|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
18.8.2009 12:50:22   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

hVALA BEJBE MOJE. tOK sem vesela da sem kr mal pijanauser posted image
Kej dost še ne vem, mojga čakam da dam pride pa mi kej več pove.
Majchy, ja to tam k je mel dons razgovoruser posted image user posted image user posted image

BRAVO BIRDY....user posted image user posted image user posted image user posted image  OZ TVOJ DEC...

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
18.8.2009 12:50:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša.......ne delaj mi luštov z morjem in plažo en teden prejuser posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

na tejle smo bli pa že 4-jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
18.8.2009 12:52:05   
Onasiss
katjusa-a si bila tukaj na kratko postrižena.....

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
18.8.2009 12:52:16   
Čebel@
katjuša......packauser posted image user posted image user posted image ........a je cmok zginil?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
18.8.2009 12:55:56   
TAMIKA3

katjuša......packauser posted image user posted image user posted image ........a je cmok zginil?

ga je poplaknila z 0.3 domačega user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
18.8.2009 12:58:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ga je poplaknila z 0.3 domačega user posted image user posted image user posted image

ne še kr mam tak čudno v grlu je pa mal boljšeuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
18.8.2009 13:00:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

ja men ful hitro rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image
tole je blo 18.8.2008
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
18.8.2009 13:02:05   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

bi mogla ruknit 1 deciuser posted image user posted image user posted image se hecamuser posted image .....če ne boš uredu te pusti domauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
18.8.2009 13:03:09   
Katjusa

bi mogla ruknit 1 deciuser posted image user posted image user posted image se hecamuser posted image .....če ne boš uredu te pusti domauser posted image

ja te bom z motorjem prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image točno vidiš jst bom šla z motorjem pa bo placa dostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
18.8.2009 13:03:39   
TAMIKA3

ja men ful hitro rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image
tole je blo 18.8.2008
user posted image

maš naravne kodrčke?

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
18.8.2009 13:04:46   
Katjusa

tole je blo 18.8.2008
user posted image

maš naravne kodrčke?

jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih z veseljem podarim.... hoče katera

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
18.8.2009 13:09:16   
TAMIKA3

tole je blo 18.8.2008
user posted image

maš naravne kodrčke?

jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jih z veseljem podarim.... hoče katera

jaz bi user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
18.8.2009 13:10:58   
kayica24
Halo punce!!!

Jaz sem čist utrujena..Psihično...user posted image
Moja Marinela zlata ima še zmeraj vročino...Zdaj drugi dan in okrog 38 zmeraj...Ni še preseglo 38,5, tako da sploh nisva šle k P (še)...Zdaj še počakam do čet., takrat bi morala vročina izginit(po treh dneh), če ne pa bova šle takrat...

Vseeno upam, da je "samo" 6.bolezen in da ni nič hujšega..Ker drugih znakov ne kaže in kar je najpomembneje, ima apetit in je kar dobro razpoložena..Res pa je, da mogoče malo več aja...

Birdy user posted image user posted image user posted image Fuuuuull sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image

Kolumbo bi se dalo dobit recept od te tvoje torte? Mislim da je Nutellina,ne?

Jaz bi se pa mogla učit, pa nimam volje....user posted image

Ja, vse ste me spraševale, kako je Marineli uspelo si komolček "izpahnit"...Tudi nas to full zanima...Je pa res, da je roko imela full zvito pod sebe in ležala na boku in včasih se z vso težo obrača na rokico in jo zvija...Vglavnem zapleteno....Zgleda da jo je res čudno dobila pod sebe in mogoče,ker jo je motla, še bolj s silo norela s telesom...ma pa 9 kg, tak da...Je kar težka....

No, kakorkoli, upam da se to več ne ponovi...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
18.8.2009 13:11:34   
Maksi1
Birdy - super novička! Sem vesela za vas.

Katjuša - lepe fotke. Kodrčke pa lahko meni pošlješ.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
18.8.2009 13:12:14   
TAMIKA3
dajte povejte kaj ste danes kuhale user posted image
mi smo imeli skutne štruklje in kompot. mi počasi zmanjkuje idej user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
18.8.2009 13:14:41   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Halo punce!!!

Jaz sem čist utrujena..Psihično...user posted image
Moja Marinela zlata ima še zmeraj vročino...Zdaj drugi dan in okrog 38 zmeraj...Ni še preseglo 38,5, tako da sploh nisva šle k P (še)...Zdaj še počakam do čet., takrat bi morala vročina izginit(po treh dneh), če ne pa bova šle takrat...

Vseeno upam, da je "samo" 6.bolezen in da ni nič hujšega..Ker drugih znakov ne kaže in kar je najpomembneje, ima apetit in je kar dobro razpoložena..Res pa je, da mogoče malo več aja...

Birdy user posted image user posted image user posted image Fuuuuull sem vesela za vas user posted image user posted image user posted image

Kolumbo bi se dalo dobit recept od te tvoje torte? Mislim da je Nutellina,ne?

Jaz bi se pa mogla učit, pa nimam volje....user posted image

Ja, vse ste me spraševale, kako je Marineli uspelo si komolček "izpahnit"...Tudi nas to full zanima...Je pa res, da je roko imela full zvito pod sebe in ležala na boku in včasih se z vso težo obrača na rokico in jo zvija...Vglavnem zapleteno....Zgleda da jo je res čudno dobila pod sebe in mogoče,ker jo je motla, še bolj s silo norela s telesom...ma pa 9 kg, tak da...Je kar težka....

No, kakorkoli, upam da se to več ne ponovi...

kayica... kaj pa zobki user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za marinelo

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
18.8.2009 13:17:33   
črticaa

PUNCE DANES IN JU3 ŠE ČAKAM NA SLIKICE.... POŠLJITE JIH NA bpkatja2@gmail.com S PRIPISOM IMENA OTROČKA IN NICKA

katjuša si dobila moj mail user posted image sem kar dva poslala, mi že emšo dela user posted image user posted image user posted image user posted image

ne nisem od tebe nič doblauser posted image

ej a mojo slikco zdj maš

pozabla sm vm povedat,..učer jem jogurt in kot ponavadi je dominik skor pojedu še mene zraven (z očmi seveda) no in sm mu dala za probat in je skor 1 in pol jogurata pojedu,..in mu je fulll všeč

no pa dons sm šla k zdravniku za vsak slučaj da tamau ni kej boln,,..vse te viroze pa slabe ledvice (po genetiki sodeč) in je rekla da nj bi blo vse ok, sam da ma rdeče grlo in da če bo mel dons spet vročino nj ga prpelem na kontrolo urina in krvi 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
18.8.2009 13:19:19   
črticaa

tole je blo 18.8.2008
user posted image

maš naravne kodrčke?

jaz bi user posted image user posted image

jz tud moje kodre takoj oddam
sam povejte naslov

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
18.8.2009 13:19:40   
Čebel@
mlea.........imaš ZS

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
18.8.2009 13:21:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

PUNCE DANES IN JU3 ŠE ČAKAM NA SLIKICE.... POŠLJITE JIH NA bpkatja2@gmail.com S PRIPISOM IMENA OTROČKA IN NICKA

katjuša si dobila moj mail user posted image sem kar dva poslala, mi že emšo dela user posted image user posted image user posted image user posted image

ej a mojo slikco zdj maš

pozabla sm vm povedat,..učer jem jogurt in kot ponavadi je dominik skor pojedu še mene zraven (z očmi seveda) no in sm mu dala za probat in je skor 1 in pol jogurata pojedu,..in mu je fulll všeč

no pa dons sm šla k zdravniku za vsak slučaj da tamau ni kej boln,,..vse te viroze pa slabe ledvice (po genetiki sodeč) in je rekla da nj bi blo vse ok, sam da ma rdeče grlo in da če bo mel dons spet vročino nj ga prpelem na kontrolo urina in krvi 

imam....
super za jogurt.... a to si mu dala navadnega al sadnega?

upam, da ne bo več vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
18.8.2009 13:22:10   
črticaa
ej punce k ste ble na srečanju,... a je kera slučajno slikala od mojga Dominika prvi poljubček,.... sicer sm bla itak tok faca da si nism zapomnla s kero se je ,..ampak zato mam vsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
18.8.2009 13:22:22   
Katjusa

mlea.........imaš ZS

zakaj pa jst neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
18.8.2009 13:23:06   
Katjusa

ej punce k ste ble na srečanju,... a je kera slučajno slikala od mojga Dominika prvi poljubček,.... sicer sm bla itak tok faca da si nism zapomnla s kero se je ,..ampak zato mam vsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poljubljal se je s Hano od Tanci.... se pa bojim, da nimamo dokazovuser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
18.8.2009 13:23:54   
Katjusa
kayica upam, da vas samo zobki mučijo.... kje pa si namerla 38°C če v ritki potem je ravno na mejiuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
18.8.2009 13:24:10   
črticaa

ej a mojo slikco zdj maš

imam....
super za jogurt.... a to si mu dala navadnega al sadnega?

upam, da ne bo več vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja učer je poj mojga sadnega pojedu,..zdj mu bom pa v navadnega dala sadno kašo al pa pišlkte,..sam more se zbudit,...ga je obisk zdravnika čist uničuuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?