|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
30.8.2009 13:26:12   
škorpijončica
Živjo septembrke!
Kako ste?.. sm vas pogrešala.

Najprej bi rada čestitala novim mamicam za Alino, Tio in Timoteja, pa Binči za fantka! Posebej pa bi rada ovedala kako vesela sem za Pupček, novica o njeni deklici me je čisto ganila! Morda zato, ker sem Pupček spoznala na srečanju septemberk pa mi je nekako še bolj osebno...
Škoda ker Tulpek še vedno visi na tem forumu in zbira klepetave zvezdice, namesto, da bi šla rodit!
Verjamem, da je zelo tećno.. jst imam kar izklopljen telefon, da me ljudje ne gnavijo, ko pa kdo vpraša kdaj bom rodila, jim namesto"ne vem" rečem "v torek ob petih popoldne"potem pa sam glupo pogledajo... ja bogi oni ko morjo čakat, da se ga bodo lahko napil, name pa nihče ne pomisli, kot da mi je fajn tak trebuh vlečt posod naokoli in kot da jaz nisem neučakana... Potem pa še vse šale na ta račun..Moj fant je namreč znan po tem, da čisto vedno zamuja, ne moreš it tudi na sladoled nikamor brez da bi ga vsaj 10min čakal da se zrihta, pa čeprav potrebuje le denarnico...No in zdaj pravijo, da ima hčerkica verjetno njegove gene, da se tako obira in da bom verjetno rodila pozimi... sem celo dobila zimsko kapo, šal in rokavice za Nio.

Sem včeraj ponoči prišla domov iz morja. Sm se imela fajn, podnevi sva hodila naokoli in se na,makala v morju, ponoči smo kartali, predvčerajšnjem sva šla celo na ribiški praznik v izolo. Dragega sem komaj prepričala da greva, ker ga je bilo strah, da bi mi v tisti gužvi voda odtekla pa bi me mogu potem nosit do avta, ker je bilo daleč za hodit.. Ampak vse je bilo v redu, kdo bi si mislil, da bom še na  morju lahko en teden tik pred rokom, sem mislila, da naju bo mala prehitela. Vendar pa nisva imela apartma zraven morja ampak je bilo 10 min za hodit, pa še stopnice vmes in to je bilo vdsak dan težje..čedalje bolj počasi sem morala hodit, čedalje bolj sem racala in vsake 10 metrov je trebuh postal trd kot kamen. Morda sem celo pretiravala, ker danes sploh ne morem hodit. Morda se vam zdi da pretiravam ampak ko vstanem me tako boli na desni strani trebuha, približno tako kot če ful daleč tečeš pa te zvijejo mišice. Tako da čisto sklonjena hodim na vece, ker če se zravnam me še bolj boli. Mala je bolj mirna in tudi sicer me nekaj matra ampak ne bi rada rekla, da se mogoče kaj celo pripravlja, ker potem ziher spet ne bo nič...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
30.8.2009 14:00:10   
tulpek
Sem končno doma. Vse skupaj je trajalo 4 ure in tudi če bi bila eno uro prej tam, ne bi nič prej končala, ker so tiste, ki so prišle prej, končale točno 5 ali 10 min pred mano. V tem času so 3 ali 4 rodile, ena je bila ob 9ih na ctg-ju, imela popadke na 5 min in ob 11ih rodila.

CTG je vredu, plodovnice dost, vaginalno me niso pregledali, tako da ne vem, kako je z odprtostjo... če bom mogla vsak drug dan tam bit, bom dobila po.pi.z.dit.is, tak da jutri grem na makadam. Res se mi ne da tam čakat.

Pa še  grozno sem besna, ker so mi pripravili kosilo, pa je šla moja sanjska pica po zlu user posted image user posted image user posted image . Misel na pico me je držala 4 uri pokonci user posted image . Kosilo je pa takšno, da me bo zgaga pekla in še beljakovin ni nič. user posted image user posted image user posted image Me niso mogli vsaj vprašat prej user posted image user posted image user posted image .

Pa še na živce mi grejo, ker me gnjavijo in sprašujejo, kak je bilo... Razmišljam, da bi šla na en hrib (no, se peljala tja po zrukanem makadamu) in ostala tam, dokler se ozračje malo ne pomiri. Se mi ne da trenutno nikogar poslušat user posted image user posted image user posted image .

Ma sem smotana, ampak hormoni nagajajo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

tulpek meni tudi 13.9 ni glih všečen datum pa imam takrat PDP... user posted image user posted image Pri nas v P baje čakajo samo en teden če si čez rok potem ti pa sprožijo... 

Ne se sekirat, nimaš veliko možnosti, da rodiš na pdp, baje jih je samo 6%. Se mi zdi, da imam js več možnosti za ta datum kot ti.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 30.8.2009 14:02:43 >

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
30.8.2009 14:28:06   
Anonimen
kepica to naj bi bil predznak da se boš začela odpiratuser posted image kdaj pa bo to pa ve samo tvoje deteuser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
30.8.2009 15:02:25   
Tanik
tulpek saj bo, držim pesti, da te danes zvečer prime in greš rodit user posted image

jaz sem pa lih s potepanja po LJ, tudi na kosilo sva šla tako da mi ni treba kuhat. grem malo pred TV potem pa še kaj narest pa mal pogledat kok ste načvekale user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
30.8.2009 15:25:21   
Casiopea
 Pupček čestitam na mali štručki !!!  user posted image user posted image user posted image

Ali se je kateri že odluščil čep ? (tri tedne pred rokom) Mislim, da se meni po delih. Je to sploh mogoče? Danes je bila spet kepa in tokrat rahlo obarvana. A je to to ?

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
30.8.2009 15:33:47   
jullie
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Še vedno nič :-(. So šli na malico. Baje so eno pol ure šivali :-/ pa še nekaj so imeli. V glavnem, Js se tega ne grem več in grem jutri na makadam potem pa še v akcijo in vmes bom še vse počistila ... Zraven mene je pa ena, ki je 12 dni čez rok... In so ji rekli, da v torek sprožijo. Pa meni se zmeša, če bom mogla do 13. Čakat, pa še datum mi ni všeč.

..pa js res nevem zakaj vedno tako dolgo čakajo čez rok..pa je baje v CE P to kar navada..jih poznam ene par..  jaz bi po 1 tednu začela orenk težit ali pa enostavno šla v drugo P...

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Ja, pa še nekaj. Tisti papirji za na CSD, ki jih oddaš za očetovski dopust. Tam gor je potrebno navesti ime in priimek otroka, ter emšo. Kdaj pa dobiš emšouser posted image Ker papirje moraš oddat en dan pred nastopom očetovskega dopusta, to je v bistvu 3. dan po rojstvu otroka. Pa ne dobiš emša v Puser posted image Malo sem pozabila, kako to gre. Je že več kot 5 let od porodauser posted image

..js sem zdejle mojega user posted image  vprašala pa se ne spomni user posted image .. je pa on koristil očetovskega takoj tisti dan, ko sem rodila..papirje pa vem, da ni nesel takoj tisti dan...kaj več ti pa žal ne morem povedat user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
30.8.2009 15:46:27   
tulpek
Js sem nekaj slišala, da naj bi očetu pripadala dva dneva (ne porodniškega, ampak ekstra) dopusta ob rojstvu otroka, podobno kot je v primeru smrti v družini. Pa me zanima, kako je s tem?

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
30.8.2009 15:49:07   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

Še vedno nič :-(. So šli na malico. Baje so eno pol ure šivali :-/ pa še nekaj so imeli. V glavnem, Js se tega ne grem več in grem jutri na makadam potem pa še v akcijo in vmes bom še vse počistila ... Zraven mene je pa ena, ki je 12 dni čez rok... In so ji rekli, da v torek sprožijo. Pa meni se zmeša, če bom mogla do 13. Čakat, pa še datum mi ni všeč.

..pa js res nevem zakaj vedno tako dolgo čakajo čez rok..pa je baje v CE P to kar navada..jih poznam ene par..  jaz bi po 1 tednu začela orenk težit ali pa enostavno šla v drugo P...

Torej nosečke... kako dolgo čakajo v Slovenj gradcu, na Ptuju ali v Trbovljah? Saj ne vem, če bi res šla drugam... ampak bi bilo fajn vedet. Me je res groza, da bi mogla 14 dni vsak drug dan celo dopoldne tam preživet. Pa še s prevozom je smotano, ker če se ne bom peljala sama, bo mogel moj zato dopust jemat user posted image . Sicer se čutim sposobno vozit, ampak mi vsi težijo user posted image .

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
30.8.2009 16:06:05   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

kepica to naj bi bil predznak da se boš začela odpiratuser posted image kdaj pa bo to pa ve samo tvoje deteuser posted image

V četrtek sem bila odprta 2 cm. Upam, da sem se še kaj. Tak način odpiranja mi je najbolj všečuser posted image

jullie meni so na CSD rekli, da je papirje potrebno oddati en dan pred nastopom očetovskega dopusta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
30.8.2009 17:02:07   
Anonimen
V četrtek sem bila odprta 2 cm. Upam, da sem se še kaj. Tak način odpiranja mi je najbolj všečuser posted image

Kepica jaz sm že 2 tedna odprta pa me matra še zdej tko da sam za info čeprav ti privoščim da bo čimprej in čimmanj matranjauser posted image

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3410
30.8.2009 17:11:04   
kepica
Tako različne odgovore poslušam. Evo, babica je rekla, da bo še do ponedeljka, potem pa po drugi strani poslušam takšne, kot si ti npr. Ravno včeraj mi je ena rekla, da je bila tudi 2 cm odprta, imela 7 amnioskopij, pa nič od nič.
hehe...saj drugače se mi ne mudi, ampak imam trenutno dve prijateljici v P, pa bi šla rodit zaradi dobre družbeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
30.8.2009 17:33:47   
vila MaLiNa

Žal nimam nobene novičke za vas. Za enkrat še vse tiho na mobitelu. Se mi pa zdi, da se bo danes še dogajalo. Dan je še dolg.

Se mi zdi kot, da je danes tak dan - zatišje pred nevihtouser posted image .

[Meni je pa šel spet en del čepa. Gosta sluz, svetlo rumena, nič krvavih nitk. Saj je to to? Pa koliko je tegauser posted image user posted image Se mi izloča po obrokihuser posted image
Dajte me prosim malo razsvetlit. Zakaj se odlušči čepuser posted image Ker se odpiram ali kar tako, ker zadeva zoriuser posted image

Ja, pa še nekaj. Tisti papirji za na CSD, ki jih oddaš za očetovski dopust. Tam gor je potrebno navesti ime in priimek otroka, ter emšo. Kdaj pa dobiš emšouser posted image Ker papirje moraš oddat en dan pred nastopom očetovskega dopusta, to je v bistvu 3. dan po rojstvu otroka. Pa ne dobiš emša v Puser posted image Malo sem pozabila, kako to gre. Je že več kot 5 let od porodauser posted image

Joj, koliko enih vprašajčkovuser posted image No, dajte mi prosim malo pomagat, da jih bo manjuser posted image

Upam, da se bo kmalu začelo za res!!!user posted image
Glede očetovskega dopusta - ko je otrok rojen se menda v porodnišnici dobi listek (na katerem je napisan datum rojstva) in s tistim listkom se potem ureja na CSD. Tako, da je datum rojstva dovolj za uveljavljanje pravic. Tako mi je razložila na CSD-ju.

Js sem nekaj slišala, da naj bi očetu pripadala dva dneva (ne porodniškega, ampak ekstra) dopusta ob rojstvu otroka, podobno kot je v primeru smrti v družini. Pa me zanima, kako je s tem?

Odvisno kako ima zapisano v kolektivni pogodi. Šteje se pa med izredni letni dopust - dobiš ga ob poroki, selitvi, rojstvu in smrti.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
30.8.2009 18:04:40   
Tanik
naj mi ena pove, jaz imam močno bolečino od popka desno spodaj.user posted image a ni tam slepič? user posted image a je to nosečniško.

Žan

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
30.8.2009 18:18:48   
Tanik
ko čakam na odgovor, je že malo ponehalo user posted image , slepič verjetno ni.

mogoče pa grem rodit user posted image ,k že cel dan mojmu govorim, da jaz bi pa že šla.

Žan

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
30.8.2009 18:38:56   
Nepoznana
Ojla punce!

Samo toliko, da vas pozdravim, ker umiram od dolgcajta... Danes čez tri tedne imam PDP, jaz pa še sploh nisem dojela, da bom res mami...Da bom imela doma štručko, ki sem si jo in si jo še tako zelo želim... Komaj čakam, zdi pa se mi zdi, da je to še tako daleč, hkrati pa tako kmalu...Malo me je strah vsega okrog poroda, ampak potem, zadnje dni, najbrž tako težko čakaš, da človek tudi na tegobe poroda pozabi user posted image .

Ampak, vreme pa...končno! Samo to lahko rečem. Končno, da se je vsaj malo ohladilo. Spim kot angelček, tudi ko grem na wc, to naredim tako "mimogrede", da se niti zbudim ne ornk in potem takoj nazaj zaspim. In zadnje tri dni sem spala do 10-ih user posted image . Čeprav se smešno sliši, sem čisto ponosna nase user posted image , pa posledično tud tečna nisem tako zelo.

Drage user posted image , ki pričakujete svoje pikice v teh dneh, želim vam čimprejšen odhod v P, pa čim hitrejši porod, pa nič bolečin user posted image .

Mamicam pa user posted image ob rojstvu in obilo crkljanja!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
30.8.2009 18:47:41   
Bety11
Očetovski dopust....Mi smo vse izpolnjene papirje oddali na CSD, ko sem urejala porodniško....Rekli so nama samo, da jih moramo obvestiti točno datum, kdaj naj bi nastopil ta dopust...

Čep....Kepica, po pravici ti povem, da jaz to še nikoli nisem pri sebi opazila...Nikoli nisem  imela izcedkov, sluzi, ...karkoli....Prav zanima me, kako bo v tej nosečnosti, ko večino časa počivam....

Škorpijončica.....Lepo, da si prišla vsa zapakirana z morja...user posted image ....Zdaj pa počivaj, da zbereš moči za porod...Ta telovadba po stopnicah in sejmu je naredila samo dobro.....No...Predlgam resnično zdaj počitek....Če se prav spomnim, si ti tista suhica mičkana, ki je pri petih mesecih nosečnosti tehtala komaj 50 kg...No...Pa čestitam ti na dobri kondiciji, dobri formi za nosečnost in prav pohvalno je, da nisi rojevala prej, temveč je vse tako, kot mora biti....user posted image user posted image user posted image ..Tako bo tudi porod....Kar prepričana sem....Srečno!

Tulpek...Jaz moram zopet pohvaliti naše G v Postojni....Moram in konec....Jaz sem vedno naročena ob uri in ko pridem v čakalnico in me sestra zagleda, me vzame TAKOJ....Nikoli ne čakam prav nič...Tako tudi druge....KO grem v laboratorij, pa nikoli ni gužva, mogoče je ena oseba, ki čaka....In tamo tudi odpravim takoj...Pošljejo me domov, da ni treba čakati in da bodo oni vse papirje odnesli zdravniku, mene pa poklicali, če bo slučajno karkoli narobe....Pa to je božanska bolnišnica.....HB da živim tukaj in da sem celo za njeno graditev pred 20.leti prispevala od svoje plače.....vse je na visokem nivoju, resnično....

Jaz mislim, da boš ti rojevla okrog 4.9., ko je luna na višku....Zato, potrpi še malo....

Tanik.....Porodne bolečine (pri meni) so se vedno začele tam, kjer je posteljica od otroka. Pri prvem in tretjem je bila od zadaj in me je bolel križ, pri punci pa je bila desno spodaj in tam me je bolelo, pa sem tudi mislila, da me slepič matra....Držim pesti, da je to to....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
30.8.2009 19:01:18   
baby blue
Pa smo doma... Piknik je bil super... Smo se pošteno najedli čivapčičev, ražnjičev, hrenovk, bučk... Lep zaključek dneva skratka... Je pa res fino da se je ohladilo in je prav super dihat v takem... Tudi ponoči je občutna razlika in veliko lažje in boljše predvsem pa mirnejše spanje...

Meni se je pa prejle tako nekaj pocedilo da sem imela vse hlačke mokre... Je bila taka prozorna - svetlo bela sluz pa malo lepljiva...

Še 14 dni pa sploh ne vrjamem da je minilo že toliko časa... Kar ne verjaem da bova kmalu starša... Da se bo življenje spremenilo user posted image Da bom kmalu imela v rokah nekoga ki me bo potreboval in bo odvisen od mene user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
30.8.2009 19:03:09   
Mož*
Pozdravljene, meni se je danes odluščil čep. Ne glede na četrto nosečnost, se mi je to zgodilo prvič. Detece je ob tem enako izjemno živahno, dela hribe in doline. Novo je to, da mi z glavico občasno tako pritisne na medenično dno oz. mehur, da praktično ni mogoče zadržati urina, občasno pa tudi na desno stegensko arterijo, tako da se mi zazdi, da z desno nogo nimam prav veliko skupnegauser posted image .

Čep se sicer lahko lušči počasi (pogosti manjši želatinasto-sluzasti izcedki, s primesmi krvi); ali pa naenkrat (večja količina). Odlušči se zaradi odpiranja ustja materničnega vratu in nato kanala.

Vsem novim mamicam in očetom - iskrene čestitke!

< Sporočilo je popravil Mož* -- 30.8.2009 19:04:52 >

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
30.8.2009 19:05:56   
barika
Betty, Tulpek je govorila o porodnišnici, pa na žalost je danes nedelja, tak da niti zdravnikov ni, je samo eden ali dva, ki sta dežurna, zato sep a čaka ..pa itaq imajo porodi prednost.

Tulpek, če boš fejst čez rok, se pa mogoče še na kakšnem CTG-ju srečavauser posted image user posted image user posted image . Čeprav sem mojga prestrašla, da če bom čez rok, bo mogel vsak drugi dan jemat dopust, da bo malega pazil in je rekel ...ja no, kr na rok pejt rodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
30.8.2009 19:22:14   
polari
Jaz vam ne morem pomagat pri nobenem vprašanju....na CSD so nama tudi rekli, naj en dan pred pričetkom dopusta prinese papirje, nekje pa sem brala, da matičarka pride v P., popiše otroka da dobiš rojstni list pol al nekak tak...te pa je gor emšo...ne vem....

O čepu jaz tudi nič ne vem.....enkrat se mi je sicer zdelo, da je nekaj blo, samo zgleda da ni blo nič...

Pa daaaaj, vsem se že nekaj cedi (user posted image user posted image user posted image ), pa pika, pa cuka....jaz bi tudiiiiiiii..mene nič ne šraufa, nič.....ful sem že nestrpna.....pa tolko bolj, ker sem vedno doma, pa mam več časa, da o tem razmišljam...moram si neko pametno delo najt, res.....

V glavnem, jutri mam pregled - sem vidla, da nas ima kar nekaj- in kooooomaj čakam, tak kot vedno..upam, da me bo celo pregledal in odkril kaj novega.....user posted image

Pa nimam pojma, kak dolgo na Ptuju čakajo, da ti sprožijo porod....

Škorpijončica, dobrodošla spet nazaj....jaz bi tudi šla na morje....user posted image

Danes je tak mirno tu gor......vse čakamo na naslednjega bejbija.....jaz že taaaak držim pesti, da bi altaja, tulpek, pa veselka, ki so na vrsti, doživele akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
30.8.2009 19:48:16   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tanik.....Porodne bolečine (pri meni) so se vedno začele tam, kjer je posteljica od otroka. Pri prvem in tretjem je bila od zadaj in me je bolel križ, pri punci pa je bila desno spodaj in tam me je bolelo, pa sem tudi mislila, da me slepič matra....Držim pesti, da je to to....

je res da imam jaz rok konec septembra. bolečina je izginila, mogoče pa je to tisti lažen popadek.
ko bo pač bo, evo pa še res je.ko sem ta stavek pisala sem kihnila zraven.user posted image

Žan

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
30.8.2009 20:25:05   
veselka
oj,

meni tud dons očitno čep odhaja, je sluzast, nitkast in rjav... pa bolečine, popadki, sicer še vedno neredni, so že močnejši kot prejšnje dni, boli me vse od trebuha gor do dol, ledvenega dela in črevesje. sem klicala tudi P, ker se mi je najprej usul rjav izcedek, ki je bil še voden, potem pa se je sluzasto začelo. no, bomo vidli jutri, kje smo, ko se moram narisat v P, če ne bo kaka akcija že prej user posted image

sm pa kr mal živčna in bi po malem skos neki jedla (še dobr da petrol ni delč) user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
30.8.2009 20:26:48   
Erdbeere
Evo mene iz Arboretuma...sem se kr fletno nahodila...zdej pa šibam pred TV, dons pričakujem spet eno fino noč...da jo čimprej mine, ker naj dnevi do PDP-ja čimprej izginejo.

Vidim, da ni nobena na novo rodila, mogoče pa jutri.

Lepo noč pa se zjutraj oglasim, če mi bo zneslo, drugače pa šele popoldan, ker grem spet mal po trgovinah user posted image  

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
30.8.2009 20:31:30   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

Odvisno kako ima zapisano v kolektivni pogodi. Šteje se pa med izredni letni dopust - dobiš ga ob poroki, selitvi, rojstvu in smrti.

Hvala, bomo preverili.

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
30.8.2009 20:32:37   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

ko čakam na odgovor, je že malo ponehalo user posted image , slepič verjetno ni.

mogoče pa grem rodit user posted image ,k že cel dan mojmu govorim, da jaz bi pa že šla.

Tanik, da ne bi slučajno niti pomislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti si šele na koncu v planu user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?