vila MaLiNa
|
IZVIRNO SPOROČILO: altaja Govorila z dežurnim zdravnikom. Moram se opazovat in če se ponovi takoj v P. Rekel je še, da če je bla plodovna voda, bo še teklo, prej kot slej se bodo pojavili tudi popadki. V enem ali drugem primeru gre za začetek poroda. To je to. A je to bilo to? Upam da! IZVIRNO SPOROČILO: tulpek Vila Malina, glede Lorian na seznamu: je že rodila nekaj dni nazaj (23 ali 24. 8), tako da jo lahko izbrišeš in dodaš na seznam na koncu.... Evo sem našla: Lorian: Zdravo, se javim na brzino. 17.08. se je naša družina povečala za 51 cm in teža nam je narastla za 3890g, pridružil se nam je Dorian. Sva doma že od petka, pa mi nekako ne uspe do računalnika. Oba sva OK. Tulpek ti pejdi hitro roditi, da do takrat seznam urejam, ker pol grem že jaz . Sej drugače kar ti urejaj , če pa kaj zagusti... IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana vila malina koliko si pa imela pritiska? Meni tud full nagaja, mam vedno previsokega in sem vedno kregana. Pol mi pa vedno vodo in kri vzamejo pa je vedno vse ok. Če pa že vidim te face, pa aparat, pa mi kr začne pritisk dvigovat! 100/150 so mi namerili, s tem da zelo zatekam in me občasno tudi glava boli. Samo sem rekla, da mi pritisk zelo skače in so malo manj paničarili. Koliko ga imaš pa ti? Sej zdele moram jet v laboratorij na tešče kri dat pa se mi ne da... mi je preveč slabo, pa še glava spet buba . No upam, da bodo vsaj testi potep popoldne pozitivni . IZVIRNO SPOROČILO: Lubenička škorpijončica...vsak ima svoje mnenje...mislim, da ni nič narobe jaz sem zadovoljna s svojim priimkom, ga tudi po poroki ne bi dala. jaz sem rekla svojemu, če me bo hotu poročit...me bo, če ne...pač ne. zame je poroka en velik party...jaz oblečena v princesko in ga žuram vso noč z ljudmi, ki jih imam rada. Se strinjam!! Tako je bilo pri nama in na tisti dan sem se res počutila kot princeska in dan je bil samo najin... , sam kaj ko čas tako hitro teče.... Okoli nju pa je bilo polno ljudi, ki jih imava rada in oni naju. IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: barika En predlog, kaj če bi tiste, ki so že rodile, brisala iz seznama nosečk?? Js sem jih. V novem seznamu na temi septembrčki se pa napiše pdp in dejansko rojstvo . Tulpek daj ti uredi un seznam IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana skoraj 3 ure me že matra. Prvo krvav izcedek, sedaj pa popadki (če so to popadki) na 5-10 minut. Mislim da bo treba it v P! Držim pesti!!!! Dobro opravi Veselka ti pa tudi Samo kar mislim, da te bodo notri zadržali in da boš imela kmalu svoj zaklad v naročju Že dežujejo tile naši otročki
|