Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 14:30:35
|
|
|
|
malaMravljica
|
Februarka, joj ne vem kateri vse sem napovedala. Ti morajo tiste ki so ze rodile povedat, ce sem kateri prav napovedala. Zate pa menim, da bo fantek in me prav firbc matra, ce imam prav. Aniiita, ti si sprasevala za profi fotke. Jaz sem se profi fotografirala, sam ne sedaj v nosecnosti. Imam pa joj ne vem, slik na cd-ju zagotovo vsaj 200, seansa slikanja vsaj 2 uri, profi vizazistka in 15 slikc veliskot 10*15, ter 3 velike, ki smo jih dali na steno. CB tehnika in profi fotograf, cena se mi zdi da 300 eur, moogce je bilo tudi 400, ne vem ker je ze skor 2 leti od takrat.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 15:35:10
|
|
|
|
Februarka08
|
Upam da je samo včerajšnje dogajanje prišlo za mano in da niso to pravi popadki kar naenkrat me je začelo bolet spodaj, pa bolečina je šla po celem trebuhu in potem dol... ni mi nič dol pritisnilo, tako da upam da še ni to, drugače bi mogla it se že pokazat. Joj, pa naj vsaj do jutri počaka da bom bolj mirna, če že more bit moj je tamalo vzel, jaz sem pa že začela premišljevat, da bi se šla stuširat, glavo umit in obrit pa je rekel moj, naj ga raje počakam, če bo slučajno kaj narobe pod tušem ah, mene je kar strah malo ratalo no, ampak saj bo minilo... mora!
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 16:09:38
|
|
|
|
lenika83
|
Novička: Sporočam, da sem danes ob 14:31 rodila malega Sebastjana, teža 2720g, velikost 48 cm. Vaša štefy - Lidija
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 16:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Štefy ... čestitke
< Sporočilo je popravil majcy_m -- 28.9.2009 16:31:24 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 16:31:58
|
|
|
|
naty6
|
Štefy- čestitke ob rojstvu sina Sebastjana...veliko cartanja vam želim
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 16:38:36
|
|
|
|
Crystall
|
Jupiiiii ... ŠTEFY - čestitke. Lepo se cartajta
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 16:39:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Štefy bravo ČESTITKE
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 16:48:33
|
|
|
|
pattaya
|
Čestitke vsem oktobrkam, ki so že postale mamice. Pa glih prejle sem pomislila na štefy in glejga zlomka je rodila. Pravite, da se pred porodom malo umiri. To pomeni, da še pri meni dolgo časa nič ne bo, saj že več kot en teden nonstop rasaja, bokvari da se vsedem, je že nemir v trebuhu. Tudi jaz imam v četrtek svoj prvi ctg, pa mislim da ne bo nič pokazal.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 16:53:39
|
|
|
|
tea85
|
dan na hitro pozdravim, pol pa grem prebrat kaj ste na čvekale pri menii nii nič kaj dober dan, problemi s težavami- seveda kdo drug kot moj pahjen ded (počasi bo eks), in mislii frajer da jaz brez njega ne morem oz da ga bom kao z otrokom izsiljevala, pa kr nekaj si zmišljuje, pa ki dobro ve, da če grema narazn ga v blžini nočem, ne da bi še od njega kaj mela zdaj se nekaj prilizuje,pa kod da mi je mar..hodi z banalnimi stvarmi ven kot recimoi, to je moje kot so avto in rač. še dobro da mam svoj prenosni rač. obnaša se kot froc in me živcira...jaoo kreten zabiiti. ok. no, v sredo začnem s porodniško sicer meni to tak nič ne spremenii ker sem tak doma že celo večnost se mii zdi. februarka tii pa ne prehitevaj , veš kdaj moreš it rodit, ne še zdaj in seveda ŠTEFY čestitke !!!
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 16:59:35
|
|
|
|
Aniiita
|
Čestitke Štefy!!! MalaMravljica- hvala za ifnormacijo. Si vsaj približno predstavljam.. Rozilu- jaz imam tudi tak vrč,pa nimam Brite, temveč kar enega iz Merkurja- Biva in se mi zdi super. Kamna je res ful manj, sem opazila po tem, ko sem v enem kozarcu več časa vodo pustila in ni bilo nič usedline. če boš kupovala, poglej tudi koliko stanejo potem filtri, ne samo posoda.. Februarka- kar brez strahu..boš videla koliko veselja bo potem. Držim pesti, da bo vse šlo kot "po putru" A morda katera ve, koliko časa prej se dojenčki spustijo? Ker meni se zdi, da se naša morda je..me ful bolj lulat tišči, pa tudi na pogled je mama opazila, da je malo drugačen trebuh.. Pa mal več izcedka mam.. Komaj čakam pregled v sredo..
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 17:11:01
|
|
|
|
gorenka
|
Štefi - Čestitke!!!! Evo pa imaš še enega pridnega otroka na svetu! Pri taki veliki familji mora bit sploh pestro! Bravo za mami!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 17:14:58
|
|
|
|
ninasiki
|
ojla evo mene iz ljubljane pregled vse BP še kr čakamo na dan d zdej pa sam v pojstlo mal odležat pol pa se javim in vas preberem štefi čestitke za nouga člana poz6abla NASLEDNJI PREGLED 5.10
< Sporočilo je popravil ninasiki -- 28.9.2009 17:15:48 >
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2009 17:21:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 17:24:40
|
|
|
|
boob
|
štefy čestitke jooj punce jst pa že cel dan spim. . kaj bom spet ponoči delala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2009 17:26:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.9.2009 17:28:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 17:35:21
|
|
|
|
tea85
|
no sem uspela prebrat vse kar ste napisale. glede miss bušijev, tudi meni se je uspelo prijavit čeprav sem bla te že v 34 tednu sicer sem se za hec, grem pa še jaz malo glasovat za naše oktoberke. zdaj sem se tak najedla da bom počla
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 17:59:40
|
|
|
|
boob
|
punce pa dejte mal povedat katere ste. . . bomo lažje glasovale. . za Februarko in majcy sm že
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 18:02:35
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vsem za glasove
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 18:14:34
|
|
|
|
Nej@
|
Tudi jaz sem danes imela moj prvi CTG in sicer 2x (ker prvič nekaj ni bilo dobro nastavljeno) in ker se je moj dragi odločil da bo komuniciral z bejbiko tistih 20 minut, in mala stvarca je ker reagirala na njegov glas in božanje pa se je kar zbrcavala popadkov še ni bilo zaznanih, utrip srca pa je bil kot urca ima pa bejbika 3305g se mi zdi, da je to ok. Naslednji pregled CTG in UZ pa bo čez teden dni 6.10.09 Odprta še nisem, bejbika je obrnjena dol, mv je zmehčan. Mislim, da se mi ni treba bati, da bi predčasno rodila Vrč za filtriranje ga imam doma ampak mi ni kapnilo, da bi ga uporabila ko sem prekuhavala bom za naslednjič upoštevala. čestitke vsem, ki ste rodile in vam želim veliko crkljanja in veselja z otročki največ pa zdravja Kje pa je frr? malo je sumljivo Le kam se vsem oktoberkam mudi? kaj imate proti oktobru? Tudi meni lahko pošljete za koga vse moram glasovati na miss bušiju, da vam v finišu pripomorem z klikanjem
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 18:21:34
|
|
|
|
stuhica
|
Skačica in rozilu sta pa res uspele ugotovit sicer ne vem po čem da sem to ravno jaz... ja slikica je nastala na bledu in sem dolgolaska napravljena v črno... Michelel hvala za glasove tako tudi ostalim majci in februarki... bomo mal med sabo glasovale za neš buške pa bo.. Tea85 ti pa javi na Zs da lahk glasujem še zate.... Če je še ktera naj se javi.. mene je drgač moj prjavu že tkaoj na začetku.. jim je itak dal pdp 02.11 tkao da mej prijavil že v 31 tednu, no amapk glede na to da so prijave baje celo podaljšali za cel teden pomoje niso niti preverjaloi nosečnosti... je pa tako da bo potrebno itak tja priti za kar smo pa me oktoberke že kr precej vpraščljive za to zaključno prireditev tako da itak je važno sodelovanje kot pravi moj, pa se heca pa pravi da bom šla kar 23 v ljubljano rodit Vidim d aste že vse na Ctg-jih in rednih pregledih je prav hecno kakšne mate le še po par dni do PDP no jaz pa še cel mesec no ja pač smo pa vse v okobru kajneda--- ene pač že septembrke in celo avgustovka, se pa zna zgodit da bo tud kašna novembrka no zdej mama pa obiske... se javim kasneje
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 18:26:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo mene... stanje se je malo umirilo, med kosilom sem pa mislila da je to to tud na vc sem mogla letet, me je zvilo... naj lepo počaka danes, da se z mojim mal pocartava, jutri pa izvemo kaj in kako sem šla prej malo ven, nisem mogla samo sončka gledat skoz okno. Tea85 povej kera si, še jaz oddam glas zate Hvala vsem za vaše glasove
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 18:49:18
|
|
|
|
Crystall
|
Tea85 ... jaz bi tudi prosila na ZS ime in priimek, da ti lahko pritisnem kak glasek Sicer pa vidim, da imate že vse ctg-je. Jaz imam naslednji pregled 6.10. - pa ne bo še ctg . Zdajle pa kuham riž za večerjo. Dragi je priden in pripravlja drva z mojim očetom, jaz pa kuham - vmes pa še vas berem
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 18:54:39
|
|
|
|
Meliitak
|
februarka...dobr da se je umiril, sj boš itak ju3 vidla kako pa kaj in kot si sama rekla se lahko zarad tebe začne, me od tu pa smo s tabo ...drugač pa mam tud jest ju3 pregled pa da vidmo kaj dogaja, sm tko neučakana...mogoče se pa še srečava v P če me slučajn G tja pošlje štefy... bravo za sineka, pa velik cartanja s strani cele družine želim!!! evo jest sm se spravla prvič pečt ajdovo pito s skuto...bomo vidl kaj bo ratal ...mam eno ajdovo moko iz prekmurja pa nisem vedla kaj naj nardim iz nje, pa sm mal pobrskala po netu in našla ta recept...ne se bat ni preveč sladko tko da se ne bom zagiftala s cukrom he, he
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 28.9.2009 18:59:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce pozdravljene,... joj kaj se dogaja...??! Kok je že mamic.. No veste kaj??! Sm PRVAAAAAAAA.. . Kakšni glasovi..., dejte povedat, da še jst glasujem... Drugače pa moj malček pa raste... vsak dan ga morava tehtat..., danes smo že na 3180, jupppi... , ojačal je zelo, učke ma odprte, naju gleda, se obrača za zvokom... ma se z mojim tok smejiva, ko se naje in začne glasove spuščat...in to vsakič pred podiranjem kupčka . Rad se nosi, že zahteva.... , na sprehodkih uživa... , kopanja ne mara.., previjanja tud ne... samo takrat se joka. Skratka, uživamo in uživamo... moje kg pa letijo na dol, mam celih 51,7 kg, čeprav sm nadoknadla vse za nazaj... zarad sladkorne... čokolada na dan, res. Zmešana sm. Skratka, zgubla sm jih točno 10 kg... , se kr mal bojim, da ne bo šlo še bolj na dol. Bom pol zgledala otročkova sestrica in ne mamica Slikce pa kr še nism dala gor, ma ne vem, če jo bom... sm kr taka zaščitniška mamica in ga skrivam... še zaenkrat. Upam, da niste jezne name... Pa ni vam treba pozabit name...., če se vam pač ne javljam. Sej bote vse prišle na svoje.... pa ta tema ne bo več vsak dan za par strani daljša . Lep pozdravček, punce
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?