Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.9.2010 17:43:14
|
|
|
|
witch
|
Najprej za portorož jaz sem te mogla kar na seznamčku obarvati coris, metuljcica, jeanitte, petrussa dajte mi povedat kdaj je ne pričakujete, da bomo na seznamčku uredili Ribica77 za tebe pa kup da jutri nalulaš velik plusek
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.9.2010 17:47:47
|
|
|
|
portorož
|
Eh, ti moja witch-ica Dame, kot vidite, sem postala rozika Po 17. krogih nam je le uspelo in upam, da v maju zaslišite glasen jok našega (če bo po obema, si prosim nabavite čepe za ušesa, ker sva oba glasne sorte ). Tako, sedaj ste na vrsti vse ve! naj vam stojijo ob strani, a brez ne bo , zato veselo migajte . Hvala vam za vso podporo! In ne obupat!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.9.2010 20:19:22
|
|
|
|
ribica77
|
Portorož joj, kolk sem vesela zate super! Čim lepšo in uživajta s tvojim v tem lepem pričakovanju Hvala witch za , res bi bilo lepo, da se ne pojavi in da končno ugledam Jaz držim pesti za vse nas! za moje punce!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.9.2010 20:43:55
|
|
|
|
planikica
|
Oooo koliko vas/nas je!! :) Lep pogled na splodnji del seznama, za zgornjega sem pa prepričana, da se mu bo kmalu pridružil
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.9.2010 20:50:17
|
|
|
|
portorož
|
hvala ribica77 Sem lihkar na sosednji temi tožila, da me rjavi izcedek spravlja ob živce... Upam, da je samo za strahe. Še 1x hvala vsem za podporo! In dajte hitro lulat (ne tak, da bo mimo palčke teklo ) in nalulat čim več .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 7.9.2010 21:30:37
|
|
|
|
xoxox
|
O kaj jaz to berem.. Čestitke portorož!!! Vesela sem, da so izginile ene solzice iz seznama.. Želim ti čim lepšo nosečnost. In vse bo vredu boš videla. Si si zaslužila. Upam, da se ti kmalu pridružim. Samo še operacijo dam čez potem pa tudi jst ne bom več pričakovala. Vsem ostalim pošiljam in upam, da ko bom spet na seznamčku, da bom samo jst v zgornjem delu seznama. Kako pa kej witch? Vidim, da še vedno nič novega. No skidaj se že iz te teme in se preseli na pričakovalke. Fajn bodite. Pa čimveč vam želim.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 8:26:05
|
|
|
|
vesna_b
|
grem kar po vrsti: portorož - super, jeeeee sem zelo vesela zate, čestitke. rjavi izcedek... ma jaz sem ga v prvo mela mal, takrat, ko bi mogla dobit , sam je ni bilo, tako da mislim, ma VEM, da bo vse ok! mogoče mal zapoznela vgnezditvena... ne vem, ti samo cartaj svojo pikico. ne bo več dolgo pikica - pa nič zato, če bo glasnen/glasna. naj se sliši!!! ribica - tudi jaz držim pesti zate, da je ne ugledaš ( ) in da nam kmalu sporočiš veselo novico planikica - kako trebušček? hvala, ker navijaš za nas, na zgornjem delu xoxox - seveda boš tudi ti dočakala svoj + in se boš - z vsemi nami - selila na spodnji del... tako da - če že boš na zgornjem delu brez nas - ne boš dolgo . resnično ti privoščim če lahko vprašam, kdaj imaš operacijo? da vemo, kdaj se nam "aktivno" pridružiš? pa lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 8:45:27
|
|
|
|
xoxox
|
vesna_b hvala. Če bo vse po sreči jo imam enkrat ta mesec. Držite pesti, da bom res.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 9:03:21
|
|
|
|
witch
|
oooo xoxox sem prav te dni mislila na tebe... hotela sem ti zs poslati, ampak kar ni bilo časa povej mi kako si? kako napredujete? Kaj imaš opreacijo? Veš pa, da po tem, pa boš svojo pikico kar hitro dobila vejamem v to in vem da bo tako!! Jaz pa še kar na tem upanju strašim že 10 mesecev... Do zdaj sem bila ful optimistična, nič nisem o otroku premišljevala... Ta mesec pa sem kot da bi me povozil vlak groza... cela depresivna, žalostna, samo nekaj premišljujem, počasi mi vse pada v vodo, ni več moči, ne volje, ker bolj ko se trudim, dlje je ta možnost, da bom tudi jaz imela otroka. Počutim se tak Vem da tako mišljenje ni dobro... Potem pa sem še izvedela, da je sestra zanosila ob jemanju tabletk... In ja.. še hujše se počutim...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 9:08:55
|
|
|
|
vesna_b
|
witch saj bo! vem, ti gre na živce najbr že, ko to slišiš, ampak ne obupaj. vse upamo s teboj in držimo pesti. tako ti, kot xoxox, kot vse ostale... uspelo nam bo!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 9:39:32
|
|
|
|
benji
|
Oh witch, tudi jaz sem sama sebi tale mesec čisto odveč. Vse mi gre že na živce, še najbolj sama sebi. Pa saj potem pride kak dober dan in sem na trenutke polna optimizma, ampak saj ne more trajati dolgo če pa kamorkoli se obrnem sami bušiji...Imam pa vsaj to srečo, da čeprav sem že nekaj let v "tapravih letih" za otroka ( tako pravijo tisti ki se na to spoznajo - se pravi vsak ki ga poznam ), me nihče ne sprašuje kaj še čakava ipd... ker sem toliko časa zatrjevala da še ni čas in da ne razumem kaj vsi delajo tak pomp okoli otrok, da se mi zdi da so in domači in prijatelji kar obupali nad nama in nama je vsaj to prihranjeno. Pa kot da ni dovolj da sem že čisto zblojena, mi pa še dragi zboli in se s tableti fila , in ravno ko se bližam tistim "pravim dnevom" za akcijo. Tako da bova verjetno malo pozna za kakšen rezultat Pa še pozitivna plat vsega: .... sem že našla tolažbo,... izgleda da bova imela drugo leto junija še čas za dopust , ker ta mesec verjetno ne bo nič z . Razen če ne bodo "plavalčki" podivjali od antibiotikov . In tako vsak mesec,...iščem pozitivne plati...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 9:51:52
|
|
|
|
_Mavrica_
|
Čestitke portorož ....vidim da si si res pošteno zaslužila....glede izcedka pa se ne sekiraj! Dokler je rjavo ali roza to čisto nič ne pomeni, šele ko je močno rdeče je ponavadi vsega konec! metuljcica25 upam da nisi narobe razumela, tudi v primeru da je endometrioza to ne pomeni neplodnosti!!! V bistvu je meni G rekla,da je zanositev najbolj učinkovito zdravilo in terapija!! Tako da vseeno vidva kar naprej, dokler ti ne bo kdo naročil drugače:)...Nevšečnosti z madeži pa sva mi2 odpravila s površinami, ki se lahko brišejo ...ne ženi si tako k srcu! ribica77 tudi če je tečnoba je v redu, en znakda se s tvojimi hormoni nekaj dogaja , držim pesti... Luna* se strinjam s tvojo G, saj sem že omenila da je odvisno od kondicije! Čeznaš dobro poslušat svoje telo, ti bo samo sporočilo kdaj je dovolj! Hotela sem samo povedati, da ne preveč komplicirat, pa si recimo cel čas utrip merit. Sploh ne razmišljaj otem, pa boš vidla da bo spontano vse v redu . Partnerju pa kakšnega čajčka skuhaj, pa razvajaj, da bo čimprej spet v formi , js sem svojega moža na hitro pozdravila, ker zaradi viroze pa res ne moremo zamuditi ovulacije ....no sej ni tko hudo . xoxox veliko sreče pri operaciji, vem kako smotane znajo bit, pa čimhitrejše okrevanje! zasrečo! witch, s čim sem se pa jaz zamerila, da ne pridem na seznamček ? Sicer pa vsaki posebej na rdečem seznamu želim veliko sreče v tem ciklusu [img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img]
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 10:01:20
|
|
|
|
_Mavrica_
|
witch in benji bolje ne bi mogle opisat mojega počutja .... vsaj vidim da nisem sama v tem šmornu, s tem da mene na vsakem vogalu sprašujejo kaj še čakam. Vsi pričakujejo od mene da čimprej zanosim, napišem diplomo in najdem zaposlitev, najboljše vse naenkrat, čepravnemogoče!! Meni pa se vsi ti cilji zdijo takoo nedosegljivi, dasem zaradi tega cela depresivna in tečna, še z možem se kregava že skoraj non-stop, pa ni nič on kriv, jaz sem, ker tečnarim za brez veze. S tem pa dosežem samo manj ,manj možnosti za in posledično sem še bolj tečna. In tako se že nekaj časa vrtivav začaranem krogu
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 10:39:05
|
|
|
|
benji
|
_Mavrica_, kar se prepirov tiče izgleda da gre za epidemijo Moj gospod se že pritožuje če bo moral na napotnico . Že iščem po "template" . Ko najdem obrazec, a še za tebe naredim kakšno . Malo se je treba pohecat, je zunaj tako žalostno vreme, z mano pa tudi ni nič boljše, tako da malo smeha ne škodi, a ne?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 11:17:20
|
|
|
|
jeanitte
|
portorož čestitam želim ti kar najbolj prijetnih 2.10. ne pričakujem , tk da bo treba veselo na "delo". O-teste si bom pa pobliže ogledala, nabavla pa po moje še ne bom. Tut sama poznam raznorazne "pritiske" s strani sorodnikov, prijateljev, okolice... Jah, tk je to, ko si kao v "tapravih" letih... A se tut vam zdi, da je letos kr povsod polno trebuščkov in/ali vozičkov? Vsem želim kar najbol mirne dni in obilo užitkov.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 12:48:42
|
|
|
|
anity_1
|
Ribica77, danes naj ne bi prišla .. Kako je na stvari? Drugače pa, witch, zdaj 19.9. M še pričakujem, potem naslednji mesec pa več ne.. Tako da ko se bo seznam dopolnil, me lahko do konca meseca še zbrišeš Potem pa javim, kdaj M ne pričakujem.. portorož juhuuu sem ful vesela zate čim lepšo nosečnost želim! xoxox, upam, da boš šla čimprej skozi operacijo.. Pa da bomo skupaj v pričakovanju! Drugače pa.. witch,ti urejaš vedno ta seznam.. Dam samo predlog, da bi se morda naredil seznam po vrstnem redu datumov, kdaj M ne pričakujemo.. Da se takoj vidi, za koga navijamo..
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 14:02:15
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: benji Oh witch, tudi jaz sem sama sebi tale mesec čisto odveč. Vse mi gre že na živce, še najbolj sama sebi. Pa saj potem pride kak dober dan in sem na trenutke polna optimizma, ampak saj ne more trajati dolgo če pa kamorkoli se obrnem sami bušiji... Punce,ne bi me mogle bolj opisat jst sem tut tale mesec nekako nimam ne volje ne motivacuje ne želje za nič...mam občutek da nad mano visi en ogromen črn oblak in ki sam name dežuje no stop,sončka pa nikjer nobenega
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 14:27:16
|
|
|
|
ribica77
|
hej punce, jest sem zelo Z močnimi krči je prišla in sem ravnokar izračunala, da je za nama že 12 krogov. Kriza . Naslednje ne pričakujem 5.10., a me upanje že kar malo zapušča Velik sreče vsem ostalim v septembru, držim pesti za vse, da se premaknete v spodnji, del
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 15:10:01
|
|
|
|
vesna_b
|
ribica - mi je hudo zate. ampak ne obupaj!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 15:16:41
|
|
|
|
benji
|
no danes je pa res en smotan dan. Že itak smo izgleda da vse po vrsti nekaj bolj kot ne na dnu, pa še ena slaba novica. ribica77 in veliko za naprej.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 15:52:05
|
|
|
|
portorož
|
Evo, čvekice, sem končno uspela prit na net... Kaj vam naj rečem??? Najboljše ste! Hvala vam za vse besede, za vse želje... Sem se malo pomirila, ker je tudi izcedek izginil, pa tudi g sem klicala, ki je rekla, da pač več kot pazit zdaj ne morem, ker se na uz itak še nič ne vidi... Tak da sem se skulirala, sem na izi Moj je od sreče skoraj poletel.... Je gledal tisti CB in rekel: " uuuuh, kaki DEBELI + sma pridelala . Potem pa seveda veselje in skrb za naju.... Vse mi boste sledile, verjemite!!!! rada vas imam!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 15:53:36
|
|
|
|
portorož
|
Ribica77 naj vsaj malo pomagajo!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 8.9.2010 15:53:42
|
|
|
|
witch
|
Mavrica najprej bi se ti rada opravičila. Nimam pojma kako sem te spregledala in te nisem dodala na seznam zdaj mi pa še povej podatek, kdaj je ne pričakuješ. Hvala vam vsem za odgovore.. anitiy_1 to sem tudi jaz premišljevala ko sem seznam prevzela. Ampak ga nisem . Ga bom uredila... mladika moreve nalulati pluske, če ne se nama bo mislim da obema zmešalo ribica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.