|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
27.8.2009 17:22:50   
Pupček
sem iz pregleda. mal razočarana, ker nisem imela ctg ali uz user posted image , pa tok sem čakala na ta pregled.
prešlatal mi je trbuh, poslušal srček in izmeril razdaljo s/f, ki je še vedno taka kot pred 4 tedni, 30 cm user posted image .

naslednji pregled imam na PDP 4.9, sam sem G rekla, da me ne bo ker grem v nedeljo rodit, k je lih tak lep datum pa še ohladilo se bo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
27.8.2009 17:58:58   
kepica
Sporočam veselo novičko:

Eva ana sporoča: Danes ob 10:58 se je v mariborski porodnišnici rodila Alina, velika 47 cm in težka 2800g.

Čestitke Eva ana za malo princeskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
27.8.2009 18:01:44   
Tanik
eva ana čestitke user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
27.8.2009 18:14:46   
cukr07
Eva ana čestitke za Alino! user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
27.8.2009 18:20:10   
baby blue
aaaaaaaaaaaaaaa eva Ana čestitke za malo štručko Alino... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uhhh kar dobre volje še bolj postanem ko preberem takšne novičke...

vila MaLiNa ko boš obnavljala seznamček pri meni spremeni datum naslednjega poroda ki je 3.9 in ne 4.9... Sicer en dan ne igra vloge pa vseeno... Sem se ravno spraševala če bom naslednji pregled dočakala ker je tik pred luno... user posted image user posted image No ja kar bo pa bo se ne obremenjujem

< Sporočilo je popravil baby blue -- 27.8.2009 18:24:13 >

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
27.8.2009 18:26:49   
majra
Eva Ana čestitke za Alino user posted image user posted image user posted image  lepo se cartajte user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
27.8.2009 18:42:06   
baby blue
Sem ravnokar naredila "čistko" v moji torbi za v P in je iz potovalke res nastala torba... Mi je ena punca povedala kaj vse je potrebovala ki je rodila 14 dni nazaj... Tako da se je torba občutno zmanjšala in mam zdej tako navadno kot je za otročka... user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
27.8.2009 18:49:24   
barni80
Eva Ana čestitke za malo Alino!!!user posted image user posted image user posted image

Baby blue- kaj imaš pa sedaj v torbi? Tud jest ne bi rada pol stanovanja s sabo vzela!

Neposredna povezava do sporočila: 3033
27.8.2009 18:50:02   
tulpek
Eva Ana, čestitam user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

vila MaLiNa ko boš obnavljala seznamček pri meni spremeni datum naslednjega poroda ki je 3.9 in ne 4.9... Sicer en dan ne igra vloge pa vseeno... Sem se ravno spraševala če bom naslednji pregled dočakala ker je tik pred luno... user posted image user posted image No ja kar bo pa bo se ne obremenjujem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa res, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3034
27.8.2009 18:50:21   
Anonimen
olauser posted image

Najlepša hvala vsem za čestitke, zlate ste.

Midva sva danes prišla domov, sva ok in vsi smo presrečni da imamo našega sončkauser posted image

Eto še slikici našega pikeca, kaj več pa drugič

star nekaj ur
user posted image

danes doma
user posted image

(odgovor članu Pupček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3035
27.8.2009 18:55:08   
veselka
eva Ana čestitke za drobno pikico Alinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamika, to pa maš enga krepkega fanta user posted image , je prou prisrčno fleten

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
27.8.2009 18:56:40   
baby blue
he he he tulpek šele zdejle sem vidla kaj sem napisala user posted image user posted image user posted image user posted image ... Joj joj joj šlamparija pa taka... Hotla sem napisat pregled user posted image user posted image user posted image Ah ja vročina in šlamparija ne gresta skupaj... user posted image

barni80 zdej imam v torbi natikače, plavalni obroč v primeru da bom šivana, kozmetiko, dvojne hlačke, vložke sem vzela in tudi blazinice za dojenje čeprav je rekla da je na Jesenicah v P tega zadosti, kupit moram še silikonske nastavke čeprav jih imajo tudi na voljo... Vzela bom pa še potem ali pa mi bo moj prinesel vodo...

Tamika krasen deček je... user posted image user posted image Veliko veliko cortanja in veliko polulanih pleničk user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
27.8.2009 18:57:13   
veselka
joj, zdej se bodo oz. so se lušne slikice dojenčkov začele, mene pa kr nočejo v porodnišnici obdržat user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
27.8.2009 18:59:08   
baby blue
veselka vse ob svojem času... Meni je ravno danes ati reku da bo že prijokala na svet ko bo pripravljena... Vse stvari in bitja zahtevajo svoj čas... Tako da čim manj misli na to boš videla kaj kmalu boš držala svojo štručko v naročju 

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
27.8.2009 19:16:42   
dreja79
Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Blagor vam k ste že rodile, mene čaka še cel mesec, pa verjetn ne bom med tistimi srečnicami, k ste šle vsaj malo prej rodituser posted image .

Danes je spet fuuuuuuul vroče, komaj čakam vikend in september, če se bo kaj ohladilo. Drugače sem pa začela včeraj prat cotke, pa danes, pa še jutri malo. Potem bom pa čez vikend vse lepo zlikala k bo bolj hladno. Imam veliko tega, tako, da mi ni žal da sem začela malo prej, saj ne zdržim dolgo na nogah.

Ful bi blo dobr, če bi tiste, ki že držite svoje štručke v naročju zaupale vašo porodno zgodbouser posted image . Me mal firbec matra, kako ste kaj predihavale popadke, pa kolk časa je trajala, itd.

Držte se!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
27.8.2009 20:01:34   
Bety11
Čestitke Tamiki 87, Eva Ani...user posted image user posted image ..Od Jasmine pa čakamo sms.....Nekam dolgo traja in upam, da ne trpi.user posted image ...

Jaz ima tudi še cel mesec do konca in nočem prej rojevati, ker dobro vem, da so bogi otroci, če se prej rodijo......

Pupček....s/f je 30.....Pa že cel mesec isto.....Da vem, kaj je že dobro, ko bodo tudi meni merili....

Moj pregled je na dan, ko bo Kepica rojevala...user posted image user posted image ....Dobra si Kepica....In vse je možno, tudi porod preložiti za 15 dni.....user posted image user posted image

Zdaj je prav napeto na tej temi in verjetno nas cel RR bere.....Zato, dejmo z informacijami na plan....

(odgovor članu dreja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
27.8.2009 20:10:13   
Erdbeere
Dober večer punce....se javljam komaj sedaj. Sem cel dan okol po trgovinah letala, ampak to je pa že kr mal preveč...sploh pa nisem našla skoraj nič tazga, da bi mi bilo všeč in za normalen denar...mah sej bom drug teden ponovim vajo...sej bom vse našla...samo še mal rabim, zdej vsaj približno veva kaj hočeva.

Počutje je 1A še vedno, popadkov nobenih, krčev tudi ne, spala ponoči k ubita, šla rpvič na wc ob 5-ih zjutraj...

Jutri imam pa ponovno CTG pa upam, da user posted image ne bo spet spal, da bom spet še enkrat nazaj hodila.

Eva Ana...čestitke za hčerkico Alino, samo je pa res drobižek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
27.8.2009 20:25:53   
tažana
EVA ANA user posted image user posted image user posted image Za Alino. Upam da se obe dobro počutita.

meni pa danes skoraj nič ne otrdeva trebuh user posted image . se pozna da sem bila cel dan doma user posted image .
Sedaj grem pa vodoravno.

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
27.8.2009 21:18:31   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

IZVIRNO SPOROČILO: barika

že mam možen scenarij, kako dat malega v varstvo splaniran,]

S tem sem se jaz včeraj zvečer ubadala. In sklenila da je najbolje, če grem rodit zjutraj (ampak ne pred torkom) ko bo mala v vrtcu user posted image

ne smem pa it rodit po 9.9. ker je takrat Celjski sejem, pa ne bo nikjer prostora za parkirat ...tudi pred blokom ne, banda nevzgojenauser posted image

..boga..na kaj vse moraš mislit user posted image user posted image user posted image  

..............................
ko ste že ravno pri taščah... trenutno jo imam na obisku..in nam je plane premešala..sma z mamo planirale in čakale, da se tamali zbudi pa da gremo v šoping in evo nje, se prikaže na vratih.. in to zadnje čase kar pogosto... na začetku sem jo videvala enkrat na mesec..zdaj je pa že kar enkrat na teden tu.. da popizdiš.. pa sej se nisma nikoli skregale al kaj takega..samo preveč pametuje po svoje in ima stare klasične bedne fore (se vidi, da je že mal starejša)..
..in zdej je še začelo grmeti in se bo počasi vlilo in bo šoping odpadel ...user posted image

jullie , ja je user posted image , če živiš direkt zraven sejmauser posted image user posted image  - sej ni druge panike, kot, da ti folk zasede vsak prosti park plac, ko so drugi v službi, rampe pa nimamo, ker so jo razbiliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bi pa tašči povedala, da se ravno odpravljama (sem to že naredla - sicer sma šle same z mami, mali in moj sta bila doma), pa je malo čudno gledala, ampak kaj češ, je treba vsaj kakšno uro prej povedat, da pride na obisk ... ali pa smo že bili zrihtani za it, pa zvonijo na vratih, in potem izjave, da smo jih vidl, pa da zanalašč hočemo it, pa take glupe.user posted image user posted image   je pa tudi že moja pri "tastarih", tak da je sploh ne šmirglam 5 postov.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
27.8.2009 21:19:13   
SONČEK LARA
Eva Ana čestitke za hčerkicouser posted image

Tamika čudovit fantekuser posted image

Kepica vprašanje zate...tole z zeleno vodo..tudi jaz sem jo namreč imela in me zanima komu si to povedala, svoji G in je dala pod opombo v marterinski ali pač v P ko si šla na CTG?

Najbolje, da si kar na listek napišem kaj morm vprašat svojo G na naslednjem pregledu. Ko vas berem imate vse neke podatke o teži, velikosti...jaz čisto nič. Na začetku tam okrog 25. tedna je bila taka panika okrog materničnega vratu, posteljica da se ne dviguje...sedaj pa kr nič. Tko da naslednjič jo zasujem z vprašanji in zahtevam UZ da pregleda kako je s posteljico.

jaz sem tudi danes čudna, ne vem vse me tišči, moti, vroče mi je za pošizit, dost mam te vročine in sopare. Za viken pa neke vročinske nevihte, kr neki. Upam da se bo ohladilo pa da se bo dalovn na zrak.

Uživajte preostanek večera

Lp,

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
27.8.2009 21:21:29   
barni80
baby blue: saj res, na natikače sm pa pozabila! Tudi jaz imam približno te stvari v torbi- sem pa pripravila še dudico pa flaško za dojenčka, za vsak slučaj.  Saj, če smo pa na kej pozabile, nam bodo pa naši user posted image  prinesli.

Tudi mene zanimajo porodne zgodbe, samo težko verjamem, da se bo katera spravla zdej to nam pisat, ker so zdej čist preveč okupirane s svojimi user posted image  !! Ali pač??user posted image user posted image  

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
27.8.2009 21:23:53   
barika
Eva ana, čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila danes doma na obisku, pa sta moja dva že začela tečnarit kdaj grem, pa sem rekla, da čez tri tedne, ker sta TEČNA.user posted image user posted image če me pa še 1x isto vprašata, pa sploh ne bom šla rodituser posted image user posted image

(odgovor članu barni80)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
27.8.2009 21:29:52   
Nataša31
Čestitike tudi z moje straniuser posted image
Zdaj se je pa začelo zares. ME je kar malo strah, kljub temu, da sem že enkrat dala skozi porod...
Baby blue, sem bila tam okoli 10h, oblečena v črno majico in hlače. Mislim, da sem glih sedela že notri, ko si govorila s sestro...
Kaj pa ti je kaj rekla MAcunova? Danes ni bilo gužve, da vidiš kako je včasih, ni prostora za sedetuser posted image
Nič, spet me nekaj špika, grem v ležeči položaj.
Nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3048
27.8.2009 21:33:24   
kepica
user posted image kok je lepo, da ste začele objavljat slikice malih štručk. Čestitke Tamika za krepkega fantičkauser posted image

Jasmina se še vedno ni nič oglasilauser posted image Ampak predvidevam, da je carta, saj mi je sms poslala zjutraj ob 11:20. Ne verjamem, da bi tako dolgo trajalouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Moj pregled je na dan, ko bo Kepica rojevala... ....Dobra si Kepica....In vse je možno, tudi porod preložiti za 15 dni.....

Hm...babica v P pravi, da do takrat ne bom zdržala, čeprav mi je G rekla, da zna iti čez rokuser posted image user posted image Danes se mi že cel dan po malem dogaja. Bomo videli, kaj bodo prinesle nočne ure. Bi pa rada rodila na PDP, ker mi je datum všečuser posted image

vila MaLiNa, prosim, če pri meni popraviš datum pregleda na 31.8. in kraj poroda na KR.

IZVIRNO SPOROČILO: SONČEK LARA

Kepica vprašanje zate...tole z zeleno vodo..tudi jaz sem jo namreč imela in me zanima komu si to povedala, svoji G in je dala pod opombo v marterinski ali pač v P ko si šla na CTG?

Moja G mi je na zadnjem pregledu dala samo napotnico za P, le da mi je dala datum za pregled dva dni pred PDP in ne na dan PDP, kot je običajno. Prav zaradi zelene vode, ki sem jo imela prvič.  Ni mi pa dala nič napotnice za ctg. In potem včeraj gledam koledarček na RR, ki se mi je obrnil na 38 tednov in berem, da če se otroček pokaka, da se to najprej opazi na ctg, ker je utrip slab. Potem me je pa malo panika, ker nimam nič ctg-ja, mali se je bolj malo gibal, trebuh mi je otrdeval in zato sem šla kar takoj danes v P na ctg. In še dobro, da sem šla, da so me dobro pregledali. Nisem pa nikomur nič razlagala. Prišla sem v P, brez kakršnekoli napotnice, povedala v sprejemni, da imam že dva dni trebuh čisto otrdel, pa smo šli v akcijo-najprej amnioskopija, potem vaginalni pregled in še ctg. Sem komaj porodni ušlauser posted image

No in vmes, ko tole pišem, je priletel še en sms:

Danes ob 19:25 se nama je rodila hčerka Tia, ki je velika 47cm in težka 2720g. LittleMiss

Čestitke LittleMiss za malo štručkouser posted image user posted image user posted image Danes se pa sami drobižki rojevajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
27.8.2009 21:33:30   
Lubenička
eva Ana...čestitke!! user posted image user posted image user posted image Alina je zelo lepo ime user posted image

Tamika...imaš pravega korenjaka...čestitke!! user posted image user posted image user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?