skačica
|
čer! Ajaj, a ve bi me pa kar rodit poslale No, branla se ne bi, ampak ne, sem še doma. Zdele sem vas komaj prebrala, ker ste tok naklofale, prej sem imela pa delo. Popoldne me je okupirala Iza, zdele na večer sem se pa spravila sedežno drgnit. Je smetana barve- usnje in je bla že kar fejst umazana . No, zdej je lepa, jutri dam za sedet še nove dekce in adijo. Joj, jaz pa nimam šiviljskega metra, da bi si lahko izmerila obseg, ampak vem, da sem imela v 36 tednu al tam nekje obseg 106 cm, se pravi je zdele že kar konkretno več, kok pa res ne vem. Mi je pa na novo razpokal, tko da ja, strije so in so grde. emaa- čestitke za princesko . Zanimivo ime. Sicer ima pa emaa doma dva fantka- dvojčka, če se ne motim. Zdej pa pupika, lepo. tea- kam bi pa ti letela??? kar v vrsto, veš kok nas je še pred tabo, recimo jaz, k imam še slabe 3 dni do PDP-ja. Danes me mal daje, ampak mislim, da od tega, ker sem bila pač preveč aktivna. Mulčki so celo hotli, da grem z njimi skakat na trampolin, sem komaj nanj zlezla, skakala pa valda nisem, ker mislim, da bi tamala sama ven padla. Joj, jaz sem pa spet enga hambija pojedla , no za zdravje sem pa zraven popila sveže stisjen pomarančni sok, ki mi ga je naredil moj dragi. Ja, lepo skrbi zame. majakla- še malo in pride tvoj dan . Bom jutri res mislila nate tudi jaz. MM- lepa slikica . Jaz imam tud nekaj fotk 3D od tele pupe, ampak ne tok lepe kot od Ize, ko je prav lepo posnela njen obrazek, ko se je smejala. Ma, ne morš verjet kok lepo se je vidlo, no. običaji- neja, ne, pri nas tega HB ne poznamo. Samo še tega se manjka, ja. Očka pač časti svojim kolegom in to je to. majcy- a da se ti kolca po faksu Jah, no. Men se je tud mal do nedavnega, zdele mi je pa dost študiozno že to, da vas redno berem in tule gor pišem , kaj šele da bi se kaj pametnega učila. Še knjige so kar tam nekje na polici, samo Izine še preberem . Kja še? Ne vem, če se še kaj spomnim, bom še napisala. Aja, bi kej spekla pa se mi sploh ne da. Ni navdiha , bom drugič. LP
|