zanchy
|
.. mi šE kar nismo zdravi , zdej pa ne vem al naj še grem k P al ne... se mi zdi, da jim grem že na živce, mene pa je samo strah, da se ta kašelj nebi razvil v kak kronični bronhitis ali kaj podobnega... stolček mi že pridno uporabljamo Prima Pappa stolček, meni je zakon, ima naklon, tako da laho tudi zaspi,- to se mi je večkrat zgodilo pri Beniju- on je kar med hranjenjem zaspal in potem sem samo stolček spustila nazaj in je lahko brez problema spal...pa to je tud fajn, k ma koleščke, da ga lahko voziš po stanovanju, jaz ga kar za sabo vozim ko kaj delam --- jooooj........ pri nas...jah... slončkamo že, ampak ni to to , največji problem je v meni- se ne morem sprostit, pa ne vem kako to, da po tretjem ne gre, prej pa nikol ni blo problema.....ma zdej pa skoz z enim ušesom poslušam, če se bo ker od tamalih zbudil... pa sedežna je neudobna... , pa vse mi je napot.... pa tudi vlaženja ni istega ....vglavnem prej sem bila kar ponosna na naju, ker sva skor vsak dan... zdaj se pa kar težko pripravim, da dvakrat na teden , upam da se tud to kmal pošlihta, pa da dobim mal več volje tud za to izpadanje las-- pri nas izgleda kot da mami dlako menja , sploh še ker imam dolge lase... to jih je vsepovsod- baje bo kmal bolš cveta28- za dopust, za super postrežbo in za malo Lauro, ki je bila tako pridna brigita23- a mogoče veš, če se da tak aspirator za nosek tud kje drugje kupit, al sam v bušiju?? pa če mi lahko zaupaš kok je bil kako lepa ideja za darilo , mislim, da je bil dedi zelo zelo vesel akina za krst nenalena- me smo pa kr iste- jaz tud ne morem Sebastjana nikjer pustit, mi kar nekak nepaše, pa bi ga lahko, ampak nočem , čeprav sta bila tavelkadva pri tej starosti že večkkrat pri babici( tašči) v varstvu, Sebastjana pa kaar ne morem pustit je pa res, da je tud tašča iz leta v leto bolj pametna- TEČNA , tko, da ........verjetno, ga še dolgo ne bo pazila... za Elo in mamico, ki se je spomnila na košarico pa da te še jaz pohvalim tvoje komentarje res z užitkom preberem, ker si res vzameš čas
|