skačica
|
čer! Ja, punce, če bi jedle torto, jo lahko še nekaj pošljem po hitri pošti, jo je še pol ostalo. Je bla pa dobraaaaaaa, smo jo s tamalimi prav kičasto okrancali . Sicer se pa ne počutim prav dobro, vse me tišči, peče spodaj,...mislim, da se bo počasi res začelo kaj dogajat. Danes verjetno ne, morda pa jutri. Ja, datum je čist ok, men je vsak bil dober od 3.10. naprej MM- dobro si napisala in ja, se strinjam z vsem. Tudi s tem, da se odpre nova tema in tudi z naslovom le te. Oktobrčki 2009 bo čist ok, tud men grejo na živce sončki, čebele, grozdki,... majakla- leeeeeeeep je tale tvoj fantek. Zelo lep. ninasiki- upam, da se dogaja. Tako to lahko zgleda, če je porod sprožen. Lahko se vleče. michelle- verjemi, da bi z veseljem uletela še teb mal pospravit , ampak dejansko tud hodit ne morem, ker me vse takoooooo boli. Sicer me je pa moj peljal na lignje za večerjo. Pa še sestro sva s sabo vzela in Izo. In sem se najedla polnjenih in ocvrtih pa pomfri in solato. Ah, ja. februarka- mogoče bova pa midve skupaj dihale jutri??? Kaj praviš? Si za? Ko boš pojedla tortico, se lahko odpraviš počasi v P in potem proti večeru že zibaš. Pridem še pol...
|