Nepoznana
|
Ojla še v tretjem delu septemberk! Bety11, tole o dihanju si nam pa super pripravila . Hvala! Nas so v materinski učili, da moramo popadek predihovati z zgornjim delom pljuč, - kao tisto hitro, pasje dihanje. Trebuh naj bi se premikal pri počasnejšem dihanju med popadki. Ampak meni ne gre in ne gre tisto "njihovo" pasje dihanje, ker me začne dušit in nehote stiskam trebušne mišice, da premikam prsni koš . Pri dveh lažnih popadkih, ki sem jih do sedaj dala skoz sem dihala globoko s trebuhom in je blo boljše - ne pa po pasje, pa da še pomodrim zraven in padem okol zaradi pomanjkanja zraka....Tvoja verzija mi je bolj všeč. Eh, sej pol pa vprašanje na kakšno babico naletiš in kako ti pol ona naroči dihat - baje, da je takrat ko je sila, babica pove kako dihat. Posteljica in spanje: Posteljico imava že sigurno kakšen mesec postavljeno, ker sva komaj čakala, da jo dobiva, da vidiva kako izgleda - pol je pa nisva razstavljala ampak kar lepo čaka na mestu na bejbo. Bo pa spala poleg moje strani zakonske postelje, da jo bom imela na dosegu roke. Je pa tako, da imava 2 - sobno stanovanje in niti ne bo imela svoje sobe, dokler ne bova midva izvedla selitve narodov in se preselila v dnevno, otroček bo imel pa svojo tam, kjer je zdej spalnica (no, pa upam, da bo še kakšen in bosta imela skupaj sobico). WC: nekih hudih problemov nimam s tem, na noč grem enkrat, pa tik preden grem spat, pa takoj ko vstanem. Imam drug problemček - že tri dni oz. noči spim samo po tri, štiri ure. Pa čez dan nič ne dremljem. Fizično sicer tudi ne delam, skoz pa neki mečkam in žnaram po stanovanju - včeraj sem prala pa likala, pa danes tud, pa tko kej ponaredim po stanovanju.... Upam, da mi bo kmal pasal kej spat, ker tečna pa sem, ko nisem naspana.... Pranje in likanje: Včeraj sem vse bodije in žabice oprala, in sicer brez mehčalca, temveč s kisom. O neki hudi mehkobi ne morem govorit, ampak bo že. Danes perem pajacke iz pliša, tle sem pa dala malo malo mehčalca, ker jih itak ne bo nosila na goli koži, ampak bo imela vedno nekaj spodaj. Kako ve likate pliš? Obrnete oblekico okol, da likate po nekosmateni strani? Gospodinja pa taka, a? Pliša pa res ne likam vsak dan...
|