|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
31.8.2009 8:03:26   
barika
baby blue ...teče, pa ne moreš ustavit ...ima pa nekje 37 stopinj ...ziher ne boš zgrešila.user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
31.8.2009 8:06:55   
baby blue
aha hvala za odgovor barika user posted image

Potem se mi še ni zgodilo user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
31.8.2009 8:24:47   
dolenjka
Jutro user posted image

Škorpijončica user posted image  user posted image  user posted image  iskrene čestitke za princesko Ano user posted image

Veselka, če si v "akciji" ti želim da bi bilo hitro mimo user posted image

Drugače se moram pohvalit da sem spet super spala. Od 23h do 7.20 ko me je moja princeska zbudila, ampak sem čist zadovoljna, ker se je pred enim mesecem zbujala tudi po eno uro prej, okoli 6.30 in tisto je bilo ubijajoče. Očitno ve, da mamica potrebuje malo več počitka user posted image

Če bo še katera v Rim zavila ji želim vso srečo, zunaj so prav prijetne temperature in za rojevat res ne bo prevroče user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3478
31.8.2009 8:37:25   
Anonimen
jutro punce!
čestitke škorpijončicauser posted image user posted image
veselka upam da se že crkljate s svojo štručkouser posted image

no pri men je stanje še zmer nespremenjeno,včer zvečer sm mogla se vložke si menjat k da jih jaz delam k po 10 minutah čist mokro aja pa sam da sm nardila 2 koraka že nazaj na wc spet lulatuser posted image tko da že mal sita teh nočnih obiskov wc-ja si bo kdo še mislil kejuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
31.8.2009 9:07:55   
Anonimen
ja madonca kje pa ste vse? a ste šle že vse rodit al kaj?user posted image

no lepo opravite na pregledih tiste k imate pregledeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
31.8.2009 9:27:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

ja madonca kje pa ste vse? a ste šle že vse rodit al kaj?user posted image  

al se pa po makadamu vozijo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
31.8.2009 9:29:34   
Tanik
Dobro jutro,

a zdaj se pa lovi zadnji dan avgusta user posted image , se vidi da se je ohladilo in je bolj znosno it rodit user posted image . jaz sem spala za čuda OK, je pa res da sem mela vse odprto, tako da je moj zmrzoval ponoči, meni pa lih prijetno.user posted image

pa odločba je danes prišla iz CSD user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

ko čakam na odgovor, je že malo ponehalo user posted image , slepič verjetno ni.

mogoče pa grem rodit user posted image ,k že cel dan mojmu govorim, da jaz bi pa že šla.

Tanik, da ne bi slučajno niti pomislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti si šele na koncu v planu user posted image user posted image user posted image .

saj nisem šla nikamor,so bile včeraj res prebavne motnje user posted image
tulpek ti si ena pojava, ful dobe sms user posted image
če meni pošlješ sms, bo moj odziv dolg, sploh če je ponoči ker nimam telefona poleg sebe pa še včasih pozabim pogledat user posted image

veselka upam da že cartaš user posted image
škorpijončica čestitke user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
31.8.2009 9:42:10   
Anya22
Škorpijončica, čestitke za malo princesko ANO!!!!!!!!!!!!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
31.8.2009 9:47:20   
sontschica
jaz sem tut še tukiuser posted image

vmes sem bila že v laboratoriju, zdej sem pa zlikala vse cote - matr jih je blo velik.user posted image

Erdbeere ti lahko jaz posodim likalnik user posted image

punce - škorpijončici je ime Ana, očka ni povedal kako je ime hčerkiciuser posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
31.8.2009 9:53:17   
Nepoznana
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

punce - škorpijončici je ime Ana, očka ni povedal kako je ime hčerkiciuser posted image

Sem glih študirala o tem, ker sem tudi jaz dojela, da je Ana novopečena mamica... user posted image

Drugače mi je pa dolgcajt...ampak moja krivda - dela imam dost, sam delat se mi nič ne da user posted image .

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
31.8.2009 10:12:44   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Tulpek.....Še par dni....Ziher je luna tista, ki pri tebi užge....Torej, petek!!! Ali ti nosiš fantka?

Pojma nimam, kaj se skriva v meni. Sem pa ugotovila, da v enem delu pravijo, da punčke prehitevajo, drugje pa, da fantki. Ampak nič ne verjamem, ker poznam tako punčke kot fantke, ki so prehitevali in ki so zaostajali.
Glede lune... ko sem bila majhna, me je občasno malo "nosila"... mogoče me bo sedaj tudi user posted image .

Moj buši se je sedaj v 2 dneh tako spustil, da se mi zdi, da je za tretjino manjši, sploh v zgornjem delu ga nič več ni.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
31.8.2009 10:14:18   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

Danes ponoči se nama je z Ano rodila zdrava punčka user posted image user posted image
Saj vam bo ona kaj več povedala. Jst sem ravnokar prišel domov, sem še čist v šoku in grem malo odspat.

LP
Ponosni očka Boštjan

Čestitam user posted image user posted image user posted image . Se mi zdi, da je bilo kar po hitrem postopku user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
31.8.2009 10:19:50   
aromaja
oktavija, jaz tudi na trenutke zelo težko diham, tko da nič skrbet. Je ena izmed pogostih težav. Dete se ti nasloni na veno kavo, posledično ovira distribucijo kisika, ti maš pa feeling, ko da ne moreš dovolj dovolj zajeti sape oz. ko da ti nekdo sedi na prsih. Poskusi takrat malo spremenit položaj. Meni se to dogaja, če predolgo ležim na hrbtu, včasih pa tudi v kakem drugem položaju. Zanimivo, da začnem tudi težko dihat, ko se lotim seksat, hehehehe.

pregled imam v sredo, 2.9. Sem že dvakrat napisala se mi zdi, pa je šlo kr mimo, verjetno se je porazgubilo v ostalem tekstu.

pri nas je še vse mirno, v bistvu se vsak dan boljše počutim, tako da nič ne upam, da bom kaj prej rodila. Zdaj že malo navijava, da bi mala zamudila dva dni in si tako pridelala luštkan rojstni datum 9.9.2009
Bi pa jaz nonstop samo jedla te dni. Pomoje se mi bo kr zabliskal v glavi, ko bom v sredo stopila na vago pri ginekologu.
Čestitke vsem novopečenim mamicam, komaj čakam da tudi jaz doživim ta trenutek, ko bom prijela končno te male nogice in rokice in poljubčkala to bitje, ki ga zdaj samo preko bušija lahko primem. Včeraj zvečer je take zganjala, hehehehehe, sva jo prepričevala, naj s prstkom zavrta v ovoje, da bo voda odtekla, pa bo!

Sočustvujem pa z vsemi, ki hodite v porodnišnico na preglede. Mater, meni se pa meša, ko vsega skup zgubim pol ure pri svojem ginekologu. Možno, da sem zgrešila...a pa to po nekem določenem datumu(recimo, če zamujaš) moraš v porodnišnico hodit na pregled, ali imate tam prav svoje ginekologe? Priznam, da mal šlampast berem RR, pa možno da sem zgrešila

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
31.8.2009 10:31:22   
_melody_
Škorpijončica čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

Kaj pa je to sedaj, septemberke so postale avgustovkeuser posted image ?

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
31.8.2009 10:33:25   
tulpek
Aromaja, po dopolnjenem 40 tednu hodiš v P. Vsaj pri nas je tako. Nekatere imajo pa tam tudi svojega G. Js na srečo ne user posted image , ker tole v P je čista katastrofa. Sicer človek razume, da pač imajo nujni primeri in porodi prednost, ampak zato ni nič lažje čakat in sedet tam. 

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
31.8.2009 10:34:09   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: _melody_

Škorpijončica čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

Kaj pa je to sedaj, septemberke so postale avgustovkeuser posted image ?

Avgustovke bomo pa postale septembrke user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
31.8.2009 10:35:02   
klaja
Jutro!

Škorpijončica iskrene čestitke za hčerkico!!!!!!!!!!!!!!

Veselka čakamo na novičko!

Pri nas nič novega, včeraj nam je uspelo it na predstavitev pesmi Toneta Kuntnerja, tako da sem v živo videla njegovega sina Jerneja in njegova otroka. Je pa res faca, je moj rekel da ima poklicno deformacijo, ker je take face delaluser posted image .

Danes sem že tudi aktivna, si šivam zaveso za spalnico, potem pa pride na vrsto še dnevna soba in kuhinja, imam spet energije na pretek.

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
31.8.2009 10:53:17   
aromaja
tulpek...že tako težko karkoli čakam, zdaj, v nosečnosti pa sploh. tko da res, grozzzzzno!!!!! Jaz sem zdaj 39. teden in srčno upam, da tudi pri nas ni takšna praksa! Brrrrrr!!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
31.8.2009 11:07:48   
Bety11
Škorpijončica...user posted image user posted image user posted image  Od srca čestitke!!!!!!!!!! To je pa bilo zelo ekspresno!!!

Odtekanje vode....Čutiš, kot da lulaš....voda gre in ti jo ne moreš ustaviti...Ni nobenega pritiska, samo prosto teče tekočina.....

Čakam novičke od Veselke, Kepice.....

Neposredna povezava do sporočila: 3494
31.8.2009 11:17:28   
tulpek
Aromaja, mislim da se kar povsod po roku hodi v P, nisem pa 100%, oz. ponekod gredo še prej v P ali pa malo kasneje.

Altaja, čakamo poročilo iz pregleda. Upam, da se ne boš načakala tako kot js in da bodo novičke bolj vzpodbudne.Mogoče te sploh ne bo nazaj user posted image .

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
31.8.2009 11:21:57   
baby blue
Evo jst sem pa pospravila vse cunjice ki sem jih dobila za user posted image od sestrične tako da mi omara poka po šivih user posted image user posted image Pa njeno malo navihanko sem vidla... Joj kolk je srčkana... Taki veliki modri učki pa nasmešek do ušes.... Aaaaaaaaaaaaa komaj čakam svojo štruco user posted image user posted image user posted image

Po eni strani kar upam da me luna vrže user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
31.8.2009 11:29:42   
tulpek
Kaj ste danes vse na pregledih ali vse rojevate, da je tako zatišje tu gor?

Neposredna povezava do sporočila: 3497
31.8.2009 11:30:18   
SONČEK LARA
Škorpijončica čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

Klaja...uff ti pa si pridna, šivaš zavese? delaš to tudi poklicno ali samo za hobi? Namreč ko pridem kaj do denarja tudi jaz potrebujem zavese za hiško.  Jernej Kuntner...enkrat sva z fantom šla v bohinj na krajši oddih, v eno prečudovito hiško ob jezeru (od prijatelja) in menjala sem se ravno z njim...res je faca in da ne povem, da mi je pustil poln hladilnik, je rekel, da ne misli hrane dam nosit in če mi ni nerodno da jo porabim...da ne govorim kako dober francoski sir je pustiluser posted image . Aja pa njegova hčer ni sin...to je bila scena, nisem vedla da je pač punca, na kratko postrižena z tistim čopkom uzadi (ne vem kaka je danes) in valda sem jo ogovarjala v moškem spolu...uff je bila nerodna situacija...zameuser posted image

Imam občutek da se nam vsem nekam mudi tokrat rodit. Se spomnim leta 07 ko sem spremljala forum na mami, ko sem nosila Laro, nismo bile pol tok nestprne...mogoče je kriva vročina.

No moj pa danes zelo malo miga, kar mi je res čudno, ker je drugače res aktiven poba. Čez eno urco itak pokličem svojo G gledetistega čepa al karkoli je že blo, mogoče me pa še danes sprejme.

Uživajte

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
31.8.2009 11:54:07   
tulpek
Lase sem si umila, zdaj pa lahko grem rodit user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sonček Lara
, js sem verjetno tako nestrpna zato, ker že cel mesec berem, kako avgustovke rojevajo in čakam, da me začne kaj zvijat, pa ni nič.

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
31.8.2009 11:56:41   
baby blue
pol si zdej ready steady za v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?