|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
5.10.2009 9:42:29   
Aniiita
Dobro jutro punce.. user posted image

danes sem pa jaz bolj tako glede fizičnega počutja..me ful bolijo kolena in kolki.. Pa zjutraj me je malo v trebuhu začelo, sem pomislila, da je morda že to to..pa je potem nehalo.

Vsem, ki imate preglede- srečno srečno user posted image

manca- mislim, da je celo tako, da moraš oddati en mesec prej, potem pa samo sporočiš datume..No, moj user posted image je to že oddal. Danes je doma in sem prav vesela..user posted image
Bo pa previjalno štimal. Je dobil idejo, da bi naredil nekaj lesenega za nad pralni stoj, da bo višje, pa tudi spodaj bi imela še eno poličko potem..

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 5.10.2009 9:43:04 >

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
5.10.2009 9:48:18   
boob
manca glede teh papirjev za CSD. . nekje lahko oddaš prej nekje pa po porodu, pri nas nočejo nič prej vzet, ko rodiš dobiš v P neko potrdilo in s tistim potrdilom in ostalimi papirji greš na CSD.
Najbolš da pokličeš na vaš CSD in prašaš.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
5.10.2009 9:54:31   
karmen b
Ja seveda boob....če mam pa nov DVD....je treba pogledat. Pa zdej še lahko nažigam, ko ni še dojenčka, pool bom mogla decibele mal zmanjšat user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
5.10.2009 9:55:22   
manca
Hvala obema za odgovor.

Sem kar na CSD poklicala in lahko mož šele po rojstvu otroka odda papirje.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
5.10.2009 10:04:22   
Meliitak
dobro jutro punce!!!

nič kaj nismo zgovorne dons, tud sebe zraven štejem, mogoče smo vse tečne zarad te lune he, he...spanje tud moje bolj zanč kot dobr, a sem si to vzela kot samoumevno, tko pač je

Februarka
..sj nevem kaj nj rečem al sem vesela zate al kaj?..lepo je prebrat da se vse počasi in lepo dogaja, ker pa vem da komj čakaš bi ti pa drugi strani privoščila da kmal rodiš...no kokrkol sam da je trenutno vse ok

karmen b...ti kr navijej musko še za nas ostale v mestu, tukej se za vsak najmanjši hrup že pritožujejo, čeprav moj možek zna tud nabit musko pa ga briga za vse...jest pa zadnič mal prvila, pa je malček v sosednem stanovanju takoj zajokal, tko da sem takoj ugasnila in se zabubila v tišino...pa mam drgač rada da se ropota, tišina mi redkokdaj paše

ooo kok mam jest dobro mami...sm ji včeri potožila, da že dooooooooolg, ampak res dolg nisem pomila okn, pa mi je ona dons pršla pomagat...sj jest v glavnem ne kompliciram glavn da ni kake hude umazanije gor, naša mami pa je natančna in jo skoz opozarjam, da ni treba bit, ker bo tko al tko kmal mraz in okn se dotaknl ne bomo...naslednjič spomladi he, he

drugač pa naši so užival na trgatvi, sj ni blo velik ampak je blo mal za razvedritev in raztegnitev mišic, pa super vreme ;)...pa drug let pridemo pomagat vsi trije :))

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
5.10.2009 10:13:55   
september25
Jutro, čvekice!
Tud js sn še vedn v enem kosu, nč več me ne boli, nobenih krčev, nič špikanja.... pred  enim tednom sn pa vsak večer mislala, da bo akcija!user posted image Čist tako kot praviš ti lenika
Luna ni imela nobenga vpliva, razn da sn spala še slabš kot ponavad! pa lulanje... ajoj!!!
Ma pa moj user posted image vsak dan tako žurko, js ne vem če kej velikega spi! Ma ni važno če je dan al noč, kr muva in se preteguje! Sej itak fajn sam kot kaže še ne bo kmal zapustil hotela mama!!!
Jutri imam pregled, upam da mi pove, da se spodaj že kej pripravlja...
Lp

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
5.10.2009 10:54:05   
skačica
dan!

Mah, jaz sem ne javljam tako pogosto, ker sem sama sebi tečna, ker nič ne dogaja, jaz pa že drugi dan po PDP-ju.  Včeraj sem mi je sicer zdelo, da se mi je začel luščiti čep, ampak potem pa konc, pika, amen. Nič.

No, men je pa Toše Proeski zadnje cajte všeč in sva zdele s tamalo že plesale na njegove komade, pol pa še palačinke pekle....zdele bom šla pa po štengah laufat gor pa dol, smo v tretjem štuku in jih je kar nekajuser posted image . No, sej se mi v resnici ne da, ker me vse boli, ampak sanjam pa lahko.

Pri Izi sem full počivala, pa lenarila pa uživala, skratka niti pol nisem bla tok aktivna kot zdej in sem bila skor zih, da bo to dete šlo prej ven. No, ista figa pa sem skoz v pogonu. Dons bom imela vse štiri od sebe, čeprav naj bi šli v vrtec s tamalo, ker je nek praznik in imajo feštico. Kosilo bo kuhala moja mami, ker imam tud stanja za štedilnikom dovolj. Skratka, a se vid, da bi šla rada rodit in da sem zoprna?

csd- moj ima še vedno vse papirje doma, jih bo nesel potem, ko bom rodila, takšna so bila tudi navodila. Je pa dobil danes zjutraj pozdrav od policije-500 eurov in 5 pik za preveliko hitrostuser posted image . Jupija pa bo šel denar skoz okno.

Še kaj?
Katera bo zdej naslednja? No, uradno sem jaz na vrsti, nobena več pred mano, ampak ne vem v čem je problem, da se ne morem vkrcat za Rim. Kaj druge delate, da vam uspe???

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
5.10.2009 10:54:56   
gorenka
karmen - jst drugač tut zmerej isti dan opravim vse, tokrat mam pa ornk kontrolo in mi je sestra naročila da morm it par dni prej u laboratorij, da bodo do petka dobil vse izvide.
in ja, kr navijej ti U2...k maš srečo da uhka...tle u bloku ni te šanse...pa tut nism tip človeka da bi pol šel folku na jetra zarad preglasne muske...k tut mene to moti (predvsem zato k po mrfijevem zakonu ponavad pol folk navija tako musko k sploh ni po tvojem okusu).

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
5.10.2009 10:58:33   
spelka12
No gorenjka kdaj greva rodit? Te že kaj matra? Saj boš rodila v Kr ane?

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
5.10.2009 10:58:52   
skačica
gorenka- kok pa lahko naviješ musko, da se ne sliši v druga stanovanja? Jaz sploh nimam občutka, ker sem bila do sedaj vedno v hiši in sem lahko nabijala kokr mi je pasalo, tle pa tud dam naglas, res pa da ne preveč. No, sej bomo hitr zvedl, če je blo preveč, ker nam eden od stanovalcev vztrajno piše anonimna obvestila dol v hodniku, če se mu zdi, da nekaj ni ok. Ne  nam, ampak na splošno. Prav bolno, jaz bi šla točno do vrat, če bi me kdo motil in mu povedala kaj me teži, ne pa obvestilca na vratih pisat. In potem sploh ne vemo komu so namenjena. Brezveze.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
5.10.2009 11:07:19   
karmen b
Ja res je super če živiš v hiši na deželi. Blok ni zame, bi se mi zrolal. DvD gre že drugič okol, gate trga user posted image

Skačica a ti pa ne najdeš aranžmaja za Rim? A si pri Izi tud zamujala? Držim pesti, da najdeš aranžma user posted image

Gorenka, sej če bi mela rada koncert ti kar k men prid pa bova skup skakale user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
5.10.2009 11:08:06   
rolika
Zdravo,
spet se vam jaz malo oglasim.... user posted image morem rečt da za nazaj nisem brala nič samo to sem videla, da vas je nekaj rodilo in vsem želim obilo užitkov z novim članom in čestitam user posted image
Mi smo se na našega malega že navadili in je podnevi priden kot angelček, ko se pa noč spusti pa Mai postane mali kričač user posted image pa kaj samo da je zdrav... če bi vedela kako bi vam tudi kako slikco prilepla pa ne znam user posted image
No da povem še jaz mojo izkušnjo z porodom:
ob 5.00 mi je odtekla voda, ob 5.30 sem bila že v porodni, okoli 6.00 so začeli popadki in ob 11.42 smo se rodili user posted image bolelo je ampak smo preživeli in dobili najlepše user posted image kar jih je možno dobit, in to ravno na dedekov rojstni dan. user posted image
Vse ki vas to še čaka, vam držim pesti, da bi se izteklo kot se mora... kar se tudi bo user posted image
Lp

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
5.10.2009 11:13:05   
karmen b
Rolika tale tvoj porod je bil pa brzinski! Bravo....

Jaz pa pogrešam tane....nikjer je ni več, odkar je dala gor slikco svojega super špičastega trebuščka.

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
5.10.2009 11:15:23   
skačica
ja, karmen. zgleda, da sem ga nekam založila. Mater......sem tud pri Izi zamujala in sicer cel teden, zdej upam, da bo prej. če mene vprašaš, bi šla že dons popoldne, ko pride moj iz službe. Imam res občutek, da bo vsak čas, ampak kaj ko me občutki včas tud varajouser posted image .

Glede hiše na deželi, se pa s tabo ne bi mogla bolj strinjat. Tud men se je pol leta mešalo v bloku, kot bi me kdo zaprl v akvarij, počutila sem se utesnjeno,....ma ni da ni, sem mislila, da ne bom zdržala in sva z mojim že tuhtala kako naj zadevo rešiva. No, zdej sem se kar navadila, je pa res, da tudi zaradi tega, ker vem, da čez največ 3 leta ne bom več tu. Skor sigurno bova delala hiško ali pa kakšno kupila, zdej dajeva denar v štumfuser posted image . In zdej se počutim ok tud tle.

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
5.10.2009 11:19:31   
skačica
rolika- ja, tole je blo pa res hitro. Jaz tud upam, da bo šlo v ta drugo hitrej, sem bila v prvo v porodni 8 ur, ampak ok, priznam, najhujše so bile zadnje 2-3 ure, prej je bilo vse kul. Smeh, na radiu muska, jaz sem se šetkala po sobi kokr sem hotla in gledala na uro.
Zdej pa sam upam, da uletim in da kar takoj rodimuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
5.10.2009 11:24:05   
muca*maca
Jutro!

Jst sm pa dons tud med bolj ta tečnimi...
Vse mi gre mal na živce - tole vreme še najbolj, ker se neki afna to sonce, a bo al ne bo, madona!!! Neki tle čez oblake, jst bi šla pa rada vn na sprehod, pa hočm, da je toplo, ne pa ledenica. Ker za ledenico NIMAM NČ ZA OBLEČT!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hočm nazaj poletjeuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila pa v kinu z lubijem in me je dete tako pod rebra začelo brcat, da še nikol do zdej tko. Pišuka, me je ornk bolel. In če ne bi blo samo na eni strani, bi mislila, da so popadki, majke mi. Tko pa niso mogl bit. Pa HB je pol, k sem vstala, nehal nabijat gor pod rebra.

No, sej pravim, dons sem tečka... Ne da se mi več tega trebuha okol nost, pa sem danes dopolnila 38. teden. user posted image za nas. Še dva tedna. Mah, sej bo...

Ne jeuser posted image tega vremena, grem ven. Samo kaaaaaam????
V mesto, na Rožnik?? V Tivoli???
Ah....
user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
5.10.2009 11:29:46   
gorenka
skačica - zihr boš vedla če si preglasna. Ti bojo sosedje povedal. Je pa razlika če daš musko mal naglas al pa če jo nabiješ do fula tko k si navajen če si u bajti. Sm tut jst prej živela tko k karmen...na samem da sm motila sam živalske prebivalce v sosednji hostiuser posted image
sam sm se zdej navadla musko navijat u avtu, al pa slušalke gor vršt, k nš blok je relativno miren.

spelka - jst sm gorenka, sam žvim u lj, tko da bom šla tut kr tle rodit...čim bližje- pa itak že celo nosečnost hodm u P na preglede tko da ti na žalost ne bom mogla delat družbe u kr

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
5.10.2009 11:35:59   
emaa
NO, da mal povem. Najprej sva nekaj časa čakala v porodni, ker niso vedeli a bo en urgenten CR. No pol sem bla pa jaz na vrsti. ker sem že prek babici povedala, da čem spinalni blok  so me že prej z glukozo nafilal, zadnji moment še urinski kateter dal, pa smo šli. Socer je nekaj dalj trajalo kot pri fantih, ma nisem glih dojemala, pa mal bolj sem čutila. Je babica rekla, da še dobro, da je bil CR, sem izgubila precej krvi, 700ml, ker je bila rahlo predležeča posteljica. Bi se pri naravnem porodu lahko zakompliciralo. Ma, ko so jo ven vzeli, jaz vprašam, kaj je, pa pravi anesteziolog punčka, en drug fantek, drug spet punčka. Pa jaz ja kaj je zdaj. V glavnem dojiva se od prvega dne, brez problema, je ful velik jedec, je že drugi dan na teži pridobila. Evo še par slikic.
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
5.10.2009 11:36:08   
Anonimen
no mogoče je nov oktoberček na poti

ninasiki je na fb napisala:
v porodnisnici z pikijem upam da je prsu sodni danSREČNO!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
5.10.2009 11:36:32   
boob
muca*maca user posted image user posted image user posted image  taka sm bla jst učeri .  .sej bo minilo user posted image

jst sm si pa danes prvoščla eno torbico, sicer je kao previjalna. . ampak mi je bla pa tok ušeč, da sm si jo mogla kupit. . . je bla pa tud kr draga 65€. . .glede na to da meni nobena torbica ni bla do zdej ušeč in mislim da si tud nobene nism še kuplauser posted image user posted image  (sm vse dobila za darilo), . . pa še v takih barvah je k jih jst največ nosim. . rdeča in olivno zelena

user posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
5.10.2009 11:45:57   
gorenka
Boob - no pa si jo le kuplauser posted image user posted image

Ninasiki - Držimo pesti da bo vse ok! Čakamo novičk! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
5.10.2009 11:48:05   
skačica
emaa- kok lepi steuser posted image user posted image user posted image .

ninasiki- držim pesti, da je to touser posted image user posted image . Pa sej res ne morm verjet, da me vse prehitevate po desni, ampak ok, sem vesela za vasuser posted image

boob- prekrasna torba. Kje si jo kupila in kakšne barve še imajo???? Res mi je noro všeč, čeprav jaz eno že imam, mogoče bi kupila še eno, da bi imela za Izo eno(tud zanjo vlačim še vedno eno torbo zraven ko kam gremo, ker se umaže, polije, polula kdaj v hlačke,...ni da ni) in za zamalo eno. Bom razmislila.

Grem k mami, Iza si izbira kaj bi obula in si je izbrala Teva poletne sandalce. japajade.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
5.10.2009 11:53:10   
karmen b
boob a si ziher da je tole rdeča? Men zgleda roza pa siva user posted image ...drugače pa lepa.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
5.10.2009 12:04:11   
boob
jaaaaaa gorenka mi je ratal. . sm jo že 5x pregledala pa vsako krat kej novga odkrijem user posted image

skačica torbo sm kupla v BC . . baru imajo kar precej, ampak baje da tok grejo da ne sfolgajo jih sproti nabavlat. . Je rekla prodajalka da še nobene torbe niso šle kot te.
Men je bla ta ful ušeč, sam problem je ker nimam nič za kombinirat
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=202799

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
5.10.2009 12:06:43   
boob
ja ja karmen je rdeča user posted image   slika je mal čudna. . .  jo bom imela v četrtek k Žabarju. . . sm se premisnla grem rodit v četrtek popoldan, tako da vam še torbo pridem pokazat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!