|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
18.8.2009 13:25:09   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea.........imaš ZS

zakaj pa jst neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tud nikol nobenga ne dobim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
18.8.2009 13:25:30   
Maksi1
Črtica - user posted image  za jogurt. Kako lepo, da mu je všeč. Pa fajn, da ni kej hujšega z zdravjem.

Torta - glih ker ste govorile o cukru. Tako zgleda polovička torte Kolumbo za pol leta naše Zarje. Jo bomo danes popoldne zmazali.

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
18.8.2009 13:25:55   
kayica24
Nevem če so zobki krivi...Ker nima nič napete dlesni, pa nič belega se ne vidiuser posted image

Bomo počakali še dva dni, če seveda ne bo preveč narasla vročina....

lep dan vsem

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
18.8.2009 13:26:26   
črticaa

kayica upam, da vas samo zobki mučijo.... kje pa si namerla 38°C če v ritki potem je ravno na mejiuser posted image

a mi lahko ena razloži,..če sploh ve kaj je 6.bolezen,..ker to itak noben spoloh ne ve kaj je,.... poenostavljeno to je stanje ko zdravnik ne zna postaviti diagnoze

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
18.8.2009 13:28:09   
črticaa
majči a uno torbo k si mela sabo na srečanjo,..si u dm kuplauser posted image user posted image  kok si pa dala

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
18.8.2009 13:28:56   
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

a mi lahko ena razloži,..če sploh ve kaj je 6.bolezen,..ker to itak noben spoloh ne ve kaj je,.... poenostavljeno to je stanje ko zdravnik ne zna postaviti diagnoze

Ja, neki takega. Ko odpadejo vsi sumi na virozo, gripo, alergijo, potem je to 6. bolezen. user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
18.8.2009 13:29:38   
Katjusa

majči a uno torbo k si mela sabo na srečanjo,..si u dm kuplauser posted image user posted image  kok si pa dala

ja moja je ista sam rdečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da je neki okol 24e sam je vsega ful notuser posted image user posted image user posted image takrat k sme jo jst kupla je bla pa znižana

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 18.8.2009 13:30:57 >

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
18.8.2009 13:31:26   
črticaa

ja moja je ista sam rdečauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da je neki okol 24e sam je vsega ful notuser posted image user posted image user posted image takrat k sme jo jst kupla je bla pa znižana

in kok sta dali

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
18.8.2009 13:31:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Črtica - user posted image  za jogurt. Kako lepo, da mu je všeč. Pa fajn, da ni kej hujšega z zdravjem.

Torta - glih ker ste govorile o cukru. Tako zgleda polovička torte Kolumbo za pol leta naše Zarje. Jo bomo danes popoldne zmazali.

user posted image

a kr brez nas?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
18.8.2009 13:32:34   
Katjusa

in kok sta dali

veš de se ne spomnim mislim da okol 17€

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.8.2009 13:33:12   
črticaa

Ja, neki takega. Ko odpadejo vsi sumi na virozo, gripo, alergijo, potem je to 6. bolezen. user posted image

k po tej logiki bi jz tud lah rekla da ma moj mali 6.bolezen,.... 10let nazaj je bla pa to 5. bolezen

kr nekiuser posted image user posted image user posted image to poj folk čist preveč zagrab

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
18.8.2009 13:33:28   
Maksi1

user posted image

a kr brez nas?user posted image user posted image user posted image user posted image

A pridete?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
18.8.2009 13:34:52   
črticaa

user posted image

A pridete?
ž

itak,..sam povej uro pa dan

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
18.8.2009 13:39:13   
Maksi1
Črtica, danes popoldan. Ja sej vem, bi vas morala povabit, ma se mi je zdelo, da se vam ne bo dalo hodit na Primorsko. No, če ma katera čas, nej se kar oglasi.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
18.8.2009 13:44:07   
brkn83
pozdravljene.

Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala.

Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 13:48:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.8.2009 13:49:07   
črticaa

Črtica, danes popoldan. Ja sej vem, bi vas morala povabit, ma se mi je zdelo, da se vam ne bo dalo hodit na Primorsko. No, če ma katera čas, nej se kar oglasi.

če nebi moj popoldan delala bi pršla,..joj sam poj bi zih domink hotu tortouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
   [Brisano sporočilo]
18.8.2009 13:49:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2818
18.8.2009 13:50:26   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pozdravljene.

Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala.

Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev.

ne dojamem,..sory,..zgleda da mi možgani blokirajo

kolumb kdor čaka, dočaka,..saj tko pravjo

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
18.8.2009 13:51:03   
TAMIKA3

user posted image
maksi jaz bi jo tudi. sam smo na drugem koncu slovenijeuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
18.8.2009 13:51:43   
črticaa
user posted image user posted image KATJUŠA imaš ZSuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
18.8.2009 13:52:29   
TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pozdravljene.

ne dojamem,..sory,..zgleda da mi možgani blokirajo

kolumb kdor čaka, dočaka,..saj tko pravjo

mislim da je to zobek.user posted image
jaz tebe tud težko zastopim user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
18.8.2009 13:55:39   
brkn83
črtica ja tiskarski škrat je bil vmes na pohoduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislila sem napisat zobek. sem se pač mal zmotila.

katjuša- a si dobila včeri moj mail, sem ti poslala sliko za kolaž

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
18.8.2009 14:07:13   
witto
Daaaan kako ste? Evo, eni obiski so šli, pa smo šli malo mi trije v Zreče,se namakat,in danes mi pridejo že drugi obiski. Nisem vas brala že dolgo časa,ker mi enostavno ni uspelo, edino kar sem uspela prebrat, da se odpravljate na morje.č Uživajte maksimalnouser posted image user posted image user posted image user posted image , tudi mi smo hodili kampirat v Valkanelo,in je bilo res fantastično. Punce,koliko časa boste tam, ker mi hodimo ob nedeljah v Novigrad v Dajlo, pa vas mogoče pridem obiskat?
A ja, vsem malim škratkom in škratkam,user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image
Birdy, user posted image user posted image user posted image , bravo za tvojega in novo službouser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
18.8.2009 14:19:14   
Katjusa

seveda bi prišle na primorsko sam že zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image drgač pa dons mam jst obik zvečer iz primorskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?