veselka
|
jutro, uf, dons pa buča več ne boli. kolki in medenica pa še kar. učer me je prou sekalo v križ in sploh več ne vem kako naj se dam. če si podprem križ ni ok, če si ga ne, ni ok, če sem na boku ni uredu, če sedim ni uredu, če ležim ... no, vsaj apetit imam zadnjič sem z lahkoto zmazala sendvič iz več kot pol bagete zadnje čase mi kava ne pa še več toliko, ful mi pa paše kosmiče jest učer sem slikala kompletek za iz P, sam mora moj lubi še vstat, da mi zaupa, kje ima kabel za fotoaparat povezat na komp. in ker pač js ne bi bla js, če ne bi imela 100 vprašanj... bega me (še) ena stvar (zaenkrat )... kot vse opažate je zunaj hudičevo vroče, podnevi/ponoči... držmo pesti, da se do prihoda naših kej shladi... v glavnem, najino malo bitje bo pri nama v spalnici (no, pa sej tut če ne bi bla, bi bil ) in midva zdej, da noč preživiva, imava okno na polno odprto, da se zrači celo noč in da ni ubijajoče vroče... kako pa je z odprtim oknom ko je ? postlce nisva imela kam dat razn v kotek, kjer desno "stoji" okno (dobro tesni). obstaja kratkoročna možnost, da jo premakneva stran, sam potem se vrat ne bo dalo normalno odpirat (spalnica je res mičkena), al pa če stisneva najino postlo čist do ene stene in pol vmes postlco, sam pol je vprašanje, kako bom otroka vn dobila. ampak ok, za čas vročine bi šlo. kasneje ni problem, pač ne odpiraš oken, medtem ko mala v spalnici spi, čez dan prezračiš, ko je v dnevni... verjetno tudi za ni fajn če spi v savni.