Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 18:11:28
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud Aja.... še to.. A je katera iz LJ ali okolice razmišljala o plavanju dojenčkov? http://www.plavanje-dojenckov.com/ Mene ful mika, sam morm še a ceno vprašat........ jA, JAZ. sAM NE BI HODILA SAMA....sory črke... sj ne bi sama...z dojenčkom Ej če si za bom mal poklicala okol pa vprešala za cene?!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 18:14:10
|
|
|
|
tanci29
|
atlantis nima fredovih obroček ker majo tuki k si nalimala kao ekskluzivno v slo... notr si lahko dve uri tečaj traja tam do ene ure, postopoma se podaljšuje in še ena oseba gre lahko zastonj zraven...tko da se lohk pol po tečaju še mal kopaš po svoje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 18:18:23
|
|
|
|
claud
|
Ja sj po eni strani mi je atlantis fajn bl zarad parkinga kot kj druzga......mal mi je tista voda .......ker vedno ko sm bla tm- kr velikrat......je blo tm ful smrdljivih ciganov..........jst ne vem a se folk tja pride umivat al kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 18:22:52
|
|
|
|
brkn83
|
no ja, js našemu že tud dva dni dajem fruhtzwerge, pa sem zato vprašala, ker nimam pojma o tem al lahk je al ne. A ve še vedno vso sadje prekuhavate, al že dajete surovo???? No naš je večinoma le sadje, kej preveč mu zelenjava še ne diši, no najraje pa ima itak mleko. Naše hranjenje: med sedmo in osmo, ko se zbudi mleko (se dojiva), potem okol pol enajstih mal poziza nato pa zaspi za eno uro, potem ko se zbudi poje sadno kašico in okoli enih flašo mleka, potem pa mogoče okol pol treh zaspi (še prej pa zopet mal ziza) in tako spi eno urco, nato pa ob petih še eno flašo mleka in potem še večerja (ziza + flaša mleka 210 ml). no pa mogoče še popoldan poje kakšne fruhtzwerge, al pa kaj od sadje.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 18:24:48
|
|
|
|
tanci29
|
colaud- v atlantisu je tečaj v termalnem bazenu, tm ponavad sploh ni gužve pa še takrat ko je tečaj se odmaknejo tako da so samo starši+otroci...pa vada je bila vedno čista
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 18:27:14
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 colaud- v atlantisu je tečaj v termalnem bazenu, tm ponavad sploh ni gužve pa še takrat ko je tečaj se odmaknejo tako da so samo starši+otroci...pa vada je bila vedno čista Aja.......to pa nism vedla.........sm mislla da je v svetu doživvetij........pol pa ql ane Tm pa vem da ni gužve ja...vsake tok časa kak upokojenec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 18:36:51
|
|
|
|
claud
|
Nč mi2 greva mal ven! Na friškija čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 18:39:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
PUNCE hvala za odgovore glede hranjenja...zdaj mi je veliko lazje ,ko vidim ,da ni nic narobe ,da se ne poje full gh..pa ko uvajate gh a ze vsak obrok (kolikor jih pac imate)pojejo celo merico oz koliko pojejo?Pri meni Mihailo poje mlecne kasice 30ml in sadne rad poje (ce mu dam slivovo jo obozuje) sam zelenjavo in dolocene kasice pa poje samo dve zlicke in noce vec,mu ze ni vsec verjetno.... Sem prebrala ,da nekatere se KEKS daste v mleko,katerega pa?jaz sem danes jedla plazma keks in me je Mihailo tok gledal ,da sem mu cist mal zmesala z njegovim mlekom in bi kr jedel,mu je bilo vsec..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 18:42:22
|
|
|
|
črticaa
|
no da še jz pokomentiram rebeka dobrodošla doma,..super da je uroš tak jedec,... naš tamau je tud po morju hotu bit skoz uzun hvala za nasvete glede skutk jutr bo mela babi dominika,..mi2 z mojim pa u avstrijo,.upam da mi ga bo ratal zvlečt u ikeo aja jz nism mogla prodt juhe-dominik sdam jezik naštima in fertik aja kdaj lohko sir jejo dominik spije vsaj 2 velike stekleničke,..torej 6dl jz sm mu na morju dala surovo sadje,..k smo bli pač na plaži,..pa je blo ok uuu rres sm na velik napisala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 19:14:51
|
|
|
|
tanci29
|
mihailo-moja hana poje tkole sadna kašica-cca. 160-190ml zelenjava-od pol do celega ta globokega krožnika mlečna kaša-150-180ml tko nekak gre tole pr nas erik pa tokle poje u približno enem tednu če vse skp sešteješ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 19:31:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud Aja.... še to.. A je katera iz LJ ali okolice razmišljala o plavanju dojenčkov? http://www.plavanje-dojenckov.com/ Mene ful mika, sam morm še a ceno vprašat........ jA, JAZ. sAM NE BI HODILA SAMA....sory črke... sj ne bi sama...z dojenčkom Ej če si za bom mal poklicala okol pa vprešala za cene?! Ja, ok...Prosim.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 19:34:27
|
|
|
|
Onasiss
|
Sory punce, ampak a ni fruchtwerge iz kravjega mleka, tega pa kao šele po 10. mesecu?????? Ne vem, pač vsak po svoje, nam se še ne mudi, sicer se pa pr nas itak nikol ne ve, kaj me pič.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 19:35:24
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Nč mi2 greva mal ven! Na friškija čao Mi smo pa ravnokar prišli, Onasis spet dinarčke služ, da jih bo mami lahko zapravila.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:06:12
|
|
|
|
Jutta
|
Mihailo, tudi Vid je sprva pojedel le žličko ali dve, sedaj pa poje od 100 do 190 ml zelenjavne oz. sadne kaše. Keksov mu ne mislim dajat, ker ga ne bi rada prehitro navadila na sladkarije. Od zelenjave ima najraje krompir s cvetačo, danes pa je prvič poskusil meso. Je pojedel bolj malo, a vsaj ni pljuval ven in se davil, tako kot je to počel pri špinači. A vaši malčki radi pijejo čaj? Claud, a Larissa pije iz kozarca brez nastavka?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:06:27
|
|
|
|
Ajvy
|
Najbolj se vam splača it na DIF...tam imajo najboljšo vodo za malčke..pa še najbolj čisto.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:14:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Ena polovica otrok spi, je po nekem čudežu sama zaspal ta druga polovica pa je pizzo. Smo imeli obisk, je dedi prinesu ta nov Ikein katalog in gobe. Pa ravno te dni sem kolebala ali bi šla na dieto, pa evo jo bom še za en teden prestavila. Onasis pa je tudi na poti domov, se je mimo Zbilj pelu....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:15:24
|
|
|
|
claud
|
mlea-skute in jogurti so iz kravjega mleka....ampak, z njimi lahko prej začneš ker je primerno.....to pa zato ker preden nastane skuta in jogurt mleko zori. Tud jst sm tko rekla kot ti, pa sm najprej dobila tako razlago, pol pa sm še v reviji moj malček zadnjič prebrala.... jutta-tebe še nism zasledila....če si nova DOBRODOŠLA!!!!!!!! Ja Larissa kr tko iz kozarca pije....brez nastavka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:16:50
|
|
|
|
Onasiss
|
Jutta-jaz mislim moji jutri dat špinačo in krompir, pa ji bom mal njenega mleka zraven zmešala... Upam, da ji bo teknilo. Drugače pa naša spije cca 200 ml vode ali pa ji FRTIQ zmešam z vodo in ga kar rada pije.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:17:32
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Najbolj se vam splača it na DIF...tam imajo najboljšo vodo za malčke..pa še najbolj čisto..... sj tisto k sm dala link prej majo na dif-u,,,,,,,me še najbolj tja vleče.....bomo vidl cenovno kako bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:17:38
|
|
|
|
Jutta
|
Tud moj dinarčke služ (beri: dela nadure ) - bogve, kdaj bo prišel domov... Jaz grem pa knjigo brat...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:17:41
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja Larissa kr tko iz kozarca pije....brez nastavka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:18:53
|
|
|
|
claud
|
jutta-jst sm ji do dj dajala sam vodo in jo ma rada
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:20:25
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja imamo še enega novega člana in sicer mirojp.... Upam, da še kej pride sem na kako debato....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:21:02
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: claud Ja Larissa kr tko iz kozarca pije....brez nastavka je čist vesela ko vidi kozarec pa mer nas gleda kako pijemo, pa sm enkrat probala in ji gre ful lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 24.8.2009 21:21:26
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud mlea-skute in jogurti so iz kravjega mleka....ampak, z njimi lahko prej začneš ker je primerno.....to pa zato ker preden nastane skuta in jogurt mleko zori. Tud jst sm tko rekla kot ti, pa sm najprej dobila tako razlago, pol pa sm še v reviji moj malček zadnjič prebrala.... jutta-tebe še nism zasledila....če si nova DOBRODOŠLA!!!!!!!! Ja Larissa kr tko iz kozarca pije....brez nastavka Hvala za dobrodošlico. Sem se vam prvič oglasila prejšnji teden. Prej sem le tu in tam kaj prebrala. Za pisat ni bilo časa. Kako ti je pa uspelo Larisso naučit pit iz kozarčka? Je bilo treba ful vadit? Jaz bom mogla Vida po moje najprej sploh navadit na okus od čaja, ker ga tudi na cucelj ne pije rad.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?