|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
29.7.2009 13:07:50   
Čebel@
evo meneuser posted image

boma.......te bodije sem videla v pikapolonici v domžalah-samo po moje bi mogle biti po vseh poslovalnicahuser posted image
barbara.....fajn telovaditauser posted image user posted image user posted image
tanci....sem bila jaz tudi nosečka,pa mi je bilo slabo že brez višine,zdej pa kar odlašamuser posted image .......čist sem ti pozabila povedat za avto:moj se brani bancinarja z vsemi 5imiuser posted image .....kupujeva pa tavranauser posted image user posted image user posted image
črticaa......moraš tvojmu oprostiti da je pozabil ljuče,sej konec koncev je bilo sredi nočiuser posted image user posted image .......jaz imam tako hladilno torbo da se tudi v avtu ušteka ampak dava vedno hladilne vložke notri tko da nama kabelj nič ne nucauser posted image
ajvy......vse najlepše tvoji Tisi za 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mlea.....včasih se moraš tudi skregati,da se imata potem še rajšiuser posted image ......dober opravita pri oftalmologuuser posted image
sunny......super za palčka na nogiciuser posted image user posted image ....pri nas bo tudi kmalu noga v ustihuser posted image user posted image user posted image
mihailo.....super za krstuser posted image user posted image .....komaj čakam slikiceuser posted image
birdy....kako da bo zgubil službo?a ni za redno zaposlen?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....za kuža ti bom pa sporočila-moram mojga vprašat,ker načeloma zato raje kupiva v trgovini ker lahko neseš nazaj če ne delauser posted image
deja....s kje pa si?jaz imam te podloge še zapakirane pa jih lahko podarim ker jih ne rabimouser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 226
29.7.2009 13:13:50   
birdy
Majchy, je redno zaposlen ja. Sam je nekdo eno barvo nekam zlil, in ker je moj takrat delu, so njemu obesl. V fabrki ga že tko vodilni neki ne marajo, mah tam so njegov fotr pa njegov brat pa se jih mal hočjo losatuser posted image  No, fotr je itak zdej v penziji. Mah, pa sej bomo že nekak, sej ni nujn da bo ven letu. Bomo vidl kaj bouser posted image  Sej je priden pa delaven, se bo že kej najdl. Če pa kera ve da kje kej iščejo pa nej kar pove.
ti kr vpraši, za pametenga kužija. Če boš hotla ti ga kamot, pa seveda cenej, ne vem pa kok je v trgovini tko da ti za ceno ne znam nč rečt. ene pol manj pa kr. Drgač pa tud jst take stvari raj v trgovini kupujem da lohk nesem zamenjat ja...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 227
29.7.2009 13:17:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Majchy, je redno zaposlen ja. Sam je nekdo eno barvo nekam zlil, in ker je moj takrat delu, so njemu obesl. V fabrki ga že tko vodilni neki ne marajo, mah tam so njegov fotr pa njegov brat pa se jih mal hočjo losatuser posted image  No, fotr je itak zdej v penziji. Mah, pa sej bomo že nekak, sej ni nujn da bo ven letu. Bomo vidl kaj bouser posted image  Sej je priden pa delaven, se bo že kej najdl. Če pa kera ve da kje kej iščejo pa nej kar pove.
ti kr vpraši, za pametenga kužija. Če boš hotla ti ga kamot, pa seveda cenej, ne vem pa kok je v trgovini tko da ti za ceno ne znam nč rečt. ene pol manj pa kr. Drgač pa tud jst take stvari raj v trgovini kupujem da lohk nesem zamenjat ja...user posted image
če mu ne bodo dokazali da je on kriv,nebi smel biti ob službouser posted image ......samo to je pa grdo da se ga hočejo losatuser posted image user posted image .......mal poglejta na zavodu za zaposlovanje na netu-bo sigurno kej najdel.....kuža je pa v trgovini 35€

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 228
29.7.2009 13:20:46   
claud
Birdy- upam da bo vse ok s šihtom od tvojga....
BTW kuža stane 35 ojro...
Ga mava tud mi2 namen kupt.....ga žeen mesec ogledujem....pol pa tašča prbiije da ga bo za božička kuplauser posted image
ja pa jade, takrat se ga bo tamala že naveličala, k ga bom jst kupla prejuser posted image

No jst sm ji nardila za kosilo krompirček pa korenček...fuj, fej-.....bljak....user posted image user posted image
No sj men tud brez soli ni glih nekiuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 229
29.7.2009 13:25:05   
Čebel@
jaz grem pa Hano matrat s krompirčkom in bučko-bo pomoje spej jojuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 230
29.7.2009 14:12:04   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Joj Ajvy oprosti......

user posted image
user posted image

Tudi od nas!user posted image user posted image

poljubčki še od nas

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 231
29.7.2009 14:12:29   
Čebel@
no dons je jedla pa bučke in krompir ko zastavo.....me je skos priganjalauser posted image user posted image user posted image user posted image sej sem sama kriva da včeraj ni marala......danes sem še s paličnim zmiksala in dodala mleko,včeraj je bilo  pa le pretlačeno in brez mlekauser posted image .....moram malo pobrskatkam naj dam kužke ker že lezejo ven in jih je po celi garaži polnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 232
29.7.2009 14:14:36   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Deja

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

dejA a to 1x previjalne podloge,..koliko pa so

Ja to se gre za te 1x previjalne podloge, pojma nimam kolko so, mislim da cca. 5€ zavitek, notri pa jih je se mi zdi 10. Tak sem jezna ker jih nimajo.... upam da jih bojo v Biogradu imeli - jih imam tam namen kupit...

kaj pa v Mueller-ju?

Meni najbližji mueller je v Mariboru ali v Velenju - vsako je več kot 60km oddaljeno od mene...

Sej grejo ju3 moževi starši na morje, pa bojo pogledali če jih imajo...

No sej jih tako nujno ne rabim, samo navadila sem se da imam vsaj en paket rezerve doma...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 233
29.7.2009 14:15:41   
claud
majchy maš kšne novejše slikce kužkov?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 234
29.7.2009 14:20:14   
tanci29
halooooo

joj evo mene spet sem zapravljala...nekam me je treba zapret pa zaklent...

chicco v hali a ma 60% popusta....majo ful lušne stvari je pa kar že pobrano...namesto 210 sem plačala 83 eur....
pol je še ena otroška štacuna k majo 50% popusta tam sem pustila 60eur...pa še ene tewa za erika 30 eur...s tem da sem že ene 2x šla prejen teden u use štacune....jao jao mami mami

šla sem pa u bistvu u sončka u citya da se pozanimam za dopust...mi je kar naračunala...ampak pomoje bomo kar šli...

sem prečitala zadnjo stran

majchy-joj sej sem mislila nate pa na avto pol ste bli na dopustu z našimi slikami ni blo nč k je moj vsak dan delu do večera, zdej sva ga pa že prodala...sem mal smotka sorry...no sej če mu bencinar ni pol pa super...moj da dizla ne mara se ga otepa z vsemi 5imiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 235
29.7.2009 14:21:21   
tanci29
birdy-joj kaj sem prebrala za tvojga...pa sej to ni res...upam da obdrži službo držim pesti na vseh okončinah

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 236
29.7.2009 14:24:39   
tanci29
aha mihailo se je javila...UŽIVAJTE U BOSNI...pa superca za krst

joj ajvy-zdele vidim da me vabiš na sprehod.....sorči dans mi ne bo zneslo...kdaj pa ponavdi greš...dop. al pop. približno...sicer ta teden ne vem kako bom kej s cajtom

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 237
29.7.2009 14:24:49   
Čebel@

majchy maš kšne novejše slikce kužkov?
moram slike s fotkiča datker je polna kartica,pol jih bom pa poslikala......samo da gre Hana v mižule

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 238
29.7.2009 14:28:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-joj sej sem mislila nate pa na avto pol ste bli na dopustu z našimi slikami ni blo nč k je moj vsak dan delu do večera, zdej sva ga pa že prodala...sem mal smotka sorry...no sej če mu bencinar ni pol pa super...moj da dizla ne mara se ga otepa z vsemi 5imiuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image super da ste ga prodaliuser posted image user posted image user posted image user posted image midva čakava da točke v skladu spet zrastejo,pa bova kupila tavrana.....sva gledala da sva zgubila 7000€user posted image user posted image user posted image no pa sej raste nazaj,tko da bo počasiuser posted image user posted image user posted image ......super nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 239
29.7.2009 14:37:44   
črticaa

dejA a to 1x previjalne podloge,..koliko pa so

Ja to se gre za te 1x previjalne podloge, pojma nimam kolko so, mislim da cca. 5€ zavitek, notri pa jih je se mi zdi 10. Tak sem jezna ker jih nimajo.... upam da jih bojo v Biogradu imeli - jih imam tam namen kupit...

a u biograd na moru greste,.. kdaj,..če nm uspe bomo tud tm,..ok u dragah k so ene 30km proti juguuser posted image user posted image
ja u milerju so 3,5 al 4 eura pa jih je tud 10,..še u BC so sam 4 eure

birdy user posted image user posted image user posted image za tvojga,..

mihailo  super za krstuser posted image user posted image

tanči super za nakupe,..kje pa je chico, mi smo u kr hodil,zj je pa sam u lj

no ata je dons naredu celo kurouser posted image user posted image in dominik ni dal miru tko da je bil z nm pr mizi,..najprej je reklamo uniču, poj sm mu pa mal belfa mesa dala,..nč se ni spakoval sam amamamam pan usta odprta,... no in poj je mrknu,..zdj sva pa pojedla celo kašo z ful piškoti in zdj je čist navdušen,... no ati še spi, tko da čakava kdaj gremo vn, sam ne mormo deleč, ker jz hodm na wc na 10 minutuser posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 240
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 14:49:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
29.7.2009 15:07:49   
Deja
u biograd na moru greste,.. kdaj,..če nm uspe bomo tud tm,..ok u dragah k so ene 30km proti juguuser posted image user posted image

No v bistvu gremo na otok Pašman v mesto Pašman, gremo pa drug teden bolj proti koncu tedna... oziroma takoj ko izvem kako je stanje glede moje službe...

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 242
29.7.2009 15:12:43   
Vesnozaver
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Joj Ajvy oprosti......

user posted image
user posted image

Tudi od nas!user posted image user posted image

poljubčki še od nas

pa od nasuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 243
29.7.2009 15:16:03   
Vesnozaver
juhu,

ajvi drzim pestke, da se bo tarja cimprej vklopla in da bo nasla novo druzbouser posted image

deja na pasmanu pa je lepo, midva sva hodila v Dobropoljano, taki mali kraj naprej od Pasmana, mi je vsec Pasman, ker je mirno.

birdy user posted image za mozeka, da bo obdrzal sluzbo al pa da najde boljso pa da jih v rit nasuva!

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 244
29.7.2009 15:16:31   
Vesnozaver
aja, majci naslednji pregled imamo 15.9.

Neposredna povezava do sporočila: 245
29.7.2009 15:18:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

sej vem da sem sitna s tem seznamomuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 246
29.7.2009 15:20:17   
Čebel@

u biograd na moru greste,.. kdaj,..če nm uspe bomo tud tm,..ok u dragah k so ene 30km proti juguuser posted image user posted image

No v bistvu gremo na otok Pašman v mesto Pašman, gremo pa drug teden bolj proti koncu tedna... oziroma takoj ko izvem kako je stanje glede moje službe...
mi smo bili s familijo na pašmanu.....lepo in miruser posted image user posted image user posted image smo bili pa v kampuuser posted image .....kaj pa je s tvojo službo?

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 247
29.7.2009 15:22:07   
Vesnozaver
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

sej vem da sem sitna s tem seznamomuser posted image

nic nisi sitna, saj pa ga delas za vse nasuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 248
29.7.2009 15:23:21   
Vesnozaver
nas pizmovec pa danes kar spi.....se zbudi in dalje spi, zgleda od cepljenja....samo upam, da bo ponoci tudi spal

Neposredna povezava do sporočila: 249
29.7.2009 15:33:08   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mi smo bili s familijo na pašmanu.....lepo in miruser posted image user posted image user posted image smo bili pa v kampuuser posted image .....kaj pa je s tvojo službo?

Glede moje službe..... včeraj sem nesla vlogo, zdaj pa čakam.....

Hmmmmmmmm..... Zdaj pa študiram, da mi je rekla tajnica da naj imam v ponedeljek prižgan telefon....(takrat naj bi se začeli podpisi pogodb).........hmmmmmm ....... mogoče mi je hotela s tem namignit da služba bo?!?!?! Ker ponavadi ni rekla nič in je potem po pošti prišlo da nisem sprejeta....

Joj kak filozofiramuser posted image user posted image user posted image

Ojoj pobožne želje!!!!

Vesnozaver - ja vem kje je Dobropoljana - imajo kolegi tam hišo...

mahchy - kje, v katerem kampu pa ste bli?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?