|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
25.8.2009 9:22:30   
MIHAILO
REBEKA WB...slikice so full lepe-UROS pa ze samostojno sedi,bravoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image pa v trikolesniku je ze, je full velik fantuser posted image user posted image ..daj nam se kaj slikic pokaziuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
25.8.2009 9:30:53   
Urša08
Claud tud pri nam se kdaj pojavi tak jok, kar z lufta kot da bi se kaj ustrašil al pa kej sanjaluser posted image ko ga pa k sebi stisnem je pa dobr. Pojma nimam kaj se takrat dogaja v njem.

Rebeka super za morje, da bo Uroš mal čofal. user posted image Kam pa greste?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
25.8.2009 9:39:38   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Claud tud pri nam se kdaj pojavi tak jok, kar z lufta kot da bi se kaj ustrašil al pa kej sanjaluser posted image ko ga pa k sebi stisnem je pa dobr. Pojma nimam kaj se takrat dogaja v njem.

Rebeka super za morje, da bo Uroš mal čofal. user posted image Kam pa greste?

pri nas se tudi dogaja to...mislim ,da se jim kaj sanja in se potem ustrasijo...Mihail ce se cez dan full presmeji mislim da potem to vse sanja ..

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
25.8.2009 10:17:01   
MIHAILO
kje ste punceuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
25.8.2009 10:20:19   
Ajvy
jutro......

Hmm...vidim ,da ste imele kar obupne nočke...vsem želim ,da se to čimprej stabilizira.....

Tisina nočka je bila ok...moja pa...no comment...zaspala sem šele ob pol petih...prebujanje pa je bilo ob šestih....

Najbrž se selimo drug teden....našli smo neko najemniško stanovanje...z kar lepo najemnino...in kar je najpomembneje..je tukaj v naselju.....kako bomo ne vem....ampak bomo.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
25.8.2009 10:22:11   
Ajvy
Tamika...ti si prav ena super mami....4 svoje....pa še potem eno deklico v varstvo....vav...dobra si...

MIhailo....otroco včasi bruhkajo kar zato, ker je torek al pa sreda.....

Urša....nič ti nisem folš za nočko

Claud
....to po mojem sanjajo...nasi dve imasta buren sanjski svet...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
25.8.2009 10:22:19   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro......

Hmm...vidim ,da ste imele kar obupne nočke...vsem želim ,da se to čimprej stabilizira.....

Tisina nočka je bila ok...moja pa...no comment...zaspala sem šele ob pol petih...prebujanje pa je bilo ob šestih....

Najbrž se selimo drug teden....našli smo neko najemniško stanovanje...z kar lepo najemnino...in kar je najpomembneje..je tukaj v naselju.....kako bomo ne vem....ampak bomo.....

ojej zakaj sele ob pol5?a nisi mogla spat ?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
25.8.2009 10:22:29   
Ajvy
grem jest

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
25.8.2009 10:26:11   
Urša08
Ajvy tole s stanovanjem je pa res lepa novičkauser posted image user posted image user posted image sploh če je še najemnina solidnauser posted image Super, sem res vesela za vasuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
25.8.2009 10:26:58   
Urša08
Mihailo jaz sem vas čas nekje okol računalnika, al v kuhni, al sesam, al mam kerga otroka v naročju skratka sem v bližiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
25.8.2009 10:32:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jutro......

ojej zakaj sele ob pol5?a nisi mogla spat ?user posted image user posted image user posted image

ne nikakor nisem mogla zaspat....kar za zdejle ne bi mogla rečt user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
25.8.2009 10:33:10   
Ajvy

Ajvy tole s stanovanjem je pa res lepa novičkauser posted image user posted image user posted image sploh če je še najemnina solidnauser posted image Super, sem res vesela za vasuser posted image

ja res. ...je...važno da j e blizu...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
25.8.2009 10:38:22   
MIHAILO

ja res. ...je...važno da j e blizu...

cestitam,sem vesela za vasuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
25.8.2009 10:45:32   
rebeka84
gremo na Krk, Uroš, moja mama in jaz...

mihailo bom dala še kakšno slikico, zdaj morem najprej uštipke spečt

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
25.8.2009 10:58:28   
Vesnozaver
dan!

rebeka ustipce one iz kvasenega testa delas?ce je to to, bi te prosila za recept, sem jih delala pred leti, pa sem recept izgubila, me je ena gospa iz Bosne naucila, pa nikjer nisem nasla tako dobrega recepta....med selitvijo pa sem ga izgubilauser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
25.8.2009 11:02:53   
Onasiss

tamika pri nas je dojenje  2*, ostalo pa ne vem kaj ga daje, no vem pa duda, pa prevroče, pa premrzlo,...user posted image user posted image user posted image mamo enga občutljivčka očitno. Kok pogosto se pa hoče dojit? Maš kak plan kaj narest? 

Ursa-najina sta glih za skupaj.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
25.8.2009 11:06:34   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

dan!

rebeka ustipce one iz kvasenega testa delas?ce je to to, bi te prosila za recept, sem jih delala pred leti, pa sem recept izgubila, me je ena gospa iz Bosne naucila, pa nikjer nisem nasla tako dobrega recepta....med selitvijo pa sem ga izgubilauser posted image

KAJ PA JE TO?????

So what....

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
25.8.2009 11:08:29   
TAMIKA3

Tamika...ti si prav ena super mami....4 svoje....pa še potem eno deklico v varstvo....vav...dobra si...

MIhailo....otroco včasi bruhkajo kar zato, ker je torek al pa sreda.....

Urša....nič ti nisem folš za nočko

Claud
....to po mojem sanjajo...nasi dve imasta buren sanjski svet...

KAJ ČEM; ups mam zelo rada otroke, pa tudi v sili rada priskočim na pomoč, samo upam, da nam znese.user posted image
2 majhna user posted image + 3 veliki user posted image , pa kuhnja,.... user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
25.8.2009 11:09:02   
Onasiss
aJA dober dan.....

Evo mi smo šli za kredit rihtat, zdaj mamo pa obisk....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
25.8.2009 11:13:32   
Urša08
mlea dobro jutro user posted image A tud vaša podobne norčije zganja ponoči, potem sta pa res za skupuser posted image user posted image user posted image

Tamika
a starejše boš mela tud doma al v vrtcu?

Naše stanovanje pa zopet izgleda stanovanju podobno user posted image user posted image user posted image mi je ratalo mal pospravit, pa posesat, bi še pomila pa sem očitno pozabla čistilo kupituser posted image skleroza kaj čmo user posted image . Sedaj še eno rundo poberem, pa eno v sušilca vržem in si privoščim počitek.user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
25.8.2009 11:16:32   
TAMIKA3

mlea dobro jutro user posted image A tud vaša podobne norčije zganja ponoči, potem sta pa res za skupuser posted image user posted image user posted image

Tamika
a starejše boš mela tud doma al v vrtcu?

Naše stanovanje pa zopet izgleda stanovanju podobno user posted image user posted image user posted image mi je ratalo mal pospravit, pa posesat, bi še pomila pa sem očitno pozabla čistilo kupituser posted image skleroza kaj čmo user posted image . Sedaj še eno rundo poberem, pa eno v sušilca vržem in si privoščim počitek.user posted image

1.9. gre marin v 2. razred, tian in mai v vrtec, ju3 pa 5 komada iznenada user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
25.8.2009 11:16:55   
Urša08
Tamika ti maš dvo letno razliko med otroci, dej mi povej kako se kej zastopjo, se skup igrajo,... mal me zanima ker mam jaz tud 2 leti med mojimauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
25.8.2009 11:20:58   
TAMIKA3
kakor kdaj enkrat se ful zastopijo drugič bi si pa samo nagajali; ko pa katerega ni se ful pogrešajo user posted image upam, da sem kaj pomagala user posted image
alarm, je tristan vstal, ostali so zunaj, jaz pa v kuhnji in na rruser posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
25.8.2009 12:10:07   
tanci29
hej hoj

kaj a ste vse skurjene...user posted image ...jest sem se pa dons naspala sem notr prnesla od celga tedna za nazajuser posted image
je pa hana celo noč spala pri nama v postelji...kukr sem jo nazaj v njeno odnesla je blo konc...sem mela pa neke čudne sanje da je en za mano letu z nožemuser posted image

sem šla na klepet v vrtec z erikovo vzgojiteljicouser posted image

tamika ti pa si carica....
urša spet sam pucaš pa pereš...nehi že
rebeka superca za še en dopust joj uživčkateuser posted image

claud morm rečt da je atlantis drgač tud super pa še neki je prjatlca hodila na dif pa ti povem da smo mi ful več delal vaj tam so u bistvu mel skos tele oboče gor pa so plaval sem pa ke...mi smo pa veliko delal z dojenčki brez obročev pa kar nekaj igric smo imeli...pa še cdjčke s slikami smo nakonc dobil...no ja sam povem da ne bo kdo mislil da delam kakšno reklamo..

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
25.8.2009 12:11:39   
črticaa
zgleda da se samo jz lahkopohvalm da smo spaluser posted image user posted image no sam da je bil že ob 7ih pokonc
poj sva šla pa na sprehod do gibigiba

dsala sm mu obsgarten,..kr navdušen,..zj pa vprašanje, ponesreč sm kupla 0,4 a mu to lahko dam

ayvj bravo za stanovanje,..user posted image user posted image user posted image

no odločila sva se da ne greva u avstrijo k una trgovina nima nč akcij,...grevva u leclerc

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?