Anonimen
|
Evo me na hitrco ! Upam, da mi rata, preden se naša gospodična zbudi. Sva se danes kar namatrali, da je zaspala, je bila zaspana, pa še ne bi spala . Ni kaj, vedno več je budna ta naša frajla, saj prav tako . akina - Si predstavljam, da zna biti tudi vaginalen porod zaj... , če rojevamo ob takšnih porodnih "strokovnjakih" kot so slovenski porodničarji , toda glede na to, da sem se jaz pred CR itak dan in pol matrala, bi z veseljem še potem vaginalno rodila, da bi se izognila vsemu, kar sledi CR-ju. Toda žal ni šlo . Gre za to, da CR ni le poseg, ki to v narkozi ali lokalni vzamejo otroka iz maternice in nič ne boli, temveč se vse hudo začne šele potem . Sem pa tudi jaz mojemu že velikokrat rekla, da če bi mi rekli, da je edina pot do Ele ta, ki sem jo dala čez, bi šla še enkrat čez, čeprav je bila moja največja življenjska travma. Bo pa moja porodna zgodba objavljena na spletni strani Mama Zofa v okviru projekta Še vsaka je rodila, vam javim, ko bo gor. brigita23 - Saj res Keglove vaje gotovo tudi pomagajo, toda jaz kar pozabim na njih . Si jih bom dala v urnik . Kar se tiče kašic, so HB naši malčki še tako majhni, da kar pojejo, kar jim daš, če so lačni. Kriza bo potem, ko ni šans, da jim v usta spraviš kaj, kar ne želijo . Ampak tvoj Nik je pa že zdaj ta pravi dedc: plastenke, pa ženski lasje, pa verižice, pa rdeči nohti ... uf, to bo veselo v puberteti . Gotovo si bo našel kakšno takšno lepotičko kot je njegova mamica . Pa super za pregled, upam da je Nik že ok . kpmk - Res je, pomembna je družba, ne lokacija, tako da itak se bomo imeli lepo na dopustu . A vi pa kar na Malorrco? Uau! Super! Pa obvezno fotkice! Glede , pa tudi mi še nismo poskusili vsega, kar je bilo prej na sporedu, zato pa odkrivamo nove programe . zanchy - Hmmmmm, kakšen zajtrk! Glede zdravnika se pa nič ne sekiraj in jim kar teži. Zato pa jih imamo in nam trgajo od vsake plače, da jih ponucamo, ko jih rabimo, madona . Poslušanje med pa mi zveni nekam znano , hočeč nočeš me Elini premiki v posteljici malo iztirijo . Joj, kje so tisti časi vsak dan in če dva dni nismo, panika, kaj pa je zdaj narobe . Če mene vprašaš je dvakrat na teden čisto solidno, je pa to seveda čisto individualna stvar para, kakor njima paše . Pa hvala za pohvalo glede komentarjev. Dokler je še možno, saj kmalu bo Ela tako zahtevna, da mi več ne bo pustila . smrdeči robčki - Mi uporabljamo samo Toto bombažne krpice za enkratno uporabo in vodo in je to to, tako da nimamo težav s smrdečimi robčki. Ker Elin drekec mi pa itak diši . detelja - Če ima tako rada sadne sokove, ji bo gotovo všeč riževa kašica z jabolko ali hruško, saj ima okus po sadju. Poskusi, morda pa pali. Če narediš zelo redko, jo morda celo lahko pije, čeprav je fajn, da jih navadimo na hrano po žlici, da ne bodo celo življenje na Čokolinu . Pa vidim, da je Maja tudi tak piščanček s puhkom na glavi kot Ela . veronikab - Mi uporabljamo navadnega Omronovega (na šoli za starše so nam priporočili to firmo, da so baje najbolj zanesljivi) digitalca in ji merimo temperaturo v ritki. Pa še za merjenje vode za kopanje je fajn. Tako da smo kar zadovoljni, čeprav se mi sliši ta digitalc z gibljivo glavico kar fajn, na primer, ko je otrok nemiren, da mu kaj ne poškoduješ. Link glede tašč: si nisem mogla pomagat, sem morala pokomentirat . Nalini - U, Ikea, tja pa jaz vedno rada grem . Fajn nakupujte, mi boljše, da sploh ne gremo . Pa super za avtosedež , mi bomo tudi morali počasi začet razmišljat o njem. Saj do kdaj pa je lupinica oziroma do koliko kg? Ja ja, reklame so tudi zakon . Jutranje spanje, jah pri nas je tudi minil zlati čas spanja do 9h in 9.30 , se tudi vedno bolj zgodaj vstajamo. Zadnje dneve je auf že kar ob 6h in noče več vsak dan zaspati nazaj. Potem kakšne pol ure jamra v najini postelji, pol jo pa kar dragi vzame k sebi v kopalnico in kuhinjo, da je ob njem, ko se pripravlja za službo, da mamica še malo pospi . Toda ob 7h se moram kar vstati, saj je že lačna in kar kriči, da me vrže iz postelje . štorkljica - Prijateljstvo preko rr so uvedli pred kakšnim mesecem, pač sprejmeš tiste, ki želiš. Ne vem pa, v čem je fora tega oz. kakšne so potem prednosti oz. posebnosti rr prijateljev . Volčji potok je od Lj proti Domžalam, je pa zelo zelo lepo. Kot bi prišel v drug čas in drug klimatski pas, zelo zeleno, igrala za otroke, tudi kafič, pa še vedno izgled džungle . Pa čestitke za 5 mesecev! matcar - Samo, da je vse ok z očko, kljub vsem zapletom ! pucanje noska - Mi imamo tisto navadno pumpico na vakuum, ko najprej stisneš, da dobiš vakuum, potem pa spustiš v otrokovem nosku, ker je baje najbolj nežna. Smo kar uspešni in skoraj vedno nekaj najdemo , trudim pa se, da je pucanje noska zabava in ne dretje. Prej ji malo popiham v obrazek, da se smeji, potem pa grem v nosek. Sem opazila, da jo bolj jezi, če ji primem in stabiliziram glavico, da bolj pusti in je mirna, če grem samo s pumpico v noska brez da bi jo držala za glavico. Je pa seveda čisto odvisno od tega, kakšne volje je- včasih se jezi, včasih pa lepo pusti in smo hitro konec. Sonček85 - Mislimo nate, drži se! Tudi me te imamo rade . Pa lepo, da si se uspela poslovit od njega, pa še Aleks je bil zraven . Boš videla, iz dneva v dan bo lažje, čeprav brazgotina v srčku pa ostane za vedno. In prav je tako, saj nas spominja na ljube, ki so nas že zapustili. Če boš rabila pogovor, pa le pokliči in pridi na rr, da te potolažimo . Ela se že fajn buni, je ljubosumna na računalnik, tako da sedaj pa res šibam , NenaLena
|