|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
30.8.2009 20:32:42   
baby blue
Aha potem je možno da je bila pri meni tista tekočina tudi čep... Čeprav ni bilo ne rjavkastega niti nitkastega... Hmmm najbrž je bil samo bolj močan izcedek...

uuuuuuuuuu veselka držim pesti da bo akcija in da boš kmalu cortala...

Me je ravno sestrična klicala da mi bo jutri pripeljala cel kup cunjic pa še nekaj stvari za tamalo... user posted image user posted image user posted image iiiiiii spet bom mela neki za delat user posted image user posted image Pa še njeno hčerkico bom vidla da jo mal premučkam... user posted image user posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
30.8.2009 20:35:31   
kepica
Opa, veselka, nekaj dogajauser posted image Tole je pa že zelo blizu odhoda v P. Mogoče bo pa še danes akcijauser posted image

Jaz sem že izpod tuša. Grem ležečki pred TV. Jutri ima amnioskopijo. Pojma nimam, kaj naj pričakujem. Najbrž me bodo poslali domov, vseeno pa me malo živčki dajejo, glede na to, da se mi na vsake toliko časa malo dogaja.

Se oglasim jutri. Če ne drugače, pa na smsuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
30.8.2009 20:37:27   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Očetovski dopust....Mi smo vse izpolnjene papirje oddali na CSD, ko sem urejala porodniško....Rekli so nama samo, da jih moramo obvestiti točno datum, kdaj naj bi nastopil ta dopust...

Različni CSD imajo različno prakso. Pri nas prineseš papirje za očetovski dopust po rojstvu, ker prej baje itak ne morejo nič naredit, ker potrebujejo še zadnjo plačo, ki jo oče dobi pred rojstvom. To je bilo pri meni sredi avgusta, papirje za sebe sem pa oddala že prej.

Bety, saj pri svojem G tudi nikoli ne čakam, vse je ob uri oz. celo prej.... zato pa tega nisem navajena in sem kar malo šokirana, kaj se dogaja v P.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
30.8.2009 20:40:57   
altaja
Veselka, jst bi na tvojem mestu preverila če je vse v torbi, ker glede na napisano se mi zdi, da boš noč preživela v P.

Srečno!

Pri meni nič novega... Očitno sem bla ves čas na pravi temi ker kot kaže bo naš user posted image vendarle septembrček in ne avgustovček user posted image

Za rojstvo otroka dobiš 2 dni izrednega dopusta. Tko je šefica rekla mojmu...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
30.8.2009 20:44:11   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Betty, Tulpek je govorila o porodnišnici, pa na žalost je danes nedelja, tak da niti zdravnikov ni, je samo eden ali dva, ki sta dežurna, zato sep a čaka ..pa itaq imajo porodi prednost.

Tulpek, če boš fejst čez rok, se pa mogoče še na kakšnem CTG-ju srečavauser posted image user posted image user posted image . Čeprav sem mojga prestrašla, da če bom čez rok, bo mogel vsak drugi dan jemat dopust, da bo malega pazil in je rekel ...ja no, kr na rok pejt rodituser posted image user posted image user posted image

Barika, a veš, da upam, da se ne srečava na CTG-jih čez rok. Raje čez par dni v P.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
30.8.2009 20:45:43   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Pa daaaaj, vsem se že nekaj cedi (user posted image user posted image user posted image ), pa pika, pa cuka....jaz bi tudiiiiiiii..mene nič ne šraufa, nič.....ful sem že nestrpna.....pa tolko bolj, ker sem vedno doma, pa mam več časa, da o tem razmišljam...moram si neko pametno delo najt, res.....

A si prepričana, da vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni se nič ne cedi, nič ne pika, nič ne cuka, nič ne šraufa... samo besna sem pa, ker se NIČ ne dogaja.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
30.8.2009 20:47:02   
baby blue
kepica veliko sreče jutri na amnioskopiji... Držim pesti za dobre novičke user posted image

Glede čakanja pri G... Pri moji G v ZD si na vrsti ob tisti uri ko si naročen... V P je pa kar nekaj časa za čakat... Sem bila kar presenečena čeprav se mi je kar zdelo da bo tako... Sicer pa še dobro da sem proti koncu in bo potem staro stanje...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
30.8.2009 20:47:58   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

oj,

meni tud dons očitno čep odhaja, je sluzast, nitkast in rjav... pa bolečine, popadki, sicer še vedno neredni, so že močnejši kot prejšnje dni, boli me vse od trebuha gor do dol, ledvenega dela in črevesje. sem klicala tudi P, ker se mi je najprej usul rjav izcedek, ki je bil še voden, potem pa se je sluzasto začelo. no, bomo vidli jutri, kje smo, ko se moram narisat v P, če ne bo kaka akcija že prej user posted image

sm pa kr mal živčna in bi po malem skos neki jedla (še dobr da petrol ni delč) user posted image

Veselka, pa ne, da bo tvoj user posted image točno na rok začel akcijo user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da boš vsaj ti, od nas - preostalih avgustovk, jutri že cartala. user posted image user posted image user posted image

Kepica, srečno jutri user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.8.2009 20:52:10 >

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
30.8.2009 20:48:22   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Betty, Tulpek je govorila o porodnišnici, pa na žalost je danes nedelja, tak da niti zdravnikov ni, je samo eden ali dva, ki sta dežurna, zato sep a čaka ..pa itaq imajo porodi prednost.

Tulpek, če boš fejst čez rok, se pa mogoče še na kakšnem CTG-ju srečavauser posted image user posted image user posted image . Čeprav sem mojga prestrašla, da če bom čez rok, bo mogel vsak drugi dan jemat dopust, da bo malega pazil in je rekel ...ja no, kr na rok pejt rodituser posted image user posted image user posted image

Barika, a veš, da upam, da se ne srečava na CTG-jih čez rok. Raje čez par dni v P.

smotkauser posted image user posted image

jaz imam v torek pregled, potem imam pa kao uradni pdp v soboto (po NS pa 3.9-tega se držim, ko pijanec plotauser posted image ) in bom šla verjetno na ctg v porodnišnico (5.9)... ma,  ziher se boma kje srečaliuser posted image

Veselka, srečno pot, če bo kaj!!user posted image user posted image

jaz tudi danes kar nekaj jemuser posted image , pa mali ima tako žurko v trebuhu, da ne bo danes nič

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
30.8.2009 20:49:19   
barika

IZVIRNO SPOROČILO: polari

Pa daaaaj, vsem se že nekaj cedi (user posted image user posted image user posted image ), pa pika, pa cuka....jaz bi tudiiiiiiii..mene nič ne šraufa, nič.....ful sem že nestrpna.....pa tolko bolj, ker sem vedno doma, pa mam več časa, da o tem razmišljam...moram si neko pametno delo najt, res.....

A si prepričana, da vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Meni se nič ne cedi, nič ne pika, nič ne cuka, nič ne šraufa... samo besna sem pa, ker se NIČ ne dogaja.

meni danes tudi neuser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
30.8.2009 20:50:48   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Pri meni nič novega... Očitno sem bla ves čas na pravi temi ker kot kaže bo naš user posted image vendarle septembrček in ne avgustovček user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
30.8.2009 20:52:10   
baby blue
hi hi danes smo pa same jedke tukaj... Jst imam tudi že ves dan nekaj po ustih... Sploh čokolado na vsake toliko časa in pol naša še bolj razgraja po trebuhu... user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
30.8.2009 20:55:03   
tulpek
Barika, 5.9. je zadnji dan, na katerega sem pripravljena it rodit user posted image . Do takrat mora bit user posted image zunaj. Tak da ta dan se lahko srečava, ko bom na poti v porodno, ti boš pa čakala na CTG. Čeprav glede na gužvo se lahko zgodi, da bova kar na sosednjih posteljah rojevali user posted image . Vsaj ena prednost: če bo katera klicala Kepico, ji bo lahko kar za obe poročala stanje. 

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.8.2009 20:57:23 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
30.8.2009 20:56:47   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

hi hi danes smo pa same jedke tukaj... Jst imam tudi že ves dan nekaj po ustih... Sploh čokolado na vsake toliko časa in pol naša še bolj razgraja po trebuhu... user posted image user posted image

Meni pa sploh ne paše jest, so  verjetno živčki malo krivi. Že dve uri razmišljam, kaj naj jem... pa še nisem našla primerne hrane. Še sladkarije me ne mikajo. Točno določeno pico bi, pa se mi ne da v Celje. Ma ne vem, kdaj jo bom prebolela user posted image .

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
30.8.2009 20:57:05   
altaja
Tulpek, si bla na makedamu? A veš da sem jst bla (sicer čist nepričakovano ampak se nisem pritoževala user posted image ) ...pa nič od nič...bemtica...

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
30.8.2009 21:01:09   
baby blue
Tukaj pri nas če se pelješ po eni cesti je tako luknjasta da sploh ne potrebuješ makedama user posted image user posted image Te pošteno pretrese še dobro da pelje tudi mimo P če se začne dogajat user posted image user posted image

Gotovo so živčki krivi ja... Pa še pica ti gre samo po glavi user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
30.8.2009 21:01:13   
tulpek
Altaja, nisem, ker danes ni bilo časa zaradi obiskov. Greva jutri, upam da bo pomagalo.

Naj povem, kak user posted image sem js... včeraj pozno zvečer sem sestri poslala sms v tem stilu: Oj, sporočava ti novico, da se danes, 29.8.2009, ob 22.05 ni zgodilo popolnoma nič. user posted image user posted image user posted image
Je najprej mislila, da sem rodila (sms jo je zbudil)... že imela tisti adrenalin v žilah... potem je pa ugotovila, da se zafrkavam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
30.8.2009 21:01:40   
barika
Tulpek, prid na obisk, pa pico pripelji zravenuser posted image , boma jamraleuser posted image .

jaz sem si pa danes tahitro pecivo v MV spekla,pa ga že skor ni večuser posted image , bi pa še kakšno tortilijo ali/ in pečen krompir pa eno skledo solate ....

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
30.8.2009 21:02:58   
baby blue
tulpek ta je pa dobra... Full hud sms... Sestra pa že vsa vesela da je teta... user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
30.8.2009 21:05:43   
barika

Naj povem, kak user posted image sem js... včeraj pozno zvečer sem sestri poslala sms v tem stilu: Oj, sporočava ti novico, da se danes, 29.8.2009, ob 22.05 ni zgodilo popolnoma nič. user posted image user posted image user posted image
Je najprej mislila, da sem rodila (sms jo je zbudil)... že imela tisti adrenalin v žilah... potem je pa ugotovila, da se zafrkavam. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
30.8.2009 21:07:16   
altaja

Altaja, nisem, ker danes ni bilo časa zaradi obiskov. Greva jutri, upam da bo pomagalo.

O kako nesramnoooooo user posted image Ha, ha, mogoče to šalo uporabim pri moji sestri...revca ne bo do konca prebrala, bo že nazdravljala user posted image

Sem pozabila povedat da mam jutr ob 8h CTG. Itak ne bo nič pokazal user posted image

Barika, ti sam jej, boš kmalu rabila moč user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
30.8.2009 21:10:00   
tulpek

Tulpek, prid na obisk, pa pico pripelji zravenuser posted image , boma jamraleuser posted image .

Se mi ne da... spat grem takoj, ko zberem energijo, da se spravim pod tuš. Jedla bom pa jutri. 
Lahko pripeljem pico v torek po CTG-ju, ampak bom verjetno zelo tečna, ker bom spet celo dopoldne čakala. Sem razmišljala, da bi si jo kar v P naročila user posted image user posted image user posted image .

Pa če bo katera pošiljala tak sms - treba ga je poslati zvečer, ko že skoraj spijo, ali pa, da ga zjutraj preberejo... je efekt večji, čez dan so ljudje preveč zbrani.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
30.8.2009 21:12:16   
altaja
Jooj, Kepica, srečno jutr. Pa da nas obvestiš!

Ha, ha, ha, Tulpek, na tvojmu tickerju tud piše, da je otrok že doma user posted image user posted image user posted image
Matr sm žleht user posted image user posted image user posted image

Škorpijončica: me smo te tud pogrešale... jst sem zravn pa še fouš za morje...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
30.8.2009 21:20:02   
SONČEK LARA
Dva dni me ni, pa imamo že nove člane...čestitke vsem za male štručke!!!

No tole glede čepa...sem hotela ravno povedati, da sem imela v petek zjutraj na hlačkah sluz obarvano temno rdeče z krvavimi nitkami. Pa sem rekla zihr je čep. No pa nbenega ščipanja in nič. No danes zjutraj se je ta obarvana in z nitkami sluz zopet pojavila na mojih hlačkah. Punce jaz imam uradni rok 28.9. , po NS pa 1.10. in res ne vem ali naj jutri pokličem svojo G in ji omenim in naj me pregleda, ker sedaj pa res ne bi rada že rodila. Pa zelo me je začela bolet hrbtenica, križ.

CSD...pri nas se papirje oddaja takrat kot ponavadi žene za porodniško, ko pa se dete rodi pa oče prinese tisti omenjeni listek na scd in one tam bodo že vedele. Pri nama razen ker nisva poročena morava pred tem urediti še priznanje očetovstva, ker ne more on imeti očetovski dopust brez tega priznanja.

Hvalabogu za tele ohladitve, balzam zame in moje počutje. Kako je krasno ko lahko diham normalno, grem na sprehod normalno...Danes smo si privoščili izlet na sv. Katarino...punce hodila uro in pol, pa kr nekaj hriba...in sem kar utrujena, otroček pa tudi, tak da grem počasi vodoravno se nastavit možeku da me mal počoha...namreč sem odvisnik od čohanja po hrbtu...hahauser posted image .

No jutri pokličem mojo G, pa sporočim kako je s tem čepom. Ker ga tudi jaz v prvi N nisem zasledila in me res zanima če je to to. Naj me rpegleda in pove...jaz sem laik na tem področju.

Prelep preostali del večera

nočko

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
30.8.2009 21:23:02   
polari

tulpek ta je pa dobra... Full hud sms... Sestra pa že vsa vesela da je teta... user posted image user posted image

Ja, se strinjam...user posted image user posted image user posted image

hi hi danes smo pa same jedke tukaj... Jst imam tudi že ves dan nekaj po ustih... Sploh čokolado na vsake toliko časa in pol naša še bolj razgraja po trebuhu... 

Jap, tudi jaz ne vem, kaj je danes z mano - samo iščem po hladilniku, kaj bi še lahko pojedla.....dopoldan je še bilo vse ok, popoldan pa grooooza! Upam, da me ne bo preveč kislina pol mantrala...

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?