![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 20.5.2012 21:22:32
|
|
|
|
dspela
|
Katte, ja sem se naročila. pregled imam 4.7....prej ni možno, ker zdravnice junija ni. Sem pa danes, izveda lepo novico....novi datum za genetiko imava 26.6...če me ne kličejo velja ta datum, če me kličejo pa 25.9. Mi je ta novica polešlala dan. Držite pesti, da me ne kličejo!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.5.2012 14:04:02
|
|
|
|
Katte
|
Tudi maj 2012 ni moj mesec. Danes je prišla . Enkrat je ne bo, ne?
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 25.5.2012 14:07:12
|
|
|
|
Katte
|
Seznam nezaželenih
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 26.5.2012 9:19:22
|
|
|
|
tara.81
|
tudi moja je prišla. cel teden sem imela že izcedek in se mi ni sanjalo kaj naj bi to bilo, zdaj pa upam, da steče kar ima za stečt čim prej in da jo bo konec, ker sem jo že prav štufa. če štejem od prvega dne, ko se je pojavila, je torej datum, ko upam, da se ne prikaže 21.6..
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 30.5.2012 11:01:26
|
|
|
|
Arual
|
Hey. No končno, po 58 dneh je prikukala tudi moja . Prav razveselila sem se . Tako da sedaj čakam na mesec julij, takrat je pa ziher ne bo!!! Srčno upam,da sebo ciklus spet malo normaliziral in bo vse ok, ne vem full me jezi 4 mesece ok potem pa spet ne pa spet ok, pa spet ne. Zgleda da probava moje živčke. Ampak to poletje bo čisto na izi, če bo bo če ne pa ne!! Uživajte in se javim kaj!!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 31.5.2012 14:17:04
|
|
|
|
Katte
|
Punce, jaz se poslavljam. Sem tuhtala, če sploh kaj napišem, pa ne morem kar tako izginiti, smo bile predolgo tukaj skupaj. Imam izredno malo možnosti, da bom kdaj mama. Hormonski testi so odkrili precej povišan FSH (nad 20). Kljub temu, da imam redne ovulacije in normalen cikel, očitno jajčeca niso sposobna oploditve. Držim pesti za vas, ve pa jih držite zame, da bom ena izmed tistih redkih, ki jim kljub temu uspe.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 31.5.2012 18:02:53
|
|
|
|
krisv
|
Katte Ne vem, če se me spomniš, ampak dve leti in pol nazaj sem se vam pridružila v polnem-upanja pričakovanju na magičnih . Medtem, ko so ostale dočakale svoj najsrečnejši trenutek in se preselile v teme veselega pričavanja, smo me (LittleSun, Witch, jaz, pa še katera) vztrajale in vztrajale. Od evforičnega pričakovanja ovulacije do neskončnega razočaranja ob prihodu . Vsak mesec, znova in znova. Ko pa dobiš določeno diagnozo (pri meni endometrioza) in se zaveš, da si se (grdo povedano) j***l leto, dve brez kančka možnosti za uspeh, se nad tabo zgrnejo temni oblaki obupa in občutka nemoči. Vprašanje brez odgovora "Zakaj jaz?" ti roji po glavi. Ampak, potem se začenja šele pravi boj. Ne boj, mesarsko klanje. Iščeš informacije, poskusiš to, poskusiš ono, probaš vse, kar bi lahko pomagalo. Žarki upanja razbijajo temne oblake. Verjamem, da si močna ženska, ker si to že mnogokrat pokazala na tem forumu, in da imaš dobrega partnerja, s katerim bosta morala prehoditi to trnovo pot. Želim ti neskončno poguma, upanja in energije, da bosta našla rešitev in prišla do zaključka oz. cilja, ki si ga bosta zastavila. Iz srca ti želim vse najlepše!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 31.5.2012 20:07:35
|
|
|
|
Arual
|
Katte, pošiljam ti en velik . Kaj naj rečem v tolažbo?? Da bo vse ok, ne ne morem, ker se prekleto zavedam, kakšna bolečina je to - ko pomisliš da morda pa res nikoli ne boš imela svojega otroka. Res si enkratna punca, in verjamem, da boš s pomočjo partnerja in bližnjih, ki jih imaš okrog sebe lažje premagala vse ovire, ki te še čakajo na poti, do tvojega sončka. Zdaj, ko veš kaj je narobe, je prav da se sprostiš in prepustiš toku življenja. Res je, da si nabita s čustvi, ter da ti je težko razmišljati kako in kaj. Mogoče poiščeš, kakšno alternativno pomoč - da bi ti znižali FSH, glede na to da še ni tako visok, nekatere ga imajo čez 50 in več. Želim ti, da tudi tebi enkrat uspe postati !! Če se že poslavljaš od RR, nikar ne pozabi na nas. Ene smo tukaj že nekaj let, ki še vedno čakamo na prvi . Res ti iz srca želim, da zdaj zaživiš svoje sanje, ter da se v tvojem življenju pojavi sonček, ki te bo klical MAMA, to si zaslužiš!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.6.2012 7:03:19
|
|
|
|
niinii
|
Katte tudi z moje strani ti pošiljam en velik objem in ti želim samo najboljše.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.6.2012 8:54:04
|
|
|
|
HeLenčica
|
Draga Katte, tudi od mene velik objem, vem, da si močna in si ne znam predstavljati kaj ti trenutno roji po glavi....ampak vseeno verjamem, da boš našla kakšno pot, ki pa bo omogočila ta tako željeni čudež! Drži se, mislim nate! Vse punce, ki ste spet dobile
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.6.2012 22:03:09
|
|
|
|
witch
|
Katte moja... Kar solze mi tecejo. Sploh ko sem prebrala tvoj podpis. Ne vem kaj dozivljas, ne vem kaj trenutno cutis. Ne bom pametovala ker vem da ti je tezko. Ampak ostani mocna. Zjokaj se, deri se, bodi jezna na cel svet. Potem pa z optimizmom naprej. Tezko je razumeti zakaj se dobrim ljudem dogajajo slabe stvari. Tudi jaz tega ne bom nikoli razumela. Ampak vse se zgodi z namenom. Ves, dobri ljudje so vedno poplacani. Tudi ti bos. Ker si dobra oseba. Nikoli ne obupaj. Cudezi se vsak dan dogajajo. Tudi ti bos mamica. Jaz verjamem v to. Ko bos rabila nekoga za pogovor ves kje nas najdes. Jaz ti res iz vsega srca zelim vse dobro. Zelim ti, da te enkrat nekdo pokllice s tistimi besedami ki jih najbolj zelis slisati MAMA. Katte milslim na tebe! Javi se nam kaj.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 1.6.2012 22:04:01
|
|
|
|
witch
|
Katte moja... Kar solze mi tecejo. Sploh ko sem prebrala tvoj podpis. Ne vem kaj dozivljas, ne vem kaj trenutno cutis. Ne bom pametovala ker vem da ti je tezko. Ampak ostani mocna. Zjokaj se, deri se, bodi jezna na cel svet. Potem pa z optimizmom naprej. Tezko je razumeti zakaj se dobrim ljudem dogajajo slabe stvari. Tudi jaz tega ne bom nikoli razumela. Ampak vse se zgodi z namenom. Ves, dobri ljudje so vedno poplacani. Tudi ti bos. Ker si dobra oseba. Nikoli ne obupaj. Cudezi se vsak dan dogajajo. Tudi ti bos mamica. Jaz verjamem v to. Ko bos rabila nekoga za pogovor ves kje nas najdes. Jaz ti res iz vsega srca zelim vse dobro. Zelim ti, da te enkrat nekdo pokllice s tistimi besedami ki jih najbolj zelis slisati MAMA. Katte milslim na tebe! Javi se nam kaj.
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.6.2012 11:57:07
|
|
|
|
Katte
|
Hvala, punce. Rada vas imam. Še bom prišla pogledat, če je kakšna stara borka zagledala . Ne obupajte. Tudi jaz še nisem obupala. Ampak je še hud in trd boj pred mano. Navijam za prav vsako tukaj.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 2.6.2012 16:18:57
|
|
|
|
niinii
|
Mi pa zate, draga Katte :)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 4.6.2012 9:50:53
|
|
|
|
čebelica1984
|
Katte Punce so ti tako lepo napisale, da se bom jaz samo podpisala pod njihove poste. Lepo da nisi obupala, jst verjamem vate. Vem da je pred tabo trd boj ampak ti bo ratalo. Držim pesti zate
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 4.6.2012 16:26:04
|
|
|
|
vesica
|
Draga moja Katte en velikkk in močen ti pošiljam Verjamem da se ti ob tej novici poruši ceu svet in se sprašuješ čemu ves ta trud ampak VERJAMEM IN VEM da ti-vama bo uspelo saj si močna borka ki se je iz meseca v mesec bodrila in sebe in nas,dobrim ljudem se dobro vrača tako da sem prepričana da Vama bo uspelo in boš tudi ti dočakala samo ne obupaj-smo s teboj !!!! Jaz imam 20.6. lap + hsc tako da bomo videli kako in kaj bo potem pravi da če nam po treh mesecih po tem ne uspe bova morala na epru. če bo use ok ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 4.6.2012 17:30:13
|
|
|
|
klopek
|
Katte nimam besed, ki bi vsaj malo olajšale bolečino in bes. Drži se, malo se odpočij od informacij, potem pa pozitivno razmišljaj naprej. Tako kot so punce že napisale, srčno verjamem, da ti bo uspelo! Enostavno ti mora. Drži se, mislim nate Navijam za vse, najbolj močno pa za stare borke
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.6.2012 14:52:44
|
|
|
|
LittleSun
|
Draga moja Katte kaj jaz to berem pošiljam ti goro toplih in pozitivnih misli in celo morje toplih objemov. S svojo pristnostjo si nas vedno spravljala v dobro voljo in nam bila velikokrat v oporo in za to sem ti zelo hvaležna. Ti si prava borka in vem, da bomo čez nekaj časa tudi zate jokali od sreče. Našla boš pot, v tebi je.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 5.6.2012 21:58:08
|
|
|
|
Jassika
|
Katte se pridružujem dobrim mislim predhodnic. Trdno stiskam pestke, da te končno najde tudi ta sreča
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 6.6.2012 13:53:28
|
|
|
|
tana01
|
Pozdravljene! Pridružjem se forumu, drugače primorka, 31 let mam...tudi midva sva se lotila dela na . Ne vem še datuma kdaj ne pričakujem, ker imam malo zmešan ciklus zdej, ko sem prenehala jemati tabletke. No, ovulacija upam da ne uide! Veliko veliko sreče želim vsem!! :)
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 12.6.2012 14:56:50
|
|
|
|
čebelica1984
|
Kakšna tišina... Moja M je prišla in sicer s 3 dnevno zamudo, malo je manjkalo pa bi delala test. Na srečo ga nisem imela doma in se mi ni dalo v trgovino samo zaradi testa, bi spet denar v smeti vrgla. Sem se komaj pripravila da se naročim za HSG, sem na forumih brala da lahko zelo zelo boli. No ampak želja po je večja in sem poklicala. Dobila sem datum 22.06. Ali je katera že bila na HSG? Nova datum je 8.7.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.6.2012 19:53:58
|
|
|
|
vesica
|
Sam je res prav zatišje ne duha ne sluha o vas punce , kako je kaj je pri kateri kaj novega pri meni žal nič je žal prišla tako da moramo dati nov datum in sicer 12.7.2012 , v sredo imam laparoskopijo moram že zgodaj biti v bol. upam da nama bo potem uspelo bomo videli ... držim pesti za vse nas ...
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 18.6.2012 21:13:52
|
|
|
|
dspela
|
Katte, žal mi je. Kakšno zdravljenje boš imela? Upam,da ne sprašujem preveč. Želim,da čim prej se vse uredi in postaneš mamica. Vsem ki je , ki je prišla en velik Mož je danes imel spremiogram.....ima odlične plavalce. Nama ni potrebno še enkrat iti tja.... ostalo spermo bo dal še na analizo...izvid pa dobiva v tem tednu. Rekel je, da bo potrebno vzrok iskati pri meni. Mož ga je vprašal, če je lahko to naključje in je rekel, da ja. Ne verjamem,da bi trikrat bilo naklučnje in igra narave. Sva bila zelo hiro konec.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE 19.6.2012 9:32:49
|
|
|
|
benji
|
Živjo, vidim da je nastalo neko zatišje pa se vam malo oglašam. Sem toliko časa preživela na tej temi, da že zgleda . Mi smo že zakoračili v drugo polovico nosečnosti in naš veselo brca . Kmalu se bomo odpravili na dopust in se že prav veselim, saj ne bom imela dostopa do interneta in posledično manj prebirala razne forume in se obremenjevala z vsemi možnimi zapleti. Držim pesti prav za vsako posebaj saj še predobro vem kako boli vsakomesečno razočaranje. Upam da vam poletje prinese sprostitev in tako težko pričakovani plusek.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.