veronikab
|
Dobro jutro vsem. No tudi mi smo včeraj imeli plavanje - mali užival 100/uro. Je pa res, da smo mogoče izbrali napačen termin, saj ponavadi on ob 15h-16h enkrat zaspi sedaj pa tega spanca ni bilo in pol je proti koncu že začel malce jokcat in si met učke, pa smo se malce pred koncem spokali. Drugič bo boljše. Sem pa mislila, kako bo lepo ajčkal, kr ga je voda zmatrala - ah, pomisli še enkrat. Ponoči smo spet imeli ziza parti, 2x pa je v sanjah tudi malce zajokcal. detelja - kar se tiče vozičkanja - tudi naš se mi je včeraj na najinem dopoldanskem sprehodu drl kot žival. Sploh ne vem kaj mu je bilo. Bil je malce zaspan, pa očitno ni mogel zaspat, pol pa jok in stok, tako da sem ga zadnjih 150m domov nesla kar na rokah in porivala voziček. Ja Dunaj je pa res krasen. Midva z mojim [sm=smiley27.gif ]sva bila tam par let nazaj in si ga ogledala, verjamem pa, da bo z malim otrokom malce težje. blancica - super za kopanje m..tina - upam, da se stanje res čimprej izboljša. Bogi Jurček in mamica. Pikaro in nmagk - tudi punca od mojega bratranca ima podobne težave kot vedve. Bolečine v hrbtenici in rokah so se pojavile nekaj mesecov po porodu. Njej je G predlagala, da začne nositi steznik (da malce razbremeni hrbet), ta male pa tako ali tako ne more dvigniti. Je pa hecno - je rekla, da mala točno ve, a ko sta sami doma, da niti enkrat ne zasitnari, da bi jo naj vzela v roke, ko pa pride domou bratranec, pa cel čas stokca, da jo naj nosi po rokah. Prebrisanka mala Pa še to - meni se oitno začnejo poznati posledice, da že več kt en mesec praktično ne spim - včeraj sem fasala herpes. In ko sem pol začela brati, kako je nevarno, če se dojenček okuži od mene, sem se ful prestrašila: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2585770 http://www.ringaraja.net/forum/m_2896556/mpage_1/key_/tm.htm#2906273 Sedaj se seveda ful merkam, da ga ne lupčkam, rok si pa še bolj intenzivno umivam in razkužujem. Upam, da se Jakob ne bo okužil. Sedaj pa čakava, da pride patronažna, da nama pove, kako okrog GH. LP, veronikab