Maksi1
|
Hellou. Ala čvekice, spet ne bom nič komentirala, ker ste spet velik napisale. Sem prečekirala samo zadnjo stran. Majchy svojim povej, da določenih stvari pri ravnanju s Hano ne boš dovolila in da če se tega ne morejo držat, pa se en čas ne boste vidli. Uvajanje 2. obroka - mi imamo 2, ker sem ugotovila, da moja rajši je, kot pije. Šalo na stran, imamo 7 obrokov, torej 2 GH (en je dololdanski, ko ji dajem sadje, zelenjavo in en je okrog 19.h - riževa kašica), 4 AM čez dan in 1 AM ponoči). Začela pa sem ji dajat 2 obroka GH, ker je ratala tako radovedna, da na flaško sploh ni tela vlečt. Ko pa je na žlico, se ji zdi fino, da lahko naokoli gleda. Čestitam vsem polletnikom za nazaj in naprej. Se opravičujem, ker pozabljam redno čestitat, ma kaj ko tolko drugega zanimivega načvekate in napišete, da pol pozabim. Pravzaprav predlagam, da ko bodo vsi februarčki dopolnili 6 mesecev,nehamo s temi čestitkami dokler ne bodo stari 1 leto. Seznam statusa - zdi, da pa je tak seznam brezveze. Pol boste spet ene kar naprej čestitale za obletnico. No sej čestitke pašejo, ampak sej mamo zadost tem za predelat. Pa ne zamerit. Vem, da hočete dobro, samo meni to ne leži, tako da mojih podatkov ne dam. No s tem prispevkov pa se počutim kot una izzivajoča Kerensa. Kakor koli, če vam paše čestitat, kar dejte. Sej lepa beseda vedno lepo mesto najde. Pa tudi une sličice zdraven, so ful crtkane.
|