Dulsineya
|
Dan čvekice! Se mi zdi da sem par dni nazaj ostala tam nekje na 187 strani, zdej smo pa že na part III., kar ne morem verjet... Pri nas v KP tudi zgleda, da se bo vsak čas dež pojavil, jupi, ker je blo že nevzdržno. Se se danes zjutraj spravla v en šoping center malo čez mejo pri nas in našla res ful lepih cotk za našo malo Lili, sem tako vesela Kompletek za iz porodnišnice sem kupila že ena 2 meseca nazaj, samo se mi zdi, da bo res premajhen. V četrtek sem imela pregled 34T, danes smo že v 35. , ko mi je pretipal trebuh me je ful zabolelo, pa sploh ni nič trenu , me je malo nahrulil, ker nisem jemala antibiotikov,ki mi jih je predpisal (če pa piše, da jih v nosečnosti lahko jemlješ samo v primeru z okužbo sporami antraxa??? in sem raje še 1x vprašala in sem jih čula, da bi jih mogla do zdej pojest...) pol sem pa res začela in si tableto konjske velikosti zdrobila in celo zbruhala, da ne govorim kak je protestiral moj želodec s kislino... No, naša mala ima skoraj že 2,5 kg in menda lahko pričakujem, da bo ful velika, na UZ je zdej že 3x pokazalo drug PDP, ko so delali meritve 30.8. 31.8. in zdej nazadnje 25.8. in zdej mam res tut sama občutek, da bo zdej zdej tu. Čutim jo že čisto dol in imam občutek kot da mi kosti v nožnici lezejo narazen, saj verjetno je to sam moj občutek. No za seznam plus 1,5 kg, skupaj 17,5kg, naslednji pregled pa imam 20. 8.???!!! mi je sestra rekla, da upa da bom do takrat še v enem kosu. Moj G gre sicer na dopust in ima na vratih napisano neko zamenjavo v nujnih primerih, samo rekel pa ni nič...no bomo videli No, ko se me bo moj usmilil in mi pokazal kako z mojega PC (Apple, ne gre mi) dam slikice na Shrani.si, vam bom pokazala slikico mojega obilnega bušija, sobico oz. predel najine velike spalnice kjer bo nekaj časa in kompletek za iz P. Uživajte v ohladitvah...
|