|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
27.8.2009 13:40:47   
Anonimen
uu jasmina že doha,go jasminauser posted image user posted image

men je pa zdele še slabo tok da je za znort,no to da je drug teden luna nisem vedela tko da se lahk pol kr psihično prpravim da bom takrat spet čist bogauser posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
27.8.2009 13:59:50   
simonae
Jasmina Držim pesti, da bo čim prej otroček v tvojih rokah!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
27.8.2009 14:04:45   
tažana
še nekaj sem pozabila povedat.

Na RR sem odprla še en NIck ker se preko telefona ne moram prijavit (zaradi ž - ja v nicku). Tako da če bo kaj novic o meni pošljem iz nicka tazana.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
27.8.2009 14:05:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

še nekaj sem pozabila povedat.

Na RR sem odprla še en NIck ker se preko telefona ne moram prijavit (zaradi ž - ja v nicku). Tako da če bo kaj novic o meni pošljem iz nicka tazana.

sprejeto na znanjeuser posted image

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
27.8.2009 14:09:36   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Kepica, pa ti nas boš vse prehitela... kaj pa sms obveščanje user posted image . Boga Tanik, bo mogla cele dneve prepisovat sms-e sem gor user posted image

user posted image

jasmina user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
27.8.2009 14:13:17   
Anya22
Jasmina go go go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
27.8.2009 14:16:45   
Bety11
Jaz imam že danes luno.user posted image ...ker gre vse narobe in na glavo....user posted image

1. Moj direktor se je na skrivaj pritožil ZZZs-ju, jer sem s bolniške šla na dopust?!?!? In mojemu zdravniku ni nič jasno zakaj naj ne bi šla..user posted image ...pa je moj karton v Kopru, roma potem v LJ....in je treba čakati na bolniški list.......Moj direktor misli, da je pameten.....Ko bo dobil odgovor in korpo, pa bom šla jaz v akcijo tožb in drugih spodtikanj.....Pa to ni en tam direktor, temveč direktor CSD-ja, nekdanji sekretar ministrstva za socialo......Politična mafija.....
Se ne dam jaz.....imam čisto vest, vse po Zakonu in regulah.....drugo me ne briga....

2. Moja tašča....danes se prikaže s lupinico, rabljeno, zbledelo, ki jo je dobila na podarim.si.......čeprav sva dala vedeti, da v ponedeljek gremo po novo, naročeno, luštno, poceni.....

user posted image user posted image user posted image To je moj današnji dan.....In poskušam biti mirna, zbrana.....A najreje bi tako zaklela, da bi se slišalo do LJ......user posted image user posted image user posted image

//////////////

Jasmina, držim pesti!!!

Vsem drugim želim tisto, kar si same želite....porod, dopust, spanje.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
27.8.2009 14:53:25   
Pupček
Jasmina user posted image user posted image user posted image da boš hitro imela svoje detece v rokah.

Bety jaz mislim, da ne bi mogla bit tiho in bi kar eksplodirala in se zdrla na vse.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
27.8.2009 14:54:39   
altaja
Bety, ta tvoja tašča je pa res mau trčena!!!! Najprej voziček, zdej pa še lupinca? A je bla pri drugih otrocih tud tko smotana?

V čem je pa problem da si šla iz bolniške na dopust? Ne razumem? A je tle kaj nezakonitega?

Bemtiš, to pa zgleda res ni tvoj dan.

Jasimina......juhuhu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam novičko!

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
27.8.2009 14:54:41   
Pupček
zdaj pa šibam na pregled. čez 25 min ga imam. uuuu še lase si moam posušit.
pa pa

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
27.8.2009 15:10:54   
barika
Betty, za direktorja ti ne znam svetovat, razen to, da če je po reglcih, se ne sekiraj, za taščo pa uffffff .--- ti kar kupi novo VARNO lupinico, tole si pa naj nekam vtakne - kaj pa veš kaj vse se je že zgodilo z njo.

jaz sem se pa zbudila in me je začelo nekaj "šravfat" okoli jajčnikov... ma sej ne paničarim, sam danes je tak lep dan za rodit user posted image - že mam možen scenarij, kako dat malega v varstvo splaniran, ker ni vsaka postla njegova postlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
27.8.2009 15:11:48   
tažana

IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

jer sem s bolniške šla na dopust?!?!? In mojemu zdravniku ni nič jasno zakaj naj ne bi šla

tudi jaz sem to naredila user posted image . Vrjetno pa se zato P...***, ker mora dopust on plačat bolniško bi pa ZZZs. Zaradi tega sem tudi jaz cvikala, da bo direktorica z očmi zavijala ampak mi je v računovodstvu rekla naj ne bom neumna, naj si naredim tako, kot meni bolje ustreza. user posted image . In seveda sem vzela dopust- je bilo vsaj en mesec mal več dinarčkov user posted image .

Bety: Jaz bi na tvojem mestu kupila lupinico ki jo imaš v mislih. še vedno lahko rečeš da je bil del že plačan in da ti ne preostane drugega. Vem kako je če se tašča ves čas umešava. tako meni že 4 leta vztrajno "kupuje" Katarino. vedno neka nova darila, oblačila..., je reva tako boga, ker jaz nič ne kupim user posted image . Pa sem se nehala sekirat naj ji kupuje kar želi. če se le da se izgovorim, da razne igrače ostanejo pri njej, da se bo lahko pri njih igrala. Drugače pa je mala pri 4 letih že tako brihtna, da ji gre prav na živce ko vedno nekaj novega dobi. user posted image
Kmal ji bo mogla avto kupitm da bo otehtala vrednost. Kajti vrednost raste user posted image . Doma pa je še vedno skromna user posted image bravo moja tavelika hči!

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
27.8.2009 15:14:07   
tažana

IZVIRNO SPOROČILO: barika

že mam možen scenarij, kako dat malega v varstvo splaniran,]

S tem sem se jaz včeraj zvečer ubadala. In sklenila da je najbolje, če grem rodit zjutraj (ampak ne pred torkom) ko bo mala v vrtcu user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
27.8.2009 15:18:37   
Anonimen

S tem sem se jaz včeraj zvečer ubadala. In sklenila da je najbolje, če grem rodit zjutraj (ampak ne pred torkom) ko bo mala v vrtcu user posted image

user posted image user posted image glih jaz sm dans zjutri tašči rekla da zdej lahk grem pa rodit k sm tamalga v vrtec peljala sam še stuširat se mormuser posted image user posted image no pa ni nič od tega jah kot da tega nisem vedelauser posted image
matr smo že vse ready to go k mamo zdej pa res vse pošlihtanuser posted image

Betty
zder se k ni dober v seb zadrževat tko da dej si duška sej bomo ušesa pkrile ti pa dej vse na plan pa bo pomagal,boš videla da se boš bolj počutilauser posted image jaz se zderem al pa dam mal bolj heavy musko gor pa se pol kmal bolj počutm

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
27.8.2009 15:23:54   
barika

ne smem pa it rodit po 9.9. ker je takrat Celjski sejem, pa ne bo nikjer prostora za parkirat ...tudi pred blokom ne, banda nevzgojenauser posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
27.8.2009 15:25:46   
tažana
no če bi mene kdo vprašal bi tudi lahko zbirala kdaj NE! user posted image Same izbirčne babe!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
27.8.2009 15:32:15   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

2. Moja tašča....danes se prikaže s lupinico, rabljeno, zbledelo, ki jo je dobila na podarim.si.......čeprav sva dala vedeti, da v ponedeljek gremo po novo, naročeno, luštno, poceni.....

Pa Bety, mene čudi, da tvoja tašča še vztraja.... imam občutek, da nisi ravno tihouser posted image user posted image .... kaj se je nič ne prime? Pa ne se sekirat glede tega, lepo pojdi po novo, to pa podari naprej ali kaj podobnega.

Barika, ne prehitevaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo v vrsto in ne delat še večje gužve v P... potem bom mogla pa js v 3 posteljni rojevat... bom vprašala, če je kakšna B. v enoposteljni in rekla, da jo naj prestavijo in dajo mene not user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
27.8.2009 15:35:34   
baby blue
kepica potem boš pa kmalu zibala... user posted image user posted image Me ne boš počakala user posted image user posted image Pa še v Kranj boš pobegnila user posted image

jasmina srečno drži se goooooooooooo jasmina user posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
27.8.2009 16:22:47   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue
kepica
potem boš pa kmalu zibala... user posted image user posted image Me ne boš počakala user posted image user posted image Pa še v Kranj boš pobegnila user posted image

Ja, je bilo hecno zjutraj, ko  je babica  videla, da imam ful trd trebuh in je rekla, da bomo šli potem pa kr v porodno. Jaz pa: Neee, jest še ne grem rodituser posted image user posted image user posted image On pa: ja, zakaj pa ne? Jaz pa: pa saj še nismo 9.9. nisem še pripravljenauser posted image user posted image
Ja, ne vem, no. Jaz bi še malo počakala. Psiha še ni čisto dojela vsega skupaj, zato me je pa tako iztirilo vse skupaj. Na koncu se bo pa vse umirilo, pa bomo šli čez rokuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
27.8.2009 16:52:54   
majra
UF, ženske, kam se vam mudi???????? Saj še ni september user posted image

Eltea, čestitke user posted image user posted image user posted image

Eva Ana in Jasnina in Tadej, upam, da ste že predihale popadke in že držite svoje štručke v naročju user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem presedela brez veze dobre 4 ure v polikliniki, da so mi ugotovili, da nimam sladkorne. Itak so se pa vsi čudili kaj za vraga me matrajo v 37. tednu user posted image

Danes je tudi počutje dosti boljše, oz. zadnjih par ur user posted image user posted image user posted image  tako, da meni se nikamor ne mudi rodit. Čakam ohladitev user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
27.8.2009 17:00:55   
Nataša31
pozdravljene punce!

Tudi mi smo še v 1 kosu, danes na pregledu je bilo vse OK. Naš fant je težek okoli 3 kg, mi je dala zeleno luč, ampak rekla da počakamo do 9.9. ali 10.9. potem pa kar rodit. Me pa tako križ boli da je norouser posted image
Sem pa imela že prejšnji teden malo popadkov....
Sam da mamo zdej vse pripravljeno na našega malegauser posted image . Jest bi tudi šla rodit tako kot prvega, zjutraj, ko je mali v vrtcuuser posted image
Bomo videli, pozdravčke
nataša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
27.8.2009 17:04:34   
jullie

ne smem pa it rodit po 9.9. ker je takrat Celjski sejem, pa ne bo nikjer prostora za parkirat ...tudi pred blokom ne, banda nevzgojenauser posted image

..boga..na kaj vse moraš mislit user posted image user posted image user posted image  

..............................
ko ste že ravno pri taščah... trenutno jo imam na obisku..in nam je plane premešala..sma z mamo planirale in čakale, da se tamali zbudi pa da gremo v šoping in evo nje, se prikaže na vratih.. in to zadnje čase kar pogosto... na začetku sem jo videvala enkrat na mesec..zdaj je pa že kar enkrat na teden tu.. da popizdiš.. pa sej se nisma nikoli skregale al kaj takega..samo preveč pametuje po svoje in ima stare klasične bedne fore (se vidi, da je že mal starejša)..
..in zdej je še začelo grmeti in se bo počasi vlilo in bo šoping odpadel ...user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
27.8.2009 17:05:00   
vila MaLiNa

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Ja, je bilo hecno zjutraj, ko  je babica  videla, da imam ful trd trebuh in je rekla, da bomo šli potem pa kr v porodno. Jaz pa: Neee, jest še ne grem rodituser posted image user posted image user posted image On pa: ja, zakaj pa ne? Jaz pa: pa saj še nismo 9.9. nisem še pripravljenauser posted image user posted image
Ja, ne vem, no. Jaz bi še malo počakala. Psiha še ni čisto dojela vsega skupaj, zato me je pa tako iztirilo vse skupaj. Na koncu se bo pa vse umirilo, pa bomo šli čez rokuser posted image user posted image user posted image

Si me pa prav nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Jz imam tudi občutek, da bom do 9.9. počakala - tak lep datumuser posted image Moji tamali se itak nikamor ne mudi.... samo deci bi pa res že radi žurkouser posted image

No moja krvna slika je vreduuser posted image . Tako, da zgleda da sem samo "bajsa" v kateri je polno vodeuser posted image . HB, mi je kar odleglo... In tudi sama se sedaj odlično počutim, sam tako kot je Tulpek rekla - sedaj samo čičam pa čakam, kdaj se bo kaj zgodilouser posted image user posted image . Ampak sej še nisem na vrsti....

Jasmina... upam, da kmalu zagledaš svojo novo srečouser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
27.8.2009 17:08:03   
vila MaLiNa
jullie - tvoja tašča je pač samo vesela svoje bodoče vnukinje/vnuka, zato pride tolikokrat najbrž naokoli.user posted image Moja mami me sedaj tudi vsak dan kliče kako sem, pa 2x na teden na obisk pride... pa prej ni. Kaj čmo... vnuki in vnukinje delajo svojeuser posted image

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
27.8.2009 17:15:52   
baby blue
Nataša31 a si bila na pregledu danes... Kdaj pa?... Lahko mi tudi na ZS pišeš... Ker sem bila tudi jst danes prvič v bolnici na pregledu in je bilo veliko nosečk user posted image

kepica si me prav nasmejala... user posted image user posted image

Meni tudi danes trebušček otrdeva je že skoraj ves dan trd ampak je rekla G da še ni panike... Komaj čakam naslednji pregled...

Zdej ko se je malo ohladilo grem pa s kužkom malo do mojih staršev...

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?