skačica
|
dan! Mah, jaz sem ne javljam tako pogosto, ker sem sama sebi tečna, ker nič ne dogaja, jaz pa že drugi dan po PDP-ju. Včeraj sem mi je sicer zdelo, da se mi je začel luščiti čep, ampak potem pa konc, pika, amen. Nič. No, men je pa Toše Proeski zadnje cajte všeč in sva zdele s tamalo že plesale na njegove komade, pol pa še palačinke pekle....zdele bom šla pa po štengah laufat gor pa dol, smo v tretjem štuku in jih je kar nekaj . No, sej se mi v resnici ne da, ker me vse boli, ampak sanjam pa lahko. Pri Izi sem full počivala, pa lenarila pa uživala, skratka niti pol nisem bla tok aktivna kot zdej in sem bila skor zih, da bo to dete šlo prej ven. No, ista figa pa sem skoz v pogonu. Dons bom imela vse štiri od sebe, čeprav naj bi šli v vrtec s tamalo, ker je nek praznik in imajo feštico. Kosilo bo kuhala moja mami, ker imam tud stanja za štedilnikom dovolj. Skratka, a se vid, da bi šla rada rodit in da sem zoprna? csd- moj ima še vedno vse papirje doma, jih bo nesel potem, ko bom rodila, takšna so bila tudi navodila. Je pa dobil danes zjutraj pozdrav od policije-500 eurov in 5 pik za preveliko hitrost . Jupija pa bo šel denar skoz okno. Še kaj? Katera bo zdej naslednja? No, uradno sem jaz na vrsti, nobena več pred mano, ampak ne vem v čem je problem, da se ne morem vkrcat za Rim. Kaj druge delate, da vam uspe???
|