|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
24.8.2009 18:11:28   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Aja.... še to..

A je katera iz LJ ali okolice razmišljala o plavanju dojenčkov?
http://www.plavanje-dojenckov.com/

Mene ful mika, sam morm še a ceno vprašat........

jA, JAZ. sAM NE BI HODILA SAMA....sory črke...

sj ne bi sama...z dojenčkomuser posted image user posted image user posted image

Ej če si za bom mal poklicala okol pa vprešala za cene?!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
24.8.2009 18:14:10   
tanci29
atlantis nima fredovih obroček ker majo tuki k si nalimala kao ekskluzivno v slo... notr si lahko dve uri tečaj traja tam do ene ure, postopoma se podaljšuje in še ena oseba gre lahko zastonj zraven...tko da se lohk pol po tečaju še mal kopaš po svoje

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
24.8.2009 18:18:23   
claud
Ja sj po eni strani mi je atlantis fajn bl zarad parkinga kot kj druzga......mal mi je tista vodauser posted image .......ker vedno ko sm bla tm- kr velikrat......je blo tm ful smrdljivih ciganov..........jst ne vem a se folk tja pride umivat al kajuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
24.8.2009 18:22:52   
brkn83
no ja, js našemu že tud dva dni dajem fruhtzwerge, pa sem zato vprašala, ker nimam pojma o tem al lahk je al ne.

A ve še vedno vso sadje prekuhavate, al že dajete surovo???? No naš je večinoma le sadje, kej preveč mu zelenjava še ne diši, no najraje pa ima itak mleko.

Naše hranjenje:

med sedmo in osmo, ko se zbudi mleko (se dojiva), potem okol pol enajstih mal poziza nato pa zaspi za eno uro, potem ko se zbudi poje sadno kašico in okoli enih flašo mleka, potem pa mogoče okol pol treh zaspi (še prej pa zopet mal ziza) in tako spi eno urco, nato pa ob petih še eno flašo mleka in potem še večerja (ziza + flaša mleka 210 ml). no pa mogoče še popoldan poje kakšne fruhtzwerge, al pa kaj od sadje.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
24.8.2009 18:24:48   
tanci29
colaud- v atlantisu je tečaj v termalnem bazenu, tm ponavad sploh ni gužve pa še takrat ko je tečaj se odmaknejo tako da so samo starši+otroci...pa vada je bila vedno čista

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
24.8.2009 18:27:14   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

colaud- v atlantisu je tečaj v termalnem bazenu, tm ponavad sploh ni gužve pa še takrat ko je tečaj se odmaknejo tako da so samo starši+otroci...pa vada je bila vedno čista

Aja.......to pa nism vedla.........sm mislla da je v svetu doživvetij........pol pa ql aneuser posted image user posted image

Tm pa vem da ni gužve ja...vsake tok časa kak upokojenecuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
24.8.2009 18:36:51   
claud
Nč mi2 greva mal ven! Na friškijauser posted image

čao

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
24.8.2009 18:39:53   
MIHAILO
PUNCE hvala za odgovore glede hranjenja...zdaj mi je veliko lazje ,ko vidim ,da ni nic narobe ,da se ne poje full gh..pa ko uvajate gh a ze vsak obrok (kolikor jih pac imate)pojejo celo merico oz koliko pojejo?Pri meni Mihailo poje mlecne kasice 30ml in sadne rad poje (ce mu dam slivovo jo obozuje) sam zelenjavo in dolocene kasice pa poje samo dve zlicke in noce vec,mu ze ni vsec verjetno....
Sem prebrala ,da nekatere se KEKS daste v mleko,katerega pa?jaz sem danes jedla plazma keks in me je Mihailo tok gledal ,da sem mu cist mal zmesala z njegovim mlekom in bi kr jedel,mu je bilo vsec..

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
24.8.2009 18:42:22   
črticaa
no da še jz pokomentiram

rebeka dobrodošla doma,..super da je uroš tak jedec,... naš tamau je tud po morju hotu bit skoz uzun

hvala za nasvete glede skutk

jutr bo mela babi dominika,..mi2 z mojim pa u avstrijo,.upam da mi ga bo ratal zvlečt u ikeo

aja jz nism mogla prodt juhe-dominik sdam jezik naštima in fertik

aja kdaj lohko sir jejo

dominik spije vsaj 2 velike stekleničke,..torej 6dl

jz sm mu na morju dala surovo sadje,..k smo bli pač na plaži,..pa je blo ok

uuu rres sm na velik napisala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
24.8.2009 19:14:51   
tanci29
mihailo-moja hana poje tkole

sadna kašica-cca. 160-190ml
zelenjava-od pol do celega ta globokega krožnika
mlečna kaša-150-180ml

tko nekak gre tole pr nas

erik pa tokle poje u približno enem tednuuser posted image  če vse skp sešteješuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
24.8.2009 19:31:33   
Onasiss

Aja.... še to..

A je katera iz LJ ali okolice razmišljala o plavanju dojenčkov?
http://www.plavanje-dojenckov.com/

Mene ful mika, sam morm še a ceno vprašat........

jA, JAZ. sAM NE BI HODILA SAMA....sory črke...

sj ne bi sama...z dojenčkomuser posted image user posted image user posted image

Ej če si za bom mal poklicala okol pa vprešala za cene?!

Ja, ok...Prosim.

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
24.8.2009 19:34:27   
Onasiss
Sory punce, ampak a ni fruchtwerge iz kravjega mleka, tega pa kao šele po 10. mesecu?????? Ne vem, pač vsak po svoje, nam se še ne mudi, sicer se pa pr nas itak nikol ne ve, kaj me pič.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
24.8.2009 19:35:24   
Onasiss

Nč mi2 greva mal ven! Na friškijauser posted image

čao

Mi smo pa ravnokar prišli, Onasis spet dinarčke služ, da jih bo mami lahko zapravila.user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
24.8.2009 21:06:12   
Jutta
Mihailo,

tudi Vid je sprva pojedel le žličko ali dve, sedaj pa poje od 100 do 190 ml zelenjavne oz. sadne kaše. Keksov mu ne mislim dajat, ker ga ne bi rada prehitro navadila na sladkarije. Od zelenjave ima najraje krompir s cvetačo, danes pa je prvič poskusil meso. Je pojedel bolj malo, a vsaj ni pljuval ven in se davil, tako kot je to počel pri špinači.

A vaši malčki radi pijejo čaj?

Claud, a Larissa pije iz kozarca brez nastavka?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
24.8.2009 21:06:27   
Ajvy
Najbolj se vam  splača it na DIF...tam imajo najboljšo vodo za malčke..pa še najbolj čisto.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
24.8.2009 21:14:24   
Onasiss
Ena polovica otrok spi, je po nekem čudežu sama zaspal user posted image user posted image user posted image
ta druga polovica pa je pizzo.

Smo imeli obisk, je dedi prinesu ta nov Ikein katalog in gobe. Pa ravno te dni sem kolebala  ali bi šla na dieto, pa evo jo bom še za en teden prestavila. Onasis pa je tudi na poti domov, se je mimo Zbilj pelu....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
24.8.2009 21:15:24   
claud
mlea-skute in jogurti so iz kravjega mleka....ampak, z njimi lahko prej začneš ker je primerno.....to pa zato ker preden nastane skuta in jogurt mleko zori.
Tud jst sm tko rekla kot ti, pa sm najprej dobila tako razlago, pol pa sm še v reviji moj malček zadnjič prebrala....

jutta-tebe še nism zasledila....če si nova DOBRODOŠLA!!!!!!!!user posted image user posted image
Ja Larissa kr tko iz kozarca pije....brez nastavkauser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
24.8.2009 21:16:50   
Onasiss
Jutta-jaz mislim moji jutri dat špinačo in krompir, pa ji bom mal njenega mleka zraven zmešala... Upam, da ji bo teknilo.
Drugače pa naša spije cca 200 ml vode ali pa ji FRTIQ zmešam z vodo in ga kar rada pije.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
24.8.2009 21:17:32   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Najbolj se vam  splača it na DIF...tam imajo najboljšo vodo za malčke..pa še najbolj čisto.....

sj tisto k sm dala link prej majo na dif-u,,,,,,,me še najbolj tja vleče.....bomo vidl cenovno kako bouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
24.8.2009 21:17:38   
Jutta
Tud moj user posted image dinarčke služ (beri: dela nadureuser posted image ) - bogve, kdaj bo prišel domov...

Jaz grem pa knjigo brat...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
24.8.2009 21:17:41   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
24.8.2009 21:18:53   
claud
jutta-jst sm ji do dj dajala sam vodo in jo ma radauser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
24.8.2009 21:20:25   
Onasiss
Aja imamo še enega novega člana in sicer mirojp....user posted image  Upam, da še kej pride sem na kako debato....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
24.8.2009 21:21:02   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
je čist vesela ko vidi kozarec pa mer nas gleda kako pijemo, pa sm enkrat probala in ji gre ful lepouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
24.8.2009 21:21:26   
Jutta

mlea-skute in jogurti so iz kravjega mleka....ampak, z njimi lahko prej začneš ker je primerno.....to pa zato ker preden nastane skuta in jogurt mleko zori.
Tud jst sm tko rekla kot ti, pa sm najprej dobila tako razlago, pol pa sm še v reviji moj malček zadnjič prebrala....

jutta-tebe še nism zasledila....če si nova DOBRODOŠLA!!!!!!!!user posted image user posted image

Hvala za dobrodošlico.
Sem se vam prvič oglasila prejšnji teden. Prej sem le tu in tam kaj prebrala. Za pisat ni bilo časa.

Kako ti je pa uspelo Larisso naučit pit iz kozarčka? Je bilo treba ful vadit?
Jaz bom mogla Vida po moje najprej sploh navadit na okus od čaja, ker ga tudi na cucelj ne pije rad.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?