Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:33:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy svojim povej, da določenih stvari pri ravnanju s Hano ne boš dovolila in da če se tega ne morejo držat, pa se en čas ne boste vidli. sem rekla,pa sta me tamala in mati samo grdo pogledale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:33:14
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo dobr si z bakico opravila
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 13:34:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:36:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy na žalost tud jst mislim, da pogovor ne bo pomagal vsekakor pa pojdi do njih z možekom in z dvignjeno glavo povej kar maš za povedat in daj iz sebe.... na žalost lahko se zgodi, da se ne bsote več gledali sam tako pa tud ne more bit.... če je tvoja sestra za tvojo mamo tolk bol,j popolna pa nej bo ti imaš svoje življenje svojo družino in uživaj...... jst bi premisla prej k bi šla spet na kak skupen piknik..... vsaj nekaj časa bi se izogibala takih srečanj ker je škoda tvojih živcev in vi trije ste lahko doma sami pa se boste imel 100x bolj luštno kot pa da poslušaš kako ti oni2 pametujejo...... fora je v tem ko se jaz prehitro zjokam vem da ko bo prišlo tako daleč da bom povedala tasvoje,se zjokala,popokala Hano in moža in bomo šli domov in se en lep čas ne bomo videli mislim, da bi bil pr nas enak scenarij.... no na srečo pa nimam težav z mojimi starši, čeprav pridejo konflikti sam hitro minejo..... sem pa jst tud taka da se kuj zjokam, če bi mi že katera od vas rekla kej bi se verjetno zjokala sploh s ene znam brant majchy glavo gor in v boj zdej se gre za Hano in zate.... kar se pa denarja tiče pa bi jst mal povprašala kot, da si pozabla kako se je zadeva rešla..... al pa omeniš mal hiško,...... pač vsekakor bi skos na to napeljevala.... če pa si lahko direktna pa kr direkt vprašaj.... verjetno bi tvoja sestra kr dobila brez da vpraša tak da brez slabe vesti če so obljubil nej pač neki dajo.... bodo za drugič vedl da je treba bit tiho tema kar naprej teče okoli bajte(foter nama je vodovod delal) pa velikokrat "pojamram" kako je kakšna zadeva draga pa to kar preslišita......ja,tamala bi pa direktno rekla,jaz pa po ovinkih mencam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:36:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majcy pust njun dnar pri miru nej si ga utakneta nekam......ni jih treba opominjat, ker se jima bo še dobr zdel......... tut jst ma ta problem d u kočljivih situacijah preveč divje odreagiram....no zdej se "učim" diplomatkih odgovorov, to mi bolj nuca k kakršno koli pogajanje........ene 3 mesece nazaj recimo me je od fotra bakica spet neki..j.e.ba.la....je rekla: A se Rok že sam igra.......(ona kao nč ne sliš)...sm čist potihem rekla: Ja, pa že mama reče ....d ti vidš njo kok je vn padla, d jo zajebavam....sm sam rekla, če še rap slušni aparat za 500 ojro, a je to sam fiksa ideja.....je sam šla sej men dol visi za tist keš....samo butasto se mi zdi.......rajši naj bosta tiho......1000€ pa tudi ni toliko(no je)da nebi midva mogla jih sama našparat ja to je res sam vseen je dober da vesta da nisi pozabla.... ne vem sej men se tud enbi šlo za tist denar tolk k za princim in že to, da se mora mama motat ven z drugimi temami bi me spravljalo v smeh in bi jos skos v take položaje postavljala..... polek vsega pa še grdo dela z vami.... hvala lepa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:38:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo [ fora je v tem ko se jaz prehitro zjokam vem da ko bo prišlo tako daleč da bom povedala tasvoje,se zjokala,popokala Hano in moža in bomo šli domov in se en lep čas ne bomo videli as ti slučajno kej u žlahti z mano ............ej men se je to že zgodil....Maj je bil glih eno leto star.........se nismo vidl kakšen mesec....pa so pol neki "nazaj jemal"........no moja mati je na konc dobr rekla: MAL SE MORMO ŠE NAVADIT EN NA DRUZGA............tastari naši še niso čist dojel, d smo mi odletel iz gnezda, d mamo svoje familije svoj red in navade........to zlo počas dojemajo ampak počas jim gre na bolje.....pam da bo pri vas enako.....mislm da trenutno ste na vrhuncu besa, ki zna še mal trajal....sej bo....vse bo se vidi da sva obe ovnici ja jaz upam da bo šlo tole koker toliko ok mimo in da se bojo drugi člani familije skulerali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:38:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Majcy pust njun dnar pri miru nej si ga utakneta nekam......ni jih treba opominjat, ker se jima bo še dobr zdel......... tut jst ma ta problem d u kočljivih situacijah preveč divje odreagiram....no zdej se "učim" diplomatkih odgovorov, to mi bolj nuca k kakršno koli pogajanje........ene 3 mesece nazaj recimo me je od fotra bakica spet neki..j.e.ba.la....je rekla: A se Rok že sam igra.......(ona kao nč ne sliš)...sm čist potihem rekla: Ja, pa že mama reče ....d ti vidš njo kok je vn padla, d jo zajebavam....sm sam rekla, če še rap slušni aparat za 500 ojro, a je to sam fiksa ideja.....je sam šla sej men dol visi za tist keš....samo butasto se mi zdi.......rajši naj bosta tiho......1000€ pa tudi ni toliko(no je)da nebi midva mogla jih sama našparat ja to je res sam vseen je dober da vesta da nisi pozabla.... ne vem sej men se tud enbi šlo za tist denar tolk k za princim in že to, da se mora mama motat ven z drugimi temami bi me spravljalo v smeh in bi jos skos v take položaje postavljala..... polek vsega pa še grdo dela z vami.... hvala lepa itak,gre se za princip
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:39:16
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša a je blo za zdržat v hotelu al še vedno kamp pogrešaš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 13:39:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:40:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Čestitam vsem polletnikom za nazaj in naprej. Se opravičujem, ker pozabljam redno čestitat, ma kaj ko tolko drugega zanimivega načvekate in napišete, da pol pozabim. Pravzaprav predlagam, da ko bodo vsi februarčki dopolnili 6 mesecev,nehamo s temi čestitkami dokler ne bodo stari 1 leto. Seznam statusa - zdi, da pa je tak seznam brezveze. Pol boste spet ene kar naprej čestitale za obletnico. No sej čestitke pašejo, ampak sej mamo zadost tem za predelat. Pa ne zamerit. Vem, da hočete dobro, samo meni to ne leži, tako da mojih podatkov ne dam. meni je kul.....pač ne bom novih seznamov delala pa nič več vsako jutro čestitala za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:40:54
|
|
|
|
Urša08
|
kolumbo štoflce za ušesa sabo pa bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:41:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej jst vas zapuščam, grem spakirat d bomo popoldne pri naših (se morm še psihično prštimat ) samo da kakšnega ne vržeš v bazen da se ohladi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:43:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša a je blo za zdržat v hotelu al še vedno kamp pogrešaš v hotelu je blo super in od včeraj ko sme prišla domov gledam po kampih mel smo vse še postelja je bla vedno postlana ko smo prišli iz zajtrka... hrana super res nisme druge delala kot za otroka skrbela pa še to mi je 2/3 moj naredu ampak menj manjka neki na sem res tle imam ko z vami čvekam 5 kampov odprtih in gledam slike in plaže in cene ful mi je blo všeč, da smo mel vse pod isto streho sam na večerje smo hodl v eno restavracijo 150m stran ker nismo hotl met samopostrežne ampak tako, da nas oni strežejo vse sotalo pa je blo čist pr riti.... povsod sme prišla z otroškim vozičkom.... res fino je blo.... ampak, ko smo se domov peljal sme mojmu rekla če za kak vikend še velja za kamp.... enostavno sem to jst k morem it na morje kampirat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:43:49
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej jst vas zapuščam, grem spakirat d bomo popoldne pri naših (se morm še psihično prštimat ) samo da kakšnega ne vržeš v bazen da se ohladi pridemo še mi:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:45:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej jst vas zapuščam, grem spakirat d bomo popoldne pri naših (se morm še psihično prštimat ) samo da kakšnega ne vržeš v bazen da se ohladi pridemo še mi:) kopat,ali v bazen vršti?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:45:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Čestitam vsem polletnikom za nazaj in naprej. Se opravičujem, ker pozabljam redno čestitat, ma kaj ko tolko drugega zanimivega načvekate in napišete, da pol pozabim. Pravzaprav predlagam, da ko bodo vsi februarčki dopolnili 6 mesecev,nehamo s temi čestitkami dokler ne bodo stari 1 leto. Seznam statusa - zdi, da pa je tak seznam brezveze. Pol boste spet ene kar naprej čestitale za obletnico. No sej čestitke pašejo, ampak sej mamo zadost tem za predelat. Pa ne zamerit. Vem, da hočete dobro, samo meni to ne leži, tako da mojih podatkov ne dam. meni je kul.....pač ne bom novih seznamov delala pa nič več vsako jutro čestitala za obmesečnico to je mnenje samo ene men je pa všeč to..... čeprav sama sem radka da napišem kako svojo čestitko se pa trudim vsaj podpisat pod kakšno in me k imamo preveč časa nam to paše tak da majchy sem ponosna ante, da delaš tako lepe seznamčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:45:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej jst vas zapuščam, grem spakirat d bomo popoldne pri naših (se morm še psihično prštimat ) samo da kakšnega ne vržeš v bazen da se ohladi pridemo še mi:) kopat,ali v bazen vršti? mi jih bomo v bazenu lovil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:46:04
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša lepo da ste uživali. Poletja pa še ni konec in sigurno boste šli še mal kampirat. Mi smo šli in ti morm povedat da kolkr me je skrbelo za Nejca je blo super. On je bil tok priden kot še nikol, lepo se je igral, nč ni blo treba za njim letat, V glavnem drugo leto gremo kampirat. jaz mam že kamp izbran
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:46:17
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy svojim povej, da določenih stvari pri ravnanju s Hano ne boš dovolila in da če se tega ne morejo držat, pa se en čas ne boste vidli. sem rekla,pa sta me tamala in mati samo grdo pogledale Pa kaj. Če ne znajo lepo s tabo ravnat, ni treba, da si v njihovi družbi. Sej te zastopim - gre za tvoje najbližje. Meni bi blo ful hudo. Sej, pri nas imamo tudi podobne fore, ampak moje okope branim z vsemi močmi. Se mi zdi, da če si v sorodu, se moraš eden drugemu prilagajat. To pomeni v obe smeri. Ne samo ti svoji mami, pač pa tudi tvoja mama tebi. Celo še bolj, če hoče, da jo boš na stara leta kdaj obiskala. Res je pravilno, da postaviš svoje prioritete. Pomisli, zdej se ti vtikajo v hrano. Čez leta ti bodo govorile, do katere ure lahko Hana sama zvečer pohaja.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:46:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Ej jst vas zapuščam, grem spakirat d bomo popoldne pri naših (se morm še psihično prštimat ) samo da kakšnega ne vržeš v bazen da se ohladi pridemo še mi:) kopat,ali v bazen vršti? mi jih bomo v bazenu lovil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:47:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Čestitam vsem polletnikom za nazaj in naprej. Se opravičujem, ker pozabljam redno čestitat, ma kaj ko tolko drugega zanimivega načvekate in napišete, da pol pozabim. Pravzaprav predlagam, da ko bodo vsi februarčki dopolnili 6 mesecev,nehamo s temi čestitkami dokler ne bodo stari 1 leto. Seznam statusa - zdi, da pa je tak seznam brezveze. Pol boste spet ene kar naprej čestitale za obletnico. No sej čestitke pašejo, ampak sej mamo zadost tem za predelat. Pa ne zamerit. Vem, da hočete dobro, samo meni to ne leži, tako da mojih podatkov ne dam. meni je kul.....pač ne bom novih seznamov delala pa nič več vsako jutro čestitala za obmesečnico to je mnenje samo ene men je pa všeč to..... čeprav sama sem radka da napišem kako svojo čestitko se pa trudim vsaj podpisat pod kakšno in me k imamo preveč časa nam to paše tak da majchy sem ponosna ante, da delaš tako lepe seznamčke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:48:51
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša lepo da ste uživali. Poletja pa še ni konec in sigurno boste šli še mal kampirat. Mi smo šli in ti morm povedat da kolkr me je skrbelo za Nejca je blo super. On je bil tok priden kot še nikol, lepo se je igral, nč ni blo treba za njim letat, V glavnem drugo leto gremo kampirat. jaz mam že kamp izbran ja upam.... kam pa greste vi?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 13:49:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:49:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy svojim povej, da določenih stvari pri ravnanju s Hano ne boš dovolila in da če se tega ne morejo držat, pa se en čas ne boste vidli. sem rekla,pa sta me tamala in mati samo grdo pogledale Pa kaj. Če ne znajo lepo s tabo ravnat, ni treba, da si v njihovi družbi. Sej te zastopim - gre za tvoje najbližje. Meni bi blo ful hudo. Sej, pri nas imamo tudi podobne fore, ampak moje okope branim z vsemi močmi. Se mi zdi, da če si v sorodu, se moraš eden drugemu prilagajat. To pomeni v obe smeri. Ne samo ti svoji mami, pač pa tudi tvoja mama tebi. Celo še bolj, če hoče, da jo boš na stara leta kdaj obiskala. Res je pravilno, da postaviš svoje prioritete. Pomisli, zdej se ti vtikajo v hrano. Čez leta ti bodo govorile, do katere ure lahko Hana sama zvečer pohaja. podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:50:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy svojim povej, da določenih stvari pri ravnanju s Hano ne boš dovolila in da če se tega ne morejo držat, pa se en čas ne boste vidli. sem rekla,pa sta me tamala in mati samo grdo pogledale Pa kaj. Če ne znajo lepo s tabo ravnat, ni treba, da si v njihovi družbi. Sej te zastopim - gre za tvoje najbližje. Meni bi blo ful hudo. Sej, pri nas imamo tudi podobne fore, ampak moje okope branim z vsemi močmi. Se mi zdi, da če si v sorodu, se moraš eden drugemu prilagajat. To pomeni v obe smeri. Ne samo ti svoji mami, pač pa tudi tvoja mama tebi. Celo še bolj, če hoče, da jo boš na stara leta kdaj obiskala. Res je pravilno, da postaviš svoje prioritete. Pomisli, zdej se ti vtikajo v hrano. Čez leta ti bodo govorile, do katere ure lahko Hana sama zvečer pohaja. sej toliko težje je ker je to familija.....zdej sem s taščo koker toliko poštimala,mi ga je začela pa mami srati(tamala je itak pojem zase) ......enkrat bo sigurno prišlo vse na dan in takrat bo joj ampak tako pač jaz ne morem živeti
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?