rozilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 Včasih se mi zdi, kot da imam doma kemično čistilnico Haha, kako bo šele ko pride še en član . Michelle, a sem prav zasledila, da boš študirala fiziko? To pa je nekaj, ni za vsakega, ampak tisti ki se resno odloči za to, mislim da prav raztura! Veliko sreče pri študiju (no, pravzaprav dobre volje za sedenje ob knjigah, sreča nima kaj dosti pri tem ) . Midva z sva se pa v petek odpravila v PO porodnišnico - pa ne rodit , ampak na predavanje za EA. Moram rečt, da ni noben od naju kaj preveč navdušen nad tem - je bil pa dober "izgovor", da sva si šla ogledat P (pokazali so nam eno porodno sobo), pa štopat koliko časa rabiva do tja... Tako da zdaj to ni več popolna neznanka - mislim da je tako vsaj malce lažje, če ne prideš v popolnoma neznano okolje. Potem sva šla do mojega stanovanjca na obali in sva tam preurejala postavitev omar, mize, postelje... vsega pač in tako pripravila prostor za posteljo od , jo sestavila; pa določila še mesto za previjalno (samo še dol jo morava odpeljati). Zdaj je pa moja boga žival Rozika čisto zmedena in ne ve kam bi lahko šla spat - prvo noč je kar na omari; danes je hotela preizkusiti posteljico pa ji seveda nisem dovolila (sicer je na jogiju še folija, samo naj se niti ne navadi)... Zdaj mi kar dela družbo na postelji pri nogah Aja, po končani "adaptaciji" stanovanja v soboto pa sem šla k prijateljici na RD na Kras... najprej sem hotela domov po "žurki", samo je bila bolj kriza s prevozom; zato sem kar zapakirala vse potrebno (od blazine za dojenje, brez katere ni spanja , do torbe za v P ) in kar tam prespala - super je bilo. Danes pa smo osvojili kar dva hriba: Trstelj (se skoraj do vrha pripeljali) s krasnim razgledom na morje in GO pa Vipavsko dolino; potem smo se pa odpeljali še na Nanos iz Vipave... kaka gužva pa je bila tam na kmečkem turizmu, jaoooo. Hujše je bilo kot v Portorožu sredi turistične sezone , 3/4 italijanov, pa nekaj domačinov. Če bi bilo po moji izbiri bi kaj več hodili, samo so bili drugi manj razpoloženi za rekreacijo; pa še bali so se, da me bodo morali potem kam odpeljat , sicer pa so že imeli alternative kako bomo kar doma rodili - vse kar potrebuješ je prevreta voda . Niso verjeli, da se še nič ne dogaja tam spodaj (jaz lepo čičam in čakam v vrsti med oktobrkami). Zdaj pa se moji kolca in mislim da bi rada šla spančkat. Nočko vsem in srečnim mamicam
|