|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
30.9.2009 18:06:19   
Anonimen
JOJ, kaj sm se jst zdele spomnla

JST SM DONS ZADNJI DAN ŠTUDENTKA user posted image

Jutr sm že navadna smrtnica, ki bo 1 leto šolo dala na stran.
Se mi že kovca po faksu user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...    NOT user posted image

Jutr grem pa rodit ... To vsem govorim, da mi bojo na pregledu rekl, da bom kr not ustala, ker sm že mal odprta pa rahli popadki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sj vem ... sanjam

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4101
30.9.2009 18:18:00   
Februarka08
Majcy user posted image user posted image user posted image verjamem da se ti kolca po faksu jauser posted image user posted image
No, jaz sem si prej še 1x merila in sem namerila 112 okrog trebuha, mislila sem pa da bo sigurno kakšnih 130user posted image user posted image ker moj trebuh je res ogromen, pride najprej on skozi vrata, potem dolgo nobenega, no potem pa jazuser posted image user posted image

Sem bla mal na sprehodu s tamalo, zdaj ona gleda Nodija, jaz pa mal surfamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
30.9.2009 18:54:35   
ninasiki
evo mene bejbe glih ustala in sm šla kr takoj mal prevert če je kej nouga pa vidm da nič ste me kr ubogale da ne rodi katira user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tko zdej pa v akcijo tiste k ste to hotle, ker zdej lah mislm na vs v spanju sm pa blo tko tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cukr padu pod nulo ga grem mal dvignt z riževo

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
30.9.2009 19:11:11   
LINDI
MM ma ta moja ginekologinja je itak mal čudna sem jo vprašala koliko je težak,pa je rekla,da je to zdaj brezveze gledat,ker je itak trebušček v redu,glavica tudi in da bi potem morala vse izmeriti,ne samo to....user posted image sami izgovori,pa tako lep je biluser posted image ,po mojem se ji nič ne da zato pa je takouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
30.9.2009 19:29:33   
tea85
jaz mislim da se mi dogajaaaa... bolečine so se od dopoldneva močno povečale in ko začutim boliiiii, sedaj sem razliko izmerila na 20 min ampak mi je hecno ker mam recimo v 5 min večkrat popadek prime, en cajt drži spusti in par minut tak pol pa 20 min nič in spet isto.

no tako da čakala še bom če bo treba pa v bolnico.

in seveda, meni moj pravi da to niso popadki, jao kod da on glih ve....te je že začel da bom pač te mesec dni v bolnici polek user posted image ker bo v inkubatorju. kak mene to razkuri ko ne ve pol stvariuser posted image

upam še vseeno da me mine...

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
30.9.2009 19:31:18   
malaMravljica
Lindi,

ma ves, meni je tudi celo nosecnost na vsakem pregledu delal uz in to vedno 3D in 4D, pol pa sedaj 2x ne vec, je tudi rekel,da sedaj so vsi organi razviti, da glavica je dol, da je brezveze. Vceraj sem pol bila prepricana da ne bo uz, je ze sel za pisalno mizo, pa je pride nazaj in rece, ze dolgo nisva uz delal, dejva pogledat kolk velikega user posted image  pricakujemo. Joj, me je razveselil. Pol je pa se obrazek na ekran dobil in je hotu sprintat pa papirja ni bilo, ga je sel iskat in natisnil. Poglej, dobila sem pa tako slikco. Mores gledat od spodaj gor, za spremembo umetniska slikca mojega podnajemnika

user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
30.9.2009 19:35:03   
malaMravljica
tea, meni se je danes tudi dogajalo, sam se je sedaj prozi veceru nehalo. Ce so pravi popadki ugotovis tako, da naredis vroco kopel, ce so lazni se nehajo, pravi pa se stopnjujejo. Ti sicer zelim, da se ti nehajo in zdrzis se kaksen teden, ce pa bi slo zares pa srecno in dobro opravi.

Punce, kaj ste se slucajno zmenile, da me boste cisto vse prehitele al kaj???? Fer se mi to ne zdi no user posted image  

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
30.9.2009 19:35:33   
Nej@
V 38 tednov in 3 dneh ima moj buši obsega 120cm, štartala sem pa z 66 cm user posted image
nič čudnega, da vsi okrog mene čakajo da me bo kar razneslo user posted image in tu je tudi razlog zakaj sem tak neokretna, seveda če me je pa 1x več kot me je bilouser posted image pa moj mi že ene dva mesece govori žogica user posted image
Naj omenim še da sem visoka 160cm, torej če bo buši še kaj zrastel me bo (teoretično) lažje preskočiti kot pa iti mimo meneuser posted image

Sem se pa zdaj najedla fantastičnega hot doga - bo buši res večji.

Običaji ob rojstvu otroka imate pri vas tudi kakšne običaje ob rojstvu otroka? Pri nas imamo torjenje, kar pomeni da pridejo kolegi, znanci, sosedje, sorodniki... na dan rojstva otroka natrosit perje in slamo. Takrat se ga tudi redno vlijejo in najejo. Je prava fešta. V starih časih se je perje natrosilo ob rojstvu deklice, da naj ji bo v življenju mehko postlano pri fantku pa se je trosilo seno, pleve da bo imel kaj v glavi user posted image Perje oz slama bi se pa morala posejat po vasi od zadnje hiše v kateri je bilo rojstvo pa do nove hiše z dojenčkom - tako so včasih bile vasi polne perja in slame. Zdaj pa se to dela samo še na domačiji in še to so pokvarili ker mešajo že vsegaboga skupaj, zdaj dajejo zraven še zamaške od steklenic, papir, stiropor... v glavnem vse kar se težko počistiuser posted image

Vem, da na enem koncu štajera imajo polivanje, ko novopečenega očeta polivajo z vodo.

Čestitke tudi emi za punčko user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
30.9.2009 19:57:20   
Nea_teja_
Punce a kera ve po kokem času pride rojstni list

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
30.9.2009 20:18:40   
rozilu
Jao pupe, dve strani - a je spet katera rodila???

Kar sem pokukala tam, kjer  sem dopoldne ostala, ste vse full o hrani pisale... in kaj naj pol ugoga user posted image stori, kot da gre v hladilnik po kaj dobrega user posted image .

No zdaj grem pa brat za nazaj user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
30.9.2009 20:36:19   
Februarka08
Tea, kako siuser posted image
mM kako lepa slikcauser posted image
Jaz sem izpod tuša, moj ravnokar to še izvajauser posted image mi je prinesel grozdje za jest, pa mi ni glih zanjuser posted image bi raje kaj drugega... tako mi pistacije dišijo, ga bom kar poslala ponjeuser posted image user posted image zdaj jih še lahko, potem pa nič!!!user posted image
Uživajte v večeru!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
30.9.2009 21:00:16   
rozilu
OOO, pa je le bilo eno rojstvo! user posted image Čestitke Emaa!!!!

Meritve: ja meni tudi pri G kaže približno toliko cm kot je tednov (prejšnji teden - 36 t - 35,5cm); zdaj sem si namerila malo več (38,5cm) - ampak v stoje (G vedno v leže), pa ne vem točno kje je fundus, pa kje na simfizi se meri... Obsega pa samo 102. Štartala pa zihr nisem samo pri 60, je blo kar nekaj špehija gor user posted image .

Aja, kdaj se jutri dobimo, že pozabla user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
30.9.2009 21:46:13   
drobtinica29

čer punce!

pa res ste prave čveke, vas še čez dan komaj preberem user posted image
vidim da je kar nekaj novih mamic user posted image user posted image user posted image vsem!

pa da še jaz poročem iz današnjega pregleda. vse ok, no razen da sem staknila eno manjše vnetje, dobila eno kremo, drugače vse ok, imela sem že prvi CTG, vse vredu, pa še en hiter UZ in pregled, sem še zaprta, no,... saj imam še čas, še cel mesec do PDP-jauser posted image . Pa malce mi je ugotovila sladkorja, moram malo pazit pri sladkem, joooj ko pa tako paše user posted image .

nič lepo se držite vse, jutri nastopi naš mesec,.. jeeeeee,... user posted image user posted image user posted image

MM lepi jenček!

Tea85 ti pa se drži, kam se ti pa mudi še cel mesec je pred tabo!

aja pa majcy_m hvala za čestitke!

pa ko se bo naslednjič tabelca popravljala mi prosim sprememite starost, je že eno leto večuser posted image
naslednji pregled pa imam že v pon. 5.10. in ponovno CTG!

lp

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
30.9.2009 21:54:03   
majakla

Dober čever!

mM
: to pa je fantek, a ne? user posted image
Ful lepa slikica.

Jaz pa še kar nisem dojela, da grem jutri rodit. user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
30.9.2009 22:28:50   
Crystall
Majakla DRŽI SE!!! Jutri boš že ponosna mami user posted image

Lepe sanje ... pa se slišimo jutri ...

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
30.9.2009 22:34:05   
malaMravljica
Majakla, jutri ti stiskam pesti in diham s tabo. A ves, mami bos jutri nooooo, sreckica!!
Kako pa mislis to, da je to fantek, nic ne povem user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
30.9.2009 22:44:44   
skačica
čer!

Ajaj, a ve bi me pa kar rodit poslaleuser posted image No, branla se ne bi, ampak ne, sem še doma. Zdele sem vas komaj prebrala, ker ste tok naklofale, prej sem imela pa delo. Popoldne me je okupirala Iza, zdele na večer sem se pa spravila sedežno drgnit. Je smetana barve- usnje in je bla že kar fejst umazanauser posted image . No, zdej je lepa, jutri dam za sedet še nove dekce in adijo.

Joj, jaz pa nimam šiviljskega metra, da bi si lahko izmerila obseg, ampak vem, da sem imela v 36 tednu al tam nekje obseg 106 cm, se pravi je zdele že kar konkretno več, kok pa res ne vem. Mi je pa na novo razpokal, tko da ja, strije so in so grde.user posted image
emaa- čestitke za princeskouser posted image user posted image user posted image . Zanimivo ime. Sicer ima pa emaa doma dva fantka- dvojčka, če se ne motim. Zdej pa pupika, lepo.

tea- kam bi pa ti letela??? kar v vrsto, veš kok nas je še pred tabo, recimo jaz, k imam še slabe 3 dni do PDP-ja.
Danes me mal daje, ampak mislim, da od tega, ker sem bila pač preveč aktivna. Mulčki so celo hotli, da grem z njimi skakat na trampolin, sem komaj nanj zlezla, skakala pa valda nisem, ker mislim, da bi tamala sama ven padla.user posted image

Joj, jaz sem pa spet enga hambija pojedlauser posted image , no za zdravje sem pa zraven popila sveže stisjen pomarančni sok, ki mi ga je naredil moj dragi. Ja, lepo skrbi zame.
majakla- še malo in pride tvoj danuser posted image . Bom jutri res mislila nate tudi jaz.

MM- lepa slikicauser posted image . Jaz imam tud nekaj fotk 3D od tele pupe, ampak ne tok lepe kot od Ize, ko je prav lepo posnela njen obrazek, ko se je smejala. Ma, ne morš verjet kok lepo se je vidlo, no.

običaji- neja, ne, pri nas tega HB ne poznamo. Samo še tega se manjka, ja. Očka pač časti svojim kolegom in to je to.

majcy- a da se ti kolca po faksuuser posted image user posted image  Jah, no. Men se je tud mal do nedavnega, zdele mi je pa dost študiozno že to, da vas redno berem in tule gor pišemuser posted image , kaj šele da bi se kaj pametnega učila. Še knjige so kar tam nekje na polici, samo Izine še preberemuser posted image .

Kja še?
Ne vem, če se še kaj spomnim, bom še napisala. Aja, bi kej spekla pa se mi sploh ne da. Ni navdihauser posted image , bom drugič.

LP

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
30.9.2009 22:53:15   
Anonimen
a so spet spreminjal a ne???
Nč no jst grem spat, pa se jutr vidmo
wiwiwi

NOČKO
user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
1.10.2009 0:16:36   
tea85
vrjetno že vse bolj ali manj spite... na srečo so se nehali popadki, bil zgleda lažni alrm, ampak mi je popustlo tudi komaj kakih 20h pol pa je bil mir, bomo vidli kak bo ponoči.

MM- dober nasvet glede te tople vodeuser posted image ko se bo spet začelo pojavljat bom res to prakticirala.

meni se nikam še ne mudi zgleda moji user posted image all inklusive ni več všečuser posted image naj še zdrži malo.

no, je pa blo prav hecno, kak je to spremljal mojuser posted image , me spraševal kje me boli, pa če me še boli, če me pelje user posted image user posted image pa če sploh vem kaki so popadki, v glavnem sma htela še it v trgovino, je reko da bo šel sam naj počivam- kam bi  to človek zapisal, niu mu bil problem nardit nič, kje pa je hodil preostale mesece user posted image pa kar naenkrat je postal drugačn, hmm...no bomo vidli mesec je še dolgi.

zdaj pa grem spat...

nočka vsem

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
1.10.2009 0:28:32   
frrrr
Ema - čestitke za princesko! user posted image

majakla - drž se jutri!

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
1.10.2009 0:33:31   
frrrr
punce, oktober je... gremo rodit, ajde! kr po vrsti - mM, skačica,... AKCIJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
1.10.2009 6:32:40   
rozilu
Jaaaaa, oktober jeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mogoče pa zato ne spim user posted image

Moj user posted image je bil včeraj fuuuuul miren, no saj kakih 10 gibov je bilo, samo vse tako zelo nežno... Je pa zato mali vragec ponoči nadoknadil user posted image in zdaj mama ne more spat... Ampak brez skrbi, samo še mlekca z medom spijem, pa grem nazaj na levi bok user posted image

Majakla: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes dobimo prvega oktobskrega oktobrčka, jeeeeee user posted image

Aja, pa še za Karmen: user posted image user posted image user posted image vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
1.10.2009 6:56:42   
karmen b
Dobro jutro user posted image

Šibam na CTG, pa na masažo, pa k frizerju.....pol pa k ŽABRJU...komej čakam, da se vidmo. Upam, da pridete v velikem številu, ker je res vprašanje, če bomo mele to možnost še v tem stanju. Emily a ti tud prideš? Si bla samo enkrat. Pa Nina?

Se vidimo ob 13:30 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
1.10.2009 6:59:28   
karmen b
Rozilu hvala za čestitke, si pa nisem mislila, da boš prva danes na forumu, ko si taka zaspanka. Sem mogla trikrat pogledat na uro!

Majalka držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
1.10.2009 7:20:32   
Anonimen
Dobro jutro

Karmen
user posted image

Karmen, kdaj pa greš od doma? Kam pa greš na ctg???

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?