Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 9:16:35
|
|
|
|
Onasiss
|
Pa hvala Ajvy.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 9:18:08
|
|
|
|
Onasiss
|
Posesano je, perilo sem eno pobrala drugo obesila.... Grem spakirat, ker gremo s teto na Kodeljevo. Popoldne pa imava z Evito oftalmologa.... Upam, da bojo našli pametno rešitev za njene okice...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 9:20:14
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Joj Ajvy oprosti...... se podpišem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 9:23:05
|
|
|
|
črticaa
|
moj je res ,..že spet spančka k čajm pa voda sta skuhana,..čeprov mi noče jest mlečnih kaš,..bom probala kero drugo,.... mlea kaj pa ima evi z okicam,..a ma solznice zamašene upam da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 9:27:28
|
|
|
|
Onasiss
|
črticaa-tale tvoj Dominik ima pa zanimiv pasenja kravic.... A mu daješ navadne kaše? Ker naša tudi noče... Je od začetka jedla tiste sadne iz Dm, zdaj jih pa že kak mesec nikjer nimajo. Ja, ima zamašene solzevode, že od rojstva in malo vetrček zapiha pa ima takoj gnoj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 9:49:25
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea A mu daješ navadne kaše? Ker naša tudi noče... Je od začetka jedla tiste sadne iz Dm, zdaj jih pa že kak mesec nikjer nimajo. Glede stvari od dm-a.... (če katero zanima), še zmeraj prenavljajo embalažo, zato si je treba hitro nakupit zadeve.... mi bi rabili previjalne podoge - pa jih nimajo. Dobili bi jih naj čez nekaj tednov... Rekli so mi da naj bi zamenjali tudi embalažo od plenic (tamalih za novorojenčke trenutno sploh ni za dobit), zato se lahko zgodi da tudi večjih ne bo za dobit!!! Mi smo včeraj kupili kar 5 škatel plenic ... da bo zaloga za nekaj časa.... Upam da bo kateri pomagalo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 10:07:20
|
|
|
|
črticaa
|
dejA a to 1x previjalne podloge,..koliko pa so ja od milupe sm prej mela,..zdj mam pa od neste,..ampak je kao za lahko noč in nj bi blo neki sadja not,...sploh ne vem,..pomoje da bom stran vrgla pa drugo škatlo odprla,...a vm jz kle u kr pogledam,..ker zanč k sm bla so mel kaše,...ne vem,..kle zgleda ne kupuje tok folka,..k je taka lokacija sam za centralne krančane to sm pa dobr povedala mlea sj sm rekla preh bo nš do kšnga puzanja pršu bo zima,..pomoje da bo on kr sedel pa ustal,..ker nanogah ful rd stoji,..pa kokr jemočn se ful dolg drži,...pravjo da tisti k so močni kasnej shodjo joj jz bi šla mal zapravlat,..bol da mojmu ne rečem bo kuj živčn,..že tko nimamo nč placa poj pa še jz pridm vsakič s kakšno vrečko učer sm šla do mami na šiht in sm še sprot kupla 1 modrv in 3 majce brez rokavov za mojga,..no in mu nibla cifra kul,..sva šla zamenat in sva šla vn s 4 majcami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 10:09:37
|
|
|
|
črticaa
|
mlea moji nečakinji se isto dogaja,..pa so rekl da do 1 leta nč ne delajo,..ker se kao samo poprav,... a greta to zarad tega k se ji gnoji
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 10:10:22
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Joj Ajvy oprosti...... Tudi od nas!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 10:24:29
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: mlea Joj Ajvy oprosti...... Tudi od nas! Tudi jst!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 10:27:49
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana, Gaja je jedla ob 5h, pol je spala do 7h, bla 10 min zbujena in nazaj zaspala, pa sm še jst in smo dremuckale do 9h...Zdej se pa igra s ta najbolj pametnim kužotom na tem svetu...Meni pa malo živčke kravžla, k stiska že 15 min eno in isto... Učeri je naša madam pogruntala da je lepo cuzat palc na nogi... Sem tudi jst učeri iskala une podloge za 1x uporabo v DM pa jih niso meli sploh...Očitno bo treba res počakat... Nč, grem mojga budit, mislim da že v četrto...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 10:30:38
|
|
|
|
claud
|
sunny za cuzanje palčka na nogi.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 10:39:50
|
|
|
|
claud
|
Sunny, mlea- sta dons že kj pogledale na moj ticker?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 10:45:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
ZIVIJOOOOO...JAVLJAM SE IZ BOSNE.KAKO STE KAJ?MI SE IMAMO SUPER,VREME JE KRASNO,MIHAILO PA PO CELE DNEVE SPANCKA ,KER SMO ZUNAJ IN MU PASE SVEZ LUFT...KRST SMO IMELI V NEDELJO IN JE TUDI BILO LEPO,MIHAILO NI NIC JOKAL MALO JE SPAL OSTALO JE PA SAMO OPAZOVAL... SLIKE NE MOREM POKAZATI KER MI NE ODPRE SHRANI SI ..POLJUBCEK OD NAS...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 10:58:53
|
|
|
|
Čebel@
|
dan! samo pozdravim vas.....nisem še nič brala.......smo bili do zdele brez elektrike(neki cestarji delajo),pa še kuham.......se tipkamo kasneje čaoooooooo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 11:01:04
|
|
|
|
claud
|
MIHAILO-super za uživanje in lepo uspeli krst Boma2--učer nism uspela it k sva se z mojim spič... ...... Tko da upam da gremo jutr, k morm itak po plenice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 11:05:03
|
|
|
|
claud
|
boma2 -tako sm jst kupla....sm jo mela v zibelki...je bla sicer prevelka, zdj v postlci je pa ok...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 11:07:25
|
|
|
|
claud
|
Hm se ne vidi dobro .......no gor so medvedki, lunce, zvezdice....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 11:47:24
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud boma2 -tako sm jst kupla....sm jo mela v zibelki...je bla sicer prevelka, zdj v postlci je pa ok... kje si pa kupila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 12:30:52
|
|
|
|
birdy
|
Živjo, mi smo bl Moj je kripl, tok ga hrbet boli da komi živi Jst pa tud k sem za vse sama. Tele podloge za enkratno uporabo iz DM-ja... Jst jih še neki mam, če kera rabi jih lohk dam. Majchy, jst mam ta pametnega kužka enga preveč, še zapakiranga v omari. Lohk ti ga prodam (k je res še čist nov, drgač bi ti ga dala) če bi ga rada mela. Aja, pri vseh naših happy novicah se zna zgodit da bo moj še brez šihta ostal tko da smo res "ful srečni"
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 12:32:04
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa dejA a to 1x previjalne podloge,..koliko pa so Ja to se gre za te 1x previjalne podloge, pojma nimam kolko so, mislim da cca. 5€ zavitek, notri pa jih je se mi zdi 10. Tak sem jezna ker jih nimajo.... upam da jih bojo v Biogradu imeli - jih imam tam namen kupit...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 13:00:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Posesano je, perilo sem eno pobrala drugo obesila.... Grem spakirat, ker gremo s teto na Kodeljevo. Popoldne pa imava z Evito oftalmologa.... Upam, da bojo našli pametno rešitev za njene okice... kaj pa je z njenimi okicami?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 13:02:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja IZVIRNO SPOROČILO: črticaa dejA a to 1x previjalne podloge,..koliko pa so Ja to se gre za te 1x previjalne podloge, pojma nimam kolko so, mislim da cca. 5€ zavitek, notri pa jih je se mi zdi 10. Tak sem jezna ker jih nimajo.... upam da jih bojo v Biogradu imeli - jih imam tam namen kupit... kaj pa v Mueller-ju?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 13:03:07
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: mlea Posesano je, perilo sem eno pobrala drugo obesila.... Grem spakirat, ker gremo s teto na Kodeljevo. Popoldne pa imava z Evito oftalmologa.... Upam, da bojo našli pametno rešitev za njene okice... kaj pa je z njenimi okicami? a ha ...sem prebrala......a boš prosila za razširitev kanalov?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 29.7.2009 13:07:08
|
|
|
|
Ajvy
|
joj...eno sem ponesreči skenslala na FB...prosim..naj se še enkrat javi...pa mi sporoči njen nick,da bom vedla kdo je
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?