polari
|
Polari, 33.teden Bravo za III. del!!! Še mojega dajte poleg.....če gre... Midva boma tudi uporabljala lupinico....mi je pa mama svetovala, da, ker imam tudi tako košaro, ko otrok leži not, naj imam tisto recimo na preglede k zdravniku (seveda v avtu še vseeno v košarici), ker lahko malega tam lepo slečeš, al pa previješ itd. Jaz bom imela v spalnici košarico za prve mesece, na moji strani, v otroški pa bom vseeno imela kinderpet za kasneje...Košarica pa je na kolcah, pa jo lahko vozim po celi hiši... Mehčalec: jaz ga sicer uporabljam, ampak res čist malo, pa kupla sem lenor sensitive, prah pa imam persil sensitive. Bomo videli, kako bo..... Joj, jaz za v P in glede torbe še sploh nimam planov, še je prehitro za mene..... IZVIRNO SPOROČILO: veselka js mam pa pouhn kufer nenehnega lulanja Jaz tudi...ker sem doma večinoma, spijem dosti več vode kot ponavadi in sem na wcju vsakih 10 minut.... In končno sem oprala vse male cotike...zlikala jih še bom danes... Imava pa še plan prebarvat sobico...verjetno naslednji vikend.... Jutri grem gledat na jogo...pri nas imajo po mat.šoli še jogo, če si zainteresiran, pa grem malo pogledat, da vidim, kak je.... Moj gleda fuzbal.... , jaz pa grem cotke pobrat... Lahko noč vsem....
< Sporočilo je popravil polari -- 29.7.2009 20:21:43 >