skačica -> RE: Oktobrke 2009 2.del (17.8.2009 22:00:41)
|
čer! Joj tale vročina. Sej vem, da je fajn k je poletje in to, ampak ko mi v curku dol teče in imam pod trebuščkom čisto premočene hlačke zaradi vročine, me pa tud veselje do poletja mine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. No, čez dva dni se bom v morčku hladila, takrat bo bolje. Jaz sem dons kar vrečo za nošenje naročila pri Škratku. Če bi se še dolgo odločala, bi nazadnje ne bilo nič iz tega, tko sem se pa na hitr odločila in je kar je. Morda jo časti tašča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], se je včeraj nekaj ponujala.Pride pa okoli 28.8., ker je po naročilu in je ni na zalogi. stanovanje- tiste, ki razbijate in prenavljate. kaj pa če bi vzele enega izvajalca, ki potem sam koordinira podizvajalce, ve pa mu samo postavite rok do kdaj bi rade, da je konec. Midva sva tako naredila po nakupu tega stanovanja, vse je bilo narejeno v roku enega meseca. Res neverjetno kako zelo dobro so bili zorganizirani, je pa verjetno bilo dražje kot če bi sama naročala vsakega posebej. Sigurno sva bila na izgubi za kakšnega tisočaka ali dva, ampak res so fino in hitro poštimali vse: od beljenja, brušenja parketa, polaganja ploščic, do elektrike, vode- prestavljali so,...)skratka meni je ta varianta všeč. MM- a ne, da je veliko dela s cunjicami? Jaz sem jih HB vrgla v sušilca in mi vsaj obešati ni bilo treba, mi je že likanje čist preveč zoprno opravilo. Ponavadi zlikamo majčke, hlače in ostalo kar sproti. tane- ja, tale velikost je res bolj na uč. Moja je bila vedno kao malo prelahka, rodila se je pa s 3520 g, kar je čisto super teža. Pa tudi poznam ženske, ki so res ozke, drobne itd. in so rodile ornk korenjake BP. Jaz sem bila pa recimo raztrgana (ampak malo) in šivana pri povprečni teži pa tudi čez boke nisem glih najbolj ozka, tko da to je res čist odvisn od posameznice. Še kaj? Jutri imam še bolniško, proti večeru spakiram, HB ne bo preveč, ker gremo samo za 4 dni in res ne bom pretiravala, potem pa pride že moj dopust. Se tako veselim spet malo morja, kje je že Vir, več kot en mesec nazaj... Čao.
|
|
|
|