barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: barika Jutro VČeraj vam je pa dogoajalo ... no meni tudi. smo šli zvečer na Šmartinsko jezero (Tulpek, ful lepo so zrihtali, samo je perveč stopnic ), pa so me vročina in stopnice tako zjahale, da sem dobila migreno ... in potem sem ceeeloooo noč bruhala ko vidra, mali brcal 100 na uro, pa še krči so me v meča grabl. Danes sem pa čist crknjena, ne paše mi ležat, sedet, niiiččč, morem pa it par stvari v mesto zrihtat, malega mi bo pa mami pazla... v glavnem ...danes sem aut Barika, a stopnice da so . To pa res ni zdaj za it. Kaj pa z vozičkom se da kaj tam vozit, ali je čisto preveč stopnic? Upam, da boš kmalu boljše, na tiste stopnice pa ne grem, zihr je zihr, me ne mika tvoja situacija. hej, baje se da nekje okrog gor peljat, pa se pri oni koči (ko je bila včasih restavracija) parkirat ...pa lahko grez z vozičkom, ampak so na kakšnem delu stopnice .---super ne? SEj to Celje, je tako vozičkom in invalidom "prijazno" da te srat prime, če hočeš kam it. Jaoo, danes sem pa taaak tečna, da ni za povedat, pa na csd-ju sem čakala, sem bila tako zblojena, da nisem vedla, kaj spoloh delam tam , mami pravi, da se mi je trebuh spustil (malo opažam tudi sama), tak da komaj čakam, da se začne dogajat (ampak jaz srečko srečkovič bom verjetno spet čez rok ) Moj me je klical, ker sem mu mogla neki zmerit in me je zbudil ...sem šla z malim spat, pa jih je slišal, da mi je rajši kar slušalko dol vrgel Odločba, nimam pojma, če sem jo dobila , nesla sem jo pa pred dobrim mesecem, ampak dinarčkov še ni, čakam datum okoli 15.8. Matične celice, moj je najprej rekel, da je to BV, da ne, zadnjič sma pa na vrat na nos izpolnevala in poslala (v 35 tednu ---itaq, 1 teden prepozno), pa verjetno bodo zavrnal, ker sem imela med nosečnostjo težave s kožo (dishidroza) za v P.ima mali kompletek - tanke žabice, hlače, zoknčke, 1 bodi z dolgimi rokavi (al sem vzela 2 sej ne vem) in jaknico, če bo prevroče, lahko gre domov samo v žabicah in bodiju, zoknčke in tanko kapico, pa 2 tetra plenici. Za sebe imam tuš gel, šampon, balzam, manjka labello, zobna krtačka in pasta, krtača (še manjka), nastavki za dojenje, 2 para ščitnikov modrca (tiste blzinice za dojenje- ampak to je za domov), sp. hlač ne mislim jemat, ker bom kar njihove mrežaste vzela, eno majico, pa ene hlače še morem noter dat, ker kok sem šla prvič domov zrihtana (mi je moj prinsel) je bolje, da si sama pripravim verjetno je še kej, pa je glih v sobi, kjer mali spi. Čakam dež in ohladitve kaj boste kuhale danes?? še dobro, da imam v skrinji kej na zalogo, ker bo danes golaž in polenta ..se mi ne da kuhat, sem ponoči preveč delala.
|