Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 12:13:30
|
|
|
|
sonček85
|
detelja.hvala za caffe zaspanost.naš koker kdaj ko je ornk zaspan se nekaj časa igra in kr zaspi,ko se mu pa ne da se je pa sposoben jokat in jokat voziček:naš v vozičku brez problema zaspi ni problema. spanje.jaz morem našga pohvalit da je ta t super in je sedaj 3 noči spal od 20-4h,pa še potem do 6h,danes pa celo od 20-5.15,5.30-6.30 in 6.45-7.45h,kar je bilo super.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 12:25:06
|
|
|
|
zanchy
|
Ojla punce! Spet se javljam, po dolgem času , berem vas redno- tko da sem na tekočem , upam da se popravim pri javljanju , najprej čestitke vsem obmesečnicam in puncam ki ste praznovale RD , vidim, da imamo kar podobne težave- naš Sebastjan zadnje par noči kar naprej nekaj stoka, pa išče zizo.... moram povedat, da se še polno dojiva in da ima pri štirih mesecih in pol že čez 9kg , ampak samo od dojenja, pa še to skoz ful pazim da se dojiva na tri ure in ne bolj pogosto, ker me je P že pri treh mesecih opozoril, da preveč dobiva na teži,.... ne vem kaj naj... bom videla kaj bo rekel na naslednjem pregledu, ki ga imava 10.9.(šele)- ker je bil naš P cel avgust na dopustu... GH- začela bova verjetno naslednji teden, po pregledu pri P, da mi svetuje koliko in kolikokrat na dan, glede na težo, ki jo že imamo lp vsem mamicam in tudi vsem jagodkam in krofkom
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 12:29:43
|
|
|
|
zanchy
|
upam, da mi je ratalo prilepit slikco....
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 13:43:38
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Nalini - smem vprašat kam greste na morje? Mi imamo tudi namen iti na morje, samo še ne vemo točno kam. Imaš kakšno dobro idejo???? mislim, da kar v Portorož (oz. 99,9%).... ali Lucija ali Histrion zaradi notranjih bazenov, ker dvomim, da je morje še zadosti toplo za našega malega .... jutri gremo rezervirat .... upam, da v nedeljo ali ponedeljek gremo (če gremo v Lucijo bomo šli v nedeljo) sonček ima akcije .... pet dni nekaj manj kot 200 EUR za Lucijo .... pa Vile park (zraven bernardina) .... bomo videli .... če boste šli v tiste kraje mi javi .... aja - a nisi ti prekmurka drugače
< Sporočilo je popravil Nalini -- 3.9.2009 13:56:13 >
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 13:44:20
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy upam, da mi je ratalo prilepit slikco.... prstek je boljši kot duda
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 14:15:24
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk js morem pa našga pohvalit. zvečer zaspančka okol 9 in potem spi do 4 al 5. nič ne joka-no al pa ga js ne slišim . drugače se pa še vedno dojimo in še nič ne dodajam-ne AM ne GH. bomo še počakali verjetno do konec meseca če bo šlo. enako je pri nas
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 14:19:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy upam, da mi je ratalo prilepit slikco.... cuker mali
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 14:43:56
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.hvala za caffe zaspanost.naš koker kdaj ko je ornk zaspan se nekaj časa igra in kr zaspi,ko se mu pa ne da se je pa sposoben jokat in jokat voziček:naš v vozičku brez problema zaspi ni problema. spanje.jaz morem našga pohvalit da je ta t super in je sedaj 3 noči spal od 20-4h,pa še potem do 6h,danes pa celo od 20-5.15,5.30-6.30 in 6.45-7.45h,kar je bilo super. za spančkanje, naš zaspanuh pa je spal od 7 zvečer pa do 3 zjutraj, popil mlekec in spal do 9h . Mi že zdaj 3 tedne popoldne spi po pol urce, potem pa zvečer že ob pol 7h postane tečko, ker je utrujen, danes pa vleče že uro pa pol ... Sva po danes po skoraj 3 mescih sama, ati je zaključil bolniško in je že včeraj šel na furo v Bosno, potem pa naprej v Nemčijo, če bo vse po sreči bo vikend doma in bo potem šel naprej...
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 14:46:27
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Nalini - smem vprašat kam greste na morje? Mi imamo tudi namen iti na morje, samo še ne vemo točno kam. Imaš kakšno dobro idejo???? mislim, da kar v Portorož (oz. 99,9%).... ali Lucija ali Histrion zaradi notranjih bazenov, ker dvomim, da je morje še zadosti toplo za našega malega .... jutri gremo rezervirat .... upam, da v nedeljo ali ponedeljek gremo (če gremo v Lucijo bomo šli v nedeljo) sonček ima akcije .... pet dni nekaj manj kot 200 EUR za Lucijo .... pa Vile park (zraven bernardina) .... bomo videli .... če boste šli v tiste kraje mi javi .... aja - a nisi ti prekmurka drugače Hvala za nasvet, bom tudi jaz malce pogledala ponudbe. Mi smo tudi mislili iti že ta vikend, vendar je vremenska napoved malce slabša, pa smo vse skupaj prestavili za en teden. Drugače sem pa tudi jaz Prekmurka.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 14:47:35
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy upam, da mi je ratalo prilepit slikco.... Kok fleten korenjak
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 15:14:52
|
|
|
|
matcar
|
Pa da še jaz pripopam moje 3 korenjake!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 15:22:59
|
|
|
|
sonček85
|
jernejav.tudi naš spi čez dan po polh,no danes mi je 2h ,ker je še od včerajšnje pikice mal tečko. Je pa tudi naš zaspan že nekaj čez 19h a jaz lepo vstrajam do pol osme da se greva umit in potem mlekeca pa spat.ker čene ima ritem ves uničen in jaz sem mu že od začetka uvajala eno rutino in te se še sedaj držim. matcar.super slikce ,pa Saš se mi zdi da je kar podoben Maksu
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 15:47:37
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini detelja ... ko je Aleksej ful zmatran, tečen, cmerav, itd... in ne more zaspat ga uspavam na rokah, mu pojem , lubčkam .... pa da se mi kdo ne obesi na besede - to je redkokdaj ..... grem na ziza party - potem še pridem malo komentirat če je maja ful utrujena je tudi tečna...sam večinokrat ne pomaga čist noč...če jo nosim pol bi gleda okrog itd...ko jo dam dol pa si mane oči ampak ne more zaspat...vozičku pa enostanov noče bit...ko jo dam notr začne z jokom, cviljenjem...no danes je cleo 1 h zdržala da se ni drla...probala sem vse finte pa ne gre...ena mi je rekla, da so imeli iste probleme in da je seveda kot jaz vedno popustila, sedaj je mala šla v vrtec in si je morala vzet dopust, ker je katastrofa v vrtcu...v vrtcu ne doseže tega kar želi pol pa si usede v kot in se dere tako dolgo dokler ne pride mamica po njo...doma se zgodba nadaljuje... nalini ti lahko delaš svojim otrok kar želiš...tudi če ga pustiš 10 h jokat, če meniš ti da je tako ok, prav...vsaka mama valda naredi za svojega otroka najboljše, ali????
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 16:48:52
|
|
|
|
Pat74
|
Pa še moje poročilo z današnjega pregleda (jutri imamo 4 mesece!): teža 7120 g dolžina 68,5 cm obseg glavice 42 Dobili smo tudi prvo pikico in jokali - mislim, da pa ima tudi reakcijo na cepljenje: utrujenost in zaspanost, tečnost, malo je tud rdeč okoli oči - zato upam, da jutri ne bo kaj hudega, ko se bo dejansko šele pokazalo, kako prenese cepljenje.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 18:00:48
|
|
|
|
detelja
|
Pat74 naša je bila po prvi pikici tudi tečka pa zaspanka...drugo pa bo dobila v sredo... midvi pa sva bili na sprehodu in se je spet začelo majino jokanje in cviljenje pol sem ugotovila, da to nima smisla, da jo jaz 3h nosim po parku zraven pa porivam voziček...sem se odločila, da greva kar domov...na poti domov so me gledali kot krava nova vrata jaz pa sem jim vrača hinavski nasmeh, sam sem čakala da mi kaka omica spet pove, da imam lačnega otrokapred blkom je cvilila kot, da bi bilo ne vem kaj...tudi na rokicah..komaj sem naju skup spakirala, da sva lahko šli v stanovnaje...doma je dalje cvilila in nisem vedela kaj ji je..cartala, dala sem ji jesti vse nič ni htela...nato sem jo hitr slekla, ker sem mislila, da jo je mogoče kje kaj pičilo pa nič...pol pa vidim, da se gospodična pakira spat...kaj ji je zadnje dni ne vem...danes sem ugotovila, da ko vidi gel za dlesni kar ponori, tako da ne vem, če ji tako zobeki nagajajo ali kaj...v glavnem tlači si tako prste v usta, da sva kar 2 x bruhali...v glavnem upam, da bo to minilo...zdaj spi...ne vem zakaj ne mara vozička, zakaj ne more zaspat...vročine nima...mislim pa, da je tudi polna luna malo kriva...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 18:37:39
|
|
|
|
sonček85
|
Pat super za mere.Za znake jih ima pa naŠ TUDI ,SICER VČERAJ NI BILO TKO KOT DANES,VČERAJ JE SAMO SPAL ,DANES JE PA KR SITKAN IN VEM DA JE OD CEPLJENJA,KER JE BILO PRVIČ TUDI.tRETJI DAN JE ŽE OK,POMEMBNO JE DA NIMA VROČINE ALI KAKE DRUGE REAKCIJE(ma te velike črke,ne bom poporavljala) detelja.naj mine ta kriza čim prej No jaz sem pa klicala mojo G ,ker sem se hotela naročit.Namreč imam tko čudne izcedke da kr kaj,vsake2-3t imam malo rjavksato koda bi bila M a to ni M.In kaj mi reče sestra :Gospa a ste naredli test,jaz se pa zasmejim in rečem NE ker pazmo in vem da ni nič.Ona pa men ja vseeno naredte test potem po 14 se pa naročite če bo + ali -.Zdaj sem se pa malo Usra..la v hlačke k mi je mal tko test delat .No pa če bo plus bomo veseli če pa ne pa me zanima kaj so potem ti izcedki ,upam da ni kaj narobe od poroda, No mal sem mogla pojamrat ,hvala
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 18:41:45
|
|
|
|
sonček85
|
No pa da še povem:naš malči je naredu cel krog 360 stopinj na trebuhu se suče ko vrtavka in je pravi cuker.Še mal pa mi bo pobegnu
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 3.9.2009 18:42:02 >
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 19:52:31
|
|
|
|
Nalini
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja vsaka mama valda naredi za svojega otroka najboljše, ali???? ITAK
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 20:12:58
|
|
|
|
detelja
|
no, da vam sporočim, kaj našo majo tako muči...dobila je prvi zobek ...+ tega pa je ziher kriva polna luna...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 20:20:26
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, da vam sporočim, kaj našo majo tako muči...dobila je prvi zobek ...+ tega pa je ziher kriva polna luna... jeeeeeeeeeeeeeeee čestitke mala pikica
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 20:49:56
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: detelja no, da vam sporočim, kaj našo majo tako muči...dobila je prvi zobek ...+ tega pa je ziher kriva polna luna... jeeeeeeeeeeeeeeee čestitke mala pikica hvala..s.am veš kolk sem danes preštudirala...več nisem vedela kaj ji je...sicer je tečka že neki časa...pol pa so mi vsi govorili "ja pa naš si je tudi že pri 2m rival vse možne stvari v usta pa je komaj pri prvem letu dobil prvi zobek itd" pol pa sem si jaz tudi mislila, da se pač tolk jezi, cvili in joka pač ker je tečka in da je pač sam polna luna še povrh kriva...in pol se greva čopat pa sem rekla zdaj pa maja sam mal, da maja pokuka če je kak zobek in začutim pol pa pogledam in vidim da je že en del zunaj...prej je tako cvilila, čudno pa mi je bilo, da niso bile niti moje roke v redu, pol sem že mislila, da jo je čebela pičila ali kaj, vse sem jo slekla nič...jau jau tile zobki...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 21:05:48
|
|
|
|
m..tina
|
Evo, pupike, Jure je še zmeraj v istem zosu kot včeraj. Vročina nam ne zgine. Danes zjutraj ob 7-ih je mel 39,4, pa sem poklicala P in ji povedala. Pelala sva ga na pregled, ga je pogledala, poslušala, vse bp. Mogla sva dat kri, pa je siromak od utrujenosti zaspal v čakalnici laboratorija. In pol, ko ga je pičla v prstek, še sploh ni reagiral, ko pa mu je začel prstek stiskat je pa kr v spanju jokal ko zverina. Zbudil se je šele, ko smo bli že zunaj v čakalnici. Pol me pa do doma sploh ni hotel pogledat, je bil prav užaljen. V glavnem, izvidi so ok, no, malo so povišani vnetni parametri, drugače pa ni neke panike. Še zmeri imamo vročino, prej sem mu dala svečko in zdej panča. Me je prav strah, kaj bo na tretjem cepljenju, če je že drugo tak hudo? Mnda je tretje najhujše.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 21:06:50
|
|
|
|
lili82
|
Mi pa smo prvi zobek dobili!!!! Joj, kak sem ponosna na mojega malčka... Se je že nekaj dni kazalo, danes pa je po žlički zaškrebljalo, ko sva kašico jedla
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 21:07:02
|
|
|
|
Blancica
|
No pa da še jaz sporočim za našga Tristana...tudi midva imava zobek, oziroma je zunaj š****, tako da ga pričakujem jutri ali pojutrišnjem v celoti ne morš verjet...pa sej niti ni bil nič kaj tečen razen ponoči malo več zbujanja in malo stokanja in jamranja...čez dan pa kot da ni nič Bravo Lanči banči Detelja - sam res, kot bi se zmenili
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 3.9.2009 21:14:10
|
|
|
|
detelja
|
kaj polna luna vpliva na zobeke?? sam meni maja ne more trdno zaspat...skoz neki jamra...pa zdaj bi ona spala na boku noge bi pa držala v luft
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?