Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:20:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 pozdravljene. Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala. Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev. kaj ste dobili?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:21:54
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn sem dobla sliko ja witto nimamo pojma do kdaj jst računem vsaj do petka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:22:53
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:23:21
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 pozdravljene. Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala. Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev. kaj ste dobili? majchy - zobek. Je bil vmes tiskarski škrat na pohodu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:28:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 pozdravljene. Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala. Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev. kaj ste dobili? majchy - zobek. Je bil vmes tiskarski škrat na pohodu. aha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:29:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 pozdravljene. Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala. Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev. kaj ste dobili? majchy - zobek. Je bil vmes tiskarski škrat na pohodu. aha ti ti zobki ti še nas hecajo kaj šele otročke brkn vse čestitke za zobeka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:29:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:30:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:30:58
|
|
|
|
witto
|
katjuša sem ti poslala sliko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:31:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Daaaan kako ste? Evo, eni obiski so šli, pa smo šli malo mi trije v Zreče,se namakat,in danes mi pridejo že drugi obiski. Nisem vas brala že dolgo časa,ker mi enostavno ni uspelo, edino kar sem uspela prebrat, da se odpravljate na morje.č Uživajte maksimalno , tudi mi smo hodili kampirat v Valkanelo,in je bilo res fantastično. Punce,koliko časa boste tam, ker mi hodimo ob nedeljah v Novigrad v Dajlo, pa vas mogoče pridem obiskat? A ja, vsem malim škratkom in škratkam, za obmesečnice Birdy, , bravo za tvojega in novo službo u maste kar pestro kar pršibejte do nas v valkanelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:32:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale zaradi mene smo lahko do ponedelka dol,če nam bo odgovarjalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:33:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto katjuša sem ti poslala sliko dobla hvala punce ker mi pridno pošiljate slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:33:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: witto Daaaan kako ste? Evo, eni obiski so šli, pa smo šli malo mi trije v Zreče,se namakat,in danes mi pridejo že drugi obiski. Nisem vas brala že dolgo časa,ker mi enostavno ni uspelo, edino kar sem uspela prebrat, da se odpravljate na morje.č Uživajte maksimalno , tudi mi smo hodili kampirat v Valkanelo,in je bilo res fantastično. Punce,koliko časa boste tam, ker mi hodimo ob nedeljah v Novigrad v Dajlo, pa vas mogoče pridem obiskat? A ja, vsem malim škratkom in škratkam, za obmesečnice Birdy, , bravo za tvojega in novo službo u maste kar pestro kar pršibejte do nas v valkanelo a bomo do nedelje dol?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:34:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale zaradi mene smo lahko do ponedelka dol,če nam bo odgovarjalo pol pa lahko prideta deca v soboto in prespita pa gresta v nedeljo nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:38:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale zaradi mene smo lahko do ponedelka dol,če nam bo odgovarjalo pol pa lahko prideta deca v soboto in prespita pa gresta v nedeljo nazaj moj je rekel da se ne bo po vročini vozil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:38:39
|
|
|
|
witto
|
če boste do nedelje dol,potem se bom sigurno oglasila. Seveda je odvisno, kakšno vreme bo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: witto Daaaan kako ste? Evo, eni obiski so šli, pa smo šli malo mi trije v Zreče,se namakat,in danes mi pridejo že drugi obiski. Nisem vas brala že dolgo časa,ker mi enostavno ni uspelo, edino kar sem uspela prebrat, da se odpravljate na morje.č Uživajte maksimalno , tudi mi smo hodili kampirat v Valkanelo,in je bilo res fantastično. Punce,koliko časa boste tam, ker mi hodimo ob nedeljah v Novigrad v Dajlo, pa vas mogoče pridem obiskat? A ja, vsem malim škratkom in škratkam, za obmesečnice Birdy, , bravo za tvojega in novo službo u maste kar pestro kar pršibejte do nas v valkanelo a bomo do nedelje dol?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:40:24
|
|
|
|
Onasiss
|
maychy- imaš zs...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:41:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea maychy- imaš zs... sem videla.....kar pošli mi mail
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:48:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale zaradi mene smo lahko do ponedelka dol,če nam bo odgovarjalo pol pa lahko prideta deca v soboto in prespita pa gresta v nedeljo nazaj moj je rekel da se ne bo po vročini vozil sej so klime v avtu???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:48:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea maychy- imaš zs... sem videla.....kar pošli mi mail Mi neki nagaja... te pokličem čez 10 min...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:11:43
|
|
|
|
Katjusa
|
ka ste sve šle na torto???? kolumbo kdaj prideme z majchy na torto? ker dan maš sladko?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:13:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka ste sve šle na torto???? kolumbo kdaj prideme z majchy na torto? ker dan maš sladko?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:17:27
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša in majchy - kdaj greste na morje??? Js bi tud šla, sam moj pravi da če sem nora da bi šla sama z otrokom v kamp .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:19:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša in majchy - kdaj greste na morje??? Js bi tud šla, sam moj pravi da če sem nora da bi šla sama z otrokom v kamp . v ponedeljek gremo.....kako sama? kaj sem pa jaz?pa katjuša?pa Hana?pa benjamin?pa florjan?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:25:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša in majchy - kdaj greste na morje??? Js bi tud šla, sam moj pravi da če sem nora da bi šla sama z otrokom v kamp . v ponedeljek gremo.....kako sama? kaj sem pa jaz?pa katjuša?pa Hana?pa benjamin?pa florjan? kaj pa je tvojmu sej ne boš sama a me ne štejemo
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?