Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 11:19:52
|
|
|
|
claud
|
Tanci- na zavod zarad recepta?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 11:28:57
|
|
|
|
Onasiss
|
Verjetno misli na zavod za zdravstveno zavarovanje.... Jaz bom pa našo danes k p peljala, da jo pogleda, ker je v komolcih trda.... Aja pa še na očesno moram poklicati za datum.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 11:46:40
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ha ha ...tale je pa full dobra.....he he
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 11:47:07
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Aj,Ajvy za Tarjo, da vročina čim prej popusti hvala....v tej vročini res ni dobro igrati radiatorja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 11:47:36
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......za Tarjo za gre vročina stran
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 11:50:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Ajvy za Tarjo. Pa res škoda za vrtec. Pa se ne da nikakor zmeniti? Kaj pa če bi nekdo iz druge skupine želel nazaj v to skupino in bi se s Tarjo lahko samo zamenjala? joj...to bi bilo res fino...včeraj sem se pogovarjala z enim ko je v svetu staršev, pa sem mu malo omenila situacijo.....mah....najbolje je da se kar sprijaznim s tem...sam ne vem zakaj jim potem v brošuri piše,da probajo čim manj razbijati skupine.... Tisa bo zamenjala najmanj tri..do septembra.....kr neki.... JSt sem totalno preveč občutljiva......ne vem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 11:53:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea ZA TARJO....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 11:57:40
|
|
|
|
Ajvy
|
MAjchy...uf..ti pa si huda..kadar si huda.....dobra si.... Witto...kakšna luštna prigoda...bogi mucek....ga boste obdržali? Timy...iiiii kolk je cortkana Eva...... Jst se pa še kar ne upam, dat Tise v tale stolček..se mi zdi da je še prešibka.....ah ja...mora telovadit Mlea....joj...jst bi tut šla malo na bazen...moj gre šele septembra na dopust....tako da bomo takrat malo skočili čofotat.....upam,da ne bo gužve .... Keri hudi vici Črtica....hvala...za pikepoke Kayica..nimam pojma kaj sprašuješ..oprosti....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 11:58:59
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-da vročina hitro mine.... a je še kej zraven, pa upam da ni previsoka ja, nč še ni...kr mal upam ,da bo kkašna norica kam prišla.....ker druga opcija je pa slinavka....ker baje razsaja v vrtcu...pa bi kar skor raje norice dober zrihti za recept
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 12:00:13
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Verjetno misli na zavod za zdravstveno zavarovanje.... Jaz bom pa našo danes k p peljala, da jo pogleda, ker je v komolcih trda.... Aja pa še na očesno moram poklicati za datum. sam men se zdi pa prav neverjetno da se že takole plazi....well done...vav....Tisa še glave ne drži dobr....no, zdej je pogruntala ,da je fino če sezuvamo nogavičke...in dajemo nogice v usta
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 12:00:48
|
|
|
|
Ajvy
|
no, tko pogovorila sem see...zdej grem pa lečt za kašne pol urce...odvisno kolk mi bosta punci pustili...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 13:09:21
|
|
|
|
birdy
|
služba
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 13:52:21
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy služba Pr tvojmu?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 13:56:42
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Ta velik računalnik neki zajebava, sm na prenosniku k je star ku greh in dela -100/h... Zjutri smo ble z Gajo zuni, zdej pa se doma hladimo k je zuni toplo za popi.zdit!!! majchy, to si fajn tvojga naštimala! Tko se dela! ajvy, upam, da bo Tarja hmali spet zdrava! birdy, kaj je zdej s službo od tvojega dragega? Sam upam, da tej žalostni smajliji ne poemnijo, da je dobu odpoved...Sam so res prasci da se ga želijo na tak način znebit... Ostalo sm malo pozabla, k sm že prej brala...Mam spomin ko muha enodnevnica...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 13:57:09
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: birdy služba Pr tvojmu? Ja, sem brez besed
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 14:13:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: birdy služba Pr tvojmu? Ja, sem brez besed a je odpoved dobil?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 14:15:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MAjchy...uf..ti pa si huda..kadar si huda.....dobra si.... sem mu dala vedet da resno mislim.....sem mu takoj povedala da bo zunaj ustal,in sem ga res zaklenila ven zdej je pa ključ skril,za preventivo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 14:15:57
|
|
|
|
witto
|
Evo mene.....malo pauze . Prej sem dala Matiji kosilo,in poten sen ga dala spat. In v spanju se mi je prekucnil iz hrbta na trebušček,kot bi hotel kravce past,in v trenutku začel v loku bruhat . Bogi čisto vse kar je pojedel,je dal ven. Zdaj spet nina. Birdy,ma kaj je tvoj,ob službo? Ma mislim.....pa to je svinarija....no coment Ajvy,če bomo mucka obdržali? Verjetno,da ja. Upam, da se bo Tine strinjal.Ampak glede nato, da ga je pustil iz svoje sklede jest,je že odločeno. Ga bo Tine posvojil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 14:17:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Ajvy,če bomo mucka obdržali? Verjetno,da ja. Upam, da se bo Tine strinjal.Ampak glede nato, da ga je pustil iz svoje sklede jest,je že odločeno. Ga bo Tine posvojil super
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.7.2009 14:21:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 14:32:48
|
|
|
|
claud
|
Dan! Larissa spi, jst kuham rižoto.... Vroče k .... Kolumbo.......bejš se namočt....!!!!!!1 Larissa se tud v spanju prekucne na trebuh...če se to ponoč zgodi se začne jokat, podnevi spi naprej mlea kaj ste opravli?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 14:35:33
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo nas od p. Majchy- za seznam 5,5 mesecev 7390 g. Jo je pogledala in je vse ok. Pravi, da so imeli pred kratkim nek seminar, kjer so govorili o tem, da skandinavski otroci prej začnejo puzat in hodit in podobno. Pol je pa še zobe vidla in rekla, da ta je pa res ultra hitra razvoju in da je vse ok. Aja pa povdarila je NOBENE HODULJICE.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 14:39:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy služba o joj..... držim pesti ,da se čimprje najde nova ...boljša
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 14:41:32
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo nas od p. Majchy- za seznam 5,5 mesecev 7390 g. Jo je pogledala in je vse ok. Pravi, da so imeli pred kratkim nek seminar, kjer so govorili o tem, da skandinavski otroci prej začnejo puzat in hodit in podobno. Pol je pa še zobe vidla in rekla, da ta je pa res ultra hitra razvoju in da je vse ok. Aja pa povdarila je NOBENE HODULJICE. Za hoduljico se pa čist strinjam, je tud mi ne bomo mel.... A pol pravš dasi bla v Skandinaviji k k sta jo delala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 30.7.2009 14:46:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo nas od p. Majchy- za seznam 5,5 mesecev 7390 g. Jo je pogledala in je vse ok. Pravi, da so imeli pred kratkim nek seminar, kjer so govorili o tem, da skandinavski otroci prej začnejo puzat in hodit in podobno. Pol je pa še zobe vidla in rekla, da ta je pa res ultra hitra razvoju in da je vse ok. Aja pa povdarila je NOBENE HODULJICE. lepa kilaža a merili jo pa niso?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?