Anonimen
|
Dobro jutro A še kero boli v spodnem delu trebuha, pa ne kot krči, ampak skos da boli, vsakič k se premakne al pa na pritisk? Tm pr jajčnikih, pa zravn. Upam da veste kje, k sm mal čudn napisala, sam ne znam razložit. Mene že ene 2 dni, pa ne vem kaj je to. Sm mislna da so prebavne motne, sam nimam problemov s tem, razn če je že tok dol da mi je vse stisnla Pa včasih k se premakne me zaboli not v trebuhu oz špika. Še trebuh mi je začev zadne cajte ful utrdevat, sam ne na iste intervale, je čist različn, enkrat na 15 min, pa pol na 30, pa na 1h, pa tko. Do četrtka morm še zdržat, pol mam pa pregled v P in optimistično upam, da mi bojo rekl, da sm ful odprta in da grem rodit :) Še zgaga me tok matra, da neglede na to kaj pojem me žge, pa se mi je trebuh že spustu dol, sam zgaga pa še kr ustraja Nea_teja in Jaka ... držim pesti za vaju. Upam da bo čimprej vse ok. Ni hujšga za moje pojme, kukr da morš gledat svojga otroka pokritga s cevkam in mu ne morš pomagat. Drgač je pa pravi korenjak, res je cortkan Februarka ... HB da se je vse dobr iztekl Skačica ... tamala je ful cukr Une k že mate otroke pa k so krščeni ... kok so bli stari k ste jih dale h krstu, pa kdaj ste botru rekle, če bi biv botr??? Moj bo že dons svojmu kolegu reku, če bo botr, men je pa mal prehmal. Razmišlam pa o tem, da bi tamalo dala krstit na božič, k je maša, samo ker bo tok mejhna, bi ble samo na krstu, pol bi šle pa domov, ostali bi pa na maši ostal A je to ql, al ne?
< Sporočilo je popravil majcy_m -- 28.9.2009 11:39:12 >
|