|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
10.8.2009 12:31:42   
Urša08
Kolumbo superca za ograjo in atrij, teh 14 dni bo koj naokoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
10.8.2009 12:33:08   
Urša08
vprašanje

A katera že daje dva obroka goste hrane user posted image ? Če daje - kako je začela, zopet po par žličk al kar toliko kolikor je hotel pojesti?
hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
10.8.2009 12:36:51   
Urša08
no kje pa ste vse user posted image sedaj k mam čas pa nobene ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
10.8.2009 12:46:06   
Čebel@
no to vam moram povedat da vidim kako bi ve reagirale:

včeraj smo bili na morju,k sta moja starša tam(v prikolici),pa pride še sestra s familijo no pa vse ok......smo rekli da bomo malo zapekli,Hana in moj nečak bosta pa se še malo namakala v bazenčkuuser posted image ......pa se je po kakšnih dveh  urah začelo dr.ka.njeuser posted image user posted image user posted image .......moja mami me je neki zbada da sem Hano v nulo scklala-ko sem šla v prikolico je začela neutolažljivo jokati(je bila lačna,zato sem šla po mleko) no in Hano pomirim,ji dam za jesti in jo dam v voziček ker je bilo 31 stopinj Hani je pa full vroče v naročju,pa je bilo spet vse narobe(da jo ne pustim crkljati)user posted image .....glede na to,da je Hana brez problema v varstvu tudi celo popoldne,mislim da ni scrklanauser posted image (jaz jo imam večali manj na tleh v igralnem centru).......ok pa je to mimo.......potem malo kasneje ima mami spet Hano v naročju,je pa mali(nečak) jedel breskvo in grozdje(ura je bila okoli 16.00) pa ji moja sestra začne breskvo tlačit v usta pa sem bila huda naj ji jo ne daje da je Hana zaenkrat jedla le skuhano breskvo,frišne še ne,in da jaz nove stvari uvajam dopoldne(jaz bom konec koncev tista ki bo ponoči budna z njo ko jo bo šravfalouser posted image )......pa je moja mati pribila da sva jaz in moj mož 2 sokola in da ima ona tudi besedo pri Haniuser posted image user posted image user posted image WTF??user posted image user posted image .......pa sem ji rekla(lepo) da sem jaz Hano rodila in da jaz odločam kako bouser posted image ......pa tamala je takoj skočila v luft da je ona malija dala pri 6m že v hoduljico in da naj dam tudi Hano....sem rekla da ne,ker ne bo imela hoduljice(sem proti)......pa se še neki špikamo okoli tegauser posted image .....aja:men mami pribije da me lahko še vedno klofne če bom jezikalauser posted image user posted image ...hallouser posted image user posted image ......jaz sem stara skoraj 25 let,poročena,s svojo familijo,nisem odvisna od nikogar-ona mi pa take prbijeuser posted image user posted image ......sej enkrat ji bom rekla da me bo samo 1x v pričo Hane udarla pa smo opraviliuser posted image .......kako naj imam jaz avtoriteto nad otrokom če pa ona kontra dela in me sploh ne upoštevauser posted image ......vem da ko bo enkrat prišel dan ko si bomo vse zmetali v glavo(tudi to da nisva dobila poročnega darila) bo mrk za kar lep časuser posted image user posted image user posted image .......no pa še to:moja tamala je na moji ohceti od mojga bratrancu zamorila da naj kroti svojega sina ki je tekal okoli mize,moj nečak je pa spal,včeraj sem imela pa jaz Hano v bazenčku pa tamala ni nič rekla svojmu sinkotu da naj ne šprica Hane(revici je kar od noska kapljalouser posted image user posted image user posted image )user posted image

se vam opravičujem,ker sem se razpisala,ampak res mi povejte kaj naj naredim???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 12:49:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1330
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 12:50:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1331
10.8.2009 12:53:38   
Čebel@
kolumbo......full si mi dober napisalauser posted image user posted image user posted image med mano in sestro je 2,5l razlike in se ne prenašava sploh......rada bi pa majno razliko da bi se lahko še skupaj igrala in da bi imel mali vzornico(Hano).....zdej sva začela na polno delat na user posted image  in upam da se čimprej prime.......me je pa valda že zdej strah,kok me še bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.8.2009 12:54:30   
piskot
na, sem mislila samo prebrat, pa se pridruzit ani, ampak majchy, tole je pa cist prevec. kaj udarit, ze da se tako pogovarja s tabo ... ooo, hudo. ne vem, men se ne zdi uredu, sam kaj narest bos morala pa verjetno sama ugotovit, ker razmere najbolje poznas. mogoce bi sla lahko enkrat, ko je vse kul, do mami in ji cisto lepo mirno razlozila, kako ti stvari vidis, pa da to ni kul. vprasanje pa je ce bo kaj pomagalo.

zdaj grem pa res mal v horizontalo, ker smo danes vstali ze 5:30.

ajvi kako je pa zdaj z vasim stanovanjem? bozca, da te tako mucijo ponoci. a kaksne alternativce si ze obiskala?

kolumbo a bos glih na zimo atrij docakala user posted image . drzim pesti da bo lepa jesen.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.8.2009 12:57:54   
Čebel@
piškot......najbolj žalostno je to da se bo mami potem grdo držala nae,kuhala mulo in nič poklicalauser posted image user posted image user posted image amapk tako jaz ne morem folgat-verjetno res najboljš da se dol usedemo in pogovorimouser posted image .....verjetno pa ne bo ni boljšeuser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 10.8.2009 12:58:29 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.8.2009 13:02:47   
Čebel@
še to:

sta mami in sestra gledali Hani v usta če ima že kakšen zobek,pa je moj rekel da ji naj ne šarita po ustih ker sta od kreme(prej so se mazali)-sicer je bila od justa ampak vseeno ji ni treba dajati kreme za jest-pa sta ga kar ignoriraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.8.2009 13:07:05   
Urša08
majchy joj kakšne štale mate s tvojimi user posted image Jaz bi se pogovorila in nardila red. Sej ne morta celo življenje po teb hodt, pa te sekiratuser posted image joj bogica user posted image Ti se postavi zase in za svojo družinico user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.8.2009 13:12:49   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

kolumbo......full si mi dober napisalauser posted image user posted image user posted image med mano in sestro je 2,5l razlike in se ne prenašava sploh......rada bi pa majno razliko da bi se lahko še skupaj igrala in da bi imel mali vzornico(Hano).....zdej sva začela na polno delat na user posted image  in upam da se čimprej prime.......me je pa valda že zdej strah,kok me še bouser posted image

zdej ste me spravle pa v jokuser posted image user posted image user posted image jst sem si ful želela malo razliko pa ni šlo tak da je zdej 2 leti in 3 mesece... mogoče nam zdej rata prej drgač pa eno so želje drugo pa kar se ti uresniči..... čeprav mi zdej po eni strani kr paše, da je tako kot je ker florjan je sam na wc gre sam in res nimam nič dela z njim razn, da mu sok nardim pa hrano pripravim in z večer mu dam pleničko gor (zjutraj jo da sam dol) oblečem ga in kopam/tuširam ga..... predvsem vidim razliko ker sem od začetka oba še previjala zdej pa ne in se precej pozna.....ž
vseeno upam, da bomo drugo leto spet zibaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 13:13:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.8.2009 13:14:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy joj kakšne štale mate s tvojimi user posted image Jaz bi se pogovorila in nardila red. Sej ne morta celo življenje po teb hodt, pa te sekiratuser posted image joj bogica user posted image Ti se postavi zase in za svojo družinico user posted image
ja mene to spravi full v slabo voljo......me moj 100% podpira ampak jaz bi rada da bi se dobr štekali da bi Hana velikokrat videla babico,dedka,teto,bratranca...ampak če se bo tako nadaljevalo bo pa krizauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.8.2009 13:16:10   
Katjusa
majchy na žalost tud jst mislim, da pogovor ne bo pomagal vsekakor pa pojdi do njih z možekom in z dvignjeno glavo povej kar maš za povedat in daj iz sebe.... na žalost lahko se zgodi, da se ne bsote več gledali sam tako pa tud ne more bit.... če je tvoja sestra za tvojo mamo tolk bol,j popolna pa nej bo ti imaš svoje življenje svojo družino in uživaj...... jst bi premisla prej k bi šla spet na kak skupen piknik..... vsaj nekaj časa bi se izogibala takih srečanj ker je škoda tvojih živcev in vi trije ste lahko doma sami pa se boste imel 100x bolj luštno kot pa da poslušaš kako ti oni2 pametujejo......

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.8.2009 13:19:30   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Nimaš kej....Majcy midve sva obe une ovce z divjimi rogovi in pač poveva kar jim gre, zato sva pač najbl primitivne na svetu.....sam  so se oni tko odločil d sva   A- NE?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image kar naprej poslušam da sem tipičen ovenuser posted image user posted image user posted image no me zasptopišuser posted image s tem da sem jaz od tašče in tasta za poročno darilo dobila 1000€ pa vsake 3 mesece nama prineseta 500€ za bajto,moja starša pa prst v rit s čestitko....je res da so takrat fotru pobrali denar dol z banke(kopirali so kartico na bankomatu),ampak sta denar dobila 2 meseca kasneje nazaj,pa je bilo 31.5. 1 leto od poroke,pa še vedno nič(sta rekla da bosta dela denar za bajto ko ga dobita nazaj)-moj je rekel naj ju opomnim,meni je pa glupo ker vem da se samo izmikata(vsakič ko je tema poroka,menja mami temo)user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.8.2009 13:22:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy na žalost tud jst mislim, da pogovor ne bo pomagal vsekakor pa pojdi do njih z možekom in z dvignjeno glavo povej kar maš za povedat in daj iz sebe.... na žalost lahko se zgodi, da se ne bsote več gledali sam tako pa tud ne more bit.... če je tvoja sestra za tvojo mamo tolk bol,j popolna pa nej bo ti imaš svoje življenje svojo družino in uživaj...... jst bi premisla prej k bi šla spet na kak skupen piknik..... vsaj nekaj časa bi se izogibala takih srečanj ker je škoda tvojih živcev in vi trije ste lahko doma sami pa se boste imel 100x bolj luštno kot pa da poslušaš kako ti oni2 pametujejo......
fora je v tem ko se jaz prehitro zjokamuser posted image user posted image user posted image  vem da ko bo prišlo tako daleč da bom povedala tasvoje,se zjokala,popokala Hano in moža in bomo šli domov in se en lep čas ne bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.8.2009 13:24:16   
Čebel@

zdej ste me spravle pa v jokuser posted image user posted image user posted image jst sem si ful želela malo razliko pa ni šlo tak da je zdej 2 leti in 3 mesece... mogoče nam zdej rata prej drgač pa eno so želje drugo pa kar se ti uresniči..... čeprav mi zdej po eni strani kr paše, da je tako kot je ker florjan je sam na wc gre sam in res nimam nič dela z njim razn, da mu sok nardim pa hrano pripravim in z večer mu dam pleničko gor (zjutraj jo da sam dol) oblečem ga in kopam/tuširam ga..... predvsem vidim razliko ker sem od začetka oba še previjala zdej pa ne in se precej pozna.....ž
vseeno upam, da bomo drugo leto spet zibaliuser posted image user posted image user posted image

florči je itak zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš videla da boš drugo leto srečka nosečkauser posted image user posted image user posted image upam da bova obeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
10.8.2009 13:25:45   
Urša08
No še tole moram dodat glede scrklanosti, to mi pa res non stop vsi neki očitajo kok je Žiga scrklan, pa name navezan user posted image user posted image user posted image user posted image ampak jaz se lepo nasmejim pa samo rečem da kok časa ga bom pa še lahko crklala pa so vsi tih user posted image

Katjuša tole razliko ko opisuješ dvojno previjanje in sedaj, ko je Nejc brez plenice poznam in ne morem verjet kok je v pol leta ratal bolj samostojen, je res občutno manj dela z njim user posted image Za tretjega otročka se pa ne sekirej, ko rata rata - mogoče bostra pa z majchy spet nosečki skuupaj user posted image me držimo pesti da vaju štorklja obišče, pa seveda kolumbo tud k vam naj pride user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
10.8.2009 13:26:30   
Urša08
majchy kako pa možek na vse to gleda?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 13:28:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.8.2009 13:29:24   
Maksi1
Hellou.

Ala čvekice, spet ne bom nič komentirala, ker ste spet velik napisale. Sem prečekirala samo zadnjo stran.

Majchy svojim povej, da določenih stvari pri ravnanju s Hano ne boš dovolila in da če se tega ne morejo držat, pa se en čas ne boste vidli.

Uvajanje 2. obroka - mi imamo 2, ker sem ugotovila, da moja rajši je, kot pije. user posted image  Šalo na stran, imamo 7 obrokov, torej 2 GH (en je dololdanski, ko ji dajem sadje, zelenjavo in en je okrog 19.h - riževa kašica), 4 AM čez dan in 1 AM ponoči). Začela pa sem ji dajat 2 obroka GH, ker je ratala tako radovedna, da na flaško sploh ni tela vlečt. Ko pa je na žlico, se ji zdi fino, da lahko naokoli gleda.

Čestitam vsem polletnikom za nazaj in naprej. Se opravičujem, ker pozabljam redno čestitat, ma kaj ko tolko drugega zanimivega načvekate in napišete, da pol pozabim. Pravzaprav predlagam, da ko bodo vsi februarčki dopolnili 6 mesecev,nehamo s temi čestitkami dokler ne bodo stari 1 leto.

Seznam statusa - zdi, da pa je tak seznam brezveze. Pol boste spet ene kar naprej čestitale za obletnico. No sej čestitke pašejo, ampak sej mamo zadost tem za predelat. Pa ne zamerit. Vem, da hočete dobro, samo meni to ne leži, tako da mojih podatkov ne dam.

No s tem prispevkov pa se počutim kot una izzivajoča Kerensa. user posted image  Kakor koli, če vam paše čestitat, kar dejte. Sej lepa beseda vedno lepo mesto najde. Pa tudi une sličice zdraven, so ful crtkane.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.8.2009 13:29:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy kako pa možek na vse to gleda?
jezen je ker vidi kako delajo z mano......on mi itak že ne čas govori naj povem tasvoje

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.8.2009 13:31:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Majcy pust njun dnar pri miru nej si ga utakneta nekam......ni jih treba opominjat, ker se jima bo še dobr zdel.........
tut jst ma ta problem d u kočljivih situacijah preveč divje odreagiram....no zdej se "učim" diplomatkih  odgovorov, to mi bolj nuca k kakršno koli pogajanje........ene 3 mesece nazaj recimo me je od fotra bakica spet neki..j.e.ba.la....je rekla: A se Rok že sam igra.......(ona kao nč ne sliš)...sm čist potihem rekla: Ja, pa že mama rečeuser posted image ....d ti vidš njo kok je vn padla, d jo zajebavam....sm sam rekla, če še rap slušni aparat za 500 ojro, a je to sam fiksa ideja.....je sam šla
sej men dol visi za tist keš....samo butasto se mi zdi.......rajši naj bosta tiho......1000€ pa tudi ni toliko(no je)da nebi midva mogla jih sama našparat

Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.8.2009 13:32:38   
Katjusa

fora je v tem ko se jaz prehitro zjokamuser posted image user posted image user posted image  vem da ko bo prišlo tako daleč da bom povedala tasvoje,se zjokala,popokala Hano in moža in bomo šli domov in se en lep čas ne bomo videliuser posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bi bil pr nas enak scenarij.... no na srečo pa nimam težav z mojimi starši, čeprav pridejo konflikti sam hitro minejo.....
sem pa jst tud taka da se kuj zjokam, če bi mi že katera od vas rekla kej bi se verjetno zjokala sploh s ene znam brantuser posted image user posted image user posted image user posted image
majchy glavo gor in v bojuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej se gre za Hano in zate.... kar se pa denarja tiče pa bi jst mal povprašala kot, da si pozabla kako se je zadeva rešla..... al pa omeniš mal hiško,...... pač vsekakor bi skos na to napeljevala.... če pa si lahko direktna pa kr direkt vprašaj.... verjetno bi tvoja sestra kr dobila brez da vpraša tak da brez slabe vesti če so obljubil nej pač neki dajo.... bodo za drugič vedl da je treba bit tihouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?