|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
28.9.2009 20:22:07   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

matcar - kje si???? kaj pa FB???? user posted image

Tukajjjjj!
Grem na FB,pa boma počvekale malo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
29.9.2009 8:11:29   
zanchy
Dobro jutrouser posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

..... za vsako nekajuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
29.9.2009 8:45:33   
kpmk
zanchy.....njami,.... za vsako nekaj... ali lahko kaj več user posted image user posted image user posted image  hvala super zajtrk

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
29.9.2009 8:46:57   
zanchy
.. mi šE kar nismo zdraviuser posted image , zdej pa ne vem al naj še grem k P al ne... se mi zdi, da jim grem že na živce, mene pa je samo strah, da se ta kašelj nebi razvil v kak kronični bronhitis ali kaj podobnega...user posted image

stolček mi že pridno uporabljamo Prima Pappa stolček, meni je zakon, ima naklon, tako da laho tudi zaspi,- to se mi je večkrat zgodilo pri Beniju- on je kar med hranjenjem zaspaluser posted image in potem sem samo stolček spustila nazaj in je lahko brez problema spal...pa to je tud fajn, k ma koleščke, da ga lahko voziš po stanovanju, jaz ga kar za sabo vozim ko kaj delamuser posted image user posted image

user posted image --- jooooj........ pri nas...jah... slončkamo že, ampak ni to touser posted image , največji problem je v meni- se ne morem sprostit, pa ne vem kako to, da po tretjem ne gre, prej pa nikol ni blo problema.....ma zdej pa skoz z enim ušesom poslušam, če se bo ker od tamalih zbudil... pa sedežna je neudobna...user posted image user posted image , pa vse mi je napot.... pa tudi vlaženja ni istegauser posted image user posted image ....vglavnem prej sem bila kar ponosna na naju, ker sva skor vsak dan... zdaj se pa kar težko pripravim, da dvakrat na tedenuser posted image user posted image user posted image , upam da se tud to kmal pošlihta, pa da dobim mal več volje tud za touser posted image user posted image

izpadanje las-- pri nas izgleda kot da mami dlako menjauser posted image user posted image user posted image user posted image , sploh še ker imam dolge lase... to jih je vsepovsod- baje bo kmal bolšuser posted image user posted image

cveta28-user posted image user posted image za dopust, user posted image user posted image za super postrežbo in user posted image user posted image user posted image za malo Lauro, ki je bila tako pridnauser posted image

brigita23- a mogoče veš, če se da tak aspirator za nosek tud kje drugje kupit, al sam v bušiju?? pa če mi lahko zaupaš kok je biluser posted image user posted image
kako lepa ideja za darilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim, da je bil dedi zelo zelo vesel

akina user posted image user posted image za krst

nenalena- me smo pa kr iste- jaz tud ne morem Sebastjana nikjer pustit, mi kar nekak nepaše, pa bi ga lahko, ampak nočemuser posted image , čeprav sta bila tavelkadva pri tej starosti že večkkrat pri babici( tašči) v varstvu, Sebastjana pa kaar ne morem pustituser posted image je pa res, da je tud tašča iz leta v leto bolj pametna- TEČNAuser posted image user posted image user posted image , tko, da ........verjetno, ga še dolgo ne bo pazila...user posted image
user posted image user posted image za Elo in mamico, ki se je spomnila na košaricouser posted image user posted image
pa da te še jaz pohvalimuser posted image user posted image user posted image tvoje komentarje res z užitkom preberem, ker si res vzameš časuser posted image user posted image

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
29.9.2009 8:48:35   
zanchy

zanchy.....njami,.... za vsako nekaj... ali lahko kaj več user posted image user posted image user posted image  hvala super zajtrk

user posted image ni kaj user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
29.9.2009 8:56:59   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy

.. mi šE kar nismo zdraviuser posted image , zdej pa ne vem al naj še grem k P al ne... se mi zdi, da jim grem že na živce, mene pa je samo strah, da se ta kašelj nebi razvil v kak kronični bronhitis ali kaj podobnega...user posted image   ti kr pokliči če te skrbi, pa hitro se pozdravite

stolček mi že pridno uporabljamo Prima Pappa stolček, meni je zakon, ima naklon, tako da laho tudi zaspi,- to se mi je večkrat zgodilo pri Beniju- on je kar med hranjenjem zaspaluser posted image in potem sem samo stolček spustila nazaj in je lahko brez problema spal...pa to je tud fajn, k ma koleščke, da ga lahko voziš po stanovanju, jaz ga kar za sabo vozim ko kaj delamuser posted image user posted image   men je tudi super, ja koleščki, pa leži lahko, zaspi ne ker ga prestavim ko mu očke zapira user posted image  ja zakon jeuser posted image user posted image user posted image  mi smo ga imeli kdaj pa kdaj tudi na balkonu... mali full uživa not user posted image user posted image

user posted image --- jooooj........ pri nas...jah... slončkamo že, ampak ni to touser posted image , največji problem je v meni- se ne morem sprostit, pa ne vem kako to, da po tretjem ne gre, prej pa nikol ni blo problema.....ma zdej pa skoz z enim ušesom poslušam, če se bo ker od tamalih zbudil... pa sedežna je neudobna...user posted image user posted image , pa vse mi je napot.... pa tudi vlaženja ni istegauser posted image user posted image ....vglavnem prej sem bila kar ponosna na naju, ker sva skor vsak dan... zdaj se pa kar težko pripravim, da dvakrat na tedenuser posted image user posted image user posted image , upam da se tud to kmal pošlihta, pa da dobim mal več volje tud za touser posted image user posted image

izpadanje las-- pri nas izgleda kot da mami dlako menjauser posted image user posted image user posted image user posted image , sploh še ker imam dolge lase... to jih je vsepovsod- baje bo kmal bolšuser posted image user posted image   mislim da nam vsem full izpadajo, ker jst mam kratke pa je celo stanovanje mojih las user posted image user posted image

nenalena- me smo pa kr iste- jaz tud ne morem Sebastjana nikjer pustit, mi kar nekak nepaše, pa bi ga lahko, ampak nočemuser posted image , čeprav sta bila tavelkadva pri tej starosti že večkkrat pri babici( tašči) v varstvu, Sebastjana pa kaar ne morem pustituser posted image je pa res, da je tud tašča iz leta v leto bolj pametna- TEČNAuser posted image user posted image user posted image , tko, da ........verjetno, ga še dolgo ne bo pazila...user posted image    Ian še tudi ni bil v varstvu... se mi zdi da bo še prehitro prišel čas ko bo moral iti (zaradi službe v vrtec ali pa varstvo) in se mi zdi prav da še izkoristiva vsako minutko ko sva skupaj user posted image

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.9.2009 9:01:36   
kpmk
če katero zanima imajo v muellerju do 3.10 akcijo robčkov Penaten (one ko so za učke) 4*56kom ali 4*62kom (upam, da sem točn napisala) za 5,49 € in pa na vse kašice Bebivita v steklenem lončku -10%.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
29.9.2009 9:05:05   
detelja

če katero zanima imajo v muellerju do 3.10 akcijo robčkov Penaten (one ko so za učke) 4*56kom ali 4*62kom (upam, da sem točn napisala) za 5,49 € in pa na vse kašice Bebivita v steklenem lončku -10%.

meni pa tile Penaten robčki tako smrdijo...sem jih tudi dobila celo škatlo mislim, da jih je bilo nekje 16 komadov in komaj čakam, da jih porabim...mi gre kar na bruhanje, ko jih zavohamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še eni od pameprsa mi tudi tako smrdijo, da glava boli...ampak bolj jih rabim več jih jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je zadnji sestra rekla, da mi jih pripelje sem rekla, da sam to mi naj ne nosi k hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
29.9.2009 9:11:37   
detelja

stolček mi že pridno uporabljamo Prima Pappa stolček, meni je zakon, ima naklon, tako da laho tudi zaspi,- to se mi je večkrat zgodilo pri Beniju- on je kar med hranjenjem zaspaluser posted image in potem sem samo stolček spustila nazaj in je lahko brez problema spal...pa to je tud fajn, k ma koleščke, da ga lahko voziš po stanovanju, jaz ga kar za sabo vozim ko kaj delamuser posted image user posted image

tudi mi imamo PP prima pappa stolček...sicer ne najnovejši model, ampak je super...ful je fajn, da ima naklon..

ja, me ženske skoz slišimo, da naši otroci jokajo itd...pol pa se ne moreš tako sprostit...mal lubrikanta uporab pa bo boljše...drugače pa je tako slončkanje ful zanimivo, ko nikoli ne veš, kdaj bo alarmuser posted image user posted image user posted image

izpadanje las-- pri nas izgleda kot da mami dlako menjauser posted image user posted image user posted image user posted image , sploh še ker imam dolge lase... to jih je vsepovsod- baje bo kmal bolšuser posted image user posted image

v našem stanovanju tudi mama muci pušča "dlako"...najbolj pa mi gre na živce, ko vse lepo spucam in pol čez par ur vidim, da so povsod lasjeuser posted image

me je klicala tašča, če maja spi ali je pokonci, da bo prišla na obiskuser posted image user posted image user posted image user posted image HB maja spi...sam je rekla, da jo naj potem pokličem, da jo hoče videt...upam, da bo doooollllgggooo spala in da bo hitr tečna dda bi naprej spaal...tudi mamica komaj čaka, da greva popoldan spat...

varstvo
na začetku  sem majo pustila 2-3x pri moji mami (1x sva šla na poroko, 1x v kino in 1x ne vem kam že) pa mi je bilo kar hudo, ampak zdaj mi že sama misel, da bo enkrat maja šla v vrtec oz v neko varstvo  povzroči prebavne motnjeuser posted image user posted image če pa na taščo pomislim pa itak doživim herzinfarktuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image najhujš pa je to, da ko je majči zaspana rabi samo mamico pa tudi če je tečna sam mamica je super...joj, jaz ne morem brez maje...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
29.9.2009 10:11:58   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

meni pa tile Penaten robčki tako smrdijo...sem jih tudi dobila celo škatlo mislim, da jih je bilo nekje 16 komadov in komaj čakam, da jih porabim...mi gre kar na bruhanje, ko jih zavohamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še eni od pameprsa mi tudi tako smrdijo, da glava boli...ampak bolj jih rabim več jih jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je zadnji sestra rekla, da mi jih pripelje sem rekla, da sam to mi naj ne nosi k hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a obojni ti niso ok eni so sensitive in losjon kao oboji za roke in obraz. Men so kr fajni, ker piše da so kot robčki navlaženi z vodo, tako da hvala za nasvet da jih naj kupimuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
29.9.2009 10:18:20   
nmagk
Detelja jaz imam isti problem Karolina ne more zaspat brez mene,edina,vsi so lahko edino ona ne ,torej so tile naši aprilčki 2009 nekaj posebnega,moja je dokaz 5 jih imam in je edino ona taka,včeraj sem imela sestanek v šoli,sem v svetu staršev,pa mi je moj ob 20h poslal sms,napomoč Karolina se dere,pa smo šli domov,no saj je bilo že skoraj konec samo sem morala kar zviznt.
Se pa nasmejim,ko berem kadar pišeš o tašči,saj vem,da ni smešno zate,ampak se spomnim sebe 9 let nazaj,ko smo še govorili z mojo taščo,grooooza,je bla tud tečna kot user posted image ,pa žleht ko satan,no sedaj imam že 9 let mir pred njo in je prav luštno,zato dobro vem kako v tebi zavre,ko jo slišišuser posted image

Pri nas v Lj.smo že vsako jutro zaviti v meglo,kako turobno.Že pol ure tuhtam kaj naj kuham,to mi je najhuje,ker se mi zdi da skoz isto jemo....

Punce a katera ve kako se kaj naš Sonček drži,skoz mislim nanjo,ni pošteno,da ene tako kmalu pokličejo gor....tako se mi smili,mali Aleks ne bo poznal dedija...se mi kar srce para,boga upam,da bo prebrodla vse to.

Sonček mislim nateuser posted image user posted image user posted image

Tudi mi imamo primapapa stolček in jo tud vlečem povsod za sabo je res praktičen.

Jutri pa gremo po drugo pikico,upam,da jo dobi,ker je Grega malo prehlajen in ne vem,če jo bo cepila.

Robčki pa tudi meni eni tako smrdijo,da je joj,jaz kar Millerjeve uporabljam,se mi zdijo take bolj brez vonja.

user posted image v trgovino,mogoče se tam spomnim kaj bomo jedli danes.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
29.9.2009 11:01:27   
detelja

a obojni ti niso ok eni so sensitive in losjon kao oboji za roke in obraz. Men so kr fajni, ker piše da so kot robčki navlaženi z vodo, tako da hvala za nasvet da jih naj kupimuser posted image

glej robčki so ok, sam vonj...ej tako odkrito vedno ko odprem pakungo mi zasmrdi kot majin kakiuser posted image user posted image user posted image user posted image res...pač enim smrdi to drugim drugo...drugače so super...sam ta vonj mi je pa tak, da glava boli....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fuuuuuujjjjjjjj

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
29.9.2009 11:05:13   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Detelja jaz imam isti problem Karolina ne more zaspat brez mene,edina,vsi so lahko edino ona ne ,torej so tile naši aprilčki 2009 nekaj posebnega,moja je dokaz 5 jih imam in je edino ona taka,včeraj sem imela sestanek v šoli,sem v svetu staršev,pa mi je moj ob 20h poslal sms,napomoč Karolina se dere,pa smo šli domov,no saj je bilo že skoraj konec samo sem morala kar zviznt.
Se pa nasmejim,ko berem kadar pišeš o tašči,saj vem,da ni smešno zate,ampak se spomnim sebe 9 let nazaj,ko smo še govorili z mojo taščo,grooooza,je bla tud tečna kot user posted image ,pa žleht ko satan,no sedaj imam že 9 let mir pred njo in je prav luštno,zato dobro vem kako v tebi zavre,ko jo slišišuser posted image

ja, ej maja je moja, moja in mojauser posted image user posted image user posted image user posted image brez mamice ne more nič...če jo slučajno nese moj do avta gleda tako dolgo nazaj, da me vidi in pol skoz štuli če sem še tam...če pa ne pridem takoj za njima k avtu pa se dere in moreta it nazaj mene iskat...maja pa ni šans da zaspi pri kom drugem...drla se bo pa vmes bo zaspala pa spet bo vstala tako dolgo dokler in mamiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tašča sem jo na hitro odpravila..."je maja ful zaspana"user posted image user posted image user posted image user posted image

v majini plenički me je pričakalo tako presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maja se je tako pokakala, da je bila od popka do pol hrbta v d...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj naredim...začeli smo pit sadne sokove in maji so tako všeč, da niti jesti noče..prej sve prišli domov je bila tako lačna, ampak ne mleka, ne kašice ne nič...sam sok bi pila...pa sem ji šla nalit vodo in ko je ugotovila kaj pije je tako cvilila...kako jo naj mal okrog prsta prinesem...zvečer je vsaj kašice je dla zdaj več niti to noče...

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
29.9.2009 11:15:30   
detelja

Dobro jutrouser posted image user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

..... za vsako nekajuser posted image

cel čas se želim zahvalit za obilen in ful dobr zajtrk pa skoz pozabim...sam jaz bi rabla bolj dietnega...mi en kg dela probleme no pa če bi še kak dodatni kg zgubila tud ne bi bilo konc svetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
29.9.2009 11:24:38   
detelja
user posted image

...mal si ogledujem moj novi stolček...

user posted image

mami kaj bo dobrega?...mmm je kar fajn sedet v njem in jest...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
29.9.2009 11:25:55   
kpmk

glej robčki so ok, sam vonj...ej tako odkrito vedno ko odprem pakungo mi zasmrdi kot majin kakiuser posted image user posted image user posted image user posted image res...pač enim smrdi to drugim drugo...drugače so super...sam ta vonj mi je pa tak, da glava boli....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fuuuuuujjjjjjjj

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
29.9.2009 11:27:12   
kpmk

user posted image

...mal si ogledujem moj novi stolček...

user posted image

mami kaj bo dobrega?...mmm je kar fajn sedet v njem in jest...

o je fajna user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
29.9.2009 11:34:49   
veronikab
zanchy hvala za super zajtrkuser posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
29.9.2009 11:40:35   
veronikab
detelja - kaj naj rečem - prava lepotička. So se ji pa lasje posvetlili, a ne? A ima Maja okrog vratu jantarjevo ogrlico, ki bi naj pomagala pri izraščanju zobkov?

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
29.9.2009 11:53:29   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

detelja - kaj naj rečem - prava lepotička. So se ji pa lasje posvetlili, a ne? A ima Maja okrog vratu jantarjevo ogrlico, ki bi naj pomagala pri izraščanju zobkov?

ooo hvala...no jaz itak pravim, da je maja lepotička - vsak to reče za svojega otroka, ali?...kaj pa vem...mogoče so se ji posvetili ali pa jih ima manj...vmes se mi zdi, da je imela pod svetlobo take rumenkaste - sicer ne vem po kom...ja, maja ima to jantarjevo verižico...saj veš kot mama vse kupiš in probaš, sam da otroku pomagaš...se mi zdi, da je neki časa pomagala, da se ni tako slinila zdaj pa ne vem, če gre kak zobek ven ali kaj skoz ima rokice v ustih in potem se ful slini...sam odkar ima verižico več ne pljuva tolk slin...včasih je kar pljuvala....

kako pa so kaj vaše izkušnje z to verižico???user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.9.2009 12:17:06   
veronikab
Mi je nimamo, sem pa prebrala že kar nekaj na to temo. Jo pa ima punčka od mojega bratranca, pa ji ni pomagalo nič, ko so ji šli prvi zobje ven. So bili glih na morju in so se vrnili domou kot zombiji, ker je ta mala baje jokala cele dneve in noči.user posted image user posted image user posted image

Naš malli pa očitno spet raste - danes mi spi že cel dan.user posted image user posted image user posted image

Pa še eno vprašanjeuser posted image user posted image user posted image Kakšen termometer ve uporabljate za merjenje temperature? Midva imava enega digitalnega, sem pa ugotovila, da je za en user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.9.2009 12:51:21   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Mi je nimamo, sem pa prebrala že kar nekaj na to temo. Jo pa ima punčka od mojega bratranca, pa ji ni pomagalo nič, ko so ji šli prvi zobje ven. So bili glih na morju in so se vrnili domou kot zombiji, ker je ta mala baje jokala cele dneve in noči.user posted image user posted image user posted image

saj veš, nekomu pomaga to drugemu pa spet drugo...jaz poznam eno pupo, kateri ful pomaga...za majo pa pravim, da ne vem...včasih imam občutek, da ja včasih pa da ne...ej ne vemuser posted image

Naš malli pa očitno spet raste - danes mi spi že cel dan.user posted image user posted image user posted image

vreme...moja je tud tak tečna no zdaj spi...jaz pa sem čakala serviserja...mi je pralni stroj skoz takoj požiral mehčalec pa vse je ven teklo...

Pa še eno vprašanjeuser posted image user posted image user posted image Kakšen termometer ve uporabljate za merjenje temperature? Midva imava enega digitalnega, sem pa ugotovila, da je za en user posted image .

mi imamo enega digitalnega za uho, čelo  - mislm, da tk mal po svoje dela...pol imamo navadnega z živim srebrom...in dva taka navadna digitalca...smo sprobal vse in smo ugotovil, da ta navaden digitalc najboljše dela...je pa tak elastičen, tk da ko v riti merimo lahk maja zraven brca pa se ni treba bat, da jo boli ali da ga bo zlomla itd...z živim srebrom je tudi ok, sam mene je strah kaj če se zlomi...

Neposredna povezava do sporočila: 1522
29.9.2009 13:27:56   
Nalini
ojla

danes je spet nek čuden dan ... zaspano tečenuser posted image

veronika ... sem te zaprosila za prijateljstvo ...

detelja ... tudi mali se že dva dni ful slini, pa vse grize ..... mogoče bo zobek....user posted image

stolček za hranjenje .... mi bomo šli v soboto v ikeouser posted image  .... komaj čakamuser posted image

avtosedež ... naročili onega d 9-18 kg znamke recaro.... smo že imeli recaro lupinico pa isofix

Neposredna povezava do sporočila: 1523
29.9.2009 13:32:27   
veronikab
... če smo že pri taščah in pol - a ste brale tole LINK

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
29.9.2009 13:36:42   
Nalini
termometer ... enega poceni digitalnega iz baby centra, pa še enega iz avstrije .... oba kažeta enako .... pa on iz baby centra je zelo hiteruser posted image

zanchy ... danes si pa zgodnja in pridna, da si nam pripravila zajtrk

akina .... čestitke za krstuser posted image

izpadanje las .... nič posebnega oz. kot ponavadi .... mene napadajo akneuser posted image  ... spet sem grozna .... pa sem že misila, da bo boljšeuser posted image

nenanlena ... tudi pri nas je časopis zakon, pa reklame ..... današnje je že obdelal .... he he ... bo ati jezen, ko bo prišel iz službe in bo videl v kakšnem stanju souser posted image

kpmk ... uživajte na dopustuuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?