|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
29.9.2009 13:41:11   
štorkljica
detelja lupne Majine slikice...očitno se ji tale stolček ful dopadeuser posted image . Glede Penaten robčkov, meni so super tile modri, nič ne dražijo, meni sploh recimo nobenega vonja nimajo, ampak jaz imam tele plave ne rozaste. A ti plavi smrdijo?

kpmk HVALA za info o ceni robčkov v Mulerju...grem namreč jutri tja nekaj kupovat, pa jih itak moram še kupit, ker jjih več nimam user posted image O na Malorko greste, super, se boste fajn nasončili in nauživaliuser posted image user posted image user posted image , najraj bi spakirala pa šla z vamiuser posted image user posted image , da se mau odpočijem od vsakodnevnih stvariuser posted image user posted image

jantarjeva ogrlica pri Ajdi je nismo meli, pa so zobje normalno zrasli, z tečnobe in joka seveda, ampak nič tragičnega, s tem, da so jo imeli pri prijateljicinem sinčku in baje da je pomagala, amopak baje, da se je pravtako slinil in rahlo tečkal...jaz v to ne verjamem....ampak pravijo, da če verjameš pol baje res pomagauser posted image

veronikab bravo za Jakobovo spanjeuser posted image user posted image user posted image go Jakob go Jakob!! Pa daj še malo naši Sofiji pošlji teh spečih vibracijuser posted image user posted image user posted image

prijateljstva preko RR dajte mi malo razložit v čem je to fora?? Nimam pojma o čem se to gre, pa na ekranu mi kar naprej piše, da so neke članice RRja postale prijateljicwe dne... ura... Kaj se potem dogaja, če postanem jaz s kom prijateljica?

Kje je Volčji potok? A je to med LJ in MB??

OK, šibam kuhatuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
29.9.2009 13:42:08   
štorkljica
Aja...Sofija je pa danes stara 5 meseceeeeeeeeeeeeev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
29.9.2009 13:49:11   
veronikab
Čestitke Sofiji!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 1528
29.9.2009 14:22:55   
kpmk
štorklica - čestitke Sofiji za obmesečnicouser posted image   robčki - meni so tudi fajni, verjetn že zato ker lahko malega z njimi po rokicah obrišem če je treba, pa za pot so super user posted image user posted image  katere pa uporabljaš? sensitiv ali losjon??? katere so ti boljše??? dopust - pojdi z nami user posted image  bomo čvekali user posted image user posted image  
ogrlica- pa a to ni nevarno ko jo nosijo okli vratu???? user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 1529
29.9.2009 14:28:44   
štorkljica
Hvala za čestitkeuser posted image

kpmk mislim, da so sensitive, jaz v bistvu za dojenčico vse kupujem sensitive. Ej če grem jaz z vami, pol prvi dan sam spim v hotelski sobi, na drug dan pa žur vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
29.9.2009 14:45:51   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Hvala za čestitkeuser posted image

kpmk mislim, da so sensitive, jaz v bistvu za dojenčico vse kupujem sensitive. Ej če grem jaz z vami, pol prvi dan sam spim v hotelski sobi, na drug dan pa žur vsak danuser posted image user posted image user posted image user posted image

aha mam tudi sensitiv user posted image
ja ja gremo..... sej ko Ian zaspi grem stabo na polno na feštouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1531
29.9.2009 15:21:56   
kpmk
nmgak in ostale aprilčice - naj vam povem da sem govorila sončkom85 in se vam zahvaljuje za izkazano sožalje ter podporo in vas vse pozdravlja. 

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
29.9.2009 18:17:07   
sonček85
Na hitro se vam javim ,sem danes govorila s kpmk in Junonco in so mi rkele koak ste cvse v mislih z mani.

Vsem se iz srca zahvaljujem za izrečene sožalje,lepe besede,sms-e(nmagk,kpmk,brigita,junona,....)res hvala vsak vaš sms mi je dal dodatno moč za te težke dni.

Ko bom lahko bom napisala kaj več.

Rada vas imam in res hvala še 1x vsem,res ste zlate,prave prijateljice

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
29.9.2009 18:45:54   
nmagk
Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se,naj ti naše misli nate dajo dodatno moč,da nekako prebrodiš te hude dni,ko bi ti vsaj lahko kako pomagala,kako nemočen je včasih človek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
29.9.2009 19:11:52   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Aja...Sofija je pa danes stara 5 meseceeeeeeeeeeeeev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke,Sofija!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1535
29.9.2009 19:15:41   
matcar
Ojla!
Da vam poročam,kako smo danes prestali Maksov pregled pod narkozo.Prišlo je do velikih zapletov z anastezijo,ker je pred 14 dnevi prebolel virozico,tako,da ni mogel dihati in so imeli velike težave v OP.So ga priklopli na 100% kisik in inhalacije.
Z očko je odlično,Z je bil izredno zadovoljen,pobral mu je tudi šive,tako,da zaenkrat izgleda super.Vidi cca.30-40%,z nadaljnimi terapijami pa lahko vid popravimo na cca.60-70%.To je zelo dobra napoved,glede na to,da je ostal skoraj slep.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
29.9.2009 19:33:41   
Nalini
štorkljica ... kar nekaj aprilčic nas je na facebooku in smo tam prijateljiceuser posted image .... glede drugega prijateljstva pa ne vem ...user posted image
pa Sofiji čestitke za 5. mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

matcar ... super za očko user posted image user posted image user posted image user posted image  in da se je vse dobro izteklo ..... če nisem preveč radovedna - kaj je pa bilo narobe z očko ....

sonček ... user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se ...

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
29.9.2009 20:11:49   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

matcar ... super za očko user posted image user posted image user posted image user posted image  in da se je vse dobro izteklo ..... če nisem preveč radovedna - kaj je pa bilo narobe z očko ....

Nisi radovedna.user posted image
Maja se je poškodoval,mu je steklo v oko priletelo,ko sta z Leo šipo na vratih razbila.Imel je pol očesa prerezanega do zenice in so mu v MB-ju zašili,pol po 2 dneh pa je moral urgentno v LJ,kjer je bil še enkrat operiran zaradi odstopa mrežnice(kar pomeni slepoto).Tam so mu vstavli silikonsko olje,da se je mrežnica nazaj prijela.To olje pa so mu 8.7. odstranli in zamenjali lečo,ker je že dobil sivo mreno.Tako,da so mu zdaj tiste šive ven pobrali,ker se je lepo zaraslo vse skupaj.

< Sporočilo je popravil matcar -- 29.9.2009 20:12:47 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
29.9.2009 20:33:23   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

ogrlica- pa a to ni nevarno ko jo nosijo okli vratu???? user posted image

gor ji dam sam zjutraj in zvečer dam dol...drugače pa sem itak skoz ob njej...sicer sem jaz tudi mislila, da jo bo to zanimal in si bo zategovala in jo v usta tlačla, ampak se je še nobenkrat ni dotaknila...moja verižica je bolj zanimiva...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
29.9.2009 20:37:37   
detelja
štorkljica saj če tako trezno razmisliš je največ v naši glavi...in se to dogaja kar imamo v glavi, mam prav?...če boš ti verjela v to, da če srečaš črno mačko se ti bo neki zgodilo boš imela to skoz v glavi in boš sama v tej smeri delala, da se ti neki zgodi, glih tako je z petkom 13...itd. ...itd...

robčki ja, tile modri sensitiv mi smrdijo, čeprav piše da so ohne parfum itd meni vseeno smrdijo...pamper pa tisti z aloe vero in kamilico, gor pa še piše kao da so boljši od vodeuser posted image smrdijo pa hujše od ne vem česa...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
29.9.2009 20:52:30   
štorkljica
matcar joj božček mali tale tvoj Maks, kaj vse mora prestat. A je zdaj že vse vredu po anasteziji? Pošiljam mu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse vredu z učko. HB, da se da vid popravit!

detelja itakuser posted image

nalini ja za FB vem, samo tukaj na RR se lahka sklepajo neka prijateljstva, pa nevem kaj pol to pomeni...mah saj tak pomembno pa spet ni.

sonček drži se, mislimo nate in na tvojo družinouser posted image user posted image user posted image

Lahko noč bejbe, grem malo možeka zmasirat, ki se zdaj glih z veliko skledo kostanjevega pireja baše...naj pol malo energije potroši, da ne bo debeluser posted image user posted image user posted image
Jutri pa v šoping...majo v NKDju znižanja za dojenčke, upam, da kaj najdem.

Nočko...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
29.9.2009 20:58:29   
matcar
Štorkljica,ja je vse ok zdaj.Je revežek že ob 7-h zaspal,ponavadi okoli 9-h zaspi.
Pa lahko noč!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1542
29.9.2009 21:09:20   
brigita23
zdravo punce

evo me, se vam sam na hitr javim. Mi smo imeli danes posvetovalnico oz. cepljenej. Naš malček je dobil pikico in ni nič jokaluser posted image , niso pa nas niti tehtali niti vagaliuser posted image
Naslednja posvetovalnico imamo 4.11. in takrat naj bi bil zopet bolj obsežen pregleduser posted image . Zdle zvečer pa je bilo kr hudo smo bli kr tečka, bošček moj maliuser posted image .
Vas grem še nahitro malo prebratiuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
29.9.2009 21:15:11   
brigita23
zanchy uuuuuuu kok dober zajrk...mmmmm, škoda da sem ga zamudilauser posted image , kar pa se tiče aspiratorja za nosek smo ga mi kupili v BC v Lj ne v Bušiju, stal pa 34EURuser posted image . Mi smo zadovoljni ker je edina stvar s katero nam zdej brez borb in dretja uspe spucat nosekuser posted image , pa še 10 otroških melodij je gor, katere naš Nikec ful rad poslušauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
30.9.2009 9:35:16   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

robčki ja, tile modri sensitiv mi smrdijo, čeprav piše da so ohne parfum itd meni vseeno smrdijo...pamper pa tisti z aloe vero in kamilico, gor pa še piše kao da so boljši od vodeuser posted image smrdijo pa hujše od ne vem česa...

pa ne da si ti noseča user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
30.9.2009 9:38:57   
Nalini
jutro

aspirator ... mi imamo baby vac in je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

jutranje zbujanje.... mi imamo že nekaj dni novo uro .... okrog pol sedmih zjutraj user posted image  ..... pa ni šanse, da nazaj zaspi .......user posted image  ... takrat je potrebno mamici nosa spucat, pa frizuro naredit, pa preverit, če ma vse zobe ..... pa zbrsat jo v trebuh .... ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .... jaz bi pa tak spala ... kje so časi, ko je spal do osmih, devetihuser posted image user posted image user posted image

matcar ... ojej, samo da je zdaj vse ok ..... držim pesti, da bo z očko vse ok .... user posted image  ....

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
30.9.2009 10:34:17   
sonček85
Naj se vam malo več javim in povem da sem vas vse v teh mojih težkih dneh zelo zelo pogrešala.Mi je pa vsak sms ,ki je prišel od katere od vas potočil solzico po licih in mi hkrati dal dodatno moč za te težke dni ,ki sem jih in jih še prestajam.
Eno uro pred tem sem bila še pri njemu za kar sem zelo vesela(namreč najprej sem mislila k njemu šele ob 17h)in ker je zgledal zelo slabo nisem mogla biti pri njemu več kot 1/2 h-jokala sem kot dež ko sem ga gledala,zraven je bil pa še Aleks ker je šel gledat dedija-koda bi vedela.
V četrtek naj bi šel na proti bolečinsko a mu je niso dali saj je padel v komo in bil do petka zjutraj v komi,malo prišel k sebi in nobenega prepoznal.Ko sem bila pri njemu je imel malo solzico na obrazu,kot tudi potem  zadnje minute ko je bil ob njemu njegov brat in njegova žena.Ob sebi je imel ljudi ki jih je imel rad,jaz pa sem vesela da sem ga še videla zadnjo uro pred njegovim slovesom.
Imela sem ga rada/ga še imam  in vedno bo v mojem ,počasi se pobiram ,a nikoli po moje čisto.Vsak trenutek ko sem sama mislim nanj ,zakaj sem tako kmalu morala ostati brez atija-To ve samo on.
Zadovoljna sem da imam tako super dragega ,ki mi stoji ob strani in me podpira ter mojega Sončka ki mi daje dodatno moč,voljo,energijo za naprej.Kaj bi brez njuju ne vem,po moje nebi zdržala.

Punce ne jočite,saj že jaz jočem.
Hvala vsem še 1x
junona.si nepogrešljiva prijateljica
kpmk:nimam besed-hvala
brigitka.hvala
nmagk:hvala za tko spodbudne in pozitivne sms-e
miška.hvala
vse na FB :HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

poljubčke vsem

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.9.2009 10:35:37 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
30.9.2009 11:37:38   
Anonimen
Evo me na hitrco user posted image ! Upam, da mi rata, preden se naša gospodična zbudi. Sva se danes kar namatrali, da je zaspala, je bila zaspana, pa še ne bi spala user posted image . Ni kaj, vedno več je budna ta naša frajla, saj prav tako user posted image .

akina - Si predstavljam, da zna biti tudi vaginalen porod zaj...user posted image , če rojevamo ob takšnih porodnih "strokovnjakih" kot so slovenski porodničarji user posted image , toda glede na to, da sem se jaz pred CR itak dan in pol matrala, bi z veseljem še potem vaginalno rodila, da bi se izognila vsemu, kar sledi CR-ju. Toda žal ni šlo user posted image . Gre za to, da CR ni le poseg, ki to v narkozi ali lokalni vzamejo otroka iz maternice in nič ne boli, temveč se vse hudo začne šele potem user posted image . Sem pa tudi jaz mojemu že velikokrat rekla, da če bi mi rekli, da je edina pot do Ele ta, ki sem jo dala čez, bi šla še enkrat čez, čeprav je bila moja največja življenjska travma. Bo pa moja porodna zgodba objavljena na spletni strani Mama Zofa v okviru projekta Še vsaka je rodila, vam javim, ko bo gor. user posted image

brigita23 - Saj res Keglove vaje gotovo tudi pomagajo, toda jaz kar pozabim na njih user posted image . Si jih bom dala v urnik user posted image user posted image user posted image . Kar se tiče kašic, so HB naši malčki še tako majhni, da kar pojejo, kar jim daš, če so lačni. Kriza bo potem, ko ni šans, da jim v usta spraviš kaj, kar ne želijo user posted image user posted image user posted image . Ampak tvoj Nik je pa že zdaj ta pravi dedc: plastenke, pa ženski lasje, pa verižice, pa rdeči nohti ... uf, to bo veselo v puberteti user posted image user posted image user posted image . Gotovo si bo našel kakšno takšno lepotičko kot je njegova mamica user posted image . Pa super za pregled, upam da je Nik že ok user posted image .
kpmk - Res je, pomembna je družba, ne lokacija, tako da itak se bomo imeli lepo na dopustu user posted image user posted image user posted image . A vi pa kar na Malorrco? Uau! Super! Pa obvezno fotkice! user posted image  user posted image user posted image Glede user posted image , pa tudi mi še nismo poskusili vsega, kar je bilo prej na sporedu, zato pa odkrivamo nove programe user posted image user posted image user posted image .
zanchy - Hmmmmm, kakšen zajtrk! user posted image Glede zdravnika se pa nič ne sekiraj in jim kar teži. Zato pa jih imamo in nam trgajo od vsake plače, da jih ponucamo, ko jih rabimo, madona user posted image . Poslušanje med user posted image pa mi zveni nekam znano user posted image user posted image user posted image , hočeč nočeš me Elini premiki v posteljici malo iztirijo user posted image user posted image user posted image . Joj, kje so tisti časi vsak dan in če dva dni nismo, panika, kaj pa je zdaj narobe user posted image user posted image user posted image . Če mene vprašaš je dvakrat na teden čisto solidno, je pa to seveda čisto individualna stvar para, kakor njima paše user posted image . Pa hvala za pohvalo user posted image glede komentarjev. Dokler je še možno, saj kmalu bo Ela tako zahtevna, da mi več ne bo pustila user posted image user posted image user posted image .

smrdeči robčki - Mi uporabljamo samo Toto bombažne krpice za enkratno uporabo in vodo in je to to, tako da nimamo težav s smrdečimi robčki. Ker Elin drekec mi pa itak diši user posted image user posted image user posted image .

detelja - Če ima tako rada sadne sokove, ji bo gotovo všeč riževa kašica z jabolko ali hruško, saj ima okus po sadju. Poskusi, morda pa pali. user posted image Če narediš zelo redko, jo morda celo lahko pije, čeprav je fajn, da jih navadimo na hrano po žlici, da ne bodo celo življenje na Čokolinu user posted image user posted image user posted image . Pa vidim, da je Maja tudi tak piščanček s puhkom na glavi kot Ela user posted image user posted image user posted image .

veronikab - Mi uporabljamo navadnega  Omronovega (na šoli za starše so nam priporočili to firmo, da so baje najbolj zanesljivi) digitalca in ji merimo temperaturo v ritki. Pa še za merjenje vode za kopanje je fajn. Tako da smo kar zadovoljni, čeprav se mi sliši ta digitalc z gibljivo glavico kar fajn, na primer, ko je otrok nemiren, da mu kaj ne poškoduješ. Link glede tašč: si nisem mogla pomagat, sem morala pokomentirat user posted image user posted image user posted image .

Nalini - U, Ikea, tja pa jaz vedno rada grem user posted image user posted image user posted image . Fajn nakupujte, mi boljše, da sploh ne gremo user posted image . Pa super za avtosedež user posted image , mi bomo tudi morali počasi začet razmišljat o njem. Saj user posted image do kdaj pa je lupinica oziroma do koliko kg? Ja ja, reklame so tudi zakon user posted image user posted image user posted image . Jutranje spanje, jah pri nas je tudi minil zlati čas spanja do 9h in 9.30 user posted image user posted image user posted image , se tudi vedno bolj zgodaj vstajamo. Zadnje dneve je auf že kar ob 6h in noče več vsak dan zaspati nazaj. Potem kakšne pol ure jamra v najini postelji, pol jo pa kar dragi vzame k sebi v kopalnico in kuhinjo, da je ob njem, ko se pripravlja za službo, da mamica še malo pospi user posted image . Toda ob 7h se moram kar vstati, saj je že lačna in kar kriči, da me vrže iz postelje user posted image user posted image user posted image

štorkljica - Prijateljstvo preko rr so uvedli pred kakšnim mesecem, pač sprejmeš tiste, ki želiš. Ne vem pa, v čem je fora tega oz. kakšne so potem prednosti oz. posebnosti rr prijateljev user posted image . Volčji potok je od Lj proti Domžalam, je pa zelo zelo lepo. Kot bi prišel v drug čas in drug klimatski pas, zelo zeleno, igrala za otroke, tudi kafič, pa še vedno izgled džungle user posted image user posted image user posted image . Pa čestitke za 5 mesecev! user posted image user posted image user posted image
matcar - Samo, da je vse ok z očko, kljub vsem zapletom user posted image user posted image user posted image !

pucanje noska
- Mi imamo tisto navadno pumpico na vakuum, ko najprej stisneš, da dobiš vakuum, potem pa spustiš v otrokovem nosku, ker je baje najbolj nežna. Smo kar uspešni in skoraj vedno nekaj najdemo user posted image , trudim pa se, da je pucanje noska zabava in ne dretje. Prej ji malo popiham v obrazek, da se smeji, potem pa grem v nosek. Sem opazila, da jo bolj jezi, če ji primem in stabiliziram glavico, da bolj pusti in je mirna, če grem samo s pumpico v noska brez da bi jo držala za glavico. Je pa seveda čisto odvisno od tega, kakšne volje je- včasih se jezi, včasih pa lepo pusti in smo hitro konec.

Sonček85 - Mislimo nate, drži se! Tudi me te imamo rade . Pa lepo, da si se uspela poslovit od njega, pa še Aleks je bil zraven user posted image user posted image user posted image . Boš videla, iz dneva v dan bo lažje, čeprav brazgotina v srčku pa ostane za vedno. In prav je tako, saj nas spominja na ljube, ki so nas že zapustili. Če boš rabila pogovor, pa le pokliči in pridi na rr, da te potolažimo user posted image user posted image user posted image .
Ela se že fajn buni, je ljubosumna na računalnik, tako da sedaj pa res šibam user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
30.9.2009 11:54:25   
Blueeyes
nekaj utrinkov z morja

zjutraj je bil še mraz, zato me je mami vedno pokrila da mi je bilo toplo
user posted image

uspelo mi je tudi namakati nogice.. za ostalo je bila premrzla voda zame
user posted image

zjutraj ko še ni bilo sončka sem malo lenarila in malo pela
user posted image

na sončku sem bila pridkana, pela in se smejala, pa nič nagajala
user posted image

cela plaža je mogla poslušat kako lepo pojem
user posted image

kdaj pa kdaj sem tudi drugačem zvok oddajala
user posted image

rokice so bile pa poleg Pinkija moje najboljše prijateljice
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
30.9.2009 11:59:57   
kpmk
sonček85 - sem še jst spet zajokala user posted image user posted image user posted image  vedno bo v tvojem srčku in nekje bdel nad tabo in aleksom. Lepo si napislaa kot bi vsi vedeli kaj sledi in tudi jaz sem vesela da sta ga z Aleksom vidlela in mislim da je bilo atiju tudi lažje(lče lahko to napišem ) ko vaju je videl. Imej ga v lepem spominu še naprej in naj bo on vaš angelček ki bo bdel nad vami user posted image user posted image user posted image  in hvala za lepe besede. Ti si ena zelo zlata, fejst in ZELO močna punca. BIG HUHuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!