|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
4.9.2009 12:17:22   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Blueeyes, kje se pa potepaš? Se nič več ne oglasiš pri aprilčicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

kako da ne... zdej sem bla par dni res odsotna, pa kle sem full delala...

sm si spremembo nardila... sm po novem od včeri (ponovno) rdečelaska.. sm dala sliko na FB

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
4.9.2009 12:34:37   
nmagk
Blue dobrodošla med nami,mislim rdečelaskami.
Sonček škoda,samo saj še bo,to bi imela pa kar malo razliko,drugače pa ne odlašaj,kadar boš najmanj mislila se bo pokazal tvoj drugi +.
Mene pa danes še glava boli,tok je soparno,grooza.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
4.9.2009 12:49:21   
klavdyk
hojla

sonček-ja škoda. men je blo pri obeh nosečnostih najlepše samo obdobje nosečnosti-bi bla še kr enkratuser posted image user posted image user posted image

BE-bravo za novo barvo. js sn se pa hotla dans na kratko ostričt pa me je frizerka prepričala, da ne. in zdaj mam neki vmes frizuro in sn besno kot user posted image , saj si ne mmorem naredit ne čopa ne nič. bom jo klicala, pa rekla, da naj me pride kratko ostričt pa pika.

veronikab-kateri program maš to. js bi tut melauser posted image user posted image user posted image

malcekvita-glede joka v javnosti. ma se mi zdi, da te kr vsi grdo gledajo, če pelješ voziček otrok se pa joka. mislim... kot da se oni niso. pa vsi te tk gledajo, kot bi bla najslabša mama na svetu-msilim...user posted image user posted image

zobki-vsem čestitke za zobkeuser posted image user posted image user posted image mi smo še vedno pri spodnjih dveh in nič ne kaže na več. no tišči so roke v usta tk, da si jih bo pojedeluser posted image user posted image user posted image

m..tina- a ste že kaj boljši? upam, da mine tta reakcija

midva z Gašperjem sma pa dala v torek vodico, ker je imel ko sva bla v bolnici, slabo vodo. no in voda je še vedno slaba, sm ker nima vročine pa nič težav, bomo še počakali in naredili čez 1 mesec spet kontrolo. mi je pa rekla sestra pri P, da je lahko voda slaba tudi zato, ker malemu ne gre kožica pri lulčeku še čisto dov in se tam not umazanija nabira in poseldično je voda polna baketrij. tk da mama ima zdaj nalogo-lulčija še bolj dolpotegvat-se grozno čuje aluser posted image , in bo se poštimalo.

nič uživajte pri nas lije kot iz škafa

user posted image user posted image user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
4.9.2009 13:16:20   
frutolina
in bil je ?????? POZITIVEN??  Daj povej , jaz nič ne razumem...
kaj Aleks dobi bratca al sestrico? user posted image user posted image
Mislim,meni res ni jasno al ja al ne. Tisto s čestitanjem vnaprej me je zmedlo user posted image

< Sporočilo je popravil frutolina -- 4.9.2009 13:18:51 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
4.9.2009 13:19:33   
veronikab
.... mislim, da je bil test negativen ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem zelo uživala v nosečnosti, še posebej v zadnjem trimesečju, saj so vse nevšečnosti, ki sem jih imela prej izginile (slabost, zatekanje nog ....). Vsak dan sem občudovala svoj buši, v katerem je rasel moj zakladek.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
4.9.2009 14:15:04   
kpmk
user posted image user posted image user posted image eno vprašanje... dojila sem cca 2 meseca.... čiščo sem imela nekje 5t in na uz mi je dr reku da je še kri vidna.... sedaj imam skoz m. in kljub temu da jemljem tabletke (ne dojim in imam kontracepcijske logest)  jo imam včasih tudi vmes, tako da sem jo imela v 3m 6* karr se mi zdi full čudn....  in pa seveda glavobole nekje 3x na teden user posted image user posted image  še ima katera podobne težave???? user posted image user posted image  

aja še to prej sem imela zelo redne m, sedaj pa kr nekaj vmes tako da se mi že zdi da jo imam skoz... in seveda tudi glavobole user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 1031
4.9.2009 14:18:24   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

user posted image user posted image user posted image eno vprašanje... dojila sem cca 2 meseca.... čiščo sem imela nekje 5t in na uz mi je dr reku da je še kri vidna.... sedaj imam skoz m. in kljub temu da jemljem tabletke (ne dojim in imam kontracepcijske logest)  jo imam včasih tudi vmes, tako da sem jo imela v 3m 6* karr se mi zdi full čudn....  in pa seveda glavobole nekje 3x na teden user posted image user posted image  še ima katera podobne težave???? user posted image user posted image  

aja še to prej sem imela zelo redne m, sedaj pa kr nekaj vmes tako da se mi že zdi da jo imam skoz... in seveda tudi glavobole user posted image user posted image user posted image

če te dobr razumem imaš težave zaradi KT...tudi jaz sem takoj po porodu začela z KT logest in sem cel mesec krvavela pol sem šla nazaj k gin. in mi je dala femoden...sedaj je vse ok...prej sem se tudi slabo počutila in imela sem strašne glavbole...to, da med jemanjem KT krvaviš pomeni, da je prenizki odmeren hormona...pejd nazaj pa ti naj da druge KT...opozorilo, moja prijatejlica je na tak način zanosila..

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
4.9.2009 14:23:58   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Blue dobrodošla med nami,mislim rdečelaskami.

sm že bla, pa sme odšla, pa sem spet prišla med njih user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
4.9.2009 14:28:57   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

če te dobr razumem imaš težave zaradi KT...tudi jaz sem takoj po porodu začela z KT logest in sem cel mesec krvavela pol sem šla nazaj k gin. in mi je dala femoden...sedaj je vse ok...prej sem se tudi slabo počutila in imela sem strašne glavbole...to, da med jemanjem KT krvaviš pomeni, da je prenizki odmeren hormona...pejd nazaj pa ti naj da druge KT...opozorilo, moja prijatejlica je na tak način zanosila..

ha ha če bi zanosla... jupi... ha ha  mal heca, ampak te mso user posted image user posted image kr naprej.... pol veš kolk sem prikrajšana, no pa moj dragi tud user posted image  pa glavoboli a da je povezano.... ej hvala
sem dala vprašanje še dr.pušenjaku in bom vidla kaj bo reku,.... tak mi je zoprn k dr. sam tole je pa too much....
a pr teb so se glavoboli čist ustavli in tud krvavitev je ok??? aja pa to ko si napisala na tak način zanosla.... verjetn pr men ne kr sem skoz kao na menzi.... user posted image user posted image  mah ej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  popizuser posted image user posted image user posted image bom

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
4.9.2009 15:04:44   
sonček85
nmagk:hvalauser posted image Ja bila bi mala razlika ,sam mislim da tko nebo še par let.No pa pustimo se presenetitiuser posted image
klavdyk:ja tudi meni ,sem kr malo ljubosumna ko vidim kako lepo nosečko ,pa saj so vse sam ko se prav spomnem sebe in bi kar še 1x bila,nebi pa mogla več brez mojga Sončka Alčija
frutolina.ne negativen je bil sej sem napisala-----,zahvalla sem se pa ko ste nekatere napisale mogoče pa je in čestitke.Hvala za vnaprej za drugega ko bo user posted image user posted image
kpmk:jaz bi šla nazaj k G

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
4.9.2009 15:40:03   
Cveta28
Živjo!
Sej vem, da se že nekaj dni nisem nič javila ampak pri nas se ni dogajalo nič takega. Berem vas vsak dan...RR ali pa FB...pisati pa se mi ne da. Drugače so pa moje novice, opažanja, komentarji sledeči:
pregled, mere, cepljenje: pri 4,5m smo veliki 64cm in težki 6.600g (že dala na seznamček). P je zelo zadovoljna z Lauro, ker tako lepo napreduje, malce manj pa ji je bila všeč novica, da ji 1x dnevno damo Novolac proti refluksu. Pregled oči, ušes, hrbtenice smo dali skozi že pri 3m ampak naša P itak vsakič vse pregleda. Dobili drugo pikico in drugo dozo cepiva proti rotavirusu. Lori je bila potem čez dan malce sitkana, ker je imela otečeno nogico. Drugi dan je bilo že vse po starem user posted image
dojenje, GH: še vedno se dojimo 5x na dan kot po urciuser posted image . Zjutraj si prvi obrok izčrpam potem pa se dojiva. Mleka za izvoz še vedno in upam, da bo tako ostalo še nekaj časa. GH ne bomo uvajali pred 6m, ker Lori ne kaže zanimanja zanjo ter še čez 2t gremo v Turčijo na dopust user posted image user posted image user posted image . P bi sicer raje videla, da bi za zajtrk začeli uvajati riževe kosmiče amapk meni se zdi nesmotrno najprej nekaj uvajat pa potem izpuščat in potem jovo na novo.
zobki: jih še nimamo, čeprav je P mnenja, da bodo prvi pokukali ven pred 6m. Bomo videli. Bom pa za vsak slučaj v Turčijo nesla tudi gel za mazanje dlesni, ker ni 3x za rečt, da ne bomo prvega zobeka fasali ravno na dopustu user posted image
plavanje: naša Lori je rojena plavačica. Na tečaju je uživala 300/h user posted image . Kako je špricala in vriskala. Upam, da bodo tudi nadaljnje ure plavanja požele toliko zanimanja kot prva. Bomo trenirali v Turčiji user posted image
jesenska/zimska oblačilca: ful sem vesela, ker smo zopet veliko dobili in sem tako lahko nekaj dinarčkov zapravila za nakup oblačil za svojo dušo user posted image Sestrična in kolegica sta mi resnično prinesli vse kar potrebujemo do 1.leta user posted image
IKEA: bili tam prejšnji vikend in Lori nabavili posteljico in vse kar sodi poleg. Še zdaj mi ni jasno kako nam je v avto uspelo stlačit vse nakupljeno, Lorin voziček s košaro in še nas tri. user posted image user posted image user posted image Res so bili poleg še kolegi ampak na koncu s eje izkazalo, da bi še mi lahko peljali kaj njihove robe. Aja, pa v Celovcu sem se počutila kot v LJ, ker je večina folka itak govorila slovensko in še en kup znancev smo srečali. user posted image Laura pa je bila kot ponavadi pridna in vsa nasmejana. So naju že spraševali na katerem oddelku pa to prodajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1036
4.9.2009 15:48:30   
malcekvita
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Laura pa je bila kot ponavadi pridna in vsa nasmejana. So naju že spraševali na katerem oddelku pa to prodajajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  bravo za pridno punco in lepe mere. tole s plavanjem pa tudi mene mika, bom se še z mojim pogovorila....

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
4.9.2009 15:53:11   
malcekvita
sonček po eni strani škoda, po drugi strani pa je fajn, da še nisi noseča, boš lahko še malo uživala sama z Aleksom. Midva sva se odločla, da bova zaenkrat imela samo Jakoba, vsaj ene dve leti. Če pa se zgodi, pa ne bo nič hudega, bomo tudi veseli.
nosečnost... joooj meni je blo res lepo in vsakič, ko srečam kakšno nosečko se nostalgično spominjam tistih brcik, prerivanja in težkega pričakovanja, kdaj bova že enkrat spoznala svojega sinka user posted image

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
4.9.2009 15:59:03   
malcekvita
naš Jakob je tudi danes jokec, vidim, da ga zobki matrajo, prav hudo mi je, ker tako trpi, jst pa neprespana in izčrpana in se mu ne morem posvečat tko kot bi rada. zdej že pol urce spi, upam, da bo pol boljše...
m..tina kako je z vašim pobičem

Neposredna povezava do sporočila: 1039
4.9.2009 16:13:41   
Cveta28
USPAVANJE
Vidim, da je to najbolj pereča tema oziroma tema pri kateri smo si zelo nasprotujočih si mnenj. In naj vam napišem svojo teorijo in prakso.
Prostovoljno se javim, da sem med aprilčicami zagotovo najbolj stroga mama user posted image Že med nosečnostjo (in še prej) sem si izoblikovala mnenje česar pri svojemu otroku sigurno ne bom tolerirala oziroma na kakšen način bom uvajala red in disciplino pri otroku (in s tem pri sebi in okolici).
Moja Laura sodi med zelo nezahtevne otroke (vsaj do sedaj). Mala zelo malo joka, veliko se preigra sama na tleh, v vozičku uživa še naprej v košari in nasplošno je zelo vesela in nasmejana. Ker sva s kodrom že od sasmega začetka vztrajala, da se Laure ne bo nosilo po rokah, sedaj mala sama sili na tla, med sprohodi pa ne sili ven iz vozička. Ko smo imeli krče je že bila v najinem naročju vendar se z njo nisva sprehajal naokoli in tudi pri podiranju kupča skušava ostati na enem mestu.
Podobno je pri nas z uspavanjem. Naj povem, da ima Laura že od rojstva dalje zelo podoben ritem kot ga je imela v bušiju ter da ga zelo nerada menja. Spanje v zadnjem mesecu: 21-6.30, 8-10.30, 15.30-17 ter med sprehodi samo pol ure. Preko dneva zaspimo brez joka, zvečer pa se že 3t držimo novega reda. Okoli 21h jo neseva v posteljico, ji dava dudo, prižgeva lučko z uspavankami in njeno najljubšo igračko. Navadno začne mala s prihodom v posteljico takoj jokati kot znak protesta. Midva zapustiva sobo in se potem na 5min vračava, da ji ponovno dava dudo in ponavadi Laura po 10 min zaspi.
Sedaj pa bistvo našega uspavanja: Laura se ne dere 10 min skupaj ampak kakšnih 5 min pa že. In ta jok je pri njej izključno izsiljevanje, da bi bila še pokonci. Nekajkrat nam je že uspelo zaspati brez joka ampak kot sem že dejala, ta jok ne pomeni bolečine, lakote, polne pleničke ampak izključno izsiljevanje.
In še nekaj glede joka: kako mamice odreagiramo na jok svojega otroka je čisto naša privat odločitev ampak do sedaj smo pa valde že pogruntale kako se naši otročki jokajo, če so lačni, imajo polno pleničko ali bi radi samo pozornost itd. In zato menim, da ni potrebe, da se 'štarta' na vsak jok.

Punce, upam, da s svojo zgodbo nisem katere prizadela ampak dajmo si lepo prosim priznat....vsaka mama dela tako, da bo njen otrok čimbolj zadovoljen, srečen, vesel. In za vse vas sem prepričana, da vse delate PRAV! Vse sledite svojemu srcu in v zameno imate vse najbolj srečne krofke in jagodke.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
4.9.2009 18:22:05   
sonček85
malcekvita:ja tudi mi boo še za1x ostali kar pri enem.Ves moj prosti čas bo namenjen Alčiju

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1041
4.9.2009 18:24:01   
sonček85
Punce spet se je začelo glasovanje za male sončke,no tokrat je na temo kopanja in uživanja nam morju,počitnicah!

Se priporočamo za glaske

hvala in lp

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=1&startpage=1&Itemid=220#category

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
4.9.2009 19:55:33   
Blueeyes
sonček85 o kakšnem programu to govorite za slike?? jz bi ga tud mela

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
4.9.2009 19:59:32   
detelja

ha ha če bi zanosla... jupi... ha ha  mal heca, ampak te mso user posted image user posted image kr naprej.... pol veš kolk sem prikrajšana, no pa moj dragi tud user posted image  pa glavoboli a da je povezano.... ej hvala
sem dala vprašanje še dr.pušenjaku in bom vidla kaj bo reku,.... tak mi je zoprn k dr. sam tole je pa too much....
a pr teb so se glavoboli čist ustavli in tud krvavitev je ok??? aja pa to ko si napisala na tak način zanosla.... verjetn pr men ne kr sem skoz kao na menzi.... user posted image user posted image  mah ej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  popizuser posted image user posted image user posted image bom

prijateljica je tudi jemala logest in je začela krvavet oz imela je med časom ko se jemljejo tbl. rjavi izcedek pol pa ni študirala kaj je to in kar naenkrat ugotovi, da je noseča in pol je gin. rekla, da ji pač več ne ustrezajo, da je pač za njeno telo premalo hormona...jaz sem imela pred nosečnostjo tudi take probelme že z logestom, tu pa tam sem imela rahli rjav izcedek...pol sem itak nehala jemat...zdaj po porodu pa mi je predpisala spet logest, vendar sem cel čas krvavela, celo m in pol še celih 21 dni ko pa bi morala dobit m, ker sem vzela vse tbl. iz škatlice pa m ni bilo...sem šla nazaj k gin. in pol mi je dala femoden...sedaj je super...ja, sem imela strašne glavobole, slabo mi je bilo, vrtoglavice itd...mislim, da so se glavoboli glede KT nehali...drugače pa imam jaz tudi migrene, kar je nekaj čisto drugega....no in ko sem prvo škatlico femodena porabila in sem čakala m najprej 3 dni ni bilo pol sem imela 2 dni in to je bilo to...sem bila čist šokirana pa še to je bila tako rahla krvavitev, da še vložka/tampona nisem rabilauser posted image user posted image user posted image user posted image sam naj tako ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image fremoden so pa drugače skoraj iste tbl. kot logest sam nekega hormona je za 10 ali 20 več (ne vem v kakših merah se to meri)....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
4.9.2009 20:04:24   
detelja
mi pa smo danes v BC maji kupili tole za dlesni...sicer ima ful rada sam ji skoz pada iz ust in pol se jezi ko sam hudič..user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
4.9.2009 21:23:42   
Anonimen
Čao babuške user posted image ,

Ela pridno spančka od 20.30, jaz pa pohitim k vam, ker me par dni ni bilo user posted image . Smo se kar razvadile in sedaj čvekamo na FB, a ne? user posted image
Zobki - Čestitke vsem za vse prve in nove zobke! user posted image user posted image user posted image Pri nas je še kar isto stanje: grizemo, se slinimo, vse nosimo v usta, si masiramo dlesni, vročina je tudi bila. Bomo videli, kdaj se bo odločil prvi zobek pokukati na dan. user posted image

GH - V roku 14 dni načrtujem, da bi začeli z riževo kašico, saj je radovednost že zelo velika, glavica kar stabilna (čeprav še ne čisto), nove okuse že spoznavamo (kot kačica vse poližemo user posted image user posted image user posted image ). Bomo videli, kaj poreče patronažna, mislim da se bo enkrat te dni najavila. Drugače pa je naša muca še vedno na 120 ml, včasih celo poje samo 90 ali 60, nič kaj se ji ne dviguje apetit, pa ne vem, a bi se morala kaj zasekirat? user posted image Raste drugače pridno, smo že čez 5,5 kg in veliki 65 cm user posted image , lička so tudi polna, tako da mislim, da njen majhen želodček pač ne more sprejeti več (je namreč kar drobna punčkica). Važno, da je vsak dan nasmejana in veselo vriska od jutra do večera. user posted image

oblačilca - Nabavili smo dvoje španarc in ene tanke kavbojke za september in oktober, pa tudi zimsko jaknico že imamo user posted image - temno zeleno, podloženo s super mehko muco (kot bi bila prava user posted image ), tako da za jesen smo ok, za zimo bomo pa rabili samo še kapo, rokavice in šal, pa kakšen puli. Sem ugotovila, da v resnici sploh ni potrebno veliko cot, Ela je ves čas v istih par kompletkih, saj se v njih super počuti. Pa naša gospodična je zelo vročekrvna, tako da je treba zelo paziti, da ni preveč oblečena, saj postane hipersitna, če ji je vroče. Se spomnim, da sem bila jaz ista, ko sem bila majhna, sem kar klastrofobična postala, če mi je postalo vroče v kakšnem puliju, žabah in kavbojkah user posted image user posted image user posted image .

čistilo - Nobena mi ni odgovorila, če pozna kakšno natur čistilo za madeže user posted image .

Vas grem še malo prebrat, pa gotovo sem še kaj pozabila user posted image user posted image user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu detelja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1046
4.9.2009 22:15:27   
matcar

mi pa smo danes v BC maji kupili tole za dlesni...sicer ima ful rada sam ji skoz pada iz ust in pol se jezi ko sam hudič..user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Mi pa to že mamo en čas,samo ima Saš tako mala usta,da mu ne gre noteruser posted image user posted image user posted image .

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
4.9.2009 22:16:08   
matcar
Punce,sory,da sem bolj kratka,vam ju3 več napišem.
Lepo in mirno noč vsem skupaj!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
4.9.2009 22:47:22   
Anonimen
detelja - Glede kašic se sploh ne sekiraj, očitno še ni prišel Majin čas, itak so včasih začeli šele pri 6 mesecih, zadnja leta mame nekaj prehitevajo (kao, da bo otrok čim prej samostojen). Pa si ji dala za poskusit riževo kašico? Glede na to, da jo zmešaš z njenim mlekom, bi ji morala biti dobra. Bomo videli, kako bodo Eli všeč kašice, ima namreč strašansko ogabno mleko (Allernova) user posted image user posted image user posted image . Sem prišla do 37. strani in vidim, da že veselo jeste kašice. user posted image user posted image user posted image
Glede uspavanja pa: jaz Elo najprej poskusim uspavat v posteljici, če ne gre, jo vzamem v naročje in zelo hitro vidim, ali je bila to pametna odločitev user posted image . Če ima dan za jok, joka, jaz ji nekaj prigovarjam, jo zibam in na koncu po kakšnih 15 minutkah zaspi. Sem pa ugotovila, da ko je zelo zaspana in sitna, jo prav vse moti, samo da ji dam lubčka, že ni ok. Tako da takrat poskušam biti čim bolj nepremična (razen zibanja, če je na rokah), v posteljici pa je ne dotikam, samo prigovarjam, da me sliši, in na koncu jo obračam na bok. Ko jo obrnem nekje 30-ič user posted image , ostane na boku in takrat vem, da je bo v minutki zmanjkalo. Sva pa sedaj že kar navajeni, da zvečer zaspiva v posteljici, čez dan pa se kar radi nosiva. user posted image Če seveda ni v vozičku, kjer preden zaspi, obvezno jamra (toda ne joka). 

nmagk - Razumem, da je bilo najbrž težko z Ano, toda po mojem prepričanju te je pač tako zelo potrebovala. Pač eni otroci potrebujejo več pomoči, ko gredo v šolo, drugi pri telesnem razvoju, tretji pa več bližine. Jaz se bom vsekakor trudila, da bi bila Ela samostojna, toda če se bo izkazalo, da želi spati v najini postelji, bo del noči gotovo prespala pri nama. Je pa res, da ko bo večja in vem, da me bo razumela, bo na dan prišla moja stroga vzgoja. Moram reči, da kar imam izkušenj z nečakinjo, ki sem jo čuvala po cele dneve, znam kar dobro prepričati otroke user posted image user posted image user posted image . Veliko stvari, ki jih ne mama, ne babica nista uspeli, sva midve uredili kot keks. Je pa res, da sem ji vse na dolgo in široko razložila in imela čist poseben pristop. Zelo sem ponosna na svojo metodo, ki sem jo izumila v trgovini, kjer je vedno hotela nekaj (bila je stara okrog 3 leta). Razložila sem ji, da je potrebno za vsako stvar plačati, dati denar in da imam v denarnici samo za to, kar imava v vozičku. Da bi ji z veseljem kupila, če mi da denar. Iztegnila sem prazno dlan proti njej, gledala me je začudeno (itak čisto vsega ni razumela), in brez kakršnekoli težave sprejela, da pač igračke ne moreva kupiti. user posted image Je pa res, da vsi ti pogovori ne pridejo v poštev pri 4-mesečnem dojenčku user posted image user posted image user posted image . Čeprav pa že vidim, da Ela za vsako stvar, ki jo naredi, pogleda v moj obraz, kako bom odreagirala, tako da neke vrste vzgoja že poteka. Toda takšno majhno punčko lahko samo lubčkam in stiskam k sebi, saj vem, da samo izraža svoje potrebe. Mater sem se razpisala user posted image user posted image user posted image .
Pa kako je lepa tvoja Kittyka! user posted image Čisto prava kraljična! user posted image Veš to jutranje petje Karolince pa mene spominja na kakšno ptičico user posted image user posted image user posted image . Pač mora odpeti svoje, pol pa lahko gre nazaj spat. Kako je ne razumeš? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, pa upam, da so roke bolje. user posted image Pa upam, da ste našli tigrčka user posted image .
tinaaja - Super, da sta z Brino šli v njenem ritmu! user posted image user posted image user posted image Se ji pozna, veš? user posted image user posted image

rd voščilo - Hvala vsem za voščilo! user posted image Jaz pa častim tole poslastico:
user posted image
Za ljubiteljice pomočnikov pa še tale:
user posted image
Moj najljubši in žal že pokojni user posted image igralec, edini moški, ki me iz sveta znanih gane. Ker je moj rd, se boste morale zadovoljiti z njim, pa če vam je všeč ali ne user posted image user posted image user posted image .
klavdyk - Upam, da ste že izgnali ušjo familijo. user posted image user posted image user posted image Pa bravo za mere! user posted image
Nalini - Upam, da je lulček že ok. user posted image user posted image user posted image Katere pleničke pa uporabljata? Mi uporabljamo Moltex Ëko, ki so brez dodanega klora in podobnega sranja. In so super! Sploh ne prepustijo ne lulanja, ne kakanja. Je pa res, da takoj, ko se pokakamo, se previjemo, drugače pa se previjamo na 3 ure. Glede spanja pa je Ela ista: včasih ji paše bit na rokah, včasih pa ne, tako da pač vsak dan poskusiva oboje in eno že pali user posted image user posted image user posted image .

citiranje - Jaz sem vsekakor ZA citiranje, toda ne vem, če se bodo ostale strinjale, da NenaLena spet citira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
m..tina - Super za pregled in mere! user posted image Veliki smo pa isto, samo da imamo mi skoraj pol manj kil user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da je vročina že šla in sta ok. user posted image user posted image
Sonček85 - Zares je faca Aleks v gugalnici. Pa ful je že samostojen! user posted image user posted image user posted image Za trip-trap stolček pa javim v roku enega tedna (če še bo, seveda), ker ima sestra nek stolček, pa da vidim, če bo ok. Če ne, bi ga mogoče res vzela.
srečka82 - Jupi, da so uspeli ustaviti rast glavice! user posted image user posted image user posted image Sonček85, pa so morda ugotovili vzrok? Samo da je sedaj vse ok in da ni potrebna operacija. user posted image
matcar - Madonca si pridna, kar vsak dan v fitnes. user posted image Jaz bom pa oktobra začela s tai chijem, o katerem sanjam že nekaj let. Je vadba celo zjutraj, kar je super, da ne bo potrebno dragemu Ele uspavat zvečer, saj ne vem, kako bi jima to uspelo user posted image user posted image user posted image . Moja redna telovadba doma z utežmi pa seveda ostaja, saj drugače bom čez nekaj let "kripl" (hrbtenica) user posted image user posted image user posted image .

Pat74 - Super, da ste se imeli fajn na morju. Iiii, kako lepe fotke! user posted image user posted image user posted image O morju raje ne bi, ker verjetno bo tudi nam odpadlo v vodo user posted image . No, bomo videli, držim pesti, da nam vseeno uspe pobegniti za 3 dni. user posted image
veronikab - Držim pesti, da se vama nočno spanje čim prej pošlihta user posted image . Pa, ko se podojita zaspi takoj nazaj? Potem je mogoče najbolje, da spi pri vama, da se ti ni treba vstajati, ga samo podojiš in spanje naprej. Če je nočno dojenje pogosto, je to najbolj praktična rešitev. In si nas našla na FB? Javi. user posted image

obmesečnice - Pa čestitke vsem za mini rd oz. dopolnjene mesece user posted image user posted image user posted image .
Blancica - Super za plavanje! user posted image Pa kako lepa fotka, se vidi, da je užival. user posted image

rutina - Itak, da otroci rabijo rutino (saj jim da občutek varnosti), toda ker naši zakladki niso švicarske ure, se ta rutina malo menja. Vsaj jaz se prilagajam Elinemu ritmu, ki vem, da se še vzpostavlja in spreminja, saj pospešeno raste in se razvija. Včasih je pač prej lačna, drugič prej zaspana, četrtič ne bi jedla po 3h in tako naprej ... Enkrat bi se samo nosila po rokah, drugič se ful sama zaigra ... jaz pač poslušam Elo in njene potrebe. Konec koncev tudi jaz nimam vedno istih potreb: enkrat bi se večkrat cartala, drugič manj, enkrat več slončkala, drugič manj user posted image user posted image user posted image .

Tu naredim rez, pa nadaljujem v novem postu, da ne bo dolg celo stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
4.9.2009 23:15:17   
m..tina
malcekvita...lepo, da se spomneš na nas. Jure je imel zjutraj še mal vročine, pa sem mu dala še eno svečko. Pol je mel pa, očitno nek "zdravilen spanec". user posted image Spal je od 12-ih do 15-ih in ko se je zbudil, ni bilo vročine, bil je nasmejan. Pol smo šli moji mami na obisk, je bil še čisto malo siten, zvečer pa se je smejal in govoril in pel ko velik. Se mi zdi, da je hotel nadoknaditi za ves teden nazaj. No, pred spanjem tud ni blo vročino, sedaj pa res upam, da je izginila.

Blueeyes... govorimo  o dveh zadevah. Prvo si "zdavnlovdaš": Photofiltre - kr enostavna zadevica za oblikovanje slik.  Druga stvar je pa na naslovu: www.photofunia.com, tud fajn simpatična zadevca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?