klaja
|
Bety11 vem samo za primer, ko je mamica otroka nesla iz porodnišnice (oz. iz pediatrije) v tisti veliki torbi, ki je pred 10 leti bila ful popularna (sedaj so take v nekaterih vozičkih), pa ji nihče ni nič rekel (to je bilo pred 3 leti). Ko pa sem jaz šla domov z drugo hčerkico, pa nas sploh nihče ni pogledal ob odhodu, tako da sestre sploh niso vedela kdaj smo šle iz sobe in kako. Škorpijončica z pa je tako, če ti ne paše in imaš potem težave potem nima smisla, se pa da uredit tudi kako drugače. Sicer pa bo tvoj že moral počakat kaka dva meseca! Pri nama je po slončkanju tudi tako, da me vse nekje tišči in boli, tako da pač poskušava čim bolj nežno vse skupaj speljat, ampak boma počasi ta šport dala na stran, ker mi ne paše več najbolj. Jasmina in tadej najboljše da si šotor postaviš pred porodnišnico, da ne boš prepozno prišla. Saj tega je pa mene strah, da slučajno ne bi pravi čas prišla do porodnišnice. Pravijo, da gre pri tretjem po hitrem postopku, pa preden bi moj prišel iz službe, pa še potem do porodnišnice, ojojoj... Kupido zdrži še malo, glede predihavanja popadkov pa ti sicer potem v porodnišnici babica pove kako in kaj, tako da ne rabiš imet straha glede tega. Ampak jaz sem zmeraj dihala na svoj način, tako kot mi je pasalo, pa itak ni nič pomagalo. Prostor za spanje: zibelko bom imela v spalnici, potem pa bo še en čas pri nama, kasneje, ko se nehava ponoči dojit in bo prespal celo noč, pa se seli k sestricama. Že imate postavljene zibelke in posteljice za ? Tanik pri nas doma imamo sicer vse v enem nadstropju, ker pa zmeraj kuham pri mami ( v spodnjem nadstropju), bom pač tako kot ponavadi hodila gor in dol po stopnicah. Če bo pa takrat, ko bom kuhala buden, ga bom pa imela v dnevni sobi na sedežni ( vsaj na začetku) ali pa za kratek čas v ležalniku, drugače bom pa postavila prenosno posteljo. S sabo bom imela toaletno torbico, za glavnik, labelo, lanulin, zobno krtačko in pasto ter gel za tuširanje bo še to preveč. Lubenička uživaj na morju! Pa glej da boš prišla domov še v enem kosu! Mi je uspelo vse prebrat, sedaj pa grem spat, lahko noč!!!
|