Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 13:27:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 črticaa.........sej sem jaz tudi veliko čokolade pojedla v nosečnosti,ampak pri takih malih je pa nevarnost na alergijo,zato jaz kompliciram.......na nove stvari jaz dajem dopoldne da se do večera prebavi to itak nima nobene veze.....vsaj kolkr jst vem ne..... Sicer pa tako kot Piškot pravi....vsak po svoje in po svoji pameti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:19:57
|
|
|
|
Jutta
|
Zdravo februarčice! Končno sem se opogumila in našla čas, da tudi jaz kaj napišem. Sem tudi februarčica in brala sem vas tiste dneve preden sem šla v porodnišnico po našega Vida. Prej zaradi službe žal ni bilo časa, da bi vam sledila, saj ste največje čveke na forumu . Ste prav simpatične in končno je Vid malo večji in malo bolj priden, da lahko spet občasno brkljam po internetu . Vidim, da vaši že pridno jedo GH. Tudi mi že en mesec pridno papamo. Sem pa mu prvi teden dajala samo krompirček, nato korenček, nato krompirček s cvetačo in šele nato je dobil prvo banano in hruško. Je pa tako, da če mu najprej ponudim nekaj, kar nima rad - špinačo, potem v tistem obroku ne bo hotel jesti ničesar drugega več kot samo mleko (berem namreč, da tudi vaši malčki ne marajo vsega) - pa tudi če mu za špinačo ponujam banano, noče. Glede čokolade je pa tako - tudi če malčki niso alergični jim je raje še nekaj časa ne ponujajte, ker poleg kravjega mleka vsebuje tudi precej emulgatorjev - to so mi namreč rekli na pediatriji, kjer sva bila zaradi težav kar nekajkrat. Vidim, da so vaši malčki precej spretni - se vsi že kotalijo Mi se še ne znamo. Sedaj se šele uči s hrbta prevaliti na trebuh, nazaj pa še ne gre.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:27:01
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Zdravo februarčice! Končno sem se opogumila in našla čas, da tudi jaz kaj napišem. Sem tudi februarčica in brala sem vas tiste dneve preden sem šla v porodnišnico po našega Vida. Prej zaradi službe žal ni bilo časa, da bi vam sledila, saj ste največje čveke na forumu . Ste prav simpatične in končno je Vid malo večji in malo bolj priden, da lahko spet občasno brkljam po internetu . Vidim, da vaši že pridno jedo GH. Tudi mi že en mesec pridno papamo. Sem pa mu prvi teden dajala samo krompirček, nato korenček, nato krompirček s cvetačo in šele nato je dobil prvo banano in hruško. Je pa tako, da če mu najprej ponudim nekaj, kar nima rad - špinačo, potem v tistem obroku ne bo hotel jesti ničesar drugega več kot samo mleko (berem namreč, da tudi vaši malčki ne marajo vsega) - pa tudi če mu za špinačo ponujam banano, noče. Glede čokolade je pa tako - tudi če malčki niso alergični jim je raje še nekaj časa ne ponujajte, ker poleg kravjega mleka vsebuje tudi precej emulgatorjev - to so mi namreč rekli na pediatriji, kjer sva bila zaradi težav kar nekajkrat. Vidim, da so vaši malčki precej spretni - se vsi že kotalijo Mi se še ne znamo. Sedaj se šele uči s hrbta prevaliti na trebuh, nazaj pa še ne gre. WELLCOME JUTTA zdej pa hitr še vse stvari za seznamček pa mal poklepetat, sej večinoma razen parih izjem mamo sedajle malo manj časa pa še kej o sebi povej, iz kje si, kok maš aja pa čestitke za Vida ...TUKILE SO PA ENI RES EKSPRESNI ups...ampak vsi bojo vse znali kmalu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:29:13
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy......itak da nima nobene veze če si v nosečnosti jedel čokolado......jaz itak delam po svoji pameti ampak glih vsako stvar pa ne pustim da se ji tlači v usta jutta......ne rabiš zbirati poguma da se nam pridružiš smo vesele vsake nove čvekice kar veselo klepetaj z nami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:36:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan. uuufff je vroče. fantje počivajo po kosilu , mami pa ima čas za kapučino in čvek , se mi ne ljubi nič delat v tej vročini
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:36:58
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Zdravo februarčice! Končno sem se opogumila in našla čas, da tudi jaz kaj napišem. Sem tudi februarčica in brala sem vas tiste dneve preden sem šla v porodnišnico po našega Vida. Prej zaradi službe žal ni bilo časa, da bi vam sledila, saj ste največje čveke na forumu . Ste prav simpatične in končno je Vid malo večji in malo bolj priden, da lahko spet občasno brkljam po internetu . Vidim, da vaši že pridno jedo GH. Tudi mi že en mesec pridno papamo. Sem pa mu prvi teden dajala samo krompirček, nato korenček, nato krompirček s cvetačo in šele nato je dobil prvo banano in hruško. Je pa tako, da če mu najprej ponudim nekaj, kar nima rad - špinačo, potem v tistem obroku ne bo hotel jesti ničesar drugega več kot samo mleko (berem namreč, da tudi vaši malčki ne marajo vsega) - pa tudi če mu za špinačo ponujam banano, noče. Glede čokolade je pa tako - tudi če malčki niso alergični jim je raje še nekaj časa ne ponujajte, ker poleg kravjega mleka vsebuje tudi precej emulgatorjev - to so mi namreč rekli na pediatriji, kjer sva bila zaradi težav kar nekajkrat. Vidim, da so vaši malčki precej spretni - se vsi že kotalijo Mi se še ne znamo. Sedaj se šele uči s hrbta prevaliti na trebuh, nazaj pa še ne gre. dobrodošla med nas
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:38:05
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy......itak da nima nobene veze če si v nosečnosti jedel čokolado......jaz itak delam po svoji pameti ampak glih vsako stvar pa ne pustim da se ji tlači v usta majchy-če ji kdo lahko tlači v usta čokolado si to ti in ti boš rekla kdaj ja in kdaj ne pa kaj ja in kaj ne....mislm mala je stara 6 mesecev in ne 6 let da bi lohk use po spisku jedla....grrrrrr so me razpištolle tele tvoje babnce...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:38:56
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan. uuufff je vroče. fantje počivajo po kosilu , mami pa ima čas za kapučino in čvek , se mi ne ljubi nič delat v tej vročini a ni dost da si vsem kosilo nardila kaj ste dobrega papcali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:41:07
|
|
|
|
Jutta
|
Ja bolj kor pogum je bilo krivo pomanjkanje časa Evo podatki Vid se je rodil 13. 2. 2009 kilaža 3110 g dolžina 51 cm glavca 35 cm pri 6. mesecih ima 7130 g in 65 cm ter glavca mislim da je 43, 5cm. Naslednji pregled ima 12. 11. 2009 Če sem še kakšne podatke pozabila, pa verjamem, da me boste spomnile Eto še nekaj o meni: živimo v centru Ljubljane, a smo po krvi Štajerci Ta vikend vas bo manj na klepetu, kajne - greste nekatere na morje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:44:37
|
|
|
|
tanci29
|
jutta-še tvoj rojstni datum in letnico da bomo vedele kok si mlada in če maš še kaj večjih otročkov pa kaj domačih živalc...me tuki vse praznujemo da nam je bolj luštno super še ena ljubljančanka...jest sem iz bežigrada...kje si v centru? v stari ljubljani?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:46:29
|
|
|
|
Jutta
|
Tudi jaz sem ful alergična, če hočejo sorodniki Vida futrat s čudnimi stvarmi. Ta vikend je bil pri nas od mojga brat na obisku pa je hotel dati malemu krof za jest!!! Ko pa smo pri omi - no ko je bil še čisto majhen, mu je hotela dudo namočiti v vino, češ da je ubogi, ker mora cuzat suho dudo Ko pa je bil star tri mesece, so se vsi sorodniki bolj ali manj čudili (beri zgražali), zakaj mu ne dam nič za jest razen mojega mleka, ker je pa res že velik ubožec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:50:09
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tudi jaz sem ful alergična, če hočejo sorodniki Vida futrat s čudnimi stvarmi. Ta vikend je bil pri nas od mojga brat na obisku pa je hotel dati malemu krof za jest!!! Ko pa smo pri omi - no ko je bil še čisto majhen, mu je hotela dudo namočiti v vino, češ da je ubogi, ker mora cuzat suho dudo Ko pa je bil star tri mesece, so se vsi sorodniki bolj ali manj čudili (beri zgražali), zakaj mu ne dam nič za jest razen mojega mleka, ker je pa res že velik ubožec tud naša bi to zmeraj rada nardila...je rekla da morm stare poslušat da so učasih rekli da je to dobro za zobke...itak ker so pol u rožcah in nč ne čutjo joj jest ne vem zakaj so vsi okol tok pametni...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:51:44
|
|
|
|
Jutta
|
OK rojstni dan sem vam hotela za hec še malo zamolčat, ker ga imam jutri Torej 22.8. 79 Vid pa je moj prvi Živim čisto blizu porodnišnice Tanci, a si samo ti Ljubljančanka ali nas je kaj več med februarčicami? Hvala vsem za dobrodošlico, upam, da bo več takšnih lepih dnevov, ko bo Vid pridno spančkal.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:53:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 dan. uuufff je vroče. fantje počivajo po kosilu , mami pa ima čas za kapučino in čvek , se mi ne ljubi nič delat v tej vročini a ni dost da si vsem kosilo nardila kaj ste dobrega papcali kruhovo štručko, cigansko meso in solatko bi bilo lepo, sam je še potrebno kaj druzga tud naredit
< Sporočilo je popravil TAMIKA3 -- 21.8.2009 14:54:14 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:57:25
|
|
|
|
tanci29
|
tamika kakno je pa cigansko meso o jutta pol je jutri rr žur za roj. dan ....ne jih je še ene par ljubljančank, al so pa vse zelo blizu ljubljane...katjuša je pa itak carica k iz cela pride kamorkol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:58:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta OK rojstni dan sem vam hotela za hec še malo zamolčat, ker ga imam jutri Torej 22.8. 79 Vid pa je moj prvi Živim čisto blizu porodnišnice Tanci, a si samo ti Ljubljančanka ali nas je kaj več med februarčicami? Hvala vsem za dobrodošlico, upam, da bo več takšnih lepih dnevov, ko bo Vid pridno spančkal. pol bi jih pa lahko že več imela vse naj naj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:58:24
|
|
|
|
tanci29
|
tamika-dela nikol ne zmanjka...itak...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 14:59:25
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta OK rojstni dan sem vam hotela za hec še malo zamolčat, ker ga imam jutri Torej 22.8. 79 Vid pa je moj prvi Živim čisto blizu porodnišnice Tanci, a si samo ti Ljubljančanka ali nas je kaj več med februarčicami? Hvala vsem za dobrodošlico, upam, da bo več takšnih lepih dnevov, ko bo Vid pridno spančkal. pol bi jih pa lahko že več imela vse naj naj al so jo pa tok prestrašle bogsigavedi kakšni kriki se slišijo tam okol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:00:29
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika kakno je pa cigansko meso o jutta pol je jutri rr žur za roj. dan ....ne jih je še ene par ljubljančank, al so pa vse zelo blizu ljubljane...katjuša je pa itak carica k iz cela pride kamorkol sem enga cigana dala v ponev dušeni svinjski zrezki s česnom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:01:16
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika-dela nikol ne zmanjka...itak... itak... sploh če si za vse sam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:03:19
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika-dela nikol ne zmanjka...itak... itak... sploh če si za vse sam u r unbelivible .....dobra si da ti znese
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:04:35
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika kakno je pa cigansko meso o jutta pol je jutri rr žur za roj. dan ....ne jih je še ene par ljubljančank, al so pa vse zelo blizu ljubljane...katjuša je pa itak carica k iz cela pride kamorkol sem enga cigana dala v ponev dušeni svinjski zrezki s česnom kje kupim cigana da ga spečem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:04:52
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika-dela nikol ne zmanjka...itak... itak... sploh če si za vse sam u r unbelivible .....dobra si da ti znese se trudim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:05:16
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Zdravo februarčice! Končno sem se opogumila in našla čas, da tudi jaz kaj napišem. Sem tudi februarčica in brala sem vas tiste dneve preden sem šla v porodnišnico po našega Vida. Prej zaradi službe žal ni bilo časa, da bi vam sledila, saj ste največje čveke na forumu . Ste prav simpatične in končno je Vid malo večji in malo bolj priden, da lahko spet občasno brkljam po internetu . Vidim, da vaši že pridno jedo GH. Tudi mi že en mesec pridno papamo. Sem pa mu prvi teden dajala samo krompirček, nato korenček, nato krompirček s cvetačo in šele nato je dobil prvo banano in hruško. Je pa tako, da če mu najprej ponudim nekaj, kar nima rad - špinačo, potem v tistem obroku ne bo hotel jesti ničesar drugega več kot samo mleko (berem namreč, da tudi vaši malčki ne marajo vsega) - pa tudi če mu za špinačo ponujam banano, noče. Glede čokolade je pa tako - tudi če malčki niso alergični jim je raje še nekaj časa ne ponujajte, ker poleg kravjega mleka vsebuje tudi precej emulgatorjev - to so mi namreč rekli na pediatriji, kjer sva bila zaradi težav kar nekajkrat. Vidim, da so vaši malčki precej spretni - se vsi že kotalijo Mi se še ne znamo. Sedaj se šele uči s hrbta prevaliti na trebuh, nazaj pa še ne gre. W E L C O M E krasno da si se opogumila.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 21.8.2009 15:05:46
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tamika kakno je pa cigansko meso o jutta pol je jutri rr žur za roj. dan ....ne jih je še ene par ljubljančank, al so pa vse zelo blizu ljubljane...katjuša je pa itak carica k iz cela pride kamorkol sem enga cigana dala v ponev dušeni svinjski zrezki s česnom kje kupim cigana da ga spečem tu okrog nas jih je polno, zapelji se mal v naše kraje pa ti kakega zastonj damo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?