Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 22.11.2012 9:08:48
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam, Vivaldi!
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.11.2012 8:55:06
|
|
|
|
čebelica1984
|
Benji in Vivaldi čestitke Mene že pošteno zvija v trebuhu, tako da danes oziroma najkasneje jutri pride Sedaj se bom pa naročila v leonišči za prvi pregled, upam da hitro pridem na vrsto. Uživajte v vikendu
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.11.2012 9:03:38
|
|
|
|
čebelica1984
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.11.2012 16:24:20
|
|
|
|
dspela
|
Vivaldi, čestitke witch, hvala...tudi tebi želim, da čimprej pride pikica v tvoj trebušče in potem lepih 9 mesecev in še naprej. čebelica, držim pesti, da je ne bo Včeraj sem nesla izvide k G...ampak nisem nič zvedela, ker so dobili nov ultrazvok in so ga mogli priključit. Sestra mi je rekla, da me bo poklicala ko bo G pogledala. Danes me kliče in rekla, da naj se odločiva, če bom šla v revmatološko ambulanto ali ne. Jo kličem nazaj in jo vprašam, če bi se odločila, da zanosim, če bi dobila zdravila....in je rekla, da zdravnica ni rekla za zdravila, ker protitelesa niso tako povišala, da bi jih rabila. Čez nekaj časa me kliče nazaj in reče, da bi bilo fajn,da bi šla, ker imam priložnost in da se dokončno izključi ali potrdi...da ni bi, če bi zdaj zanosila, se ponovilo in bi se potem spraševala, če je to vzrok. Sva se odločila, da bova počakala in da bom šla v ambulanto.....čeprav me "muči" ko bo treba spet čakat....meseci pa bodo hitro minevali in bo spet leto naokoli.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 27.11.2012 12:17:42
|
|
|
|
vesica
|
no tako da se vam še jaz malo oglasim , smo v pričakovanju , sem pa dobila ravnokar napotnico za v mb za naprej tako da bomo vidli kako pa kaj bo treba še poklicat gor in se zmenit za gor. A ima katera izkušnje z mb. ve kdo kakšna je čakalna doba da sploh pridem na vrsto potihem pa z mojim upava da nama uspe prej kot pa bo treba it :) sva še vedno optimista :)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.12.2012 9:23:50
|
|
|
|
witch
|
vesica malo poznajši odgovor Midva sva v Mb. Jaz sem naju naročila v začetku februarja on je dobil prvi spermiogram marca in kar hitro branje izvidov, drugega junija in isto hitro branje izviddov. Jaz pa sem dobila prvi datum junija. Takrat sem dobila cel šop napotnic. In sem čez poletje dala skozi tiste odvzeme krvi in uz. Branje izvidov sem imela oktobra. Dobila sem klomifen za 3 mesece in posvet aprila. Aprila sem dobila napotnico za THL. 3.9. so mi potem naredili to preiskavo, 14. septembra sem pa imela branje izvidov. Takrat sem pa dobila napotnico za IUI. Tak da to je tak na grobo kaj se je v roku dveh let (februarja bo dve leti) dogajalo v MB. Katte kako je trebušček? jeeej še malo pa bo mali zakladek pri tebi
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.12.2012 9:29:56
|
|
|
|
Katte
|
witch, trebušček končno raste. Kakšne hlače, ki so mi bile prej preširoke, še spravim gor, večino pa ne več. Super uživam, problemov nimam. Ta teden imam po petih tednih spet pregled in komaj čakam . December 2012 bo mesec za stare borke, kot vidim na sosednji temi. Komaj čakam na naslednji !
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 10.12.2012 10:29:50
|
|
|
|
witch
|
za trebuščka Jaaa ko bi le bil december za VSE stare borke lep. Začel se je čudovito
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 17.12.2012 10:05:20
|
|
|
|
witch
|
Pa je teta nezaželjena spet prišla So se obrnila cela tri leta razočaranja in solz. Ta mesec sem spet preveč upala, zato sem toliko bolj razočarana. Ampak se bom pobrala. Trenutno ne verjamem v čudeže, ne v naravo, ne v medicino. Bojim se upanja, ker je potem razočaranaje hujše. Tam nekje daleč je sonček, ki bo posijal za mene.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 23.12.2012 13:46:44
|
|
|
|
čebelica1984
|
witch Moja M je spet prišla, sploh se noče posloviti Ta mesec sem tudi jaz preveč upala, da nama bo končno uspelo. No pa spet nič. Dovolj jamranja... Uživajte med prazniki in seveda tudi po praznikih. Naj vam oziroma nam leto 2013 prinese čim več
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 28.12.2012 10:43:33
|
|
|
|
vesica
|
Naj se Vam še jaz malo oglasim, sem malce kar zanemarila tole temo vidim da je malce tudi zmarla midva sva prav odmilila misel na bebija,ker nekako se tolaživa stem da aprila greva gor in da nama bo potem pa ja uspelo. trenutno sem v pričakovanju bi jo morala dobiti pred 4 dnevi ampak je še ni - nimam nobenega upanja da zamuja ker sem noseča ampak pomoje prej zaradi kakšenega stresa in prehlada . bomo videli tetsta ne mislim še delati sicer pa vsem želim z malo zamudo lepe praznike vesel božič in pa 2013 naj bo obarvano z najlepšimi barvami in ogromno
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 21.1.2013 17:32:48
|
|
|
|
snika
|
Živjo! Sem nova na tem forumu, a ga zadnje čase pogosto berem. Upam, da me sprejmete v skupino. S partnerjem delava ze 7 cilkov a žal neuspešno... imam pa sledeč problem. Vedno pred M imam 3 - 6 dni rjavega toka...ki je čisto čokoladne barve... to sem moji G povedala a ni nič rekla zakaj naj bi to bilo, kako se to reši, nič. rekla je le, da naj se prijavim na UZ če se v roku enega leta ne bo prijelo. Skozi mesece pa se mi cikelj krajša...začelo se je z 28 dni a sedaj smo že na 21 dni. Zanima me če je imela / ima še katera rjavi tok preden pride M? Sedaj je še 4 dni do moje nepričakovane , (cikelj 21 dni) rjavega toka še ni, mogoče še pride. Prsa me zelo bolijo na dotik, ponavadi me skoz od O naprej a potem nehajo teden pred M. Res upam, da bova ta cikelj veselo zagledala . Ko berem vaše poste, mi vlivate veliko pozitive. Želim vam veliko in havla =)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.2.2013 20:26:14
|
|
|
|
čebelica1984
|
Tukaj je pa res tišina Danes sem bila pri Rešu, pravi, da imam samo 50% možnosti, da zanosim, saj je desni jajčnik neprehoden. Ni pa hotel nič več povedati, poslal me je odvzem krvi, da preverijo hormone, potem pa bom zvedela kaj in kako. Kako pa kaže pri vas, kakšne dobre novice??? snika dobrodošla, upam da si v tem času že zagledala
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.2.2013 9:11:26
|
|
|
|
HeLenčica
|
Hojla pupe! Verjamem, da bo za vsako od vas prišel čas, ko bo v roke prvič prijela dišečo štručko. Meni se je zdelo neskončno dolgo to čakanje na +, ampak zdaj vidim, da se je vse zgodilo z razlogom in točno v pravem času. No, 30. 12. sem postala mamica fantku Lunu
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.2.2013 13:20:28
|
|
|
|
čebelica1984
|
HeLenčica lepo se curtajte
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.2.2013 13:24:38
|
|
|
|
čebelica1984
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 16.2.2013 11:49:31
|
|
|
|
HeLenčica
|
Seznam nezaželenih
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.3.2013 9:14:51
|
|
|
|
Janchy1986
|
Živjo, najprej en lep pozdravček vsem, sem nova članica foruma in včeraj zvedla dobro novico:). S fantom sva se letos odločila, da bi po 11 letih najine zveze in po 5 letih skupnega življenja rada zanosila. In včeraj, v drugem mesecu truda, nama je uspelo . Nekje pol leta pred odločitvijo o zanositvi sem dolga leta jemala kontracepcijske tablete in imam zato od prenehanja jemanja malo neredne menstruacije (cikel je dolg od najmanj 25 dni pa do 29 dni), zato nisem vedela kdaj bi ta mesec morala dobiti menstruacijo. Včeraj pa bi bil že 30.dan v ciklu, zato sem naredila test, ki pa je bil na moje veliko začudenje pozitiven. Test sem naredila že prejšnjo soboto, saj sem izbrala test First sign, ki naj bi pokazal nosečnost že nekaj dni po spolnem odnosu. Tisti prvi test je bil negativen, zato nisem pričakovala da bo sedaj pozitiven. Ker pa je druga črtica zelo slabo opazna bom jutri naredila še test s CB. Upam da bo tudi jutri pokazal pozitivno!! Papa
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.3.2013 10:21:34
|
|
|
|
Katte
|
Čestitam! In ti želim lepo nosečnost.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 9.3.2013 18:18:55
|
|
|
|
Janchy1986
|
Hvala Katte! Seveda nisem mogla čakati na jutrišnje jutro in sem test pravkar naredila (tokrat CB) in po samo nekaj sekundah se mi je pojavil plusek Zibali bomo novembra v kolikor bo vse po sreči Wiii, so happy :) lp
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.3.2013 13:53:20
|
|
|
|
witch
|
Janchy čestiam katte kako je tvoj trebušček? Jooooj še dobrih 14 dni pa bosta dobila otročka. Mislim na tebe in ti želim lep in miren porod.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 13.3.2013 19:39:51
|
|
|
|
Katte
|
Hej witch . Ja, zadnja dva tedna. Res uživam, kar ne morem verjeti, da je lahko nosečnost tako lepa. Trebušček me sploh ne moti, počutim se odlično, upam, da bo tudi porod lahek. Pa tudi, če ne bo. Samo, da se srečno konča . In videla boš, ko boš ti na tem, bo vse trpljenje do tedaj odtehtano. Ne bo pozabljeno, ampak gledaš na stvari čisto drugače. Izplača se!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 15.3.2013 9:15:40
|
|
|
|
witch
|
Katte ti kar uživaj te zadnje dni s trebuščkom Ko pa pride fantiček na svet, pa nam le pridi sporočit. Veš, čeprav je zdaj hudo, čeprav bi se včasih najraje samo jokala. Ko hočeš, ko si želiš pa kar ni. Ampak vem, da se bo zgodilo ob pravem času. In takrat bo prišel pravi otroček. Mislim na tebe
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 29.3.2013 10:46:46
|
|
|
|
Janchek81
|
No punce, že spet se mal javljam ;) smo že na šihtu dobre 3 mesece .... ful je po en stran luštn pridt iz šihta in vidt našo čebelco kako leta po bajti in kako je vesela k pride mami domov Vse čestitke novim nosečkam ... Helenca sploh vedla nism, da si zanosila .. čestitke za sinčka Luna Vsem drugim pa velik poguma in čim manj strestnih dni in kmalu plusek se pridobi Veliko sreče...z Maško vama pošiljava lupčke
|
|
|
klavdi*Koliko otrok imate?2 (
77%)
3 (
12%)
4 (
11%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!