Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2013 21:00:44
|
|
|
|
Jassika
|
Witch, tako sem vesela zate/za vaju. Želim ti predvsem mirno nosečnost in zdravo štručko. Veselim se s tabo...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 14.5.2013 21:14:09
|
|
|
|
Katte
|
Ja, kar tezko je verjeti. Jaz se se vedno cudim kako nama je uspelo "against all odds" ustvariti tako popolno bitje. Super se imamo. Mali je cedalje bolj zvedav, odziven in seveda najlepsi otrok na svetu. Komaj cakam, da to dozivite tudi ostale.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.5.2013 11:52:32
|
|
|
|
čebelica1984
|
Witch super super čestitam. Res sem zelooooooo vesela zate Jaz svojih izvidov nisem videla, ker so jih pošlali direktno k Rešu. Komaj čakam petek, da vidim kaj bo. Se mi ta teden tako vleče.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.5.2013 12:15:19
|
|
|
|
dspela
|
čebelica, kaj si izvedela včeraj? witch, si že imela Krvini test?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2013 9:52:34
|
|
|
|
čebelica1984
|
Hormoni so BP, tako da so verjetno jajčniki, že na HSG-ju mi je pokazal da desni ni prehoden. Zato me je poslala na laparoskopijo, danes moram poklicati da vidim če imajo kakšen prost termin v juniju, drugače pa septembra. Mi je pa dala napotnico za Prometrium in jih greva v soboto iskat v Italijo. Sploh se nisem spomnila, da bi jo vprašala kako jih je treba jemati, upam da v navodilih piše. dspela a je pri tebi kaj novega?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2013 10:07:11
|
|
|
|
witch
|
Hvala vsem za čestitke vesela sem in uživam v čisto vsakem dnevu. Krvni test je potrdil nosečnost. Je kar fajn visok. Smo naredili tudi uz, vendar naše pikice niso mogli izmeriti ker je bilo zelo skrita. Tak da ta teden ponovimo uz, da probamo še enkrat. Upam, da bo zdaj že srček čebelica samo da se dogaja. Z vsakim posegom, z vsakimi izvidi si bližje temu kar si želiš.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2013 15:09:33
|
|
|
|
hedviga
|
Woohoooooo!! Enkrat na svete kvatre "vržem uč" na tole temo in evo: bravo Witch, bravo, bravo!! Občutki, ki jih imaš pa so 10005 normalni. Smo jih imele skoraj vse, kjer je bilo malo znanosti potrebno za mladičke Jaz ti povem, da se še zdaj včasih (sta stara dobra 4 leta) čudim in čudim
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2013 15:31:23
|
|
|
|
ronja
|
ooooooooo, witch!!!! Bravo, čestitam!!! Super novica! Uživaj v nosečnosti, naj ti bodo vse tegobe prihranjene in lep porod ti želim:). Dobila boš pa tako in tako najpopolnejše bitje na svetu, to je vedno tako PS. zgleda, da karma včasih malo rabi, da pride tja, kamor je treba;). Glavno, da je prispela, čeprav z zamudo .
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.5.2013 8:39:24
|
|
|
|
witch
|
hedviga jaaaaa kar neverjetno je. Se mi zdi da kar sanjam. Tak je to po mojem ko je borba tako dolga. Čeprav počasi bom mogla verjeti, ker me otrok non stop spominja na sebe. Slabosti so vsak dan hujše... Hvala za čestitke ronja hvala tudi tebi hihihi ja karma je potovala kar nekaj časa, ampak prišla pa je Uživam in komaj čakam bušija
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.5.2013 16:16:49
|
|
|
|
dspela
|
witch, super za krvi test ...srček pa tudi bo viden. Držim pesti. Moje še ni...danes je 35 dan. Počakala bom do najdaljšega dneva ciklusa...potem pa bom delala test. To pa bo za vikend.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.5.2013 14:54:09
|
|
|
|
hedviga
|
PS: Witch, glede na visok Bhcg... a si pomislila na dva?
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.5.2013 16:40:24
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga PS: Witch, glede na visok Bhcg... a si pomislila na dva? To so najprej noreli po celotni bolnici. Ker jajčece je bilo samo eno in so naredili pravo paniko. No, uz pa pravi, da nekje v meni bije še en , velik 5,7 mm Tak da edino če se drugi nekje skriva.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 24.5.2013 12:58:59
|
|
|
|
hedviga
|
Hihihi, no ne bi blo prvič če bi se skrival.. :-D Ma, bravo še enkrat, super je tako!!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2013 10:27:55
|
|
|
|
dspela
|
witch, čestitke za . Moje M še ni in sem zades delala test in sta bili . Upam, da se bo tokrat srečno končalo.
< Sporočilo je popravil dspela -- 26.5.2013 10:28:12 >
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2013 11:38:34
|
|
|
|
niinii
|
Čestitke witch in dspela. Držim pesti, da bo vse ok. Drugače pa 11.5. se nama je pridružila Lili, velika 49 cm in težka 3240 g. Nosečnost smo pripeljali do 36 tedna in 4 dni, potem pa se je odločila, da nas pride pogledat. Porod je bil boleč, ampak dokaj hiter. Imeli smo nekaj problemov z zlatenico, ampak to je že za nami.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2013 12:30:35
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam, dspela! Se mi je kar zdelo, da je to to. Res držim pesti, da ostane ta pikica pri tebi še osem mesecev in naprej. Upam, da ti nosečnost mine brez pretresov in hitro. Čestitam tudi niinii za rojstvo male hčerkice! v 37. tednu je bila za skoraj 400 g težja od našega malega, ki se je rodil 3 dni pred rokom .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2013 14:28:52
|
|
|
|
witch
|
dspela čestitam. Kar solze mi tečejo. Torat pa jaz VEM da boš dobila zdravega in čudovitega dojenčka. Lepo nosečnost pa čim manj skrbi ti želim. A pašeš še pod januar? niiinii čestitke za malo Lili. Lepo se cartajte in užiavjte.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2013 15:06:36
|
|
|
|
dspela
|
niinii, čestitke. Hvala. katte, hvala. witch, hvala. Naj gredo tvoje besede v trebušček. Naj bi še bila pod januar. Kdaj pa imaš ti rok?
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2013 19:28:26
|
|
|
|
Jassika
|
dspela ČESTITAM!!!¨!!!!! Tako kot witch tudi tebi vse naj naj. Tokrat pa res mora biti vse v redu!! Vesela sem zate, zares! niiinii tebi pa čestitke za zdravo punčico. Lepo se cartajte. Witch tebi pa še 1 x čestitke, tokrat za lepo še naprej, pa ima da z dspelo poročata kako vama gre
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2013 16:32:26
|
|
|
|
dspela
|
jassika, hvala..res upam, da bo. Seveda bom poročala
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2013 16:54:16
|
|
|
|
witch
|
dspela jaz sem v začetku januarja. Tak da se nam pridruži, da bomo čvekale Jassika hvala. Itak da bom poročala. Z veseljem
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.5.2013 17:10:31
|
|
|
|
oreh
|
dspela , se te še spomnim iz teme pričakujemo.... tudi jaz vem, da se bo vajina zgodba o sreči končala čez cca. 8 mesecev s srečnim koncem!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 28.5.2013 17:39:47
|
|
|
|
dspela
|
oreh, hvala Danes sem se naročila za prvi pregled. Imam ga šele 3.7, ker G. ni junija.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 28.5.2013 21:27:03
|
|
|
|
SamoTi
|
Po dolgem času sem še jaz malo pokukala k vam in spet dobre novice . Čestitke witch in dspela!!!! Pa vama je le uselo, sem zelooooo vesela za vaju. Uživajta v rasti trebuščka . Katte tebi pa čestitke za melega nadobudneža .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?