tea85
|
no sem pa le uspela prit na RR, sem danes tako leteča,mam kr nekam dosti enrgije danes no saj prav, že dolgo ni bilo tako. tusi jaz sem danes iz pregleda in enko kot pri lenniki nisem imela nevem kako zahtevnega pregleda , tudi samo srček poslušal, še tega sma komaj našla potem nam je uspelo dal napotnico za bolnico če bo treba kaj, tako da HB lahko grem v primeru kakih težav kar v mbju se pokazat. drugače pa sem danes koooončno si rezervirala ta moj voziček in vse ostalo saj se je moja babica ponudla da ga bo financirala oz dala nekaj zraven, ker itak vse drugo že imam je pa ful lepe barve, svetlo zelena z kombinacijo temno modre, res je lep in mi je takoj v oke padel lupinico pa sem modro vzela tudi , ker mi je bila še od vseh najlepša, tako da jutri bomo meli že voziček domaaa hja, tudi jaz mam danes čistilno akcijo, me je kr nekaj prijelo, sicer pa je že blo potrebno ker ta prah pa ti moji lasi vsepovsod mi grejo pošteno na jetra, ker ležijo povsod zdaj pa grem jesti delat še nisem nič prav jedla, no zjutaj mi je mami prinesla eno ful dobro zadevo. jaaa, morem se pa pohvalit da se pa nisem nič zredila, jeeej tak še naj ostane do konca, ker mi vse se nabere v tazadnjo pa boke kak bomo to dol spravli mi ni jasno, pristaš telovadbe pa nisem ravno amm, ja , full lepe slikice, jaz že tudi komaj čakam da vidim našo pupiko
< Sporočilo je popravil tea85 -- 5.10.2009 14:52:09 >