Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:22:35
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Aja imamo še enega novega člana in sicer mirojp.... Upam, da še kej pride sem na kako debato.... kaj teb spet dogaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:23:52
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Jutta-jaz mislim moji jutri dat špinačo in krompir, pa ji bom mal njenega mleka zraven zmešala... Upam, da ji bo teknilo. Drugače pa naša spije cca 200 ml vode ali pa ji FRTIQ zmešam z vodo in ga kar rada pije. Držim pesti.... Sporoči jutri, kako je jedla. Jaz sem Vidu rekla, da bo močen kot Popaj, če bo jedel špinačo, pa ni pomagalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:24:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja Larissa kr tko iz kozarca pije....brez nastavka je čist vesela ko vidi kozarec pa mer nas gleda kako pijemo, pa sm enkrat probala in ji gre ful lepo Ja, več al manj se učijo s posnemanjem... Naša gleda Vita ko poplesuje in se je začela v kolenih guncah, je kot Elvis Presley... Jo bom jutr posnela....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:26:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Aja imamo še enega novega člana in sicer mirojp.... Upam, da še kej pride sem na kako debato.... kaj teb spet dogaja Ne veš kaj zamujaš. Smo mele v petek RR žur in je bil od Katjuse dec full firbčen tako da se nam je pridružu na debati...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:27:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-skute in jogurti so iz kravjega mleka....ampak, z njimi lahko prej začneš ker je primerno.....to pa zato ker preden nastane skuta in jogurt mleko zori. Tud jst sm tko rekla kot ti, pa sm najprej dobila tako razlago, pol pa sm še v reviji moj malček zadnjič prebrala.... jutta-tebe še nism zasledila....če si nova DOBRODOŠLA!!!!!!!! Ja Larissa kr tko iz kozarca pije....brez nastavka Hvala za dobrodošlico. Sem se vam prvič oglasila prejšnji teden. Prej sem le tu in tam kaj prebrala. Za pisat ni bilo časa. Kako ti je pa uspelo Larisso naučit pit iz kozarčka? Je bilo treba ful vadit? Jaz bom mogla Vida po moje najprej sploh navadit na okus od čaja, ker ga tudi na cucelj ne pije rad. zakaj bi ga pa mogla na čaj navadit? a vodo ima pa rad? Al pa če mu daš lonček namestunga cuclja........jst opažam da vse kar ni njeno je bolj zanimivo....in ji zato tud dam za probat....sicer pa mi je bolj všeč kozarec pr 6 mesecih kot duda pr 5 letih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:28:37
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo dobila sms od dopustnic in sicer: Da se imajo fino, da je voda topla, otroci pridni, birdy family je malo naprej od njih, dobile bojo obiske in šle bodo na obisk.... in da se tipkamo konec tedna....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:28:41
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Aja imamo še enega novega člana in sicer mirojp.... Upam, da še kej pride sem na kako debato.... kaj teb spet dogaja Ne veš kaj zamujaš. Smo mele v petek RR žur in je bil od Katjuse dec full firbčen tako da se nam je pridružu na debati... pol smo pa babe firbčne ane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:31:31
|
|
|
|
claud
|
mlea-mi tud elvisa oponašamo super za naše dopustnice.....sicer vem sam za majchy in katjušo, pa nekje sm sunny zsledila ...no pa jih je očitno mal več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:32:01
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Jutta IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-skute in jogurti so iz kravjega mleka....ampak, z njimi lahko prej začneš ker je primerno.....to pa zato ker preden nastane skuta in jogurt mleko zori. Tud jst sm tko rekla kot ti, pa sm najprej dobila tako razlago, pol pa sm še v reviji moj malček zadnjič prebrala.... jutta-tebe še nism zasledila....če si nova DOBRODOŠLA!!!!!!!! Ja Larissa kr tko iz kozarca pije....brez nastavka Hvala za dobrodošlico. Sem se vam prvič oglasila prejšnji teden. Prej sem le tu in tam kaj prebrala. Za pisat ni bilo časa. Kako ti je pa uspelo Larisso naučit pit iz kozarčka? Je bilo treba ful vadit? Jaz bom mogla Vida po moje najprej sploh navadit na okus od čaja, ker ga tudi na cucelj ne pije rad. zakaj bi ga pa mogla na čaj navadit? a vodo ima pa rad? Al pa če mu daš lonček namestunga cuclja........jst opažam da vse kar ni njeno je bolj zanimivo....in ji zato tud dam za probat....sicer pa mi je bolj všeč kozarec pr 6 mesecih kot duda pr 5 letih Ne, ne nisem mislila nujno na čaj. Lahko tudi vodo zarad mene - problem je v tem, ker zavrne vse, kar ni mleko. Mogoče pač ni žejen Bom pa poskusila tudi s kozarčkom, mogoče mu bo šlo in me bo presenetil. Sploh mi ni padlo na pamet, da bi mogoče raje pil iz kozarca, tako kot veliki.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:34:36
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz se poslavljam, grem pred Tv, katalog pregledat in spat.... Lahko noč....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:36:12
|
|
|
|
claud
|
jutta a dojiš? kaj pa če sama skuhaš en kompot...mogoče iz sliv,al pa drugo sladko sadje in mu daš to za pit....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:37:02
|
|
|
|
claud
|
Mlea nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:40:06
|
|
|
|
Jutta
|
Ja dojim, ampak se je v tej vročini ful potil in me je bilo strah, da dobi premalo tekočine, ker je zelo težko kakal in kakci so bili zelo trdi - pediatrinja pa je rekla, naj mu v takem primeru dam kamilice.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:40:22
|
|
|
|
claud
|
Jst tud grem! Se tipkamo ju3! nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:41:14
|
|
|
|
Jutta
|
Punce, tudi jaz grem pod veke gledat... Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:52:42
|
|
|
|
črticaa
|
nš je tud čist navdušen nad pitjem iz kozarca,..sam on ga poj še nagne in se valda polije za pit mu pa dajem malinovc,..en bio evo wipeout-a je konc,..gremo spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 22:04:03
|
|
|
|
piskot
|
cer. cist gotova, danes je bil en slab dan. nismo se mogli odlocit kdo je bolj tecen. pa se macka smo dobili nazaj domov in zdaj ne vemo kaj cemo z njim (martin ima alergijo). drama. prehrana vidim da imate ful razlicne poglede na to kdaj jim boste kaj dale za jest. pa res ne vem kako nam uspe vsaki cisto drugace prebrat no ja al pa . pijaca ani sem caj kuhala, pa ga je samo malo po ustih vlacila. potem sem ji pa zadnjic enkrat navadno vodo prekuhala, je pa 150 popila. tko da od zdaj pije vodo. tudi martin ima najrajsi vodo ali pa kompot. danes je prvic pil ledeni caj, pa mu je bil tudi vsec. se trudim da ga ne navadim na cuker. cucelj se dojiva, za pit pa imava se flasko stevilka 1. verjetno bo potem na vrsti kaksna nukova flaska s tistim cudnim cucljem. vsaj pri martinu je bila tista najboljsa, razen ce niso ze kaj boljsega pogruntali. magicni loncek mi je pozrl enih zivcev, ker vse ven tece. moj otrok pa obozuje spinaco nic drugega ji ne gre tako dobro dol kot spinaca. se banana ne, pa jo imajo menda vsi otroci radi.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 22:23:21
|
|
|
|
boma2
|
dober večer mamice.... :) najprej vsem en lep večer... vsem za obmesečnone in če je kdo imel rojstni dan... :) JUHUUUUUUUUUUUUUUU končno gremo tudi mi na zasluženi dopust in študiram kaj vzeti in koliko ?...:) Vsem, ki ste kaj bolni pa in tiste, ki to pikopoko rabite za hranjenje dojenčkov.. :) No naš se obrača okrog in okrog, da nogo v usta do zdaj 2x... In že jemo gh... Do zdaj smo uvedli, jabolka, banane, krompir, koren, kolerabia bučke.. :) Jutri pa še nevem kaj bo za zraven.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 0:15:47
|
|
|
|
brkn83
|
js sem pa zdele čist . Grem zdej k zasluženemu počitku. Sem namreč morala končat seminarsko nalogo in sem jo, ter jo že poslala profesorju v pregled in upam,da bo zadovoljen. Lahko noč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 7:03:11
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Naša nočka ma sej bo boljš. Si grem eno dozo kofeta narest da se zbudim. Eto še zajtrk za vse
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 7:31:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro. hvala za zajtrk. jaz sem tud potrebna kavice , tudi pri nas so noči urša a se zbuja saj bo bolje
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 7:40:47
|
|
|
|
Urša08
|
tamika ja Žiga se ponoči zbuja , kaj mate pa vi ponoči?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 7:44:14
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dojenje, dojenje....
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 7:47:55
|
|
|
|
Urša08
|
tamika pri nas je dojenje 2*, ostalo pa ne vem kaj ga daje, no vem pa duda, pa prevroče, pa premrzlo,... mamo enga občutljivčka očitno. Kok pogosto se pa hoče dojit? Maš kak plan kaj narest?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 25.8.2009 7:51:09
|
|
|
|
MIHAILO
|
JUTRO...nasa nocka ni kaj dobra bila...ob 2h se je zbudil in nekaj jamral sem mu dala vodo za pit in ni blo dost sem potem sla mleko naredit ,ker sem mislila da je lacen in je popil 180ml,ga dvignem za kupcka in ven vrze vsaj 160ml(tko je zgledal ,mogoce ni)mu dam dudo in je spal naprej ...ob 6h se je spet zvijal (mezi in joka in se zvija)sem ga dala k sebi in je zaspal nekako ob 7h se zbudim-MIhailo pase kravce in ga zavoham ,da se je pokakal...tko da ga je verjetno to mucilo...a mislite da je bruhal ,ker sem mu pred hranjenjem dala vodo za pit? URS in TAMIKA upam,da kmalu zacnete boljse spati
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?