Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:33:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea To izgleda tako kot razpored na kakem igrišču za igrat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:34:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea MAJCHY IN KATJUSA------FULL BO ZATIŠJE TUKAJ GOR KO VAJU NE BO... NE VEM S KOM BOM POTEM ČVEKALA, KO NE BO ONASISA DOMA.... boste imele vsaj bolj malo za prebirati-seveda,dokler ne prideva nazaj Ko prideta nazaj naju bosta iskali.. Se bomo preimenovale.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:35:52
|
|
|
|
Onasiss
|
Včeri sem štrudl iz bučk pekla sem se tok spekla, da mam čist mahurjast prst, pol sem ga pa probala in je zanič k .... Ga bom jutr s sabo prnesla, da ga ne bomo stran metal.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:36:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Čak, da avto kupm...BOM KR PRLETELA.... Sam glejta, da me bo hladen pir čaku, ker drgač se ne grem.... pol bo bolj pameten avijon ali pa helikopter bo pivo za vsako ki pride dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:36:46
|
|
|
|
Onasiss
|
A je še kera invisible tuki gor ta trenutek?????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:37:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Včeri sem štrudl iz bučk pekla sem se tok spekla, da mam čist mahurjast prst, pol sem ga pa probala in je zanič k .... Ga bom jutr s sabo prnesla, da ga ne bomo stran metal..... ne hvala ....samo si packa ...a za nas je pa dober?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:38:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea A je še kera invisible tuki gor ta trenutek????? probajva:katjušaaaaaaaa,kolumbooooooo,balonchyyyyyyy,shukaaaaaa-a je še kera?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:42:57
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Včeri sem štrudl iz bučk pekla sem se tok spekla, da mam čist mahurjast prst, pol sem ga pa probala in je zanič k .... Ga bom jutr s sabo prnesla, da ga ne bomo stran metal..... ne hvala ....samo si packa ...a za nas je pa dober? Ja, NE VEM...MOGOČE MA PA KERA RADA BUČIN ŠTRUDL.... pa sorry no, sej vas nočm zastrupt....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:46:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Včeri sem štrudl iz bučk pekla sem se tok spekla, da mam čist mahurjast prst, pol sem ga pa probala in je zanič k .... Ga bom jutr s sabo prnesla, da ga ne bomo stran metal..... ne hvala ....samo si packa ...a za nas je pa dober? Ja, NE VEM...MOGOČE MA PA KERA RADA BUČIN ŠTRUDL.... pa sorry no, sej vas nočm zastrupt....
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 12.8.2009 18:47:19 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:46:23
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea A je še kera invisible tuki gor ta trenutek????? probajva:katjušaaaaaaaa,kolumbooooooo,balonchyyyyyyy,shukaaaaaa-a je še kera? Ni nobene, a si ti tud zginla....??? A ti si na fb???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:48:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea A je še kera invisible tuki gor ta trenutek????? probajva:katjušaaaaaaaa,kolumbooooooo,balonchyyyyyyy,shukaaaaaa-a je še kera? Ni nobene, a si ti tud zginla....??? A ti si na fb??? nisem na fb.....zdej bom zginila...grem večerjat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:56:04
|
|
|
|
Onasiss
|
Dober tek
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:34:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Kaj je to???? firbec Ne pa nisem...Samo zanima me kaj je to, če je že na forumu. MI MORMO VSE VEDT. če bi vse brala bi vedla to je tenis igrišče malo prilagojeno za manjše otroke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:35:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Čak, da avto kupm...BOM KR PRLETELA.... Sam glejta, da me bo hladen pir čaku, ker drgač se ne grem.... brez skrbi 2 če češ.... sam, da prideš to bi blo fino.... upam, da naju presenetite in se prpelete s kakšnim kombijem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:35:52
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Včeri sem štrudl iz bučk pekla sem se tok spekla, da mam čist mahurjast prst, pol sem ga pa probala in je zanič k .... Ga bom jutr s sabo prnesla, da ga ne bomo stran metal..... ne hvala ....samo si packa ...a za nas je pa dober? Ja, NE VEM...MOGOČE MA PA KERA RADA BUČIN ŠTRUDL.... pa sorry no, sej vas nočm zastrupt.... jst mam tako mnenje k majchy
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:36:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea MAJCHY IN KATJUSA------FULL BO ZATIŠJE TUKAJ GOR KO VAJU NE BO... NE VEM S KOM BOM POTEM ČVEKALA, KO NE BO ONASISA DOMA.... boste imele vsaj bolj malo za prebirati-seveda,dokler ne prideva nazaj Ko prideta nazaj naju bosta iskali.. Se bomo preimenovale..... ve kr sej boste ve naju iskale še posebej majchy k vam noben več ne bo seznamov delal , mane pa ziher zaradi slovničnih napak
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.8.2009 19:37:11 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 19:37:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:40:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kolumbo here ...voham štrudl.... ja z bučkami jst bi kakega jabolčnega..... piškot ti si najbliže s čim nas boš počastla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:41:47
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo pejt torto pečt pol po srečanju prpelem mojo delagacijo (jst, majchy, florjan, hana in benjamin) na torto tvoje mi je res dobra.... če neb zadnič šime z žlico okol tekal k da je najbolj lačen mož na svetu bi jst še ziher za en kos rekla pa morem povdarit, da tort ne jem preveč rada ampak tvoja mi je bla res všeč kapo dol
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.8.2009 19:42:16 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:45:26
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo ka si kr letela?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:45:52
|
|
|
|
piskot
|
cer. katjusa OMG, mi gorenjci smo pa res ena cudna vrsta. niti pomislila nisem na to. demet, zdej pa nc pr bajti, razen jajc. lohk vam jajca ocvrem, ce bo kera ful lacna. mlea meni mati skoz te buce daje, pa nimam pojma kaj naj z njimi. zdaj sem glih eno naribala za v skrinjo za bucne polpete delat. a pol pravis da strudl ni okej? da se ne bom slucajno za brez veze lotevala tega projekta.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:47:02
|
|
|
|
piskot
|
aja ajvi ful lepo ta si tudi pri tisi tako striktna. jaz sem bila pri martinu. ana je pa en velik revez in se mora vedno prilagajat zeljam velikega brata, ko gremo kam na izlet na primer.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:48:13
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot cer. katjusa OMG, mi gorenjci smo pa res ena cudna vrsta. niti pomislila nisem na to. demet, zdej pa nc pr bajti, razen jajc. lohk vam jajca ocvrem, ce bo kera ful lacna. mlea meni mati skoz te buce daje, pa nimam pojma kaj naj z njimi. zdaj sem glih eno naribala za v skrinjo za bucne polpete delat. a pol pravis da strudl ni okej? da se ne bom slucajno za brez veze lotevala tega projekta. ma maš do 10 zjutri čas ziher se ofne kaka trgovina okol 8 lahko pa jajce pa mal moke in palačinke spečeš, če nimaš mleka so tud z vodo dobre..... če ni marmelade bo sladkor dober..... dej pokaž, da si drugačna k gorenci (sam ne mi zamert k se hecam) sam sej veš v vsakem hecu je nakaj resnice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:49:56
|
|
|
|
Katjusa
|
aja piskot moja mama ima ful rada štrudl iz bučk in ga tud moj mož in florjan jesta tko, da pomoje bi mogla poskusit ker vsak ima drugačen okus..... sam ne velja to ju3 prnest
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 19:59:56
|
|
|
|
Katjusa
|
kje ste zdej..... pa menda vas nisem vse odgnala .... grem jst zdej mal stran.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?