Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 13:07:50
|
|
|
|
Čebel@
|
evo mene boma.......te bodije sem videla v pikapolonici v domžalah-samo po moje bi mogle biti po vseh poslovalnicah barbara.....fajn telovadita tanci....sem bila jaz tudi nosečka,pa mi je bilo slabo že brez višine,zdej pa kar odlašam .......čist sem ti pozabila povedat za avto:moj se brani bancinarja z vsemi 5imi .....kupujeva pa tavrana črticaa......moraš tvojmu oprostiti da je pozabil ljuče,sej konec koncev je bilo sredi noči .......jaz imam tako hladilno torbo da se tudi v avtu ušteka ampak dava vedno hladilne vložke notri tko da nama kabelj nič ne nuca ajvy......vse najlepše tvoji Tisi za 6 mesecev mlea.....včasih se moraš tudi skregati,da se imata potem še rajši ......dober opravita pri oftalmologu sunny......super za palčka na nogici ....pri nas bo tudi kmalu noga v ustih mihailo.....super za krst .....komaj čakam slikice birdy....kako da bo zgubil službo?a ni za redno zaposlen? .....za kuža ti bom pa sporočila-moram mojga vprašat,ker načeloma zato raje kupiva v trgovini ker lahko neseš nazaj če ne dela deja....s kje pa si?jaz imam te podloge še zapakirane pa jih lahko podarim ker jih ne rabimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 13:13:50
|
|
|
|
birdy
|
Majchy, je redno zaposlen ja. Sam je nekdo eno barvo nekam zlil, in ker je moj takrat delu, so njemu obesl. V fabrki ga že tko vodilni neki ne marajo, mah tam so njegov fotr pa njegov brat pa se jih mal hočjo losat No, fotr je itak zdej v penziji. Mah, pa sej bomo že nekak, sej ni nujn da bo ven letu. Bomo vidl kaj bo Sej je priden pa delaven, se bo že kej najdl. Če pa kera ve da kje kej iščejo pa nej kar pove. ti kr vpraši, za pametenga kužija. Če boš hotla ti ga kamot, pa seveda cenej, ne vem pa kok je v trgovini tko da ti za ceno ne znam nč rečt. ene pol manj pa kr. Drgač pa tud jst take stvari raj v trgovini kupujem da lohk nesem zamenjat ja...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 13:17:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Majchy, je redno zaposlen ja. Sam je nekdo eno barvo nekam zlil, in ker je moj takrat delu, so njemu obesl. V fabrki ga že tko vodilni neki ne marajo, mah tam so njegov fotr pa njegov brat pa se jih mal hočjo losat No, fotr je itak zdej v penziji. Mah, pa sej bomo že nekak, sej ni nujn da bo ven letu. Bomo vidl kaj bo Sej je priden pa delaven, se bo že kej najdl. Če pa kera ve da kje kej iščejo pa nej kar pove. ti kr vpraši, za pametenga kužija. Če boš hotla ti ga kamot, pa seveda cenej, ne vem pa kok je v trgovini tko da ti za ceno ne znam nč rečt. ene pol manj pa kr. Drgač pa tud jst take stvari raj v trgovini kupujem da lohk nesem zamenjat ja... če mu ne bodo dokazali da je on kriv,nebi smel biti ob službo ......samo to je pa grdo da se ga hočejo losat .......mal poglejta na zavodu za zaposlovanje na netu-bo sigurno kej najdel.....kuža je pa v trgovini 35€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 13:20:46
|
|
|
|
claud
|
Birdy- upam da bo vse ok s šihtom od tvojga.... BTW kuža stane 35 ojro... Ga mava tud mi2 namen kupt.....ga žeen mesec ogledujem....pol pa tašča prbiije da ga bo za božička kupla ja pa jade, takrat se ga bo tamala že naveličala, k ga bom jst kupla prej No jst sm ji nardila za kosilo krompirček pa korenček...fuj, fej-.....bljak.... No sj men tud brez soli ni glih neki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 13:25:05
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz grem pa Hano matrat s krompirčkom in bučko-bo pomoje spej joj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:12:04
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Joj Ajvy oprosti...... Tudi od nas! poljubčki še od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:12:29
|
|
|
|
Čebel@
|
no dons je jedla pa bučke in krompir ko zastavo.....me je skos priganjala sej sem sama kriva da včeraj ni marala......danes sem še s paličnim zmiksala in dodala mleko,včeraj je bilo pa le pretlačeno in brez mleka .....moram malo pobrskatkam naj dam kužke ker že lezejo ven in jih je po celi garaži polno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:14:36
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: črticaa dejA a to 1x previjalne podloge,..koliko pa so Ja to se gre za te 1x previjalne podloge, pojma nimam kolko so, mislim da cca. 5€ zavitek, notri pa jih je se mi zdi 10. Tak sem jezna ker jih nimajo.... upam da jih bojo v Biogradu imeli - jih imam tam namen kupit... kaj pa v Mueller-ju? Meni najbližji mueller je v Mariboru ali v Velenju - vsako je več kot 60km oddaljeno od mene... Sej grejo ju3 moževi starši na morje, pa bojo pogledali če jih imajo... No sej jih tako nujno ne rabim, samo navadila sem se da imam vsaj en paket rezerve doma...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:15:41
|
|
|
|
claud
|
majchy maš kšne novejše slikce kužkov?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:20:14
|
|
|
|
tanci29
|
halooooo joj evo mene spet sem zapravljala...nekam me je treba zapret pa zaklent... chicco v hali a ma 60% popusta....majo ful lušne stvari je pa kar že pobrano...namesto 210 sem plačala 83 eur.... pol je še ena otroška štacuna k majo 50% popusta tam sem pustila 60eur...pa še ene tewa za erika 30 eur...s tem da sem že ene 2x šla prejen teden u use štacune....jao jao mami mami šla sem pa u bistvu u sončka u citya da se pozanimam za dopust...mi je kar naračunala...ampak pomoje bomo kar šli... sem prečitala zadnjo stran majchy-joj sej sem mislila nate pa na avto pol ste bli na dopustu z našimi slikami ni blo nč k je moj vsak dan delu do večera, zdej sva ga pa že prodala...sem mal smotka sorry...no sej če mu bencinar ni pol pa super...moj da dizla ne mara se ga otepa z vsemi 5imi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:21:21
|
|
|
|
tanci29
|
birdy-joj kaj sem prebrala za tvojga...pa sej to ni res...upam da obdrži službo držim pesti na vseh okončinah
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:24:39
|
|
|
|
tanci29
|
aha mihailo se je javila...UŽIVAJTE U BOSNI...pa superca za krst joj ajvy-zdele vidim da me vabiš na sprehod.....sorči dans mi ne bo zneslo...kdaj pa ponavdi greš...dop. al pop. približno...sicer ta teden ne vem kako bom kej s cajtom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:24:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud majchy maš kšne novejše slikce kužkov? moram slike s fotkiča datker je polna kartica,pol jih bom pa poslikala......samo da gre Hana v mižule
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:28:04
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 majchy-joj sej sem mislila nate pa na avto pol ste bli na dopustu z našimi slikami ni blo nč k je moj vsak dan delu do večera, zdej sva ga pa že prodala...sem mal smotka sorry...no sej če mu bencinar ni pol pa super...moj da dizla ne mara se ga otepa z vsemi 5imi super da ste ga prodali midva čakava da točke v skladu spet zrastejo,pa bova kupila tavrana.....sva gledala da sva zgubila 7000€ no pa sej raste nazaj,tko da bo počasi ......super nakup
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 14:37:44
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: črticaa dejA a to 1x previjalne podloge,..koliko pa so Ja to se gre za te 1x previjalne podloge, pojma nimam kolko so, mislim da cca. 5€ zavitek, notri pa jih je se mi zdi 10. Tak sem jezna ker jih nimajo.... upam da jih bojo v Biogradu imeli - jih imam tam namen kupit... a u biograd na moru greste,.. kdaj,..če nm uspe bomo tud tm,..ok u dragah k so ene 30km proti jugu ja u milerju so 3,5 al 4 eura pa jih je tud 10,..še u BC so sam 4 eure birdy za tvojga,.. mihailo super za krst tanči super za nakupe,..kje pa je chico, mi smo u kr hodil,zj je pa sam u lj no ata je dons naredu celo kuro in dominik ni dal miru tko da je bil z nm pr mizi,..najprej je reklamo uniču, poj sm mu pa mal belfa mesa dala,..nč se ni spakoval sam amamamam pan usta odprta,... no in poj je mrknu,..zdj sva pa pojedla celo kašo z ful piškoti in zdj je čist navdušen,... no ati še spi, tko da čakava kdaj gremo vn, sam ne mormo deleč, ker jz hodm na wc na 10 minut
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.7.2009 14:49:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:07:49
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa u biograd na moru greste,.. kdaj,..če nm uspe bomo tud tm,..ok u dragah k so ene 30km proti jugu ja u milerju so 3,5 al 4 eura pa jih je tud 10,..še u BC so sam 4 eure No v bistvu gremo na otok Pašman v mesto Pašman, gremo pa drug teden bolj proti koncu tedna... oziroma takoj ko izvem kako je stanje glede moje službe...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:12:43
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Joj Ajvy oprosti...... Tudi od nas! poljubčki še od nas pa od nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:16:03
|
|
|
|
Vesnozaver
|
juhu, ajvi drzim pestke, da se bo tarja cimprej vklopla in da bo nasla novo druzbo deja na pasmanu pa je lepo, midva sva hodila v Dobropoljano, taki mali kraj naprej od Pasmana, mi je vsec Pasman, ker je mirno. birdy za mozeka, da bo obdrzal sluzbo al pa da najde boljso pa da jih v rit nasuva!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:16:31
|
|
|
|
Vesnozaver
|
aja, majci naslednji pregled imamo 15.9.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:18:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver aja, majci naslednji pregled imamo 15.9. sej vem da sem sitna s tem seznamom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:20:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: črticaa u biograd na moru greste,.. kdaj,..če nm uspe bomo tud tm,..ok u dragah k so ene 30km proti jugu ja u milerju so 3,5 al 4 eura pa jih je tud 10,..še u BC so sam 4 eure No v bistvu gremo na otok Pašman v mesto Pašman, gremo pa drug teden bolj proti koncu tedna... oziroma takoj ko izvem kako je stanje glede moje službe... mi smo bili s familijo na pašmanu.....lepo in mir smo bili pa v kampu .....kaj pa je s tvojo službo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:22:07
|
|
|
|
Vesnozaver
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver aja, majci naslednji pregled imamo 15.9. sej vem da sem sitna s tem seznamom nic nisi sitna, saj pa ga delas za vse nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:23:21
|
|
|
|
Vesnozaver
|
nas pizmovec pa danes kar spi.....se zbudi in dalje spi, zgleda od cepljenja....samo upam, da bo ponoci tudi spal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 15:33:08
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: črticaa u biograd na moru greste,.. kdaj,..če nm uspe bomo tud tm,..ok u dragah k so ene 30km proti jugu ja u milerju so 3,5 al 4 eura pa jih je tud 10,..še u BC so sam 4 eure No v bistvu gremo na otok Pašman v mesto Pašman, gremo pa drug teden bolj proti koncu tedna... oziroma takoj ko izvem kako je stanje glede moje službe... mi smo bili s familijo na pašmanu.....lepo in mir smo bili pa v kampu .....kaj pa je s tvojo službo? Glede moje službe..... včeraj sem nesla vlogo, zdaj pa čakam..... Hmmmmmmmm..... Zdaj pa študiram, da mi je rekla tajnica da naj imam v ponedeljek prižgan telefon....(takrat naj bi se začeli podpisi pogodb).........hmmmmmm ....... mogoče mi je hotela s tem namignit da služba bo?!?!?! Ker ponavadi ni rekla nič in je potem po pošti prišlo da nisem sprejeta.... Joj kak filozofiram Ojoj pobožne želje!!!! Vesnozaver - ja vem kje je Dobropoljana - imajo kolegi tam hišo... mahchy - kje, v katerem kampu pa ste bli?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?