Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.9.2009 12:55:59
|
|
|
|
Pat74
|
Še datum za srečanje - meni/nam ustreza 17. in 24. 10.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.9.2009 13:30:43
|
|
|
|
anchika
|
Včeraj smo bili pri pediatrinji. Naša sara ima 5 mesecev in je velika 66 cm težka pa 6770.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.9.2009 17:00:38
|
|
|
|
Cveta28
|
Zdravo! Mi smo včeraj prišli iz Turčije in moram vam priznati, da mi je kar malce žal, da nisem že kdaj prej šla v Turčijo na dopust. Imeli smo se nepozabno in za drugo leto že planiramo kako bomo šli ponovno. Uglavnem imeli smo zelo prijeten hotel (200 sob) z najbolj ustrežljivim personalom EVER, ful so bili pridni in čisto vse so delali z nasmeškom na ustih. Mi smo sicer imeli apartma ampak kuhinjska niša ni bila opremljena zato so nam v sobo dali grelinik vode, vsak dan so nam zamenjali vse brisače in posteljnino (še Lorino posteljico so pospravili in okrasili z rožicami ) ter napolnili hladilnik z ustekleničeno vodo. Bazeni in plaža so se vsak dan svetili od čistoče, pospravljali so non stop in delali vse, da nam ustrežejo. In pika na I je pa to, da so Turki čisto nori na otroke in so našo Lauro (in druge) venomer zabavali, se jim smejali in jih občudovali Laura je pa dopust prestala z odliko. Letalo in bus je prestala odlično, večino časa je spala ali pa se je igrala v najinem naročju. Marsikateri potnik se ni mogel načuditi kako je bila pridna V Turčiji je vsak dan vstajala ob 7h in hodila spat malce po 20h, ki postaja njena nova ura za spanje. Čez dan je po urniku spala, se igrala in seveda tudi plavala. Bolj kot bazen ji je bilo všeč morje. S svojimi tačkami in jezičkom je okušala slano vodo , vreščala in se na ves glas smejala. Tudi med hotelskimi gosti je bilanajmlajša kljub temu, da je bilo v hotelu ogromno družin z malimi . Sedaj pa šibam še malce brat za nazaj in še kakšno slikico pošljem, ok.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.9.2009 21:42:38
|
|
|
|
brigita23
|
čer Evo da se še jst malce javim, smo bli danes cel dan leteči. Že zjutraj smo šli v LJ v Bušija po zimsko vrečo in v BC po prevleko za lupinico, aspirator za nosek, vlažilec zraka, slinčke, skodelice igračke,...tako da je šel spet zajeten kupček denarja . Naj pa povem, da sva kupila Nikcu nov baby vac tak na baterije in špila zraven in zdej končno lahko našemu sončku brez borb očistimo nosek . Včeraj smo spali bolje, smo se od večera pa do jutra dojili le 4x tako da se je tudi mami lahko malček spočila . nenči ja ta igrica je res super, mi smo se pa danes igrali da naju je ati lovil midva z Nikecom sva mu pa bežala in potem vsakič ko naju je ulovil je bilo polno smeha in vreščanja . Te kašice sem pa jst danes v BC videla in smo jih nekaj nakupili. Čeprav jst našemu lumpu najraje kuham sama se mi zdi še najbolj naravno, pa mu kdaj pa kdaj damo tudi kako pripravljeno kašico. No danes je dobil to in sicer od jabolke in se je potem tako fino pokakal. Mi včeraj cel dan ni kakal. Super so, pa tudi okus je dosti boljši. So pa super tudi kašice od Bebivita 100% brez dodanega sladkorja v takih lončkih kot puding, majo jih pa samo v Mullerju, poskusite . Kar se pa tiče menstruacije pa bi se jst na tvojem mestu posvetovala z G. Fajn da si dala odstraniti znamenje pa upam da bolečina in neprijeten občutek čimprej mineta . veronikab u hvala za zajeten zajtrk škoda da sem ga zamudila, je bil pa odličen....še kdaj kpmk ja jst mislim da če uporabljaš robčke da je čist ok. Pa čimmanj panike, pa ne poslušat drugih okol sebe . A se še vidmo??? Ja fajn pol pa poklič ko boš v Celju . cveta super za uspeli dopust, pa sej jst nisem dvomila v to da ne boste uživali. A praviš da so pa Turki tako prijazni in ustrežljivi? Fajn da se je imela tudi Lori fino in da je bila tako pridna. Zdej pa se kr privadite nazaj na našo lepo Slovenijo . vitamini in minerali jst vsak mesec naredim tedensko kuro z železovimi tabletami, omego3 in Olvit ali Centramami. Je fino sploh ker še dojim, pa tudi počutim se potem bolje in manj utrujeno boleče menstruacije jst je še HB nimam, sem imela pa že prej zelo boleče in dolge , tak da upam da ne bo še huje. Ko pride tetka M vam pa javim kako za****gospa bo . slončkanje mi smo ga nekaj časa tudi kar zanemarjali, potem pa sva se z mojim vzela v roke in si vzameva čas tudi zase. TAKO JE TREBA PUNCE , to ne sme postati rutina zdej ko mamo bebije . Midva sicer v kino in na večerjo še ne greva, ker Nikec še ni bil v varstvo "je preveč navezan" izkoristiva pa vsako priložnost in res kot je detelja rekla je še bolje ker je pravi iziv kdaj te prekine alarm . ispadanje las punce a vam kaj izpadajo lasje? Pri nas jih je po celem stanovanju polno , ko si pa perem glavo mi grejo pa celi šopi dol , kdaj se to neha?????? ŽALOSTNA NOVICA naj vam sporočim da je danes sončku umru ati, SE MI JE ZDELO NEKAKO PRAV DA VAM SPOROČIM IN DA JI LAHKO TUDI TUKAJ NA RR IZREČEMO SOŽALJE IN PODPORO . LAHKO NOČ
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.9.2009 21:46:36
|
|
|
|
brigita23
|
SONČEK ob izgubi očeta ti izrekam iskreno sožalje in ti želim, da greš čimprej naprej da se pobereš in preboliš, če pa boš potrebovala oporo pa veš da so tii moja vrata vedno odprta MISLI NA ALEKSA, sočustvujemo s tabo jst in vsi moji.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.9.2009 22:08:51
|
|
|
|
nmagk
|
Sonček naj ti še tu izrečem iskrene sožalje,tu smo,tu so naše rame,izjoči se,objemi svojega krofka in vedi da sem ti vedno na voljo,ati te bo pa kot angel varuh čuval naprej in te spremljal povsod saj bo večno v tvojem srčku že ves večer jokam s tabo.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 25.9.2009 22:13:22
|
|
|
|
frutolina
|
SONČEK moje iskreno sožalje!!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 6:11:50
|
|
|
|
tinaaja
|
Soncek, moje sozalje. Ob taki izgubi so vse besede odvec, saj ne morejo odvzeti bolecine. Ves pa, da nas bo veliko mislilo nate! Naj ti cas cim prej ponovno prinese dusevni mir. Naj delim s tabo verz, ki sva ga z mami izbrali ob smrti mojega oceta. Ko me isces, me isci v svojem srcu. Ce imam tam prebivalisce, bom zmeraj ob tebi.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 7:35:36
|
|
|
|
Miška2006
|
Sonček, iskreno, iskreno sožalje ob izgubi tvojega očija
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 8:55:39
|
|
|
|
klavdyk
|
Sonček iskreno sožalje
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 9:11:39
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce, javljam se vam po dolgem času, in kot vam je sporočila že Brigitka, se je zgodilo nekaj zelo žalostnega. Moji in seveda tudi vaši prijateljici Mateji je umrl ati. Včeraj bi morale it na Pikanogavičko v Velenje, a nisma šle, ker js nisem mogla. Potem sma si še pošiljale sms-e, nakar dobim sms, da ji je umrl ati. Skupaj sma jokali kot dež, meni je tako hudo zanjo, ker je res punca s srcem. Zdaj grem pa telegram sožalja poslat. Mateja, še enkrat iskreno sožalje, drži se, bodi močna, RADA TE IMAM. Ati pa naj počiva v miru. Aprilčice, vam pa se še kaj javim, zdajle bom pa opora Mateji. Papa.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 9:31:14
|
|
|
|
Pat74
|
Sonček iskreno sožalje Izjokaj svojo bolečino in stisni k sebi malega Aleksa, pa ti bo za malenkost toplejše pri srcu. Ati vas bo spremljal, čeprav ga ni več med vami - nihče ti ne more vzeti lepih spominov in ljubezni, ki si jo bila deležna z njegove strani ...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 10:01:01
|
|
|
|
kimmii
|
Sonček, tudi iz moje strani iskreno sožalje. Drži se in bodi močna.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 14:58:39
|
|
|
|
m..tina
|
Sonček, iskreno sožalje!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 15:00:25
|
|
|
|
matcar
|
Sonček,iskreno sožalje! V mislih sem s tabo,bodi močna!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 16:20:05
|
|
|
|
sobra
|
Sonček iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 19:47:19
|
|
|
|
kpmk
|
Sonček85 - Besede in izrazi sožalja, pretresenosti in sočutja so premalo ob izgubi. Bodi močna še naprej, stisni svojega sončka. Vedno veš da me lahko pokličeš. Vsi trije izrekamo tebi in tvojim ISKRENO SOŽALJE
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 19:54:35
|
|
|
|
Cveta28
|
Sonček85 Kogar imaš rad, nikoli ne umre - le daleč, daleč je ...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 26.9.2009 20:50:27
|
|
|
|
Nalini
|
sonček ... ISKRENO SOŽALJE
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 27.9.2009 9:07:15
|
|
|
|
brigita23
|
dobro jutro drage moje Kako smo spali? Mi smo spali super , končno je tudi naš Nikec mamici pusil malo spati in je jedel zvečer ob 20:30 in nato ob 4h zjutraj , morda se nam pa zdej le rata spati malček dlje in ustanoviti tak ritem. Punce odločava se za nakup stolčka za hranjenje in razmišljava katerega kupiti Kaj ste kupile ve in kako ste zadovoljne? Jih je tolko da človek sploh ne ve kaj kupiti . Danes gremo pa na rojstni dan k dediju, torej mojemu atiju in veste kaj je Nikec kupil dediju za rojstni dan...dali smo mu delati majčko z njuno slikco spredaj in napisom Vse najboljše dedi. To bo vesel . No napovedan je še en lep sončen dan iskoristite ga čimlepše in crklajte svoje zakladke . Lepo se imejte zvečer pa se kaj javim
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 27.9.2009 10:12:02
|
|
|
|
kpmk
|
brigita 23 - hoj... mi imamo 3stolčke in sicer enega doma, in ostala dva pr babicah meni osebno je najboljši ta ki ga imava od chicco-ta, kateremu se naklon da spreminjati in v bistvu mali ne sedi not nam je super in nam že dolgo časa služi. Super je (vsaj nam) da ima vse gibljivo - hrbtni del in ta del pr nogicah.... podobno kot so vozički šp.deli. voziček - iii smo kupili nov voziček za potovanja, podobnega kot našo formulo (beri brevi) jupi, tako da sedaj pa lahko gremo aja pa še barve sta podobne, tako da marelca paše na novega
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 27.9.2009 10:12:41
|
|
|
|
kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 dobro jutro drage moje Danes gremo pa na rojstni dan k dediju, torej mojemu atiju in veste kaj je Nikec kupil dediju za rojstni dan...dali smo mu delati majčko z njuno slikco spredaj in napisom Vse najboljše dedi. to pa bo presenečenje
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 27.9.2009 13:43:29
|
|
|
|
janja*
|
SONČEK tudi od mene in moje družine iskreno sožalje
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?