|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
2.9.2009 21:17:01   
Blancica
dober večer
ツmidva sva bila danes na plavanju in Lančiju je bilo zelo všeč... komaj čakam drugo uro, res je dobro...
Vsem čestitke za obmesečnice in za prestane pikice in preglede ...
spanje - ja, midva sva spet prešla na 2x, pa je bilo že fino samo 1x na noč...ampak kaj čmo, sej ni tolk hudo...
gh - še vedno sva samo pri sadni kašici dopoldne..drugače pa še kar zizo vlečemo na polno ...
sonček85 - ful lepe slike, in kako že lepo sam sedi user posted image super

lep večer vam želim in še eno slikco prilepim našega plavalca
user posted image

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 951
2.9.2009 21:31:38   
sonček85
malcekvita:jaz sem zaradi vsega kar me doletava počasi začela izgubljati mleko in tako mu sedaj dodajam.dobiva pa tko:zjutraj ob 6h ko se zbudi moje mleko,potem ml.kašico,prilagojeno mleko,sadno kašico+pril.mleko če ni dovolj,pril.mleko ,kašica za LN in potem še pred spanjem pril.mleko.Ponoči  če se zbudi dobi pa spet moje mleko,ker telo počiva in se malo mlekca nabere glih toliko da dobi da zaspi nazaj.Si ga ne črpam in nič ,ker so prsa veliko bolj mehka kot pred 1m,samo na prso ga pristavim pa poje pol pa nazaj v posteljo in spi naprej.
blančica:hvala in super za kopanje.Prav uživa se mu vidi na slikci.Le tko naprej.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 952
2.9.2009 21:32:33   
nmagk
Pikaro tudi pri meni se je začelo po porodu,meni so desno roko že dvakrat operirali krpalni kanal in enkrat levo,sedaj me bolita obe roki celi se mi zdi da vse od sklepov mišic...ali pa zato ker je že vse razboleno,slečt se ne morem več sama,dvignem malo zelo težko,oziroma jo dvigujem zelo previdno,zelo mi pomagajo ostali otroci,ker sem cel dan sama,skratka bolečine postajajo tako hude,da mi včasih solze kar same potečejo po licihuser posted image ,pa imam prag bolečine zelo visok in marsikaj potrpim.Ker dojim ne upam vzeti nobene proti bolečinske terapije,bomo videli drug teden,če mi bo lahko ta možakar pomagal,je kolega od enega mojga kolega in baje je njemu pomagal,sicer je odvisno kaj je narobe,bomo vidli no.

Naša Karolinca tudi obožuje mlečna kašice,sicer pa ona obožuje vse kar ji dam.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
2.9.2009 21:34:17   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Sama pravkar berem knjigo E. Pantley: Otroško spanje - brez joka v sanje. Močno upam, da bom v njej našla kak koristen nasvet, ki bo prinesel več nočnega spanja.

Jaz sem jo prebrala .... zaenkrat nič koristnega nisem z nje odnesla .... s tem, da sem ga popoldne vedno uspavala nazaj je prišlo samo do tega, da ful gnjavi za zizo, ko je utrujen user posted image  .... tako, da zdaj pač spi kolikor spi in ga več ne uspavam nazaj ....
aja pa ugotovila sem, da moj mali spi res po ciklih ...

Pa s tem se strinjam, da otroka ne pustiš jokati, če ne more sam zaspati .... user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 954
2.9.2009 21:50:38   
rea27

Pa s tem se strinjam, da otroka ne pustiš jokati, če ne more sam zaspati .... user posted image

a je kakšna mati, ki to počne?!?! Zamisli se malo..ne vem...mislim, da nobena mati ni tako brezsrčna, da bi lahko čisto mirne duše poslušala svojega malčka jokat...vsaj jst ne poznam..

Če si pa želela s tem povedati, da ni prav, da začneš otroka navajati na rutino...s tem se pa jaz ne strinjam. Otrok kar kmalu ve kaj in kako..saj niso neumni tile naši malčki...

rea27

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 955
2.9.2009 22:33:09   
m..tina
Da vam spet mal potožim. Naš Jurček pa to drugo cepljenje grozno prestaja. Prvi dan je bilo vse ok, nč vročine, ni bil tečka, nič. Drugi  dan je imel 38,1 - 38,3 stopinj vročine, danes kao tretji dan, sva pa maloprej namerila 39,4. Mucek je če cel dan tako siten in tečkan, da je groza. Tak da smo se danes res cel dan precartali in premuckali. Upam, da bo z jutrišnjim dnem vse končano.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 956
3.9.2009 7:06:38   
detelja
user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 957
3.9.2009 7:11:13   
detelja
jutro...kako ste kaj? mi imamo doma "novorojenčka"user posted image user posted image user posted image mislim, majo...noči so tudi pri nas postale katastrofalne, da ne govorim o dnevu, ko smo v vozičku....ponoči jemo kar 2x, pol celo noč jamramo, 1x ji pade slepa duda iz ust, drugič želi videt mamico, 3. se ne more spravit na bok spat...4...ne vem kaj že vse ne...v glavnem samo jamrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot očeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čez dan pa noče bit vozičku, dere se tako da cvili, da se ljudje sam obračajo in mi skoz govorijo, da imam lačnega otrokauser posted image user posted image noben pa ne pomisli, da so tudi druge stvari, zakaj otroci jokajo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima katera enak problem kot mi glede vozička???? včeraj smo šli popoldan na pijačo pa sem jaz šla še prej v lekarno...pol pa me maja v vozičku in ati čakata zunaj kakih 200m vstran od lekarne...maja se je tako drla cvilila, da so se ljudje sam obračali po lekarni in gledali, kaj kje kdo otroku dela...a na rokicah je super...mislim, da ji je morje mal naškodovaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drug problem pa, da je ful zaspana pa ne more zaspat...kaj naj naredimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oz če imate ve take problem kako otroka uspavate????

ja, povrh pa je potem še ta velik otrok tečenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pol je mamica ful veselauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 958
3.9.2009 7:57:12   
Blancica
Dobro jutro
ja tudi mi smo imeli danes ponoči novorojenčka user posted image obračanje, jamranje, stokanje pa zizo, pa spat pa čez 2 uri spet zizo pa spat...mimogrede duda ne pomaga user posted image ...pa ob pol petih zizo pa spat, pa spet ob 6 h zizo pa spat pa spet bujenje ob 7.30 ... no zdej se pa igramo in pogovarjamo z igračami user posted image kolk je to dobr user posted image
mami pa ko zablujena ...no še dobr da sem se spomnila da sem dala zavret vodo za kavo user posted image
tipkam mal kasneje..grem kuhat kavooooouser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 959
3.9.2009 8:11:09   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blancica

Dobro jutro
ja tudi mi smo imeli danes ponoči novorojenčka user posted image obračanje, jamranje, stokanje pa zizo, pa spat pa čez 2 uri spet zizo pa spat...mimogrede duda ne pomaga user posted image ...pa ob pol petih zizo pa spat, pa spet ob 6 h zizo pa spat pa spet bujenje ob 7.30 ... no zdej se pa igramo in pogovarjamo z igračami user posted image kolk je to dobr user posted image
mami pa ko zablujena ...no še dobr da sem se spomnila da sem dala zavret vodo za kavo user posted image

se mi zdi, da so tile naši otročički si tako podobni v določenih stvareh, a ne??? mi gremo 14. na dunaj ne vem kaj bomo tam, če maja noče bit vozičku...glih je včeraj moj rekel, tam imaš tolk zanimivosti/znamenitosti in tolk lahko naokrog hodiš sam kako??? če se bo maja tako drla kot se doma dere naju bodo prijavili na policiji pa bo maja šla...mogoče pa ker je dunaj veliko mesto se bo dovolj dogajalo za majo pa mo dala mir...pustimo se presenetin...zdaj me je samo še strah, maja ima 9.9. p in bo dobila drugo pikico, da slučajno ne dobi vročine ali kaj...sicer pa verjetno to v parih dneh izgine, ali??? tečka pa je itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 960
3.9.2009 8:32:45   
Blancica
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

se mi zdi, da so tile naši otročički si tako podobni v določenih stvareh, a ne??? mi gremo 14. na dunaj ne vem kaj bomo tam, če maja noče bit vozičku...glih je včeraj moj rekel, tam imaš tolk zanimivosti/znamenitosti in tolk lahko naokrog hodiš sam kako??? če se bo maja tako drla kot se doma dere naju bodo prijavili na policiji pa bo maja šla...mogoče pa ker je dunaj veliko mesto se bo dovolj dogajalo za majo pa mo dala mir...pustimo se presenetin...zdaj me je samo še strah, maja ima 9.9. p in bo dobila drugo pikico, da slučajno ne dobi vročine ali kaj...sicer pa verjetno to v parih dneh izgine, ali??? tečka pa je itakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če noče biti v vozičku pa poskusi s slingom ali babybjornom ....
to vedno pomaga, pa še proste roke imaš user posted image in malčica bo zihr zadovoljna..
za slinge maš na www.mojskratek.si

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 961
3.9.2009 8:49:32   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Če noče biti v vozičku pa poskusi s slingom ali babybjornom ....
to vedno pomaga, pa še proste roke imaš user posted image in malčica bo zihr zadovoljna..
za slinge maš na www.mojskratek.si

imamo kengurujčka ampak to ne pride v poštev...se glih tako dere...maja je ekstra zahteven otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 962
3.9.2009 8:58:30   
veronikab
Dobro jutro vsem.

No tudi mi smo včeraj imeli plavanje - mali užival 100/uro. Je pa res, da smo mogoče izbrali napačen termin, saj ponavadi on ob 15h-16h enkrat zaspi sedaj pa tega spanca ni bilo in pol je proti koncu že začel malce jokcat in si met učke, pa smo se malce pred koncem spokali. Drugič bo boljše.

Sem pa mislila, kako bo lepo ajčkal, kr ga je voda zmatrala - ah, pomisli še enkrat. Ponoči smo spet imeli ziza parti, 2x pa je v sanjah tudi malce zajokcal.

detelja - kar se tiče vozičkanja - tudi naš se mi je včeraj na najinem dopoldanskem sprehodu drl kot žival. Sploh ne vem kaj mu je bilo. Bil je malce zaspan, pa očitno ni mogel zaspat, pol pa jok in stok, tako da sem ga zadnjih 150m domov nesla kar na rokah in porivala voziček.user posted image user posted image user posted image
Ja Dunaj je pa res krasen. Midva z mojim [sm=smiley27.gif ]sva bila tam par let nazaj in si ga ogledala, verjamem pa, da bo z malim otrokom malce težje.

blancica - super za kopanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

m..tina
- upam, da se stanje res čimprej izboljša. Bogi Jurček in mamica.

Pikaro in nmagk - tudi punca od mojega bratranca ima podobne težave kot vedve. Bolečine v hrbtenici in rokah so se pojavile nekaj mesecov po porodu. Njej je G predlagala, da začne nositi steznik (da malce razbremeni hrbet), ta male pa tako ali tako ne more dvigniti. Je pa hecno - je rekla, da mala točno ve, a ko sta sami doma, da niti enkrat ne zasitnari, da bi jo naj vzela v roke, ko pa pride domou bratranec, pa cel čas stokca, da jo naj nosi po rokah. Prebrisanka malauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še to - meni se oitno začnejo poznati posledice, da že več kt en mesec praktično ne spim - včeraj sem fasala herpes. In ko sem pol začela brati, kako je nevarno, če se dojenček okuži od mene, sem se ful prestrašila:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2585770
http://www.ringaraja.net/forum/m_2896556/mpage_1/key_/tm.htm#2906273

Sedaj se seveda ful merkam, da ga ne lupčkam, rok si pa še bolj intenzivno umivam in razkužujem. Upam, da se Jakob ne bo okužil.

Sedaj pa čakava, da pride patronažna, da nama pove, kako okrog GH.

LP,

veronikab

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 963
3.9.2009 9:01:32   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Da vam spet mal potožim. Naš Jurček pa to drugo cepljenje grozno prestaja. Prvi dan je bilo vse ok, nč vročine, ni bil tečka, nič. Drugi  dan je imel 38,1 - 38,3 stopinj vročine, danes kao tretji dan, sva pa maloprej namerila 39,4. Mucek je če cel dan tako siten in tečkan, da je groza. Tak da smo se danes res cel dan precartali in premuckali. Upam, da bo z jutrišnjim dnem vse končano.

joj boščekuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa Hb nimamo kaj preveč težav. mal je bil vroč v pon pa torek-ni pa blo vročine. zdaj je pa že čist ok.

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 964
3.9.2009 9:05:12   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

detelja - kar se tiče vozičkanja - tudi naš se mi je včeraj na najinem dopoldanskem sprehodu drl kot žival. Sploh ne vem kaj mu je bilo. Bil je malce zaspan, pa očitno ni mogel zaspat, pol pa jok in stok, tako da sem ga zadnjih 150m domov nesla kar na rokah in porivala voziček.user posted image user posted image user posted image
Ja Dunaj je pa res krasen. Midva z mojim [sm=smiley27.gif ]sva bila tam par let nazaj in si ga ogledala, verjamem pa, da bo z malim otrokom malce težje.

ja, ful je lep...midvi sestro sva si vedno želeli tam živet - sestri je ratalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo se pač prilagodili maji, bomo šli kam z avtom ne javnim prevozom pa bo...

Neposredna povezava do sporočila: 965
3.9.2009 9:07:19   
klavdyk
dobro jutro

ko vse tk tožite kk vam ne spjo otroci... js morem pa našga pohvalit. zvečer zaspančka okol 9 in potem spi do 4 al 5. nič ne joka-no al pa ga js ne slišimuser posted image user posted image user posted image . čez dan pa je tut priden-samo da je v vozičku in gleda okoli, pa si poje se jezi in si ogleduje svoje roke. so še vedno zakon-najboljš v ustihuser posted image user posted image user posted image

drugače se pa še vedno dojimo in še nič ne dodajam-ne AM ne GH. bomo še počakali verjetno do konec meseca če bo šlo.

sn pa dans mal žalostnauser posted image user posted image je šel tavečji v vrtec. sma se rešila uši-in je lahk šov. se je pa fesjt jokal. normalno, če je bil prej 2 meseca doma. še meni se je jokalouser posted image user posted image user posted image bo že.

nič lp-grem mal brat nazaj

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 966
3.9.2009 9:18:08   
nmagk
Veronikab hvala vse bom probala samo,da minejo bolečine in da ohranim mleko.
Očitno je bilo danes nekaj v zraku,naša ponavadi spi in zizo hoče šele zjutraj,no danes se je pa zbudila ob 3h in smo imeli tudi ziza party,potem pa še ob 6h,sedaj mi pa lepo spančka,ji mal manjkauser posted image user posted image ,midva z Gregatom pa iščeva enega tigrčka,groza lih tistega hoče,k ga je imel na morju,bogve kje je,igralnico imajo tako kot bi treščila not atomska bomba,še v prikolico grem gledat,če je not ostal,čeprav ga nisem nič vidla ko sem jo čistla,tale moja goflja od Gregita me bo spravla ob živceuser posted image user posted image user posted image ,zdej je napletu celo zgodbo kam vse je šel njegov tigrček,mamica pa skače okrog in ga išče,ker mali ne bo odnehal.user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 967
3.9.2009 10:05:01   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Pa s tem se strinjam, da otroka ne pustiš jokati, če ne more sam zaspati .... user posted image

a je kakšna mati, ki to počne?!?! Zamisli se malo..ne vem...mislim, da nobena mati ni tako brezsrčna, da bi lahko čisto mirne duše poslušala svojega malčka jokat...vsaj jst ne poznam..

Če si pa želela s tem povedati, da ni prav, da začneš otroka navajati na rutino...s tem se pa jaz ne strinjam. Otrok kar kmalu ve kaj in kako..saj niso neumni tile naši malčki...

JA .. ene pustijo - tudi ena metoda to zagovarja .... se pa nanaša na mnenje v knjigi .... in ne leti na nikogar osebno ....

dalje pa ne bom komentirala način tvojega odgovora.... ... ker sem dala odgovor veroniki, ki ima enake težave ponoči kot jaz in ne tebi ..... pa za pojasnilo moj mali skoraj vsak dan zaspi sam v posteljki .... in ja navadili smo a na rutino - brez joka ....

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 968
3.9.2009 10:12:08   
Nalini
detelja ... ko je Aleksej ful zmatran, tečen, cmerav, itd... in ne more zaspat ga uspavam na rokah, mu pojem , lubčkam .... pa da se mi kdo ne obesi na besede - to je redkokdaj .....

grem na ziza party - potem še pridem malo komentirat user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 969
3.9.2009 10:45:07   
Nalini
blancica ... super za plavanjeuser posted image user posted image user posted image  ... tudi moj mali je velik zizator kljub GHuser posted image

nmagk ... super za GH user posted image user posted image user posted image  ... tudi Moj mali obožuje vse kar dobi v ustauser posted image  ..... upam, da bodo bolečine čimprej izginileuser posted image

m..tina ... upam, da je že boljšeuser posted image

detelja ... tudi Aleksej zna v vozičku tečkat .... čist odvisno od dneva .... ko bi rad bil na rokah bo protestiral kot velikuser posted image  .... ko mu je pa fajn v vozičku pa bo tudi dve uri dal mir ..... npr. danes je bil ful priden ...... včeraj pa user posted image  ....
recepta nimam .... če smo kje v trgovini ga vzamem ven, da se mal razgleda .... na sončku pa ni šans ampak ga skušam zaposlit z igračkamiuser posted image

veronikab ... super za čopkanje.... uživajte še naprej user posted image  ....
kaj pametnega si odnesla od knjige? --- oz. kak nasvet ....user posted image

moj carjevič zdaj drema svoj dopoldanski dremež .... sva bila že na sprehodu ... aja, pa noči je bilo za odtenek boljšeuser posted image  ... upam, da bo na morju spet začel ful spatiuser posted image  ....
jaz pa kuham - danes bo pečenka, žganci in omaka .... pa solata user posted image

pa še pojasnilo vsem, ker zgleda ene jemljejo besede iz konteksta - zagovarjam RUTINO in se je držimo vsak večer in tudi čez dan ..... pa nam kar uspevauser posted image ..... vsaka mamica pa naj dela kakor želi in misli, da je dobro za njenega otroka .... in vsaka mama je za svojega otroka najboljša - ITAKuser posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 3.9.2009 10:53:04 >

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 970
3.9.2009 10:46:07   
frutolina

Bošček!!
Upam da bo minilo!

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 971
3.9.2009 10:50:10   
frutolina

Dobro jutro

polna luna, polna luna.... user posted image
Pri nas je bil včeraj čez dan mali tako tečen in tako se je drl da joj....sploh ne morem opisat! user posted image  Ponoči je hvalabogu pa fuuul lepo spal user posted image  se mu vidi da ga dan pred polno luno vedno muči...na polno luno se je pa itak rodil user posted image

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 972
3.9.2009 11:53:08   
veronikab
Nalini - smem vprašat kam greste na morje? Mi imamo tudi namen iti na morje, samo še ne vemo točno kam. Imaš kakšno dobro idejo????

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 973
3.9.2009 11:56:33   
veronikab
Patronažna sestra je danes prišla povedat malce o GH. Ker se polno dojiva, je rekla, da lahko komot počakam, do 5. meseca, pol pa postopoma začnem uvajat.

17.9. imava pregled pri P, pa bom videla kaj bo ona rekla. Če mali dobro napreduje, bom res začela postopoma uvajat GH pri 5-ih mesecih.

Neposredna povezava do sporočila: 974
3.9.2009 12:13:27   
sonček85

ojej ,pa kaj ga je pa to zmatralo,da ni mogoče kak zobek rud kriv

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?