aromaja
|
oktavija, jaz tudi na trenutke zelo težko diham, tko da nič skrbet. Je ena izmed pogostih težav. Dete se ti nasloni na veno kavo, posledično ovira distribucijo kisika, ti maš pa feeling, ko da ne moreš dovolj dovolj zajeti sape oz. ko da ti nekdo sedi na prsih. Poskusi takrat malo spremenit položaj. Meni se to dogaja, če predolgo ležim na hrbtu, včasih pa tudi v kakem drugem položaju. Zanimivo, da začnem tudi težko dihat, ko se lotim seksat, hehehehe. pregled imam v sredo, 2.9. Sem že dvakrat napisala se mi zdi, pa je šlo kr mimo, verjetno se je porazgubilo v ostalem tekstu. pri nas je še vse mirno, v bistvu se vsak dan boljše počutim, tako da nič ne upam, da bom kaj prej rodila. Zdaj že malo navijava, da bi mala zamudila dva dni in si tako pridelala luštkan rojstni datum 9.9.2009 Bi pa jaz nonstop samo jedla te dni. Pomoje se mi bo kr zabliskal v glavi, ko bom v sredo stopila na vago pri ginekologu. Čestitke vsem novopečenim mamicam, komaj čakam da tudi jaz doživim ta trenutek, ko bom prijela končno te male nogice in rokice in poljubčkala to bitje, ki ga zdaj samo preko bušija lahko primem. Včeraj zvečer je take zganjala, hehehehehe, sva jo prepričevala, naj s prstkom zavrta v ovoje, da bo voda odtekla, pa bo! Sočustvujem pa z vsemi, ki hodite v porodnišnico na preglede. Mater, meni se pa meša, ko vsega skup zgubim pol ure pri svojem ginekologu. Možno, da sem zgrešila...a pa to po nekem določenem datumu(recimo, če zamujaš) moraš v porodnišnico hodit na pregled, ali imate tam prav svoje ginekologe? Priznam, da mal šlampast berem RR, pa možno da sem zgrešila
|