TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tamika - ti si res super mami!!!! Prosim, daj mi malo obrazloži, kako ti to znese? Ne vem a sem samo jaz tako non stop zaspana, da moram še čez dan malo počivat, če hoče imet moj Vid kaj od mene Kaj bi šele bilo, če bo jih imela za cel vrtec tako kot ti? Skratka čestitke!!!! Tudi mi smo se ponoči zbujali - pa ni bil lačen, ker je pojedel čisto malo in potem hotel nazaj spat!!! Očitno imajo naši malčki fazo zbujanja. Ajvy - čestitke za stanovanje!!! A živite v LJ? Tanci - ne izvidov še zmeraj ni. Očitno bom morala poklicat in malo povprašat... Ima katera novo telefonsko od pediatrije? hvala, saj ni nič takega zbujanje 6-7 ure Tristan, ostali malo kasneje, med tem imava zajtrk in kavico ( no jaz ) ter pospravljanje, obesiva perilo, okrog 9 gre nazaj spat, v tistem času imajo ostali zajtrk, jaz pa pristavim kosilo. sledi kosilo in počitek, medtem lečem kot zarezana kura, da malo pospravim, zlikam... ko mai vstane gremo ven, kam na obisk, v pon in sr imata starejša 2 nogomet po 19 uri imamo večerjo, kopanje, pa spat. tak je približno naš dan šlyyyyyyyyyyyyyyy4344444444444ćććććććććććććććććć000 jmnbzuhnguj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|