|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
27.8.2009 7:52:37   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: jasmina in tadej

Jutrouser posted image !

Js grem na pregled na CTG in če se do 2h ne vrnem na forum pomeni da ostanem tam!!!!!

Lep dan vsem!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro opraviuser posted image

(odgovor članu jasmina in tadej)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
27.8.2009 8:05:27   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Govorila z dežurnim zdravnikom. Moram se opazovat in če se ponovi takoj v P. Rekel je še, da če je bla plodovna voda, bo še teklo, prej kot slej se bodo pojavili tudi popadki. V enem ali drugem primeru gre za začetek poroda. To je to.

A je to bilo to?user posted image  Upam da!

IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Vila Malina, glede Lorian na seznamu: je že rodila nekaj dni nazaj (23 ali 24. 8), tako da jo lahko izbrišeš in dodaš na seznam na koncu.... Evo sem našla:

Lorian: Zdravo, se javim na brzino. 17.08. se je naša družina povečala za 51 cm in teža nam je narastla za 3890g, pridružil se nam je Dorian. Sva doma že od petka, pa mi nekako ne uspe do računalnika. Oba sva OK.

Tulpek ti pejdi hitro roditi, da do takrat seznam urejam, ker pol grem že jazuser posted image . Sej drugače kar ti urejajuser posted image , če pa kaj zagusti...

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

vila malina koliko si pa imela pritiska? Meni tud full nagaja, mam vedno previsokega in sem vedno kregana. Pol mi pa vedno vodo in kri vzamejo pa je vedno vse ok. Če pa že vidim te face, pa aparat, pa mi kr začne pritisk dvigovat!

100/150 so mi namerili, s tem da zelo zatekam in me občasno tudi glava boli. Samo sem rekla, da mi pritisk zelo skače in so malo manj paničarili. Koliko ga imaš pa ti? Sej zdele moram jet v laboratorij na tešče kri dat pa se mi ne da... mi je preveč slabo, pa še glava spet bubauser posted image . No upam, da bodo vsaj testi potep popoldne pozitivniuser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička

škorpijončica...vsak ima svoje mnenje...mislim, da ni nič narobe user posted image
jaz sem zadovoljna s svojim priimkom, ga tudi po poroki ne bi dala. user posted image jaz sem rekla svojemu, če me bo hotu poročit...me bo, če ne...pač ne. zame je poroka en velik party...jaz oblečena v princesko in ga žuram vso noč z ljudmi, ki jih imam rada. user posted image

Se strinjam!!user posted image user posted image  Tako je bilo pri nama in na tisti dan sem se res počutila kot princeska in dan je bil samo najin...user posted image , sam kaj ko čas tako hitro teče.... Okoli nju pa je bilo polno ljudi, ki jih imava rada in oni naju.

IZVIRNO SPOROČILO: barika

En predlog, kaj če bi tiste, ki so že rodile, brisala iz seznama nosečk??

Js sem jih. V novem seznamu na temi septembrčki se pa napiše pdp in dejansko rojstvo user posted image .

Tulpek daj ti uredi un seznamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

skoraj 3 ure me že matra. Prvo krvav izcedek, sedaj pa popadki (če so to popadki) na 5-10 minut. Mislim da bo treba it v P!

Držim pesti!!!! Dobro opraviuser posted image

Veselka ti pa tudi user posted image  Samo kar mislim, da te bodo notri zadržali in da boš imela kmalu svoj zaklad v naročjuuser posted image

Že dežujejo tile naši otročkiuser posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
27.8.2009 8:18:45   
barika
Jutro

vidim, da dogaja... EVA ANA srečno!!!!

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
27.8.2009 8:37:46   
polari
Jutro!

Eva Ana, držimo pesti!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem se ponoči komaj premikala....trebuh mam čist trd.....bogi mali kar rito ven tišči od sile.....on čuti to otrdevanje maternice, ko maš trdi trebuh? Ga to fesjt stisne? Kaj mislite?

No, včeraj smo malo user posted image , pa bo mogoče kaj pomagalo, hehe...

Dobro opravite na pregledih in CTG-jih!!! Mogoče še res katero zadržijo not....user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
27.8.2009 8:38:35   
Bety11
Srečno vsem, ki odhajate v P....Držim pesti za dobre rezultate in hiter porod....

Poroka....Za mene osebno, glupo zapravljanje denarja....Za ta denar opremiš celo stanovanje ali pa greš na Bahame za dopust....Priimek pa lahko imaš po želji in ga spremeniš na UE kadarkoli hočeš, brez poroke...
Po poroki se nekateri moški in njihove družine spremenijo in te imajo za lastnino....kar meni ne diši....user posted image

Z Zakonom ni še urejeno, da je izvenzakonska skupnost izenačena z zakonsko po rojstvu otroka.... To šele bo....Do takrat pa imaš tako, kot sama predstaviš drugim, da je.....Pa še to, ne vem, kako bodo uredili te zadeve, ker potem poročeni moški ne bodo mogli imeti izvezakonske otroke..... Verjetno je preživnina tisto, kar loči ene od drugih..... In tukaj imamo takoj lepo luknjo v Zakonu, ki jo bomo izkoristili.... Naredimo sporazum o preživnini in pri prijavi za otroški dodatek ali dohodnino, vrtec... v obračun ne smejo upoštevati cele plače partnerja....Pa je stvar taka, kot prej....En Zakon, ki ne prinese nič novega.....

Lep dan želim!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
27.8.2009 8:46:04   
Anonimen
danuser posted image
jaz mam že gor ta sexy podočnjake,celo noč matral neki a rezultat je tak da sm še zmer tle,tko da upam da ma eva kej boljše novičkeuser posted image
evo še zadnjič slikan moj bauhi k sm že to komaj posnela k je že tok nizko da ga komaj slikam k še mejčken pa se bodo kolena zraven vidlauser posted image
user posted image

glede poroke midva sva se bolj iz heca kot iz katerga druzga razloga,je pa res da me je pol še neki cajta mora tlačila k jaz pa v belem no go,sm mela prov slabo vest user posted image no mel smo se fajn to je bolj važn kot pa vse drugouser posted image

(odgovor članu Bety11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
27.8.2009 8:54:26   
škorpijončica
No, zdaj pa grem na morje. Lepo se imejte pa upam da bo kmalu še več septemberčkov na seznamu.
Moj fant je tako žalosten..je danes opazil herpes pa pravi, da če bom rodila, da mu bo ful hudo, ker ne bo mogel hčerkici dat lupčka, pa na vsaki sliki bo grozen...prou sekira se, tako da sem mu mogla obljubit, da še kakšen teden počakam.
Se slišimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
27.8.2009 9:01:43   
tažana
Dobro jutro!

Jaz imam očitno vsako drugo noč ponoči težave ampak potem drugo noč bolje spim. Očitno sem drugo noč že tako zaspana da me nič več ne moti.

me pa že dva dni popoldan in zvečer špika in zavija, tako da tudi malo na uro gledam. Upam da mi uspe počakat še ene 14 dni.

Vsem ki ste v porodnišnici želim hiter in ne preveč boleč porod.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
27.8.2009 9:15:07   
Tanik
Dobro jutro,

toliko da se javim. ponoči lulanje na 2 uri user posted image , podočnjaki katastrofa, mi govorijo da sem utrujena videt, mislim halooo, tudi vi bi bili, če bi vstajali na 2 uri.
tečna sem k rituser posted image , sebi in drugim.
v glavnem za nikamor nisem.
grem naprej akvo pit.

uspešno na pregledih user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
27.8.2009 9:20:43   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

No, zdaj pa grem na morje. Lepo se imejte pa upam da bo kmalu še več septemberčkov na seznamu.
Moj fant je tako žalosten..je danes opazil herpes pa pravi, da če bom rodila, da mu bo ful hudo, ker ne bo mogel hčerkici dat lupčka, pa na vsaki sliki bo grozen...prou sekira se, tako da sem mu mogla obljubit, da še kakšen teden počakam.
Se slišimo

Lepo se imej na morju. Moj ga je dobil prejšnjo soboto in se me en teden skoraj dotaknit ni upal, da ga še js ne dobim, čeprav sem verjetno imuna na to, ker ga še nikoli nisem imela.

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
27.8.2009 9:21:20   
tulpek
Altaja, kako in kje si? 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
27.8.2009 9:35:32   
klaja
Eva Ana user posted image , upam, da že cartaš!

Jaz še nimam časa mislit na porod, danes še delamo ajvar, pa dva elementa v kuhinji sta mi ostala za počistit, pa nekaj grmovja zunaj za obrezat, pa kopalnico za sčistit, tako da ni šans da me kaj začne matrat, ker ne grem nikamoruser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
27.8.2009 9:45:49   
SONČEK LARA
Dobro jutro

vidim da se spet dogaja, bodo novi dojenčki...jupiuser posted image

Zakon..ma kaj naj rečem, ne znam se opredelit. Meni je to res tista pika i v odnosu. Bi se poročila, ne rečem, ampak če bi izbirala, bi raje prišparan denar uporabila za fasado na bajti kot pa ohcet. Čudno ali pa ne.

Jaz se danes počutim malo boljše, ne ščiplje me več, sem pa taka švoh, ko cunja, tak da danes ni nič iz mene. Tudi kosila danes ne bo!! user posted image

Vas berem kasneje,

pozdravček

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
27.8.2009 10:00:31   
klaja
Poroka: nama pomeni veliko, tako da če bo vse po sreči, se boma poročila drugo leto (po 12 letih koruzništvauser posted image ). Boma pa vse kar se da naredila in pripravila sama in ne mislima zapravljat na brezveznih stvareh. 

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
27.8.2009 10:28:56   
tulpek
Punce, altaja se od včeraj zvečer (okrog pol 8ih)  ni pojavila na RR... mogoče je akcija user posted image user posted image user posted image . Bi bilo lepo, da bi avgustovka sedaj rodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
27.8.2009 10:29:05   
altaja
Še vedno sem doma...

Mah nič več ne vem. Vse je brez posebnosti.. Je pa dežurni zdravnik rekel da je v visoki nosečnosti možno da je mokrota na hlačah lahko od plodovnice, urina ali povečanega in bolj vodenega izcedka. In da če je bla plodovnica, da bo še teklo. No, hlačke so še vedno suhe. Opazila sem samo malce "rjavkastega" izcedka user posted image

Sonček Lara: tvoj post mi je dal misliti. Točno tako se jst počutim. Kaj čm se hodt kazat če pa nič več ni.. Po drugi strani pa sem malo brskala po starih temah in preblala "sve i svašta". Tudi to, da punce niso vedle da je voda odtekla in so čakale par dni, s tem pa resno ogrozile življenje svojega user posted image . Tega pa nooooočeeeeeem....  Jutr mam komplet pregled pri svoji G, ampak kaj pa če...

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
27.8.2009 10:29:41   
tulpek
Ah, za par sekund sem bila prehitra user posted image . Sem se že veselila za tebe.

Aja, js po starem, verjetno bom čakala do 15.9.... sem že določila rezervni datum, če do 30.8. ne bo nič user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 27.8.2009 10:30:20 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
27.8.2009 10:30:33   
altaja

Punce, altaja se od včeraj zvečer (okrog pol 8ih)  ni pojavila na RR... mogoče je akcija user posted image user posted image user posted image . Bi bilo lepo, da bi avgustovka sedaj rodila user posted image user posted image user posted image

Kako že pravjo? Iz tvojih ust u božja ušesa... user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
27.8.2009 10:32:42   
tulpek
Ej, na avgustovkah sem včeraj eni zaželela oz. napovedala akcijo ponoči in sedaj je v P. Tudi tebi jo želim... Zdaj pa potrebujem samo še eno, da jo uspešno zaželi meni.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
27.8.2009 10:38:45   
polari
Tulpek, jaz ti resnično želim, da bi se začelo kaj dogajat!!! Vsem, no.....

Poroka: midva sma se poročila, ker je to bla najina želja...saj res ni drugo kot kos papirja, samo vseeno je meni občutek drugačen....to je v glavi....da bomo res prava družinica user posted image ...je pa bla žurka, pa nas je bilo 80......

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
27.8.2009 10:39:05   
altaja
Lahko poskusim? Mogoče bo uspešno.

Torej, Tulpek, draga naša sonosečka, srečno! Naj bo hitro, neboleče, brez posebnosti in nepozabno. Naj bo trenutek, ko boš prvič zagledala in objela tvojega otročka nepopisno lep in doživet. To bo tvoj trenutek. In to kmalu user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
27.8.2009 10:40:50   
polari
Larilu, maš lep buši...a tak se je spustil.....

...pa se vsem?

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
27.8.2009 10:51:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Lahko poskusim? Mogoče bo uspešno.

Torej, Tulpek, draga naša sonosečka, srečno! Naj bo hitro, neboleče, brez posebnosti in nepozabno. Naj bo trenutek, ko boš prvič zagledala in objela tvojega otročka nepopisno lep in doživet. To bo tvoj trenutek. In to kmalu user posted image

Iiii, kako lepo user posted image . Hvala in tudi tebi enako.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
27.8.2009 10:51:44   
Anonimen
Polari ej pojma nimam k pr tamalmu se mi ni,tega pa skor s koleni brcamuser posted image ma res no dohtarca mi niti zmerit ni mogla te razdalje k je tok nizkouser posted image tale bejba bo od hudička k bo na svet prišla k če že mene tko matra madonca bogi njeni fantjeuser posted image

(odgovor članu polari)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
27.8.2009 11:03:51   
JaLuca
Uh punce, ve ste pa pozorne na vsaki gib,špikanje, otrdevanje.......jaz pa uživam, pobožam, pa grem dalje.....uživajte v teh trenutkih....jaz jih sigurno zadnjič.

Razen tega hočem še najmanj uživati ta teden, ker potem bom tako pogrešala nosečnost.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

novo leto
che guevara

Kje pričakat novo leto?

doma z družino (80%)

v tujini (1%)

v mestnem središču (3%)

na privat zabavi (10%)

sam pred tv (2%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 269

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!