradi tega kamna, ker se je povsod nabiral. Vode sploh nisem smela pozabit v kozarcu čez vikend.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
8.8.2009 16:46:52   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: chebelica21

Sem jo hotela že včeraj dokončat, pa se mi sladka smetana ni hotela strdit, sem bila huda kot ris,.. user posted image

Katera sl. smetana to? Se je meni že tudi zgodilo in od takrat uporabljam izključno Alpsko sl. sm. - vsaj zdi se mi, da se ji tako reče. In to vedno dobro ohlajeno.

(odgovor članu chebelica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
8.8.2009 21:26:33   
barika

js mam problem s tem prekuhavanjem user posted image namreč, ko se posuši vse, je gor bel prah... domnevam da vodni kamen? kaj nej s tem? in sm že 3x prekuhala in ni nč boljše. sam na eni dudi ni nič in na nastavkih. al se mi vsaj zdi, da ni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a loh v destilirano vodo vržem? al pa kr bom

brita filter je zakon .. nič belegauser posted image user posted image user posted image
mi smo prišli šele dobro uro nazaj, mali je padel v posteljo, ker je cel dan divjal ..mislim, od kod mu energija ,,,jaz pa letala za njim, zdej grem pa še ene par cunj zlikat, potem pa spat.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
8.8.2009 21:26:33   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: eternety

Zanima me, če ste že kaj razmišljajle o porodnih položajih.

Jooj, fajn da smo začeli še to temo.....jaz seveda nimam pojma, ker sem 1. user posted image , vem samo, da ne bi rada celi čas ležala na postli...drugač pa pridno berem vaše odgovore in jih premlevam in si skušam ustvarit neko sliko o tem, kaj bi rada....fajn je, ker dosti zanimivih stvari zvem.....

Drugač pa sem danes oprala blago od vozička, zdaj pa se bom spravila in ga poskušala dati nazaj gor user posted image user posted image user posted image kar sploh ne bo lahka naloga, ker dol sem ga že dobila, gor pa bo malo težje, ker ne vem, če sem si zapomnila, kaj gre kam..user posted image user posted image user posted image Pa nekaj cotk še imam za speglat....

Naredla sem tudi filane paprike, ki jih bom dala v zamrzovalnik....

Aja, pa jutri bom poskusla naret luknjasto pecivo pa sporočim, kak mi je ratalo. user posted image

Hmmm, danes pa ste res vse odšle na zrak.....user posted image

Moj user posted image je šel na nogomet v MB, jaz pa ga spremljam po TV....user posted image user posted image

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
8.8.2009 21:28:25   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..js sem prva dva meseca prekuhavala oboje 1x na teden, potem pa redkeje..drugače sem pa samo z malo ceta in vroče vode oprala po vsaki uporabi...in še zdaj delam tako...je pa pri meni isto vedno blo ful kamna po prekuhavanju ..tak, da letos si bom kupila kar tekočino od chicco-ta ..

enako... te tekočine je pa men prvič ful ostalo, da sem  jo dala naprej, pa še ful neprijetnega vonja jeuser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
8.8.2009 22:00:36   
altaja
Polari, ti si delala paprike za v skrinjo, jst sem pa ravnokar 2 vzela ven in si jih kuham ker se mi jih je takoooo zaluštalo da je kar joj. In ja, še dans jih bom jedla user posted image . No, to zdej mislim, če pa ne, bosta pa jutri za kosilo. Zadnje čase mam bolj slab apetit, verjetno zaradi vročine.

Glede porodnih položajev. Kaj pa vem, jst si ne bom delala nobenih planov. Just go with the flow.. Bom tam vidla kaj mi bo najbolj odgovarjalo pa poslušala bom nasvete babice in ni vrag da tega otroka ne spravim na svet. Raje se posvečam mislim kako bom odšla sproščena in brez strahu. Ker če si bom v glavi ustvarila neko podobo in se le-ta ne bo skladala z resničnim stanjem se zna zgoodit da bom zmedena in prestrašena, predvsem pa nesproščena. Tko da ne bom delala nobenega porodnega načrta. Je pa dobro vedeti kakšne so možnosti.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
8.8.2009 22:47:13   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja
Zadnje čase mam bolj slab apetit, verjetno zaradi vročine.

Js sploh nimam apetita user posted image . Za vse kar pojem, se moram prisilit in vse vsaj za silo zdravo mi je bljek. Se mi zdi, da mi ful na želodec pritiska, ker niti ne spravim veliko v sebe.  Izjema pri tem mojem apetitu je seveda kakšna čokolada ali kakšne boljše napolitankeuser posted image . Pa ogromno pijem (vodo), za to je pa vedno prostor v želodcu.

Altaja, enako glede porodnih položajev... v načrtu bom pa zapisala verjetno samo to, kdo lahko pride na obisk in da morajo to strogo upoštevat user posted image , ker si ne želijo videt mene besne user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil tulpek -- 8.8.2009 22:49:39 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
9.8.2009 7:47:26   
eva Ana
Dobro juuuutroooooo!

Kako je sveže zunaj user posted image . Moj user posted image aja, jaz pa grem z mojim user posted image na sprehod, mu bom pobegnila, ker me več nikamor sam ne pusti user posted image !

Ko pridem domov, pa grem gledat v BC če še majo one stekleničke na bon; pa v Pomarančo na juice. Tak da POlari pridi do mercatorja user posted image !

Šibam.......

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
9.8.2009 9:34:20   
polari
Dobro jutro!!! Danes je suuuuuuuuuuper vreme user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Ko pridem domov, pa grem gledat v BC če še majo one stekleničke na bon; pa v Pomarančo na juice. Tak da POlari pridi do mercatorja user posted image !

Šibam.......

Jooooj, mislim, da sem malo prepozna...user posted image Tak sem fajn spala...mali user posted image je zjutraj najbolj smešen. Ko se vležem na hrbet, planem vedno v smeh, ker leži na desni strani in tam imam ven pravo izboklino, trebuh pa je seveda take oblike, da dol padeš......zdaj pa zajtrk, pa likat.

Košaro od vozička sem skoraj uspešno oblekla nazaj, moj user posted image mora pogledat še en del, ki nikak skup ne paše user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
9.8.2009 9:36:00   
polari
Mam občutek, da bo danes spet zatišje tu gor...user posted image

Upam, da ne rojevate že vse...user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
9.8.2009 9:45:28   
veselka
jutro,

uf, dons pa buča več ne boli. kolki in medenica pa še kar. učer me je prou sekalo v križ in sploh več ne vem kako naj se dam. če si podprem križ ni ok, če si ga ne, ni ok, če sem na boku ni uredu, če sedim ni uredu, če ležim ...user posted image user posted image

no, vsaj apetit imam user posted image zadnjič sem z lahkoto zmazala sendvič iz več kot pol bagete user posted image zadnje čase mi kava ne pa še več toliko, ful mi pa paše kosmiče jest user posted image

učer sem slikala kompletek za iz P, sam mora moj lubi še vstat, da mi zaupa, kje ima kabel za fotoaparat povezat na komp.

in ker pač js ne bi bla js, če ne bi imela 100 vprašanj... bega me (še) ena stvar (zaenkrat user posted image )... kot vse opažate je zunaj hudičevo vroče, podnevi/ponoči... držmo pesti, da se do prihoda naših user posted image kej shladi... v glavnem, najino malo bitje bo pri nama v spalnici (no, pa sej tut če ne bi bla, bi bil user posted image ) in midva zdej, da noč preživiva, imava okno na polno odprto, da se zrači celo noč in da ni ubijajoče vroče... kako pa je z odprtim oknom ko je user posted image ? postlce nisva imela kam dat razn v kotek, kjer desno "stoji" okno (dobro tesni). obstaja kratkoročna možnost, da jo premakneva stran, sam potem se vrat ne bo dalo normalno odpirat (spalnica je res mičkena), al pa če stisneva najino postlo čist do ene stene in pol vmes postlco, sam pol je vprašanje, kako bom otroka vn dobila. ampak ok, za čas vročine bi šlo. kasneje ni problem, pač ne odpiraš oken, medtem ko mala v spalnici spi, čez dan prezračiš, ko je v dnevni... verjetno tudi za user posted image ni fajn če spi v savni.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
9.8.2009 9:51:59   
tulpek
Dobro jutro, 

Veselka, to tudi mene zanima, ker imava zdaj celo noč odprto, če je ekstra vroče pa še prepih delava. Saj do konca meseca se bo vsaj malo ohladilo.

Js sem se pa ponoči tako grdo zaležala, da sedaj komaj vrat premikam. Ne vem, če sem se samo zaležala ali pa imam kak heksenšus. V glavnem, neprijetno. Zaradi tega pol noči nisem spala.
Pa na mestu, kjer naj bi bili jajčniki me je nekajkrat piknilo. Nič drastičnega, ampak nisem navajena, da me kaj boli in pika spodaj user posted image user posted image user posted image . Mogoče se je začelo kaj pripravljat. Pa baje se mi je od včeraj ful trebuh spustil.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
9.8.2009 9:52:44   
eternety
Mam občutek, da bo danes spet zatišje tu gor...user posted image

Upam, da ne rojevate že vse...user posted image

Ja mogoče se zna to tud zgodit user posted image . Jaz sem ponoči imela rahle menstrualne krče in bolečine v hrbtenici. Tak na pol ure se je pojavljalo. Zdaj pa se je umirilo. Mogoče je to znak, da bo že ta teden akcija. Naslednji pregled imam v čet. 13.08., jutri pa moram poklicat v bolnico in se naročit za CTG.  Po eni strani komaj čakam, po drugi pa ne morem verjet, da bo tako hitro minilo ...

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
9.8.2009 9:56:40   
eternety
kako pa je z odprtim oknom ko je user posted image ?

Midva bova imela tud posteljico zraven okna, podobno kot ti. Verjetno bo odvisno od vremena in temperature. Če bo ful soparno bom imela odprto, drugač pa zaprto.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
9.8.2009 10:10:22   
polari

bega me (še) ena stvar (zaenkrat user posted image )... kot vse opažate je zunaj hudičevo vroče, podnevi/ponoči... držmo pesti, da se do prihoda naših user posted image kej shladi... v glavnem, najino malo bitje bo pri nama v spalnici (no, pa sej tut če ne bi bla, bi bil user posted image ) in midva zdej, da noč preživiva, imava okno na polno odprto, da se zrači celo noč in da ni ubijajoče vroče... kako pa je z odprtim oknom ko je user posted image ? postlce nisva imela kam dat razn v kotek, kjer desno "stoji" okno (dobro tesni). obstaja kratkoročna možnost, da jo premakneva stran, sam potem se vrat ne bo dalo normalno odpirat (spalnica je res mičkena), al pa če stisneva najino postlo čist do ene stene in pol vmes postlco, sam pol je vprašanje, kako bom otroka vn dobila. ampak ok, za čas vročine bi šlo. kasneje ni problem, pač ne odpiraš oken, medtem ko mala v spalnici spi, čez dan prezračiš, ko je v dnevni... verjetno tudi za user posted image ni fajn če spi v savni.

Ja, dobro vprašanje. Midva imava tudi vsako noč odprto okno na 'kip' al kak se temu reče. Jaz sicer mislim, da bo zdaj vročina popustila (hmmm, ali pa tudi ne-napoved je še kar topla okrog 15.8. user posted image ) in da bo dovolj, če si čez dan malo prezračim, ponoči pa zaprem okno. Jaz bom imela košarico ob postelji, na nasprotni strani kjer je okno, tak da nevemkak pihalo ne bo.

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?