|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
3.8.2009 11:15:59   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

kakšno številko kompletka boste nesle v porodnišnico,jaz se še zmeraj ne znam odločit?

ugotavljam da nimam 56 številke,no dva bodija pa eno pižamco pa ene par majčk. vse ostalo je večje.

Jaz bom kar pripravla en kompletek 56, pa enga 62. 50 tak nimam nič...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.8.2009 11:20:51   
kepica
baby blue, hvala, ker si me spomnila. Bom pripravila še povijalno plenico.
Kompletke imam pa jaz vse 56, ker sem dobila izposojene. Tudi tega za iz P sem kupila v št. 56.
Evo, sem ga poslikala

user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.8.2009 11:25:07   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

kepica očitno ja ker sem si zapisala na hitro takrat v MŠ ko je dala tiste prosojnice gor... Sej jst bom kupila samo eno ali dve... Ker bom tako uporabljala potem te za enkratno uporabo...

..kolko js vem se povijalne plenice uporabljajo samo, če široko povijaš, da ti pač tetra plenico držijo gor.. itak daš pa spodaj še ''pampersko''...

kompletek za iz P imam v št. 56..pa še ta bo prevelik po izkušnjah..ima H&M velike številke... ni pa nič posebnega.. slikam ob prvi priliki..

..kepica..a bo fantek?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.8.2009 11:25:34   
baby blue
kepica kako je luštkan kompletek... Prav cort user posted image user posted image user posted image Nekaj podobnega sem tudi jaz kombinirala ja in mi je še najbolj všeč... Bomo videli še kaj bodoči očka pravi na to izbiro

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.8.2009 11:26:45   
polari
Kepica, kak je cart!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil polari -- 3.8.2009 11:27:17 >

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.8.2009 11:28:30   
tulpek
Kopletka za iz P še nimam izbranega. Imam nekaj lepih 62, 56 pa še morem kupit... mogoče nama danes uspe kaj najti.

Sam čvekate pa danes tak fejst, da vas komaj sproti berem. Kar ne upam it v šoping, ker bom potem potrebovala kakšno uro, da vas bom prebrala user posted image . Še dobro, da sem že v porodniški.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.8.2009 11:32:22   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

kepica očitno ja ker sem si zapisala na hitro takrat v MŠ ko je dala tiste prosojnice gor... Sej jst bom kupila samo eno ali dve... Ker bom tako uporabljala potem te za enkratno uporabo...

..kolko js vem se povijalne plenice uporabljajo samo, če široko povijaš, da ti pač tetra plenico držijo gor.. itak daš pa spodaj še ''pampersko''...

kompletek za iz P imam v št. 56..pa še ta bo prevelik po izkušnjah..ima H&M velike številke... ni pa nič posebnega.. slikam ob prvi priliki..

..kepica..a bo fantek?? user posted image user posted image user posted image

Ja, vem, da so povijalne plenice za široko povijanje. In kakor se spomnim, so v MŠ rekli, da se ne povija več široko, med tem, ko sem prvega še povijala široko. Sedaj baje kolke slikajo takoj, takrat so jih pa pri, se mi zdi, dveh mesecih. Ah, bom vzela enos sabo, za vsak slučaj.

Jaz sem prvič imela št. 56, pa mu je bilo vseeno malo preveliko, zato sem tudi tokrat vzela enako številko. Se mi zdi, da bi mu pri 62 vse dol viselo, 52 pa ne upam kupit, ker je res mal premajhna številka. Tako, da se mi zdi, da je 56 ravno prav.

Ja, čakamo pa fantka. Anžetauser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.8.2009 11:32:35   
jasmina in tadej
user posted image user posted image user posted image user posted image    Bety11   ZS   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 483
3.8.2009 11:36:50   
baby blue
Vem da jo uporabljajo za široko povijanje ampak jo bom vseeno vzela s seboj saj ne bo toliko prostora zasedla v potovalki... Če je ne bom rabila jo bom pa nazaj prinesla... Zato pa s kupovanjem teh ne mislim pretiravat...

Jst sem se odločila kar za bodi 50/56 pa jopico 62 in žabice tudi čeprav ne vem a semi vse to zdi premajhno ali preveliko user posted image user posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 484
3.8.2009 11:43:14   
klaja
Povijalno plenico bom imela zraven, ker se pri nas še zmeraj široko povija.
Bom pa imela kompletek št. 56.

Kepica iiiiiii, kak lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 485
3.8.2009 12:03:00   
Anonimen
dan bejbe!
jaz sm za en drek tko k vreme spala čist nč,sita že vsega tko da ni da ni aja pa budna od pol 4 k je tamavči ga neki sračku ponočuser posted image
jaz mislim v tem tednu pač torbo naštimat to mislim pač sam zase vzet za tamalo bo pa že moj prinesel takrat k bo treba k je brezveze mi met zraven pojstle torbe pa k še ni velik placa pa pol skoz odmikat k čistilka pride pa to pa uno uff dans nism fajn volje.

sam še tole da mate prov luštne bauhijeuser posted image

(odgovor članu klaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
3.8.2009 12:08:13   
Tanik
jaz bom doma prštimala cotke za malega pa bo moj pol prinesel ko pride po naju. v porodnišnico nesem samo zase, no pa dudo. itak bo pa moj vedel kje je kaj doma pa lahk prnese če kaj pozabim.

vas pozabim vprašat.jaz sem včeraj ugotovila,da imam majce,ki jih nosim doma vse popackane po trebuhu. prej tega nisem imela nikoli,zdaj sem pa k ena packa. a se vam tudi to dogaja?
user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
3.8.2009 12:13:46   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Povijalno plenico bom imela zraven, ker se pri nas še zmeraj široko povija.
Bom pa imela kompletek št. 56.

Kepica iiiiiii, kak lepo!

..ja, ja sej na Ptuju se tudi še široko povija..lani sem ga en mesec imela povitega...pa sej ni blo problema... maš vsaj kaj za prijet user posted image  ..nisem pa tega vedela zato nisem imela nobene povijalne, ko smo šli domov..sem pa pač s tetra kombinirala, tako kot v P...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 488
3.8.2009 12:20:58   
Nepoznana
Jaz sem kupila samo dve povijalni plenici - v primeru, da jih bomo potrebovali več, bom pa šibala še dokupit kakšno.

Kepica, lep kompletek za iz P! user posted image Jaz ga bom poslikala kasneje - no, jih bom, ker jih imam več pripravljenih zaradi različnih vremenskih scenarijev  user posted image .

Redno pa težim mojemu in mu skoz "iz veselja" kažem, kje imam ktere cotke zložene, da bi jih ja v primeru, da bi še kaj potrebovala, našel.user posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 489
3.8.2009 12:27:36   
Anonimen

jaz bom doma prštimala cotke za malega pa bo moj pol prinesel ko pride po naju. v porodnišnico nesem samo zase, no pa dudo. itak bo pa moj vedel kje je kaj doma pa lahk prnese če kaj pozabim.

vas pozabim vprašat.jaz sem včeraj ugotovila,da imam majce,ki jih nosim doma vse popackane po trebuhu. prej tega nisem imela nikoli,zdaj sem pa k ena packa. a se vam tudi to dogaja?
user posted image

mi je znano jauser posted image ma ja še zmer tle sedim k tok težko dvignem to rit iz tega stola da je kr jojuser posted image

za cunjce za tamalo pa itak pr nam ne bo problema k je itak on kupil kompletek tko da že ve kterga ji bo oblekeluser posted image

(odgovor članu Tanik)
  Neposredna povezava do sporočila: 490
3.8.2009 13:15:22   
eva Ana
DAN!
Tud jaz sem danes začela s pakiranjem z v P. Pa bolj vse skupaj gledam, pa nosim, pa na koncu ne naredim NIČ! user posted image
Jaz bom tud vzela za domov kompletek št.56 za user posted image . Ga bom v sredo kupila, ko imam CTG!user posted image

...po packana...jaz sem vedno. Skoz mam nekaj na majici!

A ŽE KJE DEŽUJE?????

Jaz sem si vsak dan bolj tečna. Komaj že čakam, da grem. Dane sme spet vse nekam dolj in narazen tišči!!!

Neposredna povezava do sporočila: 491
3.8.2009 13:23:12   
Pupček
Pozdravljene,

za mano je težka noč. spala nisem nič, vroče mi je bilo za popiz*** pa zgaga me je matrala. no, vesela sem da sem spet malo v lj, me je kar malo zeblo zjutraj ko sem prišla user posted image , da sem se z deko pokrila in zadremala za 2 urici.

ta teden bom v lj in bom skušala nabavit vse stvari ki jih še potrebujem za user posted image (v Kp je bolj slaba ponudba). za v P bom jaz vzela še rokavičke, ker se mikeni znajo fajn popraskat (imajo jih v H&M).

CSD... vlogo sem oddala 6.7, isti teden sem dobila odločbo za enkratno pomoč (269,90 Eur), niso mi še nakazali. pred 14 dnevi sem dobila odločbo za porodniško nadomestilo, odločbe za nago in varstvo pa še nisem dobila.

ta teden moram še registrirat avto, matr se hitro leto obrne user posted image .

user posted image  nabavit moram torbo za na voziček, pa nevem kako vzet. voziček imam bugaboo, torba pa mi je predraga. kakšno imate, pa kok so stale user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 492
3.8.2009 13:25:42   
Tanik
jaz še nimam torbe za na voziček, sploh ne vem kaj bom imela,mogoče nahrbtnik. nekaj bom doma našla. edino previjalno podlogo moram kupit za v torbo.

kje kupite te podloge za v torbe?

Žan

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 493
3.8.2009 13:26:33   
Sarchi
...evo mene iz pohajanja po mestu. joj je soparno. ve ste pa že vse napakirale. baby blue super seznamček, tud jzt nism mela pojma kaj bi vzela s sabo.

kupila sem si olje od welede za masažo presredka....a ma katera izkušnje s tem?

kompletek za iz P
imam jaz 56, ga poslikam pa prilimam kasnej. sva pa z mojm kar iz pliša zbrala. upam da ne bo prevroče. joj sam če bo držala taka vročina bom mogla kupit še enega tankega bombaž. kakšne ste kupile ve?

prekuhavanje dudik in flaške? kako ste jih?

popacana po trebuhu
...no comment, nikol bla zdej pa sm ku packa! user posted image

tanik jzt sm potovalno previlano podlogo kupila v neckermannu, je taka torba k se raztegne v podlogo, pa še kremco in pleničko lhk zraven spraviš.
torbo za na voziček pa sem jaz dobila zraven, sicer pa sem vidla da jih prodajajo v pikapolonici posamezno.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 3.8.2009 13:28:25 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 494
3.8.2009 13:28:54   
kupido
Kepica kako lep kompletek user posted image

Mi ga še nismo kupili, do sedaj tudi nisem videla nič primernega. Kje ste ga pa kupile? Že pred 1 mesecem sem vprašala po kompletku v BC in so imeli le žametne in št.62. Upam, da so sedaj dobili kaj novega.

Nam je v MŠ svetovala, da naj punčke povijamo na široko z eno pleničko čez pampersko tudi če rečejo, da so kolki ok. Fantkov da pa ni potrebno, če so kolki ok.

Tanik meni se smejejo, da jaz že sedaj potrebujem slinček, ker mi gre vse po majici. Upam, da se bo to potem vrnilo nazaj v stare tire, ker če ne user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 495
3.8.2009 13:30:37   
Erdbeere
joj lep kompletek kepica....ga tudi jaz potem poslikam pa vam pokažem, samo nimam še čist 100% določeno, ker jaz kar študiram, da bom po mojem kr mojga poslala, da bo kupil nekaj kar mi bo všeč pa ko bom vedela kaj imamo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
3.8.2009 13:31:40   
polari
Jaz mam voziček Peg Perego in sem si kupla tudi tako torbo, ki že ima not previjalno podlogo. Torba je bla nekje   42 €.

Joooj, na Ptuju je rahlo oblačno, še vedno fejst vroče, soparno...se mi zdi, da pritisk tak dol tišči......groza....Mojega user posted image sem odpravla v službo, zdaj pa sem sama...bom malo počivala, pa kako knjigo prebrala...pa tu gor mam seveda kaj za prebrat ...user posted image user posted image user posted image

Mene user posted image brca oz. ven tišči nekaj čisto na desnem boku, na strani...smešno je....

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 497
3.8.2009 13:33:35   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: kupido

Tanik meni se smejejo, da jaz že sedaj potrebujem slinček, ker mi gre vse po majici. Upam, da se bo to potem vrnilo nazaj v stare tire, ker če ne user posted image

vidim,da je potem to nosečniško, ker jaz nikol nisem popackana po majcah,no se je mogoče zgodilo. ampak to je pa že preveč pa vedno se kam naslonim s trebuhom ali zadanem, na pečico sem se že prilimala-na vročo pa k štedilniku pa še kam.

Žan

(odgovor članu kupido)
Neposredna povezava do sporočila: 498
3.8.2009 13:34:39   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Jutro
VČeraj vam je pa dogoajalo ... no meni tudi.
smo šli zvečer na Šmartinsko jezero (Tulpek, ful lepo so zrihtali, samo je perveč stopnicuser posted image ), pa so me vročina in stopnice tako zjahale, da sem dobila migreno ... in potem sem ceeeloooo noč bruhala ko vidra, mali brcal 100 na uro, pa še krči so me v meča grabl. Danes sem pa čist crknjena, ne paše mi ležat, sedet, niiiččč, morem pa it par stvari v mesto zrihtat, malega mi bo pa mami pazla... v glavnem ...danes sem autuser posted image user posted image user posted image user posted image

Barika, a stopnice da souser posted image user posted image user posted image . To pa res ni zdaj za it. Kaj pa z vozičkom se da kaj tam vozit, ali je čisto preveč stopnic?

Upam, da boš kmalu boljše, na tiste stopnice pa ne grem, zihr je zihr, me ne mika tvoja situacija.

hej, baje se da nekje okrog gor peljat, pa se pri oni koči (ko je bila včasih restavracija) parkirat ...pa lahko grez z vozičkom, ampak so na kakšnem delu stopnice .---super ne?user posted image user posted image SEj to Celje, je tako vozičkom in invalidom "prijazno" da te srat prime, če hočeš kam it.

Jaoo, danes sem pa taaak tečna, da ni za povedat, pa na csd-ju sem čakala, sem bila tako zblojena, da nisem vedla, kaj spoloh delam tamuser posted image user posted image , mami pravi, da se mi je trebuh spustil (malo opažam tudi sama), tak da komaj čakam, da se začne dogajat (ampak jaz srečko srečkovič bom verjetno spet čez rokuser posted image )
Moj me je klical, ker sem mu mogla neki zmerit in me je zbudil ...sem šla z malim spat, pa jih je slišal, da mi je rajši kar slušalko dol vrgeluser posted image user posted image

Odločba, nimam pojma, če sem jo dobilauser posted image , nesla sem jo pa pred dobrim mesecem, ampak dinarčkov še ni, čakam datum okoli 15.8.

Matične celice, moj je najprej rekel, da je to BV, da ne, zadnjič sma pa na vrat na nos izpolnevala in poslala (v 35 tednu ---itaq, 1 teden prepozno), pa verjetno bodo zavrnal, ker sem imela med nosečnostjo težave s kožo (dishidroza)user posted image

za v P.ima mali kompletek - tanke žabice, hlače, zoknčke, 1 bodi z dolgimi rokavi (al sem vzela 2 sej ne vem) in jaknico, če bo prevroče, lahko gre domov samo v žabicah in bodiju, zoknčke in tanko kapico, pa 2 tetra plenici. Za sebe imam tuš gel, šampon, balzam, manjka labello, zobna krtačka in pasta, krtača (še manjka), nastavki za dojenje, 2 para ščitnikov modrca (tiste blzinice za dojenje- ampak to je za domov), sp. hlač ne mislim jemat, ker bom kar njihove mrežaste vzela, eno majico, pa ene hlače še morem noter dat, ker kok sem šla prvič domov zrihtana (mi je moj prinsel) je bolje, da si sama pripravim

verjetno je še kej, pa je glih v sobi, kjer mali spi.

Čakam dež in ohladitveuser posted image

kaj boste kuhale danes?? še dobro, da imam v skrinji kej na zalogo, ker bo danes golaž in polenta ..se mi ne da kuhat, sem ponoči preveč delala.user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 499
3.8.2009 13:36:08   
barika

kakšno številko kompletka boste nesle v porodnišnico,jaz se še zmeraj ne znam odločit?

ugotavljam da nimam 56 številke,no dva bodija pa eno pižamco pa ene par majčk. vse ostalo je večje.

kar št. 56.
moj prvi je bil rojen z 51 cm, tak da bo verjetno drugi isto oz. malo večji in težji ...se pravi 4kg +user posted image

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?