|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
29.7.2009 9:16:35   
Onasiss
Pa hvala Ajvy.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 201
29.7.2009 9:18:08   
Onasiss
Posesano je, perilo sem eno pobrala drugo obesila.... Grem spakirat, ker gremo s teto na Kodeljevo. Popoldne pa imava z Evito oftalmologa.... Upam, da bojo našli pametno rešitev za njene okice...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 202
29.7.2009 9:20:14   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Joj Ajvy oprosti......

user posted image
user posted image

se podpišem

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 203
29.7.2009 9:23:05   
črticaa
moj user posted image je res user posted image ,..že spet spančka k user posted image user posted image user posted image

čajm pa voda sta skuhana,..čeprov mi noče jest mlečnih kaš,..bom probala kero drugo,....

mlea kaj pa ima evi z okicam,..a ma solznice zamašeneuser posted image user posted image upam da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 204
29.7.2009 9:27:28   
Onasiss
črticaa-tale tvoj Dominik ima pa zanimiv pasenja kravic....user posted image user posted image user posted image

A mu daješ navadne kaše? Ker naša tudi noče... Je od začetka jedla tiste sadne iz Dm, zdaj jih pa že kak mesec nikjer nimajo.user posted image

Ja, ima zamašene solzevode, že od rojstva in malo vetrček zapiha pa ima takoj gnoj....user posted image

So what....

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 205
29.7.2009 9:49:25   
Deja

A mu daješ navadne kaše? Ker naša tudi noče... Je od začetka jedla tiste sadne iz Dm, zdaj jih pa že kak mesec nikjer nimajo.user posted image  

Glede stvari od dm-a.... (če katero zanima), še zmeraj prenavljajo embalažo, zato si je treba hitro nakupit zadeve....  mi bi rabili previjalne podoge - pa jih nimajo. Dobili bi jih naj čez nekaj tednov...

Rekli so mi da naj bi zamenjali tudi embalažo od plenic (tamalih za novorojenčke trenutno sploh ni za dobit), zato se lahko zgodi da tudi večjih ne bo za dobit!!! Mi smo včeraj kupili kar 5 škatel plenic ... da bo zaloga za nekaj časa....

Upam da bo kateri pomagalo...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 206
29.7.2009 10:07:20   
črticaa
dejA a to 1x previjalne podloge,..koliko pa so

ja od milupe sm prej mela,..zdj mam pa od neste,..ampak je kao za lahko noč in nj bi blo neki sadja not,...sploh ne vem,..pomoje da bom stran vrgla pa drugo škatlo odprla,...a vm jz kle u kr pogledam,..ker zanč  k sm bla so mel kaše,...ne vem,..kle zgleda ne kupuje tok folka,..k je taka lokacija sam za centralne krančaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to sm pa dobr povedala

mlea sj sm rekla preh bo nš do kšnga puzanja pršu bo zima,..pomoje da bo on kr sedel pa ustal,..ker nanogah ful rd stoji,..pa kokr jemočn se ful dolg drži,...pravjo da tisti k so močni kasnej shodjouser posted image  

joj jz bi šla mal zapravlat,..bol da mojmu ne rečem bo kuj živčn,..že tko nimamo nč placa poj pa še  jz pridm vsakič s kakšno vrečko
učer sm šla do mami na šiht in sm še sprot kupla 1 modrv in 3 majce brez rokavov za mojga,..no in mu nibla cifra kul,..sva šla zamenat in sva šla vn s 4 majcamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 207
29.7.2009 10:09:37   
črticaa
mlea moji nečakinji se isto dogaja,..pa so rekl da do 1 leta nč ne delajo,..ker se kao samo poprav,... a greta to zarad tega k se ji gnoji

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 208
29.7.2009 10:10:22   
claud

Joj Ajvy oprosti......

user posted image
user posted image

Tudi od nas!user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 209
29.7.2009 10:24:29   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Joj Ajvy oprosti......

user posted image
user posted image

Tudi od nas!user posted image user posted image

Tudi jst! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 210
29.7.2009 10:27:49   
sunny24
Jutro!
Nočka prespana, Gaja je jedla ob 5h, pol je spala do 7h, bla 10 min zbujena in nazaj zaspala, pa sm še jst in smo dremuckale do 9h...Zdej se pa igra s ta najbolj pametnim kužotom na tem svetu...Meni pa malo živčke kravžla, k stiska že 15 min eno in isto...user posted image user posted image user posted image
Učeri je naša madam pogruntala da je lepo cuzat palc na nogi...user posted image user posted image user posted image

Sem tudi jst učeri iskala une podloge za 1x uporabo v DM pa jih niso meli sploh...Očitno bo treba res počakat...

Nč, grem mojga budit, mislim da že v četrto...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 211
29.7.2009 10:30:38   
claud
sunnyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za cuzanje palčka na nogi.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 212
29.7.2009 10:39:50   
claud
Sunny, mlea- sta dons že kj pogledale na moj ticker?user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 213
29.7.2009 10:45:35   
MIHAILO
ZIVIJOOOOO...JAVLJAM SE IZ BOSNE.KAKO STE KAJ?MI SE IMAMO SUPER,VREME JE KRASNO,MIHAILO PA PO CELE DNEVE SPANCKA ,KER SMO ZUNAJ IN MU PASE SVEZ LUFT...KRST SMO IMELI V NEDELJO IN JE TUDI BILO LEPO,MIHAILO NI NIC JOKAL MALO JE SPAL OSTALO JE PA SAMO OPAZOVAL...user posted image
SLIKE NE MOREM POKAZATI KER MI NE ODPRE SHRANI SIuser posted image user posted image ..POLJUBCEK OD NAS...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 214
29.7.2009 10:58:53   
Čebel@
dan!

samo pozdravim vas.....nisem še nič brala.......smo bili do zdele brez elektrike(neki cestarji delajo),pa še kuham.......se tipkamo kasneje

čaoooooooo

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 215
29.7.2009 11:01:04   
claud
MIHAILO-super za uživanje in lepo uspeli krstuser posted image user posted image user posted image user posted image

Boma2--učer nism uspela it k sva se z mojim spič...user posted image ......user posted image user posted image

Tko da upam da gremo jutr, k morm itak po pleniceuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 216
29.7.2009 11:05:03   
claud
boma2 -tako sm jst kupla....sm jo mela v zibelki...je bla sicer prevelka, zdj v postlci je pa ok...
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 217
29.7.2009 11:07:25   
claud
Hm se ne vidi dobrouser posted image .......no gor so medvedki, lunce, zvezdice....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 218
29.7.2009 11:47:24   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: claud

boma2 -tako sm jst kupla....sm jo mela v zibelki...je bla sicer prevelka, zdj v postlci je pa ok...
user posted image

kje si pa kupila?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 219
29.7.2009 12:30:52   
birdy
Živjo, mi smo bl user posted image  Moj je kripl, tok ga hrbet boli da komi živiuser posted image  Jst pa tud k sem za vse sama.
Tele podloge za enkratno uporabo iz DM-ja... Jst jih še neki mam, če kera rabi jih lohk dam.
Majchy, jst mam ta pametnega kužka enga preveč, še zapakiranga v omari. Lohk ti ga prodam (k je res še čist nov, drgač bi ti ga dala) če bi ga rada mela.

Aja, pri vseh naših happy novicah se zna zgodit da bo moj še brez šihta ostal tko da smo res "ful srečni"user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
29.7.2009 12:32:04   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

Ja to se gre za te 1x previjalne podloge, pojma nimam kolko so, mislim da cca. 5€ zavitek, notri pa jih je se mi zdi 10. Tak sem jezna ker jih nimajo.... upam da jih bojo v Biogradu imeli - jih imam tam namen kupit...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 221
29.7.2009 13:00:05   
Ajvy

Posesano je, perilo sem eno pobrala drugo obesila.... Grem spakirat, ker gremo s teto na Kodeljevo. Popoldne pa imava z Evito oftalmologa.... Upam, da bojo našli pametno rešitev za njene okice...

kaj pa je z njenimi okicami?

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 222
29.7.2009 13:02:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

Ja to se gre za te 1x previjalne podloge, pojma nimam kolko so, mislim da cca. 5€ zavitek, notri pa jih je se mi zdi 10. Tak sem jezna ker jih nimajo.... upam da jih bojo v Biogradu imeli - jih imam tam namen kupit...

kaj pa v Mueller-ju?

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
29.7.2009 13:03:07   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

kaj pa je z njenimi okicami?

a ha ...sem prebrala......a boš prosila za razširitev kanalov?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 224
29.7.2009 13:07:08   
Ajvy
joj...eno sem ponesreči skenslala na FB...prosim..naj se še enkrat javi...pa mi sporoči njen nick,da bom vedla kdo je 

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?