|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
4.10.2009 14:25:46   
najčka
Ojla, sem pršla mal pogledat, če se kaj dogaja, pa je bolj tiho, nč hudga, grem pa še jaz nazaj počivat. Sem se prejle najedla toook da ne vem več od česa me vse boli, a od preveč hrane, al od user posted image k ma že čist premal prostora not se mi zdi. No ampak dejmo zdržat vsaj  do  naslednje luneuser posted image user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
4.10.2009 15:05:05   
tea85
dan

MM- ČESTITKE user posted image user posted image user posted image samo res, kjer si skrivala tako velikega korenjakauser posted image

pa čestitke še vsem ostalim če je katera še rodila pa si nisem zapomnila.

komaj čakam na jutri, na pregled, da vidim kaj bo reko gin.če bo kaka akcija al nič user posted image jaz bi že rada mela bebija, sicer pa kolko sem vidla po tabeli še nas kar nekaj čaka na dan D user posted image user posted image , uh še bo šestro, po moje bomo zdaj vsak dan prejemali čudovite novičke.

aja, ta luna ne vem če kaj vpliva na mene user posted image sicer me špikne ampak to ni to user posted image

lep dan vsem

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 17:04:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
4.10.2009 17:05:56   
Emilly
Ojla!

Joj kok velik čudovitih novic!!!!

Majakla, Frrr, MM - čestitke za vaše sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čim bolj mirne noči in veliko cartanja!!!

Naty6 - srečno jutriuser posted image

Jst pa danes takoooo dobre volje.... Včeraj smo položili laminat in kar naenkrat je iz podrtije nastalo eno prav lepo stanovanjceuser posted image . Danes je kolega že pripeljal posteljico in sta jo z user posted image  že sestavila, zraven sem postavila še previjalno in cunjice seveda že zložilauser posted image  Kok je pa to fajn delat!!!

Ja pol se je pa moj je še spomnu da potrebujeva še neko torbo za v P.... sem se prov nasmejala, kok je čedalje bolj navdušen nad vsem...tako da bom še to zdaj pripravla, pa bo....

Sasy - dobrodošla med čvekami!!!

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
4.10.2009 17:26:58   
Emilly
Aja Ninasiki - res lepa sobica, tudi pri nas je modre barve in sem se čist navdušla nad to barvouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
4.10.2009 17:34:57   
boob
joooj kdaj bo konec tega dneva. . . sama sebi sm v napoto user posted image

michelle jst kšn krt tud v rumeno zapeljem, če je sila pa tud rdečo user posted image user posted image user posted image
drgač je pa 15.10.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
4.10.2009 18:42:40   
lenika83
Dober dan!

Se še jaz malo javim, da ne bo katera mislila, da se kam vrivam :-)

Sem ugotovila, da tale luna na mene obratno vpliva. Prejšnji teden me je nonstop nekaj špikalo, zdaj pa že dva dni vse ok. Sicer sem se pa zdaj odločila, da prej kot naslednjo nedeljo ne grem nikamor. V sredo se še s kolegicami dobimo, v soboto v miru rojstni dan odpravim, potem pa začnemo z akcijo za čimprejšnjo izselitev bejbija iz all inclusive hotela user posted image  Akcija se mora zaključiti najkasneje do 25.10., potem se več ne grem, ker imam počasi že več kot dovolj te počasnosti in nerodnosti, pa nočnega lulanja user posted image  Pa še firbčna sem kakšna user posted image  se skriva v mojem bušiju, pa še komaj čakam, da peljem moj krasni voziček na en krog po vasi, pa je malo smešno, da bi vozila praznega user posted image

Cel vikend sem že takoooooooooo sitna, da sama sebe komaj prenašam. user posted image  je že dva dni po službi do večera v trgatvi jaz pa doma samevam in si grem na živce. Zdaj sem sicer bila na sladoledu, tako da se malo boljše počutim, samo vseeno ne bi bila več sama doma, ker je tečnooooooo. Pa niti se ne morem spravit nič delat, ker me po kakšnih 15 minutah že vse boli. Zdaj sem pa še lačna, pa nimam nobene pametne ideje kaj naj jem. Lušta se mi pomfri z majonezo, pa se mi ne da tega delati. Nič bo treba it malo pogledat v hladilnik.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
4.10.2009 19:04:36   
Meliitak
lenika...pa nisi sam ti tečna, tud jest sm...v bistvu sem tko nemirna...kaj pa vem al je to luna al ne...tko da tud jest nevem kaj bi sama s sabo...pa BDW tud za hrano sem taka kot ti...tko da bejbi se pridružujem klubu he, he...kdaj bo pa moja pupa ven pršla pa si res ne znam zadat, najraj bi seveda da glih na PDP al pa prej...upam, da kaj novičk zvem na sredinem pregledu

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
4.10.2009 20:15:12   
rozilu
Kuku nosečkice in mamice. Vedno več vas je, po tem kar berem user posted image .

Čestitke Majakla in malaMravljica za oktobrčka in Frrr za prvo oktobrsko pupiko (tudi če je malo prehitela po desni, samo da je mamici zdaj odleglo)  user posted image user posted image user posted image

Jaz sem že od petka zjutraj offline, tako da imam ogrooomno za nadoknadit, se bom lotila kasneje. Pa vam tudi naklofam kaj sem počela za vikend... prav super smo se imeli.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
4.10.2009 20:59:44   
Februarka08
Čer, bejbikeuser posted image

Evo mene: noge povoskane, spodaj pobrita, glava umita in posušena, obrvi populjene, nohti zrihtani, vse speglano, kuhinja v mejah normaleuser posted image če bo slučajno jutri akcijauser posted image še torbo preverim in fotiča not fliknemuser posted image če pa ne bo jutri nič po pregledu, pa ponovi vajo čez nekaj dniuser posted image user posted image
Jutri ob 7h imam amnio, bomo vidli kaj bo gospod Hause povedaluser posted image itak bom lepo domov prišla in se še mal cartala s svojo princeso, ampak za vsak slučaj morm met plan buser posted image

Vsem mirno noč, luna je šla mimo, čakamo naslednjouser posted image se jutri beremo, če ne se pa že javim, če bo kaj novegauser posted image Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
4.10.2009 21:29:48   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

ninasiki- sem pozabila včeraj pohvaliti vajino otroško sobo. Res čudovite barve, usklajeno do do zadnje  podrobnosti.  Modra barva je moja najljubša. Tudi naša fasadna barva na hiši je v tej niansi. Kje si kupila tiste luštne ovčice???

MICHELLE1 v babycentru sm jih kupla sam sm se pa pol namatrala z unim umesnim trakom sm dala 4 trgovine čez pa nikjer in sm šla na konc kle pr ns v litiji pogledat če jih slučajno majo kar sm fuuuull dvomla ker so slabo založeni no in glejga zlomka pa so mel in še to zadnjega tko da nalepkic kokr hočš ta trak pa joooj

hvala za pohvaljeno sobico zdej sam še stric previjalno sestau pa bo

drgač sm šla pa celooo danes na sprehod za pou urce nazaj sm pršla k povožen traktor ampak predn sm zaštartala sm rabl kr neki časa ker se je user posted image  že took dol spustu da si je mensezdi sposodu moj mehud za poušter user posted image  in prtiska z 200/uro po vrh usega pa še boliiiiii

ja jst mam tud jutr pregled tko da bomo vidl kaj bo rekla me bo pa verjetno pregledala tud dol ker ko ji naštejem vse kaj se dogaja bo hotla verjetno vedt če smo že kej odprti al je še rdeča luč pa če vm po pravici povem srčno upam da bo tko oranžna luč ker sm že prou tečna grem sama seb že na žiuce user posted image user posted image user posted image  ampak sej bo

VSEM VELIIIIIIK SREČE NA PREGLEDIH
user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
4.10.2009 22:15:43   
tršica
Čvekanju itak ne sledim več. Vidim pa tabelo!
Čestitke vsem... Jaz sem bila prepričana, da bom včeraj že v porodniščnici, pa se našemu dojenčku zunaj še nič ne dopade :(
No, srečno vsem. Oktober in PDPji so se le začeli. Držim pesti za vse.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
   [Brisano sporočilo]
4.10.2009 22:32:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4488
4.10.2009 23:33:19   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
Včasih se mi zdi, kot da imam doma kemično čistilnico user posted image  

Haha, kako bo šele ko pride še en član user posted image .

Michelle, a sem prav zasledila, da boš študirala fiziko? To pa je nekaj, ni za vsakega, ampak tisti ki se resno odloči za to, mislim da prav raztura! Veliko sreče pri študiju (no, pravzaprav dobre volje za sedenje ob knjigah, sreča nima kaj dosti pri tem user posted image ) .

Midva z user posted image sva se pa v petek odpravila v PO porodnišnico - pa ne rodit user posted image , ampak na predavanje za EA. Moram rečt, da ni noben od naju kaj preveč navdušen nad tem - je bil pa dober "izgovor", da sva si šla ogledat P (pokazali so nam eno porodno sobo), pa štopat koliko časa rabiva do tja... Tako da zdaj to ni več popolna neznanka - mislim da je tako vsaj malce lažje, če ne prideš v popolnoma neznano okolje.

Potem sva šla do mojega stanovanjca na obali in sva tam preurejala postavitev omar, mize, postelje... vsega pač in tako pripravila prostor za posteljo od user posted image , jo sestavila; pa določila še mesto za previjalno (samo še dol jo morava odpeljati).

Zdaj je pa moja boga žival user posted image Rozika čisto zmedena in ne ve kam bi lahko šla spat - prvo noč je kar na omari; danes je hotela preizkusiti posteljico user posted image pa ji seveda nisem dovolila (sicer je na jogiju še folija, samo naj se niti ne navadi)... Zdaj mi kar dela družbo na postelji pri nogah user posted image

Aja, po končani "adaptaciji" stanovanja v soboto pa sem šla k prijateljici na RD na Kras... najprej sem hotela domov po "žurki", samo je bila bolj kriza s prevozom; zato sem kar zapakirala vse potrebno (od blazine za dojenje, brez katere ni spanja user posted image , do torbe za v P user posted image ) in kar tam prespala - super je bilo. Danes pa smo osvojili kar dva hriba: Trstelj (se skoraj do vrha pripeljali) s krasnim razgledom na morje in GO pa Vipavsko dolino; potem smo se pa odpeljali še na Nanos iz Vipave... kaka gužva pa je bila tam na kmečkem turizmu, jaoooo. Hujše je bilo kot v Portorožu sredi turistične sezone user posted image user posted image user posted image , 3/4 italijanov, pa nekaj domačinov. Če bi bilo po moji izbiri bi kaj več hodili, samo so bili drugi manj razpoloženi za rekreacijo; pa še bali so se, da me bodo morali potem kam odpeljat user posted image , sicer pa so že imeli alternative kako bomo kar doma rodili - vse kar potrebuješ je prevreta voda user posted image . Niso verjeli, da se še nič ne dogaja tam spodaj user posted image (jaz lepo čičam in čakam v vrsti med oktobrkami).

Zdaj pa se moji user posted image kolca in mislim da bi rada šla spančkat. Nočko vsem user posted image in srečnim mamicam user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
5.10.2009 7:01:31   
Crystall
Dobro jutro!

Vidim, da niste bile ravno klepetulje včeraj. Jaz sem uživala s prijateljico na večerji ... njama ... mehiška kuhinja in na koncu še sladica: sladoled z vročimi višnjami user posted image

Danes sem se pa tudi jz ponoči zbudila - ampak ne zaradi lulanja, temveč zelo srbečega trbuščka. Ma je bilo tako hudo, da sem mogla v kopalnico, si ga umiti in potem namazati z weledinim oljem.

Danes pa spet en kup letanja, opravkov ... jutri imam pa KONČNO pregled user posted image user posted image user posted image

Naty6 ... drži se danes user posted image user posted image user posted image

Michelle .... user posted image  za previjalno mizo user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
5.10.2009 7:02:56   
ninasiki
dobro jutro

evo dons pa vidm da sm taprva noč preživela zgleda je mene luna merkala ker sm začuda spala celo noč razn dons ne vem kaj je da sm že ob 6 bla auf ampak ni panike zdej pa lepo pod tuš dragemu zajtrk in kavico nardit pol greva pa na pregled pa da vidmo kaj bo rekla G.

vsem želim lep začetek tedna

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
5.10.2009 7:03:52   
ninasiki
aaaaa nism bla prva me je cristall prehitela za 1 minuto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
5.10.2009 7:07:10   
Crystall
Jp jp ... pri nas se držimo reka: Rana ura, zlata ura user posted image

Ninasiki, fajn opravi na pregledu! user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
5.10.2009 7:44:52   
gorenka
Jutro punce!

Najprej čestitke MM za ornk korenjaka (in jst še napišm mini mravljicauser posted image )!user posted image user posted image user posted image

Boob - nč ti še ne rojevat! Do četrtka zdržat za žabarja, tko k je karmen napisalauser posted image

Drugač pa mi konec s trgatvijouser posted image Smo včerej zaključil tko da sm prou dobre volje da se še s tem ne bo treba ubadat do zadnjega...je bil pa včerej krasn vreme za kej tacga. Smo vsi uživali: tisti k so obirali in jst z user posted image k sva čičkala na klopci in mal fotografirala pridne delavceuser posted image

Nč zdej pa letim u laboratorij dat kri in vodo za pregled u petek. Se morm kr spokat da ne bom predolg na tešče zdej k imam tak apetit že na vse zgodejuser posted image Vsem k mate dons preglede pa velik sreče!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
5.10.2009 8:49:39   
karmen b
Dobro jutro user posted image

Gorenka, kako pa to, da greš že danes v laboratorij, če maš šele v petek pregled? Jaz moram vedno it en dan pred pregledom.

Moja otroška sobica je pa že skoraj gotova....bo takooooo lepa user posted image user posted image user posted image

Zdej pa uživam ob gledanju in poslušanju novega DVDja, ki sem ga dobila za darilo. Sej ne boste uganile katerega.....U2....mega uživam ko pr norcih.
Je tako fino, če živiš na vasi, pa še izven naselja in si lahko muziko nažgeš kolikor ti premorejo ušesa. Uuuuuuuuuuuuu hello hello med place, called vertigo...uuuuuuuuuuuuu jeeeeeee............

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
5.10.2009 8:50:29   
karmen b
Aja so me U2 čist zmedli...ninasiki super druper lepa sobica je!!!user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
5.10.2009 9:03:32   
manca
Čestitke vsem novim mamicamuser posted image

Berem vas vsak dan, ampak pišem pa res bolj poredko.

Imam pa eno vprašanje: lahko papir za očetovski dopust oddam že sedaj, moj pa potem ko bi ga koristil samo sporoči datum koriščenja in prinese potrdilo o rojstvu otroka?

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
5.10.2009 9:06:29   
Februarka08
Dan.

Evo, jaz sem domauser posted image naslednja amnia nasl. ponedeljek, 12.10., upam da je ne dočakam več, ker to je pa res nekaj bolečegauser posted image ampak preživeli smo, plodovnica ok, vse se pripravljauser posted image eh, samo en kup strahu med user posted image kot pri tamali, na koncu bom šla pa res spet čez rokuser posted image user posted image user posted image
Naty, drži se danesuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 5.10.2009 9:07:24 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
5.10.2009 9:19:02   
boob
dobro jutro

ooo nov dan, več volje in energije user posted image . . . no danes pa se mogoče še strinjam da pridem v čet še do Žabarja user posted image  

karmen ti pa že na vse zgodi . . U2

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
5.10.2009 9:41:32   
najčka
Dobro jutro!! Mal vas pozdravim pol grem pa na kavico.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

prva zaposlitev

V kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?

takoj (43%)

1- 2 meseca (12%)

3- 6 mesecev (10%)

6- 12 mesecev (8%)

po več kot letu dni (12%)

po nekaj letih (15%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!