|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.9.2009 11:07:17   
skačica
ja pa res. Kje je majakla? Mogoče pa že carta. Lenika, morda ti kaj veš?

michelle- uživaj še zadnje dneve službeuser posted image . Jaz sem prav vesela, da sem doma. Bom o službi drugo leto poleti začela razmišljat, ali ostati tu ali iti stran????

stuhica- katera si na miss buši???? Februarko sem našla, tebe pa ne, ker nimam pojma katera naj bi bila. Mi lahko na ZS? Sicer sem vidla eno fejst babnico z res dolgimi lasmi sletenimi v kito? Si morda tista? Pol si res hudauser posted image  nosečka.

Midve z Izo sva mal pregledale Zarine pajacke in kompletke. Kok je Iza luštna, ko jih daje narazen, zraven komentira in takšne piha, da se morš res smajat. Zdele riše z vodenkami, jaz pa kuhinjo štimam. Sej vem, da kar naprej pospravljam, ampak tale sindrom je hudičuser posted image . Kar iščem kaj bi še bilo za posesat, da se mi pa ne in potem sem tečna. Po moje je moj že ćist user posted image  in komaj čaka, da rodim. Sicer vse zelo zgledno prenaša, ampak vidim, da mu gre včasih kaj na živce.

rozilu- smo se odločili, da jo bomo imeli doma. Čez noč jo zapremo v velik grad, ki je otroški,za igro, da nam ne zbeži pod ograjo. Ima na tleh travo, lahko se prosto šetka, skratka mislim, da ji tud v gradu čez noč nič ne fali. Je pa bolj slabo, očitno res ne rabi veliko. Ni nobenega dela z njo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.9.2009 11:11:59   
Anonimen
Punce a se je kateri že to zgodilo. Danes sem bila tako dobre volje, sem 1h prejle govorila po mobitelu, potem sem pa kr na 1x slabo vidla, pa malo me je glava bolela. Sem se stuširala še zmeraj čuden vid, po 15 minutah ležanja pa vse OK,pristisk 117/75. Drugače sem OK, zredila se nisem prav ne vem koliko +12kg, pristala na 66kg in to je to. Ali je možno, da se je podzavestno pojavil kakšen napad panike, ker toliko premišljujem?
Zdaj sem OK, samo strah me je malo, no vsaj user posted image se malo po malo giba, da me razveseli.

Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.9.2009 11:17:29   
boob
jst sm že nazaj. . nikamor še negremo user posted image
sej to sm se bol hecala, se zadnje dni precej dobro počutim
sm pa spet več k 1h bla na CTGju, naša pupika noče in noče sodelovat. . upam da nebo tak živc k pride vn .. Drgač pa je rekla da je vse zmehčano ampak še vse zaprti.
Naslednji pregled 6.10.

Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.9.2009 11:28:27   
skačica
pravoda- kaj pa vem, mogoče ti je malo pritisk padel in si postala "čudna". čeprav pristisk imaš zdej ok. A zdej se ok počutiš? Če ja, pol mogoče ni treba panike delat, če bi se pa nadaljevalo, je pa bolje, da greš do dr. Saj sem jaz tud včasih mal čudna, to pripisujem pritisku, ki je občasno bolj nizek (nazadnje 105/60)pa kaj vem čemu še. Ne posvečam veliko pozornosti temu.

boob- no, fino, da si še zaprta. Jaz nima pojma al sem zaprta al odprta, nisem imela gin. pregleda že od začetka nosečnosti, moja g. nima te prakse. Če ne prej, me bodo pregledali v P., ko ali če bom čez rok.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.9.2009 11:31:56   
Anonimen
Ja sedaj ga imam nekje 110/78 in se počutim OK. Sem se sprostila in je sedaj OK. Sem imela pa pred nosečnostjo nizek pritisk tam okol 100, tudi 95 tudi včeraj 102. No saj bom pozorna. Ampak mislim, da ima psiha kar velik vpliv pri meni.Hvala Skačica.

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.9.2009 11:36:01   
Anonimen
Dobro jutro

A še kero boli v spodnem delu trebuha, pa ne kot krči, ampak skos da boli, vsakič k se premakne al pa na pritisk? Tm pr jajčnikih, pa zravn. Upam da veste kje, k sm mal čudn napisala, sam ne znam razložit. Mene že ene 2 dni, pa ne vem kaj je to. Sm mislna da so prebavne motne, sam nimam problemov s tem, razn če je že tok dol da mi je vse stisnla user posted image   Pa včasih k se premakne me zaboli not v trebuhu oz špika.
Še trebuh mi je začev zadne cajte ful utrdevat, sam ne na iste intervale, je čist različn, enkrat na 15 min, pa pol na 30, pa na 1h, pa tko. Do četrtka morm še zdržat, pol mam pa pregled v P in optimistično upam, da mi bojo rekl, da sm ful odprta in da grem rodit :) Še zgaga me tok matra, da neglede na to kaj pojem me žge, pa se mi je trebuh že spustu dol, sam zgaga pa še kr ustraja user posted image

Nea_teja in Jaka ... držim pesti za vaju. Upam da bo čimprej vse ok. Ni hujšga za moje pojme, kukr da morš gledat svojga otroka pokritga s cevkam in mu ne morš pomagat. Drgač je pa pravi korenjak, res je cortkan user posted image user posted image user posted image

Februarka ... HB da se je vse dobr iztekl

Skačica ... tamala je ful cukr

Une k že mate  otroke pa k so krščeni ... kok so bli stari k ste jih dale h krstu, pa kdaj ste botru rekle, če bi biv botr??? Moj bo že dons svojmu kolegu reku, če bo botr, men je pa mal prehmal. Razmišlam pa o tem, da bi tamalo dala krstit na božič, k je maša, samo ker bo tok mejhna, bi ble samo na krstu, pol bi šle pa domov, ostali bi pa na maši ostal user posted image A je to ql, al ne?

< Sporočilo je popravil majcy_m -- 28.9.2009 11:39:12 >

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.9.2009 12:05:02   
Emilly
Joj kaj vse se zgodi v enem vikendu!!user posted image  Mi delamo sto na uro, sej berem vas še kar sproti, napisat se mi pa kar ne da nič, al pa časa zmanjka...

Najprej čestitke:Nei teji, Metki zone in Taliki19!!!!!user posted image user posted image user posted image   Bravo oktobrke!! Res so user posted image  prave borke in borciuser posted image

Februarka08 - sam da je s tvojo princeso vse OK!!! Ja takih dnevov me je najbolj strah z našo bodočo bejbiko....

Karmenb - čestitke za kopalnicouser posted image user posted image user posted image Ti kar že mal zavidam,kopanje pa to.... ja, no sej smo mi tud pridni.....Ravno zdele se polagajo še zadnje ploščice, jupiiiiiiii!!!!! Jutri pride položit še WC in umivalnik, banja je pa itak že, pol smo pa s kopalnico zmagal!!! Res upam, da sam še danes prespiva pri tašči.

Smo pa ta vikend vse lepo že ta tretjič prebelili, sobico pobarvali na modro, kok je lepa res. V sredo pride še laminat in to bo počas to. Zaenkrat res nimam pripomb, nekak kar gre vse po roku, sam nama se seveda vleče, ker ne morva spat doma....ah bo pa potem lepše....

Se pa še zmer super počutim, občasn me mal noge zatekajo, sam po moje od preveč počivanja in ne od delauser posted image  sej me tašča tok čuva, da že počas kar fejst pretiravauser posted image : ne se sklanjat, joj, zdele si pa že pol ure na nogah, pometat pa res ne morešuser posted image user posted image user posted image , postaja že kar mal moteče....

Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.9.2009 12:08:09   
Aniiita
A ste se vseeno lahko na miss buši prijavile? Ker je pisalo, da ne smeš biti več kot v nevem katerem tednu..

No, grem kaj glasovat, alora user posted image user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:23:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.9.2009 12:42:54   
rozilu
Hm, michelle, mogoče pa si na "napačnem" računalniku. Jaz na mojem včasih vidim slike naših bušijev, včasih pa ne. Na rač. od mojega dragega pa vedno delajo... mislim da jaz česa nimam inštaliranega...

Tako da če ti gledaš v službi, ti lahko tisti rač. nagaja?

Neposredna povezava do sporočila: 3810
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:45:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.9.2009 12:45:32   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

A ste se vseeno lahko na miss buši prijavile? Ker je pisalo, da ne smeš biti več kot v nevem katerem tednu..

Aja, kako pa to? Meni se nekatere s premajhnim bušijem ne zdijo za na tekmovanje. Ene ga sploh nič nimajo, so pa pač luštne...

Katere oktobrke ste se pa prijavle? Februarko sem našla user posted image , za stuhico sumim katera je (če je ena lepotička s kito pa na Bledu slikana?), še katera?

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.9.2009 12:48:30   
Februarka08
Moj plan za danes doseženuser posted image pometla sem, darilo za mojega dragega zavila, slikala bušija ker je mogoče zadnjičuser posted image , pripravila kar je še blo za v potovalko, še fotiča not vržem in je to to. Pa še jabolko sem si narezala, ker jutri ga mogoče ne bom več smelauser posted image user posted image user posted image ma jaz kar neki sanjam, upam da me vseeno pošljejo domov, če ne pa naj hitro mine da vam javim smsuser posted image

Evo, mojo žogicouser posted image
user posted image

Tu se vidijo tiste strije ki sem jih dobila zdaj - zaenkrat so samo te, upam da tako tudi ostaneuser posted image
user posted image

Babuška spi, jaz mam noge v luft, ker me že križ matra, še kosilo skuham, pa mam dost za danes. vas grem malo prebratuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.9.2009 12:49:33   
Februarka08
Ne vem kako ste me našle, ampak svaka častuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.9.2009 12:50:05   
Anonimen
Prjavle so se lahko vse med 16. in 30. tednom nosečnosti. Sam ni mi jasn da so še pregledval prijave, pa so nm pustl, da se prjavmo une, k smo več noseče???

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3815
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:50:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3816
   [Brisano sporočilo]
28.9.2009 12:51:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.9.2009 12:53:24   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

Prjavle so se lahko vse med 16. in 30. tednom nosečnosti. Sam ni mi jasn da so še pregledval prijave, pa so nm pustl, da se prjavmo une, k smo več noseče???

ja, tud men ni jasnouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.9.2009 13:12:50   
Februarka08
MalaMravljica, te že dolgo mislim vprašat, pa vedno pozabimuser posted image enkrat si napovedala spole naših user posted image pa me zanima, če si že kakšnega uganilauser posted image user posted image Me mal firbec matrauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.9.2009 13:30:05   
Crystall
Sem doma - uredila vse pri notarju, bila na csdju, pošti, po trgovinah user posted image user posted image user posted image  Moj trebušček me prav nič ne ovira - grem kamorkoli in tudi počnem skoraj vse stvari user posted image .

Zdele sem si privoščila čokoladni rogljič in puding ... njama

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 3820
28.9.2009 13:31:31   
lenika83
Dober dan!

Jaz sem se pa danes dopoldne malo potepala, zdaj pa počasi premišljujem kaj naj načaram za kosilo. Saj meso že imam od včeraj, samo nimam ideje kaj naj še zraven user posted image

O majakli pa ne vem ničesar. Sem že razmišljala, da ji en sms pošljem.

Jaz sem tudi našlo februarko na miss buši, ostali dve pa prosim, da mi na zs pošljeta ime, da lahko glasujem.

Februarka ti se sprašuješ kako smo te našle. Če si pa dala enako slikico v tistem lepem krilcu in majčki tudi sem. Aja, pa zapomnila sem si od enih slik nazaj, da imaš temne lase čez ušesa, pol sem pa malo klikala in sem te našla user posted image

A uporablja mogoče katera kakšen vrč za filtriranje vode (ala Brita)? Sem včeraj prekuhavala flaške in so vse progaste od vodnega kamna, pa sem se odločila, da si omislim to zadevo. Samo me malo muči ker popolnoma nič ne vem o tem. Kakšne izkušnje????

Neposredna povezava do sporočila: 3821
28.9.2009 13:39:59   
Februarka08
Lenika, se mi je zdelo, da je nekaj takega, jauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.9.2009 13:53:23   
naty6
Ojla user posted image .

No tudi jaz sem danes doživela svoj prvi CTG v tej nosečnosti. G ni kaj dosti komentiral, pravi, da se še nič kaj dosti ne dogaja in da sem še zaprta. Do PDP-ja pa imam še 7 dni. Ponovni CTG pa ima že v sredouser posted image user posted image . Tako, bomo videli kaj bo.
Danes si bom privoščila pohane marele za kosilo, ker se mi preveč luštajo.

Neja_teja...upam da prideta s sinčkom čim prej domov zdrava...uh pa kakšni fatič je že.user posted image

Naty

Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.9.2009 14:01:05   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

Februarka ti se sprašuješ kako smo te našle. Če si pa dala enako slikico v tistem lepem krilcu in majčki tudi sem. Aja, pa zapomnila sem si od enih slik nazaj, da imaš temne lase čez ušesa, pol sem pa malo klikala in sem te našla user posted image

Ja, točno tako! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83
A uporablja mogoče katera kakšen vrč za filtriranje vode (ala Brita)? Sem včeraj prekuhavala flaške in so vse progaste od vodnega kamna, pa sem se odločila, da si omislim to zadevo. Samo me malo muči ker popolnoma nič ne vem o tem. Kakšne izkušnje????

Jp, mi ga mamo. Je pa kuhalnik za vodo Bosch, ki vsebuje tudi filter Brita. Tako da ga uporabljam za kuhanje čaja, poleti pa si tudi vodo kar tja nalijem, da mi jo prefiltrita... Tukaj v Lj ima voda takooooo nagravžen vonj, ko priteče iz pipe. Aja, ko vodo tam zavrem, ni nobene sledi o vodnem kamnu, tako da te minerale očitno sfiltritra, voda ne smrdi več - če pa tudi drugače dobro deluje, pa ne vem...

No saj pri nas na Obali ni dosti bolje z vodo - oz. je še slabše... tam imam pa toliko kamna, da ko enkrat zavrem vodo v grelcu (brez filtra), ga moram že spucat user posted image .

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.9.2009 14:28:05   
september25
pozdravljene souser posted image in mamice!
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam, Jaki pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo čimprej doma v maminem naročju!

tudi jaz mam ju3 laboratorij, CTG in pregled, mam občutek da bo treba ostat v P, ker me je začelo ponoči dušit-
sem namreč asmatik. Do sedaj je blo vse OK, zadnja dva dni sta pa poraza.
Strah me je, da s tem ko imam js težave z dihanjem, tud moj user posted image ne dobi dovolj kisika!
Vzela sem zdravila, tako da upam, da današnja noč boljša.

Lep sončen dan vsem!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?