škorpijončica
|
Živjo septembrke! Kako ste?.. sm vas pogrešala. Najprej bi rada čestitala novim mamicam za Alino, Tio in Timoteja, pa Binči za fantka! Posebej pa bi rada ovedala kako vesela sem za Pupček, novica o njeni deklici me je čisto ganila! Morda zato, ker sem Pupček spoznala na srečanju septemberk pa mi je nekako še bolj osebno... Škoda ker Tulpek še vedno visi na tem forumu in zbira klepetave zvezdice, namesto, da bi šla rodit! Verjamem, da je zelo tećno.. jst imam kar izklopljen telefon, da me ljudje ne gnavijo, ko pa kdo vpraša kdaj bom rodila, jim namesto"ne vem" rečem "v torek ob petih popoldne"potem pa sam glupo pogledajo... ja bogi oni ko morjo čakat, da se ga bodo lahko napil, name pa nihče ne pomisli, kot da mi je fajn tak trebuh vlečt posod naokoli in kot da jaz nisem neučakana... Potem pa še vse šale na ta račun..Moj fant je namreč znan po tem, da čisto vedno zamuja, ne moreš it tudi na sladoled nikamor brez da bi ga vsaj 10min čakal da se zrihta, pa čeprav potrebuje le denarnico...No in zdaj pravijo, da ima hčerkica verjetno njegove gene, da se tako obira in da bom verjetno rodila pozimi... sem celo dobila zimsko kapo, šal in rokavice za Nio. Sem včeraj ponoči prišla domov iz morja. Sm se imela fajn, podnevi sva hodila naokoli in se na,makala v morju, ponoči smo kartali, predvčerajšnjem sva šla celo na ribiški praznik v izolo. Dragega sem komaj prepričala da greva, ker ga je bilo strah, da bi mi v tisti gužvi voda odtekla pa bi me mogu potem nosit do avta, ker je bilo daleč za hodit.. Ampak vse je bilo v redu, kdo bi si mislil, da bom še na morju lahko en teden tik pred rokom, sem mislila, da naju bo mala prehitela. Vendar pa nisva imela apartma zraven morja ampak je bilo 10 min za hodit, pa še stopnice vmes in to je bilo vdsak dan težje..čedalje bolj počasi sem morala hodit, čedalje bolj sem racala in vsake 10 metrov je trebuh postal trd kot kamen. Morda sem celo pretiravala, ker danes sploh ne morem hodit. Morda se vam zdi da pretiravam ampak ko vstanem me tako boli na desni strani trebuha, približno tako kot če ful daleč tečeš pa te zvijejo mišice. Tako da čisto sklonjena hodim na vece, ker če se zravnam me še bolj boli. Mala je bolj mirna in tudi sicer me nekaj matra ampak ne bi rada rekla, da se mogoče kaj celo pripravlja, ker potem ziher spet ne bo nič...
|