|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
7.9.2010 17:41:28   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image anty_1......19.9.2010user posted image
user posted image mladika...13.9.2010user posted image  
user posted image Witch...25.9.2010user posted image
user posted image Coris...14.7.2010user posted image
user posted image Ribica77...8.9.2010user posted image
user posted image metuljcica25 ...... x.9.2010user posted image
user posted image Ula33 ......... 17.9.2010user posted image
user posted image vesna_b..... 15.9.2010user posted image
user posted image benji....... 25.9.2010user posted image
user posted image jeanitte...... x.10.2010user posted image
user posted image Luna*......23.9.2010user posted image
user posted image petrussa......x.10.2010user posted image

user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.9.2010 17:43:14   
witch
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za portorož user posted image user posted image user posted image jaz sem te mogla kar na seznamčku obarvati user posted image

coris, metuljcica, jeanitte, petrussa dajte mi povedat kdaj je ne pričakujete, da bomo na seznamčku uredili user posted image

Ribica77 za tebe pa kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da jutri nalulaš velik plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
7.9.2010 17:47:47   
portorož
Eh, ti moja witch-ica user posted image

Dame, kot vidite, sem postala rozika user posted image user posted image user posted image user posted image

Po 17. krogih nam je le uspelo in upam, da v maju zaslišite glasen jok našega user posted image (če bo po obema, si prosim nabavite čepe za ušesa, ker sva oba glasne sorte user posted image ).

Tako, sedaj ste na vrsti vse ve!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vam stojijo ob strani, a brez user posted image user posted image user posted image user posted image ne bo user posted image , zato veselo migajte user posted image .

Hvala vam za vso podporo! In ne obupat!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.9.2010 20:19:22   
ribica77
Portorož user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, kolk sem vesela zate user posted image  super! Čim lepšo user posted image  in uživajta s tvojim user posted image  v tem lepem pričakovanju user posted image

Hvala witch za user posted image  , res bi bilo lepo, da se user posted image  ne pojavi in da končno ugledam user posted image

Jaz držim pesti za vse nas!

user posted image user posted image user posted image  za moje punce! 

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.9.2010 20:43:55   
planikica
Oooo koliko vas/nas je!! :) Lep pogled na splodnji del seznama, za zgornjega sem pa prepričana, da se mu bo kmalu pridružil user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.9.2010 20:50:17   
portorož
user posted image hvala ribica77 user posted image

Sem lihkar na sosednji temi tožila, da me rjavi izcedek spravlja ob živce...

Upam, da je samo za strahe. user posted image

Še 1x hvala vsem za podporo!

In dajte hitro lulat (ne tak, da bo mimo palčke teklo user posted image ) in nalulat čim več user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu planikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.9.2010 21:30:37   
xoxox
O kaj jaz to berem.. Čestitke portorož!!! user posted image user posted image user posted image Vesela sem, da so izginile ene solzice iz seznama.. Želim ti čim lepšo nosečnost. In vse bo vredu boš videla. Si si zaslužila. user posted image user posted image user posted image Upam, da se ti kmalu pridružim. Samo še operacijo dam čez potem pa user posted image tudi jst ne bom več pričakovala.

Vsem ostalim pošiljam user posted image user posted image user posted image in upam, da ko bom spet na seznamčku, da bom samo jst v zgornjem delu seznama. user posted image

Kako pa kej witch? Vidim, da še vedno nič novega. user posted image No skidaj se že iz te teme in se preseli na pričakovalke.  user posted image

Fajn bodite. Pa čimveč user posted image vam želim. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
8.9.2010 8:26:05   
vesna_b
grem kar po vrsti:
portorož - super, jeeeeeuser posted image user posted image user posted image  sem zelo vesela zate, čestitke. rjavi izcedek... ma jaz sem ga v prvo mela mal, takrat, ko bi mogla dobit user posted image , sam je ni bilo, tako da mislim, ma VEM, da bo vse ok! mogoče mal zapoznela vgnezditvena... ne vem, ti samo cartaj svojo pikico. ne bo več dolgo pikica user posted image  - pa nič zato, če bo glasnen/glasna. naj se sliši!!! user posted image

ribica - tudi jaz držim pesti zate, da je ne ugledaš (user posted image ) in da nam kmalu sporočiš veselo novico

planikica - kako trebušček? hvala, ker navijaš za nas, na zgornjem deluuser posted image

xoxox - seveda boš tudi ti dočakala svoj + in se boš - z vsemi nami - selila na spodnji del... tako da - če že boš na zgornjem delu brez nas - ne boš dolgo user posted image . resnično ti privoščim
če lahko vprašam, kdaj imaš operacijo? da vemo, kdaj se nam "aktivno" pridružiš?

pa lep dan vsem

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
8.9.2010 8:45:27   
xoxox
vesna_b hvala. user posted image  Če bo vse po sreči jo imam enkrat ta mesec. Držite pesti, da bom res. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
8.9.2010 9:03:21   
witch
oooo xoxox user posted image sem prav te dni mislila na tebe... hotela sem ti zs poslati, ampak kar ni bilo časa user posted image povej mi kako si? kako napredujete? Kaj imaš opreacijo? Veš pa, da po tem, pa boš svojo pikico kar hitro dobila user posted image vejamem v to in vem da bo tako!! user posted image
Jaz pa še kar na tem upanju strašim user posted image user posted image user posted image user posted image že 10 mesecev... Do zdaj sem bila ful optimistična, nič nisem o otroku premišljevala... Ta mesec pa sem kot da bi me povozil vlak user posted image groza... cela depresivna, žalostna, samo nekaj premišljujem, počasi mi vse pada v vodo, ni več moči, ne volje, ker bolj ko se trudim, dlje je ta možnost, da bom tudi jaz imela otroka. Počutim se tak  user posted image Vem da tako mišljenje ni dobro... Potem pa sem še izvedela, da je sestra zanosila ob jemanju tabletk... In ja.. še hujše se počutim...  

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
8.9.2010 9:08:55   
vesna_b
witch user posted image user posted image user posted image
saj bo! vem, ti gre na živce najbr že, ko to slišiš, ampak ne obupaj. vse upamo s teboj in držimo pesti.

tako ti, kot xoxox, kot vse ostale... uspelo nam bo!user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
8.9.2010 9:39:32   
benji
Oh witch, tudi jaz sem sama sebi tale mesec čisto odveč. Vse mi gre že na živce, še najbolj sama sebi. Pa saj potem pride kak dober dan in sem na trenutke polna optimizma, ampak saj ne more trajati dolgo če pa kamorkoli se obrnem sami bušiji...Imam pa vsaj to srečo, da čeprav sem že nekaj let v "tapravih letih" za otroka user posted image  ( tako pravijo tisti ki se na to spoznajo - se pravi vsak ki ga poznam user posted image  user posted image  ), me nihče ne sprašuje kaj še čakava ipd... ker sem toliko časa zatrjevala da še ni čas in da ne razumem kaj vsi delajo tak pomp okoli otrok, da se mi zdi da so in domači in prijatelji kar obupali nad nama in nama je vsaj to prihranjeno.
Pa kot da ni dovolj da sem že čisto zblojena, mi pa še dragi zboli in se s tableti fila user posted image  , in ravno ko se bližam tistim "pravim dnevom" za akcijo.
Tako da bova verjetno malo pozna za kakšen rezultat user posted image
Pa še pozitivna plat vsega:
.... sem že našla tolažbo,... izgleda da bova imela drugo leto junija še čas za dopust user posted image , ker ta mesec verjetno ne bo nič z user posted image . Razen če ne bodo "plavalčki" podivjali od antibiotikov user posted image .

In tako vsak mesec,...iščem pozitivne plati...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
8.9.2010 9:51:52   
_Mavrica_
Čestitke portorožuser posted image ....vidim da si si res pošteno zaslužila....glede izcedka pa se ne sekiraj! Dokler je rjavo ali roza to čisto nič ne pomeni, šele ko je močno rdeče je ponavadi vsega konec!

metuljcica25 upam da nisi narobe razumela, tudi v primeru da je endometrioza to ne pomeni neplodnosti!!! V bistvu je meni G rekla,da je zanositev najbolj učinkovito zdravilo in terapija!! Tako da vseeno vidva kar user posted image naprej, dokler ti ne bo kdo naročil drugače:)...Nevšečnosti z madeži pa sva mi2 odpravila s površinami, ki se lahko brišejouser posted image ...ne ženi si tako k srcu!
ribica77 tudi če je tečnoba je v redu, en znakda se s tvojimi hormoni nekaj dogajauser posted image , držim pesti...
Luna* se strinjam s tvojo G, saj sem že omenila da je odvisno od kondicije! Čeznaš dobro poslušat svoje telo, ti bo samo sporočilo kdaj je dovolj! Hotela sem samo povedati, da ne preveč komplicirat, pa si recimo cel čas utrip merit. Sploh ne razmišljaj otem, pa boš vidla da bo spontano vse v reduuser posted image . Partnerju pa kakšnega čajčka skuhaj, pa razvajaj, da bo čimprej spet v formiuser posted image , js sem svojega moža na hitro pozdravila, ker zaradi viroze pa res ne moremo zamuditi ovulacijeuser posted image ....no sej ni tko hudouser posted image .

xoxox veliko sreče pri operaciji, vem kako smotane znajo bit, pa čimhitrejše okrevanje!user posted image zasrečo!

witch, s čim sem se pa jaz zamerila, da ne pridem na seznamčekuser posted image ?

Sicer pa vsaki posebej na rdečem seznamu želim veliko sreče v tem ciklusu
[img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img][img]smileys/pikapoka1.gif[/img]

Hope is necessary in every condition.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
8.9.2010 10:01:20   
_Mavrica_
witch in benji bolje ne bi mogle opisat mojega počutjauser posted image .... vsaj vidim da nisem sama v tem šmornu, s tem da mene na vsakem vogalu sprašujejo kaj še čakam. Vsi pričakujejo od mene da čimprej zanosim, napišem diplomo in najdem zaposlitev, najboljše vse naenkrat, čepravnemogoče!!
Meni pa se vsi ti cilji zdijo takoo nedosegljivi, dasem zaradi tega cela depresivna in tečna, še z možem se kregava že skoraj non-stop, pa ni nič on kriv, jaz sem, ker tečnarim za brez veze. S tem pa dosežem samo manj user posted image ,manj možnosti za user posted image in posledično sem še bolj tečna. In tako se že  nekaj časa vrtivav začaranem kroguuser posted image

Hope is necessary in every condition.

(odgovor članu _Mavrica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
8.9.2010 10:39:05   
benji
_Mavrica_, kar se prepirov tiče izgleda da gre za epidemijo user posted image
Moj gospod se že pritožuje če bo moral user posted image  na napotnico user posted image  user posted image . Že iščem po "template" user posted image  user posted image .
Ko najdem obrazec, a še za tebe naredim kakšno user posted image  .

Malo se je treba pohecat, je zunaj tako žalostno vreme, z mano pa tudi ni nič boljše, tako da malo smeha ne škodi, a ne?

(odgovor članu _Mavrica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
8.9.2010 11:17:20   
jeanitte
portorož user posted image čestitam user posted image želim ti kar najbolj prijetnih user posted image

2.10. ne pričakujem user posted image , tk da bo treba veselo na "delo". O-teste si bom pa pobliže ogledala, nabavla pa po moje še ne bom.

Tut sama poznam raznorazne "pritiske" s strani sorodnikov, prijateljev, okolice... Jah, tk je to, ko si kao v "tapravih" letih...

A se tut vam zdi, da je letos kr povsod polno trebuščkov in/ali vozičkov?

Vsem želim kar najbol mirne dni in obilo užitkov.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
8.9.2010 12:48:42   
anity_1
Ribica77, danes naj ne bi prišla user posted image .. Kako je na stvari?

Drugače pa, witch, zdaj 19.9. M še pričakujem, potem naslednji mesec pa več ne.. Tako da ko se bo seznam dopolnil, me lahko do konca meseca še zbrišeš user posted image Potem pa javim, kdaj M ne pričakujem..

portorož juhuuu user posted image sem ful vesela zate user posted image čim lepšo nosečnost želim!

xoxox, upam, da boš šla čimprej skozi operacijo.. Pa da bomo skupaj v pričakovanju!

Drugače pa.. witch,ti urejaš vedno ta seznam.. Dam samo predlog, da bi se morda naredil seznam po vrstnem redu datumov, kdaj M ne pričakujemo.. Da se takoj vidi, za koga navijamo..

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.9.2010 13:20:34   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image anty_1......19.9.2010user posted image
user posted image mladika...13.9.2010user posted image  
user posted image Witch...25.9.2010user posted image
user posted image Coris...14.7.2010user posted image
user posted image Ribica77...8.9.2010user posted image
user posted image metuljcica25 ...... x.9.2010user posted image
user posted image Ula33 ......... 17.9.2010user posted image
user posted image vesna_b..... 15.9.2010user posted image
user posted image benji....... 25.9.2010user posted image
user posted image jeanitte...... 2.10.2010user posted image
user posted image Luna*......23.9.2010user posted image
user posted image petrussa......x.10.2010user posted image
user posted image _Mavrica_ ...... x.9.2010user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.9.2010 14:02:15   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Oh witch, tudi jaz sem sama sebi tale mesec čisto odveč. Vse mi gre že na živce, še najbolj sama sebi. Pa saj potem pride kak dober dan in sem na trenutke polna optimizma, ampak saj ne more trajati dolgo če pa kamorkoli se obrnem sami bušiji...

Punce,ne bi me mogle bolj opisatuser posted image jst sem tut tale mesec nekako user posted image user posted image user posted image user posted image  nimam ne volje ne motivacuje ne želje za nič...mam občutek da nad mano visi en ogromen črn oblak in ki sam name dežuje no stop,sončka pa nikjer nobenegauser posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.9.2010 14:27:16   
ribica77
hej punce, jest sem zelo user posted image user posted image user posted image  Z močnimi krči je prišla user posted image  in sem ravnokar izračunala, da je za nama že 12 krogov. Kriza user posted image user posted image user posted image . Naslednje user posted image  ne pričakujem 5.10., a me upanje že kar malo zapušča user posted image

Velik sreče vsem ostalim v septembru, držim pesti za vse, da se premaknete v spodnji, user posted image  del user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.9.2010 15:10:01   
vesna_b
ribica  - user posted image

mi je hudo zate. ampak ne obupaj!

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
8.9.2010 15:16:41   
benji
no danes je pa res en smotan dan. Že itak smo izgleda da vse po vrsti nekaj bolj kot ne na dnu, pa še ena slaba novica.
ribica77 user posted image user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image  za naprej.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
8.9.2010 15:52:05   
portorož

Evo, čvekice, sem končno uspela prit na net...

Kaj vam naj rečem??? Najboljše ste!  Hvala vam za vse besede, za vse želje... user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se malo pomirila, ker je tudi izcedek izginil, pa tudi g sem klicala, ki je rekla, da pač več kot pazit zdaj ne morem, ker se na uz itak še nič ne vidi... Tak da sem se skulirala, sem na izi user posted image

Moj je od sreče skoraj poletel.... Je gledal tisti CB in rekel: " uuuuh, kaki DEBELI + sma pridelala user posted image .

Potem pa  seveda veselje in skrb za naju....

Vse mi boste sledile, verjemite!!!!

rada vas imam!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
8.9.2010 15:53:36   
portorož
Ribica77 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vsaj malo pomagajo!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
8.9.2010 15:53:42   
witch
Mavrica najprej bi se ti rada opravičila. Nimam pojma kako sem te spregledala in te nisem dodala na seznam user posted image zdaj mi pa še povej podatek, kdaj je ne pričakuješ.

Hvala vam vsem user posted image user posted image user posted image za odgovore..

anitiy_1 to sem tudi jaz premišljevala ko sem seznam prevzela. Ampak ga nisem user posted image . Ga bom uredila...

mladika user posted image user posted image user posted image moreve nalulati pluske, če ne se nama bo mislim da obema zmešalo user posted image

ribica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.